Kioskbiträde

Sök bland 8 lediga jobb som Kioskbiträde och börja ditt nya yrkesliv idag!

Sommarpersonal Glasskiosk

Serviceinriktad och stresstålig personal sökes till centralt belägen glasskiosk i Uppsala. Kassavana och erfarenhet av liknande arbete premieras, men inget krav. Vi ser gärna att du är lättlärd och har lätt att anpassa dig till olika typer av arbetsuppgifter. Skicka ett mail med uppgifter om dig och ev cv så återkommer vi!

21 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Sommarjobb på Stations Caféet

Vi söker nu en medarbetare som vill jobba extra i våran butik. Är du serviceinriktad, har socialkompetens och kan jobba självständigt då kan detta vara någor för dig! Du ska vara glad, positiv och alltid ha ett leende på läpparna. Flexibel är meriterande då du även kan bli tillfrågad om att jobba på kortare varsel. Du kommer bli uppringd främst på helgerna men vissa vardagar kan förekomma. Våra öppettider är Mån-Fre 06:30-19:00 Lör & Sön 09:00-17:00 Tjänsten innebär en hel del ensamarbete och det ställer höga krav på att du är en person som är självgående, lyhörd, kunna planera och utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Jobbet är mycket socialt och omväxlande. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, beredning av smörgåsar, plock av varor, diverse städrutiner för att hålla butiken välkomnande, fräsch och säljklar och ge god service åt våra kunder. Känner du att det är en tjänst som passar dig tveka inte på att kontakta oss via mail på [email protected]

8 maj 2024
Sista ansökan:
24 juli 2024
Kiosk ansvarig

Nygen söker en service inriktad person som kan ansvara och sälja självständig på en kiosk i en camping i Strömstad. Arbetsuppgifterna varierar. Du ska kunna sälja och ta emot betalningar med kortterminal, öppna kiosken, städa och förbereda, sälj, laga korvar, toast. Arbetstiderna är på dagtid vardagar under sommarsäsongen.

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Försäljare till korvvagn

Säljare Korvvagn Om företaget Signal & Andersson är ett familjeföretag i femte generationen med ursprung från Saluhallen i Göteborg. Vi tillverkar alla våra charkuteriprodukter själva och är stolta över att dagligen kunna producera och leverera goda charkvaror som korv, skinka och bacon till våra kunder över hela Sverige. 2020 blev vi ägare i AJ Dahlbergs slakteri som ligger i Dalsland. En långsiktig satsning på Svensk köttråvara. Samma år lanserade vi även Gårdsmärkt. En kvalitetsmärkning där du som konsument får reda på exakt vilken gård som råvaran kommer från. Blir du en i vårt gäng kan du känna stolthet när du varit med och producerat fina och goda charkprodukter som sedan finns i butiker, restauranger, skolor, sjukhus mm över hela landet. Antal anställda: 275 st Omsättning: 1,5 miljarder SEK Produktionsanläggningar; Charkproduktion i Göteborg, Styckning/slakt i Brålanda. Om jobbet Nu söker vi en korvvagns försäljare till vårt team i Göteborg. Vi söker dig som vill sälja våra produkter i vår korv & charkvagn som finns vid vår produktionsanläggning i Sisjön. Du är utåtriktad, tycker om försäljning och att ge service. Du är självgående och har erfarenhet av försäljning. Du kommer i din roll stå i Korvvagnen där du möter våra kunder direkt och utöver detta kommer tjänsten att innebära viss enklare administration av arkiveringsmaterial innan vår korvvagn öppnar. Var med och utveckla vår outlet så att den bidrar ännu mer till vår positiva utveckling. Tjänsten är 40 timmar/vecka, måndag till fredag kl 08:15-17.15. Alternativt två stycken tjänster om 20 timmar/vecka, måndag -fredag kl 08:15-17:15 Arbetsuppgifter Din dagliga verksamhet består av tillagning och försäljning av korv och charkprodukter Städa och hålla rent i vagnen samt utanför Hjälpa kunder och vägleda till rätt lösning för deras behov samt ta emot beställningar Sorterna och arkivering av plock- och fraktsedlar Ta emot och hantera inkommande samtal och mejl från kunder Strukturera och administrera ditt arbete självständigt Profil Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är engagerad, strukturerad och ansvarsfull. Du arbetar proaktivt där du ständigt hittar förbättringar och med ett nyfiket tankesätt är du ivrig att lära dig nytt. Med din positiva och öppna personlighet skapar du goda samarbeten och relationer där kundfokus och servicekänsla är nyckelord. Krav God erfarenhet inom kundservice Erfarenhet av försäljning och gärna inom dagligvaruhandeln Minst 18 år Lätt för att kommunicera och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift Lön och anställningsvillkor Vi har kollektivavtal med Livsmedelsarbetareförbundet. Ansökan Löpande urval, ansök gärna så fort som möjligt dock senast 31 maj 2024. För mer information om tjänsten kontakta HR- generalist Sarah Mollberg, [email protected]. Anställning: Heltid, vikariat,med möjlighet till förlängning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

28 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Handledare/servicemedarbetare Kågebadet

Serviceinriktade handledare på Kågebadet sökes! Kågebadets vänner kommer att driva badet även i år. Vi har ca 5000 badgäster besöker varje år Kågebadet. Vi söker nu 2-3 serviceinriktade handledare som kommer att såväl jobba praktiskt med alla förekommande uppgifter såsom, poolskötsel, kassa, städning, gräsklippning, varubeställningar och mottagning av varor, handledning av ferieanställda mm. Du som söker måste ha fyllt 18 år, simkunnig och får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.Som person är det bra om du är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann. Är du dessutom en händig person så är detta ett plus då det ofta dyker upp små projekt under sommaren som behöver hanteras. I kassan jobbar vi med en kassaappart och iZettle. Vi har försäljning av glass, dryck, godis och enklare mat såsom korv och Panpizza. Känner du att det vore kul att testa på detta i sommar så skickar du din ansökan med ett personligt brev och CV till [email protected] senast 240526

13 mars 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Glasssäljare till Glasskiosk Chill Out i Mellbystrand

Om tjänsten Staffpool har fått i uppdrag att rekrytera Glasssäljare/Kioskbiträde till Mellbystrand. Vi söker dig som gärna har erfarenhet sedan tidigare att arbeta i en glasskiosk på sommaren. Arbetsuppgifterna är alla i en glasskiosks förekommande arbetsuppgifter; kundbetjäning, kassahantering, hålla rent och fräscht, beställning och mottagning av varor etc. Tjänsten är sommarsäsong perioden Juni-Aug och dagtid, Staffpool ansvarar för hela rekryteringsprocessen med anställning direkt av restaurangen. Kvalifikationer Vi söker dig från 15 år som älskar glass och människor, som person är du glad och positiv, stresstålig och serviceminded som kan hantera högt tryck, men ändå möta våra kunder och gäster med ett leende. Du är en arbetsam person som gillar ordning och reda och även kunna sysselsätta dig själv vid lågt tempo. Erfarenhet av livsmedelshantering och kassavana är ett plus, men inte nödvändigt då utbildning sker på plats. Svenska och engelska ser vi att du pratar obehindrat. Stor fördel om du är boende i Mellbystrand eller dess närhet. Lön enligt avtal, restaurangen är medlem av Visita och HRF. Om arbetsgivaren StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom hotell, restaurang och evenemang med säte i Stockholm. Hur du ansöker Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på e-post [email protected] Välkommen med Din ansökan, intervjuer sker löpande digitalt.

12 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Glasssäljare till Glasskiosk Chill Out i Mellbystrand

Om tjänsten Staffpool har fått i uppdrag att rekrytera Glasssäljare/Kioskbiträde till Mellbystrand. Vi söker dig som gärna har erfarenhet sedan tidigare att arbeta i en glasskiosk på sommaren. Arbetsuppgifterna är alla i en glasskiosks förekommande arbetsuppgifter; kundbetjäning, kassahantering, hålla rent och fräscht, beställning och mottagning av varor etc. Tjänsten är sommarsäsong perioden Juni-Aug och dagtid, Staffpool ansvarar för hela rekryteringsprocessen med anställning direkt av restaurangen. Kvalifikationer Vi söker dig från 15 år som älskar glass och människor, som person är du glad och positiv, stresstålig och serviceminded som kan hantera högt tryck, men ändå möta våra kunder och gäster med ett leende. Du är en arbetsam person som gillar ordning och reda och även kunna sysselsätta dig själv vid lågt tempo. Erfarenhet av livsmedelshantering och kassavana är ett plus, men inte nödvändigt då utbildning sker på plats. Svenska och engelska ser vi att du pratar obehindrat. Stor fördel om du är boende i Mellbystrand eller dess närhet då boende inte går att ordna. Lön enligt avtal, restaurangen är medlem av Visita och HRF. Om arbetsgivaren StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom hotell, restaurang och evenemang. Vi tillhandhåller personal/konsulter inom områden såsom matsal, bar, kök, disk, garderober, värdar/värdinnor, mässor m.m. Hur du ansöker Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på e-post [email protected] Välkommen med Din ansökan, intervjuer sker löpande digitalt.

12 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Team Destination Strandbaden

Vill du vara med i Team Destination Strandbaden? Rum, Glamping, Camping, Ställplatser, Mat, Dryck, Fika, Glass samt Höganäs Serviceteam. Vi behöver värdar, kökspersonal, städare, omvårdare, hantverkare, trädgårdsfixare … ja allt möjligt! Det viktigaste är att vi tillsammans gör allt vi kan för våra gäster och kunder med stolthet och noggrannhet, gärna med ett skratt och ett leende på våra läppar. Är du rätt person ser vi till att hitta rätt plats för dig i vårt team. Vi svarar bara på ansökningar som innehåller tillräckligt mycket information om vem du är, vad du söker och vilka egenskaper och styrkor du har för att utföra jobbet. Personlighet är viktigare än allt annat, håll ansökan kort och lättförståelig. Vi gör ett löpande urval för personlig presentation via ett videomöte, kom in med ansökan snarast om du vill jobba med oss! Vi håller ansökan öppen tom maj men tilldelar tjänster i turordning. Hoppas vi ses! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024