Lärling, installationselektriker

Sök bland 3 lediga jobb som Lärling, installationselektriker och börja ditt nya yrkesliv idag!

Installatör till ELON Johanssons Mekaniska

Om företaget Välkommen hem till Elon! Vi finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Elon är numera både Sveriges och Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige. Elon är en kedja bestående av fria fackhandlare och i din lokala Elon-butik möts du av kompetent personal. Butiken kan också vara behjälplig med bortforsling av din gamla vitvara och hjälpa till med installation av den nya produkten. Vårt fokus ligger på produkter för hemmet – vitvaror och andra hushållsprodukter. Vi söker nu en installatör som trivs i en grupp där samarbete och flexibilitet står i fokus. Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att vara ansvarig för att installera olika typer av vitvaror hos våra kunder i Vetlanda/Eksjö med omnejd. Det innebär att du följer tillverkarens riktlinjer och branschstandarder för att säkerställa korrekt installation. Utöver installationsarbetet kommer du även, vid behov, arbeta i butiken där du ger kunderna rådgivning samt hanterar diverse uppgifter i butiksmiljön. Du tar även emot leveranser på lagret samt utför viss service och underhåll av vitvaror. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi ser gärna att du har erfarenhet av installation av vitvaror, men det är inte ett krav då Elon erbjuder interna utbildningar för att förse dig med nödvändig kompetens. Dock krävs det kunskaper inom el och ett tekniskt intresse. Som vitvaruinstallatör behöver du vara praktiskt lagd, i god fysisk form för att klara tunga lyft och ha förmågan att lösa problem effektivt. Du är en person som värderar god service, trivs i kundmötet och gillar att hantera varierande arbetsuppgifter. Information och kontakt Arbetstiderna för vardagar är 09.00-18.00, samt varannan lördag 10.00-14.00. Vid arbete på lördagen är du ledig en vardag i veckan. I denna rekrytering samarbetar Elon med Wikan Personal som sköter rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta Frida Svensson 0383-41 00 42 Sista ansökningsdag är 12 juni, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Om Wikan Personal Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

20 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Elektrikerlärling, automation - Finspång

Till vår kund söker vi nu en driven lärling som vill utvecklas inom automation! Om tjänsten Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex nyinstallation, reparation, underhåll, service och felsökning av automatiskt styrda anläggningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande. Tillsammans med dina kollegor får du lära dig att ta stort ansvar för jobbet ni utför. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Om dig Du är en duktig lärling med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning. Det är viktigt att du är villig att så småningom bli självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person är du lika bekväm i att kunna arbeta självständigt i framtiden, som att jobba tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. Ansökan Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Lärling – automation Om oss Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Är du vår nästa lärling?

Hur ser vardagen ut?Du kommer att vara anställd hos oss men arbeta ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar men omfattar alla moment som förekommer inom installation. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling. Vårt mål är att vi tillsammans ska bygga din kompetens inför framtiden. Vem är du?Vi söker dig som har en fullgjord elteknikutbildning med godkända betyg och som innehar B-körkort. Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är meriterande. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och att du vill ha ett arbete som innebär många sociala kontakter. Har du ett tekniskt intresse och är van vid att arbeta med verktyg är det en fördel. KontaktOm du blir aktuell för tjänsten kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sistadatum är passerat. Du ansöker om tjänsten via knappen nedan. Välkommen med din ansökan!

24 april 2024
Sista ansökan:
11 oktober 2024