Lediga jobb i Malmö

2796 Lediga jobb i Malmö. Vår jobbsida erbjuder de senaste karriärmöjligheterna i Malmö, med diverse tjänster inom olika branscher. Sök och ansök enkelt idag för din nästa professionella utmaning.

Telefonförsäljare Malmö

På PEC jobbar vi med sälj över telefonen till både främst privatkunder & ibland företagskunder, och du kan förvänta dig att du kommer komma kontakt med både passiva, befintliga och nya kunder. PEC grundades år 2003 och är idag ett Care and Contact Center som har kollektivavtal via unionen, med fast grundlön & generös provision, som en del av den trygghet vi på PEC kan erbjuda våra anställda. Vi söker dig som : Vill lära dig mer om försäljning Har tidigare erfarenhet inom försäljning ( Meriterande om du har erfarenhet inom just telefonförsäljning) Kan arbeta självständigt och i team Som ser lösningar och kan ta emot feedback Har ett engagemang för jobbet du utför Har mycket goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift, detta då vi ställer höga krav på tydlighet och förmågan att förklara produkten. *Omfattning: 35h/vecka (08:30-16:30) *Placering: Malmö *Lön: Fast grundlön och generös provision *Rekryteringsprocess: När vi fått in din ansökan och du tas vidare i rekryteringsprocessen, så tar rekryteringsansvarig kontakt med dig inom ett par dagar för en kortare telefonintervju, tar du dig vidare där ifrån är nästa steg att du kommer att bli inbokad till två rekryteringsdagar. Under dessa dagar får du en närmare presentation av företaget och en enklare säljutbildning. Efter rekryteringsdagarna tar vi ett enskilt samtal för att se hur det känns – känns det bra från bägge håll erbjuder vi dig en tjänst! Det du kan förvänta dig hos oss på PEC är; Fast månadslön; 120,24 kr/h om du är under 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 20,081 kr vid ett arbetstidsmått om 100% 138,05kr/h om du är över 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 23,054kr vid ett arbetstidsmått om 100% Utöver grundlönen har du generös provision Möjligheten att testa vingarna på varmare breddgrader på tex Cypern eller i Dubai Feedback och daglig coachning Ett härligt gruppklimat där vi som kollegor äter gemensam lunch, spelar pingis, biljard eller playstation tillsammans på rasterna Planerade tävlingar om allt från ära och superpresentkort, till en utomlandsresa till en ny TV, äventyr i Sälen eller bowling och middag tillsammans med kollegor! Sammanhållning och högt till tak, med en öppen och ärlig dialog så löser vi det mesta! Försäljning är otroligt givande och väldigt roligt. Vårt mål är att alla som jobbar hos oss ska känna sig som en del av vårt företag, en del av ett team. Att man ska sträva högt! Vi sätter upp dagliga mål på individnivå, kontor och som team. Erfarenheten man får hos oss på PEC har visat sig göra stor nytta hos många av våra anställda även i det sociala livet, eller om man vill plugga vidare till tex mäklare, eller om man ska förhandla om ett lån på banken!

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Rekryterare

I din roll kommer du att vara ansvarig för att handleda och matcha arbetssökande med lämpliga jobb eller vidare utbildningsmöjligheter. Din passion ligger i att arbeta med människor från olika bakgrunder och med varierande behov, och du har förmågan att se individuella lösningar. Du är motiverad av att uppnå mål, genomföra noggrann uppföljning och leverera resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: - Samarbeta effektivt med både interna och externa aktörer. Det innebär att du kommer att etablera relationer med externa aktörer, inklusive arbetsgivare inom olika branscher med målsättningen att matcha arbetslösa individer med passande anställningar. - Stödja och motivera målgruppen för att främja självförsörjning genom arbete eller studier. - Genomföra coachande insatser både med enskilda individer och grupper. Din förmåga att anpassa ditt arbetssätt och dina insatser utifrån individuella eller gruppbaserade behov är avgörande. - Dokumentera noggrant ditt arbete enligt gällande avtalsregler. Du är väl förtrogen med arbete i Word och har även erfarenhet av Excel och PowerPoint. Din kompetens och engagemang kommer att vara nyckeln till att skapa meningsfulla möjligheter för arbetssökande och bidra till deras framgångsrika integration på arbetsmarknaden eller inom studievärlden. Krav: Alternativ 1 Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år. Alternativ 2 Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: - Arbetsledning med personalansvar. - Rekrytering. - Omställningsarbete för arbetssökande. - Studie- och yrkesvägledning. - Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration). - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor. - Karriärvägledning.

1 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Jockey

Vi söker en erfaren jockey till galoppstall med 20 hästar. Max vikt 55kg , stor vikt läggs på lämplighet och samarbetet med de övriga i vårt glada team.

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Extraknäck hemifrån (kväll och helg)

Vilka är vi?  Samtele Ab är en växande mobiloperatör på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker hemifrån och digitalt! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser.      Vi söker dig som:  - Kan flytande svenska i tal och skrift.  - Har en positiv inställning.  - Har höga ambitioner.  - Älskar utmaningar.  - Brinner för att jobba med människor  - Har egen dator och headset     Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål.      Vi erbjuder:      - Produkt- & säljutbildning (Via Skype)  - Personlig coachning (Via Skype)  - Start omgående  - Tävlingar och roliga aktiviteter  - Arbetstider 17.00-21.00 Mån-Fre - Hög ersättning

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Lager/försäljning

Rojon Kakel & Interiör AB är ett Malmö baserat Kakel företag i Fosie som varit med i branschen i många år. Jobbet innefattar orderplockning, lossning och mottagning av gods och till viss del försäljning till proffskunder. Truckkort är ett måste. Tjänsten kräver noggrannhet, flexibilitet och servicekänsla. Datavana är ett måste, då vi jobbar med Visma. Är du rätt person så är detta ett jobb för dig som vill jobba på ett familjeföretag med varierande arbete. Arbetstiden är mellan 07.00-16,00. Skicka Er ansökan så återkommer vi vid intresse. Frågor besvaras bara per mail.

1 mars 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024
Intervjuare i Malmö med omnejd

Nu söker vi på Origo Group flera positiva och sociala intervjuare till spännande projekt i Skåne. Arbetet innebära allt från att dela ut enkäter till att intervjua eller observera människor i bla. kollektivtrafik. Vad kan vi erbjuda dig? Ett arbete med variation och miljöombyte där du får träffa många olika typer av människor där du har stor möjlighet till att arbeta dag-, kvälls- och/eller helgpass. Vi erbjuder en behovsanställning där du har stor möjlighet att påverka din egna arbetstid. - Möjlighet att påverka din arbetstid - Ett socialt arbete - Möjlighet att få resa i arbetet - Utbildning får du av oss, men tidigare erfarenhet av intervjuarbete är meriterande. Vem är du? Du är 18+, noggrann, flexibel och gillar att möta människor. Du tar stort ansvar och kan jobba självständigt, men också i team. Du behöver också känna dig bekväm med grundläggande teknik. Det är även en stor fördel om du känner dig bekväm med att gå i rörande fordon. Vi vill ha en blandad intervjuarstab, så kom precis som du är! Ansök redan idag!

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Rekryteringsassistent

Vill du vara en nyckelperson i rekryteringsprocessen? Vi söker en engagerad individ som kan hantera allt från annonser till kandidatval och administration. Som rekryteringsassistent kommer du att vara en del av ett dynamiskt HR-team och samarbeta med HRBP, HR Services och vår Talent Acquisition Specialist. Just nu söker en av våra samarbetspartner en rekryteringsassistent. Tjänsten kommer tillsättas inom kort och vi jobbar med ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande jobb att stötta chefer i organisationen med rekryteringsprocessen. I rollen som rekryterare kommer du att stötta chefer med framtagning av annonstexter, publicering av annonser, kandidaturval, genomföra telefonintervjuer, skriva kandidatpresentationer samt arbeta med tillhörande administration kopplat till processen. Dina närmsta kollegor i rollen blir hela HR-teamet med HRBP ute i verksamheten, HR Services och framförallt vår Talent Aquisition Specialist. Vi söker dig som har Eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt område. Erfarenhet av självständigt arbete inom rekrytering. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av Success Factors (SAP). Vi söker en person med en positiv och energisk inställning som kan bidra till ett gott arbetsklimat och inspirera andra. Du är proaktiv och tar egna initiativ för att lösa problem och förbättra processer. Din förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team är avgörande. Du är lyhörd och kan anpassa dig till olika situationer och människor, vilket gör dig till en utmärkt kommunikatör och relationsbyggare. Ditt engagemang för att ständigt lära dig och utvecklas är tydligt, och du tar dig an nya utmaningar med entusiasm och nyfikenhet. Din förmåga att hantera stress och behålla fokus även under högt tempo är en tillgång. Slutligen är du en person som värdesätter samarbete och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter för att stödja dina kollegor och bidra till teamets framgång. START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid STAD: Malmö URVAL: Sker löpande KONTAKT: Hanna Schölander #HR #Rekrytering Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Signaltekniker Järnväg

Har du erfarenhet av signalteknik inom järnväg och vill arbeta i ett trivsamt bolag med spännande projekt? Då kan detta vara jobbet för dig, ansök redan idag! Kund är en ledande aktör inom järnvägssektorn som har etablerat sig som en föredragen entreprenör och samarbetspartner gällande underhåll och byggnation av järnvägar. Bolaget strävar efter att vara ledande inom sitt område genom att utmana konventionella metoder och erbjuda nytänkande alternativ. De tar sig an utmaningar med entusiasm och ser varje projekt som en möjlighet att bidra till branschens utveckling och tillväxt. Bolaget är verksamma landet över och vill nu förstärka sitt team med nya medarbetare på alla orter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund. Om tjänsten Som Signaltekniker inom järnväg har du ett viktigt ansvar för att se till att järnvägssystemet fungerar smidigt och säkert. Ditt arbete fokuserar på att installera, underhålla och reparera signalsystem, järnvägskommunikation och relaterad infrastruktur för att säkerställa att tåg kan röra sig på spåren på ett koordinerat och säkert sätt. Några exempel på förekommande arbetsuppgifter: - Installation av signalsystem - Underhåll och reparation - Felavhjälpning - Testning och validering - Dokumentation Projekten pågår under olika lång tid och beroende på vart ditt tilldelade projekt är beläget kan det bli aktuellt att ligga borta på annan ort i Sverige. Vid dessa tillfällen står bolaget självfallet för kostnaderna. Vi söker dig som - Har gått elteknisk gymnasieutbildning och en grundläggande utbildning inom signalteknik samt har minst 1 års erfarenhet i rollen. - Är samarbetsvillig, positiv och ansvarstagande samt motiveras av att arbeta effektivt. - Är flexibel och inte har några problem med att resa i tjänst. - Innehar B-körkort samt talar och skriva flytande svenska. Meriterande är om du har SISÄ-behörighet eller annan järnvägsteknisk utbildning. Du erbjuds - Fokus på säkerhet och en trygg arbetsmiljö. - Spännande och varierande projekt samt att få vara en del av att nytänkande och innovativt företag inom branschen. - Chansen att bidra till utvecklingen av smarta lösningar för att lösa befintliga utmaningar inom järnvägssektorn. - En dedikerad och erfaren personalstyrka att samarbeta med och lära av. - Utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget. - Möjlighet att bidra till en mer hållbar och framtidssäker järnvägsmiljö. Övrig information - Start: Enligt överenskommelse - Omfattning: Heltid - Placering: Ute i projekt runt om i landet - Eventuella frågor besvaras av rekryterare Karolina Sundberg: 076-022 37 14 / (mailto:/[email protected])[email protected] Passar det här in på dig eller känner du någon som skulle passa bättre för jobbet? - Tipsa gärna! Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Sommarjobb som Ekonomiassistent i Malmö

Vi söker hjälpsamma och lösningsorienterade Ekonomiassistenter för olika sommarvikariat till företag i Malmöområdet! Under juni, juli och augusti har vi flera kunder som behöver förstärkning med bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar, moms- och skatteredovisning samt enklare bokslutsarbete. Arbetsuppgifter Som sommarjobbare kommer du att arbeta med diverse ekonomiadministration. Du kommer att stötta och vara backup när personer på ekonomiavdelningen har semester. I arbetsuppgifterna kan bland annat följande ingå: - Hantering av kund- och leverantörsreskontra - Löpande bokföring - Fakturering, påminnelse och inkasso - Kontakt med bank - Bevakning osäkra kundfordringar - Avstämningar - Månadsbokslut - Hantering av inkommande mail och post Kvalifikationer Ett krav för att axla rollen som Ekonomiassistent under sommaren är att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är van vid att jobba på kontor. Kanske studerar du ekonomi och har sommarlov? - Goda kunskaper i Office-paketet och särskilt excel är ett krav - Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav Vem vi söker Vi söker efter en ambitiös och positiv person som gillar utmaningar och problemlösning. Du är noggrann, effektiv och analytisk. För att trivas med arbetsuppgifterna och är det viktigt att vara prestigelös, serviceinriktad och ha god social kompetens och kommunikationsförmåga. Mer om tjänsten - Tillsättning: början på juni - Omfattning: oftast heltid men ibland även deltid - Placering: Malmöområdet - Uppdragstyp: konsultuppdrag där du blir anställd på Andara Economy Andara Economy ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på [email protected]. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande Varmt välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta under sommaren!

Går du i tankarna att testa något nytt? Vill du planera din sommar i god tid? Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under sommaren. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period 1 juni - 31 augusti Schema Rotation Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan. Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra. Om oss Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar. Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad · Ekonomisk ersättning för boende & resor · Utbildningar Ansökan Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000 Mail: [email protected] Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. #jobbjustnu

1 mars 2024
Sista ansökan:
5 mars 2024