Metallkonstruktionsmontör

Sök bland 6 lediga jobb som Metallkonstruktionsmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Svetsare / stålmontör/plåtarbetare

Vi söker nya medarbetare Som stålmontör/plåtarbetare kommer du främst att arbeta med montage av smidesprodukter plåtprodukter. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man t ex arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Vi ska skapa möjligheter för flera arbetare att få chansen att arbeta hos oss, därmed har vi få krav på sökanden. Det viktigaste är att du ska ha en bra grund inom stål/plåt arbete och ha god förmåga att arbeta i grupp. Arbetsuppgifterna består av montering till slutlig produkt, att kunna läsa och förstå ritningar, svetsning i metoderna mig/mag och mma. Du är hög meriterad om du har erfarenhet av plåtarbete. Vi efterfråga följande krav: Grundläggande kunskap i smidesarbete/plåtslageri B-körkort. Svenska i tal. Om företaget Test-Service är ett Göteborgsföretag inom stålbyggnadsindustrin och smidesbranschen. Företaget startade 1958 och vi har breddat verksamheten att omfatta allt i smidesarbeten inom bygg och industri. Vi erbjuder god arbetsmiljö till våra medarbetare fullt av respekt, i ett bekvämt arbetsteam.

8 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Resemontör

Vi söker nu Resemontörer Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen montering av stålkonstruktioner. Svets kompetens är en fördel liksom gällande behörigheter för heta arbeten och mobila arbetsplattformar. Vi ser också gärna att du har utbildning inom fallskydd, SSG och säkra lyft. B-körkort. Vi söker dig med erfarenhet från byggsidan och har arbetat några år inom branchen. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet värdesätts. Placering i Piteå med hela Sverige som arbetsfält.Tillträde omgående efter överenskommelse. Ansökan skickas till Fermeco Montage AB, Batterigatan 8, 94147 Piteå eller via e-post till [email protected]

5 juni 2024
Sista ansökan:
5 juli 2024
Hallbyggare

Stålhallsbyggare med erfarenhet av att montera stål och sandwichpaneler och diverse olika arbetsuppgifter som tillhör ett byggprojekt. Allt arbete är på annan ort. Körkort är ett krav Liftkort & Fallskydd meriterande.

27 maj 2024
Sista ansökan:
26 juni 2024
Verkstadsarbetare Bänkarbetare

Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter Du kommer att vara del i teamet och alla hjälps åt, så flexibelt arbetssätt är en förutsättning. Ibland är ni fler på avdelningen ibland färre, beroende på omfattning på jobb.Du kommer att arbeta med tillverkning och bearbetning av olika material, inom industrin. Det kräver att du är skicklig på att arbeta med dina händer och använda olika verktyg och maskiner. Du kommer att ansvara för att förbereda, forma och slutföra produkter eller komponenter enligt specifika ritningar och instruktioner. Samt övervaka och underhålla arbetsutrustningen för att säkerställa kvalitet och effektivitet. En viktig del av dina arbetsuppgifter är kvalitetskontroll och anpassning av arbetsmetoder för att uppfylla produktionsmålen.ProfilSvenska i tal och skrift Vana vid ritningsläsning och mätteknik Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete Erfarenhet av plåtbearbetning, svetsning, lödning, manuell svarvning och fräsning Truckkort Problemlösare Säkerhetsmedvetenhet Trivs att arbeta i såväl team som självständigt. Meriterande Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning. Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför. Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc. Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag! Sökord: Verkstad, verkstadsarbetare, bänkarbete, prototyp, tillverkning, svensk industri, Göteborg, Lerum, Partille, produktion, tillverkning. Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

3 maj 2024
Sista ansökan:
20 oktober 2024
Stålhallsmontör

Om OSW Osby Svetsverkstad AB (OSW) är ett familjebolag som funnits sedan 1947. Vi bygger och monterar stålhallar, främst runt Skåne, samt gör diverse svets- och konstruktionsarbeten i vår verkstad i Osby. Om jobbet Vi söker nu en person som främst ska arbeta med att montera stålhallar och andra stålarbeten vi har producerat men där även tillverkning kan ingå i arbetsuppgifterna då vi är ett tight gäng som hjälps åt där det behövs. I arbetsuppgifterna ingår även daglig planering av jobben så det är viktigt att du är ansvarstagande och har ett intresse för jobbet. De flesta byggen vi uppför är inom sådant avstånd att man utgår från och kommer tillbaka till verkstaden samma dag. Om den sökande Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som gillar att planera samt hitta lösningar på de utmaningar man kan stöta på i det löpande arbetet. Det är dock ett krav att du har lätt att arbeta med andra då de flesta jobb sker tillsammans med kollegor samt att kundbemötande är viktigt för alla i företaget. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av bygg, plåtslageri eller liknande område - Kan arbeta självständigt och allsidigt samt är lösningsfokuserad - Är prestigelös och hjälper till där det behövs - Håller ordning och reda, kan planera och arbetar snabbt men noggrant - Har lätt att arbeta med andra, då vi oftast arbetar tillsammans - Är positiv och tillför energi och glädje i teamet Krav på B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har licenser för heta arbeten, mobil arbetsplattform, truckkort eller liknande. Vi söker folk snarast så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

16 april 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Stålmontör/Svetsare sökes till Stockholms området!

Vi på Submit söker nu efter en stålmontör/Svetsare till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut. Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång. Om kunden: Just nu letar vi efter stålmontörer till våran kund i Stockholm. På företaget så specialiserar dem sig på att skapa olika typer av stålkonstruktionslösningar. dem hanterar allt från stora och komplexa stålstrukturer till små och detaljerade smidesarbeten som sammanfogar helheten. Dem tar hand om tillverkning, leverans och montering, oavsett bransch eller specifika behov. Arbetsuppgifter: - Montering av stålkonstruktioner - Montage av stålstommar - Läsa ritningar och utföra ett arbete med tempo och bibehållen kvalitet. - Arbetet utförs på byggarbetsplatser främst i Stor-Stockholm. Profil: - Arbetsmoral och samarbetsförmåga. - en god arbetsmoral. - Som person är du är strukturerad. Krav: - B-körkort - Svenska i tal och skrift - Förkunskaper inom bygg montage eller likvärdigt. Meriterande - Svetsutbildning. - Du har en bakgrund som stålmontör. Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected]

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024