Skogsarbetare, motormanuell avverkning

Sök bland 3 lediga jobb som Skogsarbetare, motormanuell avverkning och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker Skogsarbetare

Tompas Skog & Trädgård AB är ett skogsföretag som söker en medarbetare till företaget inom Skogsskötsel. Arbetet kommer bestå av skogsarbete med bl.a Trädfällning och Skogsröjning runt om i Södermanland. Du som söker ska ha: Motorsågskörkort AB Motorsågskörkort CD är meriterande. Då vi är Certifierade är Syn kurs meriterande B-körkort är krav Du ska ha erfarenhet av skogsarbete

26 mars 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Skogsarbetare/medarbetare

Söker en allt i allo som gillar att arbeta i skogen. Det är plantering, motormanuellt (röjning, motorsåg), gallring, och avverkning. Men även vedproduktion och sågning av virke. Köra skotare, traktor viss mån även skördare vid behov (ej krav). B behörighet på bil, AB behörighet på motorsåg. meriterande med C både på lastbil och motorsåg.

25 mars 2024
Sista ansökan:
15 april 2024
Erfaren trädfällare sökes. Bra villkor erbjudes.

Om jobbet Arborister.se och Skärgårdsträdfällarna AB växer snabbt. För att hinna hjälpa alla våra kunder söker vi nu ytterligare en trädfällare till vårt härliga team på Värmdö. Har du erfarenhet av trädfällning, mycket god fysik och är en lagspelare som brinner för nöjda kunder? Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är ett väletablerat Värmdöbaserat bolag där vi hjälper våra kunder med vanlig trädfällning, avancerad trädfällning och trädvård, stubbfräsning och även trädgårdsrelaterade uppdrag såsom gräsklippning, häckklippning med mera. Vi firar 10 år i år och har hög efterfrågan och letar efter dig som gillar ett omväxlande och utmanande arbete med trevliga arbetskamrater. Du är inte rädd att ta i när det behövs! Arbetsuppgifter I tjänsten som trädfällare kommer du primärt att komplettera vårt trädfällningsteam på våra uppdrag och beroende på erfarenhet och utbildning utföra allt från fällning, uppkapning och beskärning. Goda utvecklingsmöjliheter finns. Vi är fortfarande ett relativt litet, men snabbväxande bolag, och vi förväntar oss att du precis som vi är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs. Din profil Du ska trivas med att ha ett omväxlande fysiskt arbete utomhus eftersom vi arbetar ute i alla väder. Du är självgående och ansvarstagande. Vi tror att du som söker är noggrann och punktlig men också en teamplayer som brinner för nöjda och glada kunder. Teamet och våra gemensamma mål är viktigt för dig samtidigt som du alltid vill utvecklas och bli bättre. Krav: - Hög arbetsmoral - Teamplayer - Känsla för service och kvalité - Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift - B-körkort - Motorsågskörkort A B - Minst ett års relevant erfarenhet (men gärna mer) Meriterande: - Motorsågskörkort C D E - Tidigare erfarenhet att jobba tillsammans med klättrare/riggning - Arboristutbildning eller erfarenhet som klättrande arborist. - Certifiering inom ISA eller ETW är mycket meriterande. - Körkort BE Det här erbjuder vi dig - Ett roligt och varierande arbete på ett snabbväxande bolag där alla vi som arbetar är en del av familjen. För rätt person finns också stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss. - Tjänsten är en tillsvidareanställning. (Vi tillämpar provanställning på sex mån) - Tjänstepension - Friskvårdsbidrag - Bra lön efter ök baserat på dina erfarenheter Låter det här som det perfekta jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Vi är också öppna för samarbeten med dig som har eget företag och endast vill jobba 50-75%. Har du några frågor om tjänsten eller om oss är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Vi hörs!

17 mars 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024