Skogsarbetare, röjning

Sök bland 5 lediga jobb som Skogsarbetare, röjning och börja ditt nya yrkesliv idag!

Skogsarbetare

Skogsarbetare sökes för samtliga manuella arbeten i skogen. Personen måste ha ett driv att vilja jobba. Måste kunna samarbeta med andra. Ha ett ordnat liv utan sociala problem.

12 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
skogsarbetare

We are a forest maintenance company. We are looking for workers to join our team. The work is thinning and cleaning forests with a trimmer. We expect honesty from the employee, ability to work in a team, absence of alcohol problems. The employee must be physically resistant, the work takes place in nature in any weather. The work area is in the country of Sweden. Contact: [email protected]

6 maj 2024
Sista ansökan:
5 juni 2024
Skogsarbetare/Ledningsröjare

T&B Allservice AB är ett väletablerat företag som har jobbat med skogligt underhåll av elledningar sedan 1991. Vi söker nu en eller fler medarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dvs. arbetat med röjsåg och motorsåg, gärna motorsågskörkort. Övernattning på annan ort förekommer då vi jobbar i mellan och södra Sverige.

3 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Personal sökes för arbete med röjning i Norrland

Om oss Natur- & Skogstjänst är ett konsultföretag med specialisering på skogliga konsulttjänster kopplat till infrastruktur och naturvårdsarbete. Vi har i dagsläget kontor i Skellefteå, Umeå, Mjällom (beläget i Höga kusten), Delsbo, Uppsala och Kalmar. Vi har växt snabbt under de senaste åren och är idag ca 30 medarbetare. Vi är ett företag som präglas av öppenhet, nyfikenhet och kontinuerlig utveckling. Vi värdesätter mångfald och har som mål att alla ska trivas hos oss oavsett ursprung eller sexuell läggning. Vi är ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten Vi söker nu personal för arbete med röjning av patrullväg och stolpar i ledningsgator. Stationeringsort kommer vara i Sundsvall. Arbetet kommer i huvudsak bedrivas i närheten av Sundsvall men även arbete på annan ort förekommer. Till största del kommer arbetet ske i Södra till mellersta Norrland (mellan Gävle-Umeå och hela vägen till norska gränsen i västlig riktning), men även resor till övriga delar av Sverige kan bli aktuellt. Arbetet kommer till huvudsak ske i arbetslag om två eller tre personer. Framförallt kommer arbetet bestå av att röja fram patrullväg och stolpar i 220-400kV ledningsgator. Arbetet ställer höga krav på säkerhet och kvalitet och sker enligt EBRs Elsäkerhetsanvisningar (ESA). Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara avsyning av utfört arbete, besiktning av vegetation i ledningsgator och röjningsåtgärder i ledningsgator. Vi erbjuder säsongsanställning under barmarksperioden för denna tjänst. Krav på den sökande är följande: · B-körkort Meriterande är: · Körkort för röjsåg RARB · Körkort för motorsåg · Erfarenhet av arbete med röjsåg · Utökat B-körkort (B96) Om dig Vi ser att du tycker om att arbeta i naturen och värdesätter att få se nya platser i arbetet. Du är säkerhetsmedveten, tycker om att arbeta praktiskt och trivs med lagarbete. Du är självständig och lösningsorienterad men förstår vikten av att samverka med arbetsledningen vid problem. Vad erbjuder vi Vi tillämpar kollektivavtalsvillkor mellan Gröna arbetsgivare och GS-facket. Vi är ett flexibelt mindre företag med korta beslutsvägar där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vi tillämpar individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Utöver kollektivavtalsvillkoren erbjuder vi: · Flexibilitet gällande arbetstid med förutsättningar för att inom arbetslaget planera sitt arbetsupplägg · Möjlighet att utvecklas i din arbetsroll mot att arbeta med manuellhuggning och stämpling av kantträd Ansökan och ansökningstid Ansökan görs genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan Skogsarbetare Sundsvall. Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Mellgren på 010-255 93 56 eller [email protected].

2 april 2024
Sista ansökan:
10 juni 2024
FORESTWORKER - SKOGSRÖJARE

Företaget levererar skogliga tjänster till skogsägare och infrastrukturägare i Norden genom kompetent personal och innovativa lösningar. https://forest-sweden.webnode.se We search for group of workers with experience in forestry job in Sweden. We offer extra money for extra presentation. We are small company that work effective with focus on quality. Driving license B 3-5 people in group POWERLINES BRUSHCUTTING FOREST Termin: April-November Termin: Mars-Januari Erfarenheter: · Erfarenhet inom skogsarbete är meriterande · B – körkort är ett krav Villkor: Tjänsten är en säsongsanställning på heltid med möjlighet till annat arbete under lågsäsong. Provanställning kan komma att tillämpas. Fast månadslön. Mejla din ansökan till: [email protected] Tel: 0046 (0)768374232

30 januari 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024