Stängselmontör

Sök bland 3 lediga jobb som Stängselmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Montör till norrort

Dina arbetsuppgifter Som montör kommer du jobba med montage av stängsel och inhägnader. Du startar din dag från kontoret och åker sedan ut till kund och löser kundens önskemål. Beroende på arbetets omfattning kommer du jobba självständigt men också i grupp. Du använder en servicebil som är utrustad med alla verktyg och utrustning som behövs för att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett säkert och bra sätt. Du kommer vara ett ansikte utåt för företaget och du bör därför ha ett gott kundbemötande, ge god service och vara lösningsorienterad. Det förekommer tunga lyft och ansträngande arbete. Din profil Du har erfarenhet av att arbeta med montage samt god verktygsvana. För att trivas i rollen bör du uppskatta att arbeta utomhus, är serviceminded och har en god social förmåga. Du erbjuds frihet under eget ansvar och är därför noggrann, ansvarstagande och pålitlig. Vi ser att du är prestigelös och delar med dig av din samt vill lär dig av dina kollegors kunskap och erfarenhet. Du har god fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar. Det är meriterande om du har: Heta arbeten, Säkra lyft och Skylift-kort. Om oss Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

13 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Stängselmontör

Nu söker vi till vårat stängselmontage. Erfarna stängselmontörer. Trivs du med att jobba ute och ha ett fritt arbete under ansvar är detta ett jobb för dig. Arbetet innefattar stängselmontage runt om i Sverige varpå resor inom arbetet förekommer.

10 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Stängselmontörer sökes

Stängselmontör Vi letar efter flertal blivande stängselmontörer som är intresserade av ett fritt arbete där man får vara utomhus och arbeta med hela kroppen, oavsett väder och vind. Tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning är inte nödvändigt eftersom vi är villiga att lära ut allt som behövs. Vi prioriterar samarbetsförmåga, ansvarstagande och driv i våra kandidater. Är du en ambitiös och engagerad individ som vill jobba med att montera stängsel? Söker du en roll med ansvar och möjlighet till personlig utveckling? Då kan denna tjänst vara passande för dig! På WR Montör AB får du chansen att växa och utvecklas i din kommande roll. Du kommer att vara en del av ett arbetslag som fokuserar på områdesskydd och hantera en mängd olika uppgifter som rör montering och underhåll av stängsel, paneler och grindar. Om WR Montör AB WR Montör AB har sitt huvudkontor utanför Hörby i Skåne, men vi bedriver verksamhet över hela landet. Vi specialiserar oss på olika typer av stängselarbeten och högsäkerhetsprojekt med bl.a. användning av certifierade högsäkerhetsprodukter. I rollen som stängselmontör ingår följande arbetsuppgifter Håltagning Gjutning av stolpar Montering av stängsel och paneler Montering av grindar Anställningsform Provanställning med möjlighet till fast anställning efter 6 månader Omfattning: Heltid Meriterande: B-körkort Har du några frågor är du välkommen att kontakta Peter Bengtsson på [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 maj 2024