Stansare, tunnplåt

Sök bland 3 lediga jobb som Stansare, tunnplåt och börja ditt nya yrkesliv idag!

Montör till Åstorp

Om Processbemanning AB: Vi är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. För start omgående söker vi en erfaren montör och maskinoperatör till en produktion i Åstorp. Vi söker dig som vill hantera material, teknik, maskininställningar och underhåll i och kring utrustningen. Arbetet sker i direkt anslutning till företagets maskiner och ställer krav på teknisk förståelse samt intresse och kunna göra enklare maskininställningar samt underhåll av maskiner. Arbetet kan även innefatta lagerarbete så som pack, plock, etikettering och orderhantering. Befattning/varaktighet: Löpande/heltid  Arbetstider: Ständig eftermiddag (mån-tors kl. 15:00-01:00)   Krav:   * Några års erfarenhet av maskinellt arbete inom kantpress, bockning och stans av plåt * Tekniskt intresserad * Kunskap av ritningsläsning * Starkt eget driv samt vilja att utföra arbetet väl * Svenska och engelska i tal och skrift  * Körkort B * Meriterande med truckkort    Det är önskvärt att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från arbetet. Meriterande om du även har truckkort men inget skallkrav. För tjänsten krävs en god fysik och att man kan hantera en arbetsmiljö där man står upp stora delar av dagen. Arbetet kan vara förlagt till ständig eftermiddag alt. dagskift. Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är en lagspelare, trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, är noggrann och strukturerad. Andra egenskaper som efterfrågas är att du är kvalitetsmedveten, flexibel och har viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Är du intresserad av tjänsten? Tveka inte att skicka in din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande och konfidentiellt. Vid frågor så kan du ringa till Processbemanning på 042-21 02 99 (öppettider: vardagar kl. 08-17).

27 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Montör till Åstorp

För start omgående söker vi en erfaren montör och maskinoperatör till en produktion i Åstorp. Vi söker dig som vill hantera material, teknik, maskininställningar och underhåll i och kring utrustningen. Arbetet sker i direkt anslutning till företagets maskiner och ställer krav på teknisk förståelse samt intresse och kunna göra enklare maskininställningar samt underhåll av maskiner. Arbetet kan även innefatta lagerarbete så som pack, plock, etikettering och orderhantering. Befattning/varaktighet: Löpande/heltid  Arbetstider: Ständig eftermiddag alt. dagtid   Krav:   * Produktionsvana * Några års erfarenhet av maskinellt arbete inom kantpress, bockning och stans * Tekniskt intresserad * Kunskap av ritningsläsning * Starkt eget driv samt vilja att utföra arbetet väl * God samarbetsförmåga * Svenska och engelska i tal och skrift  * Tillgänglig för skiftarbete * Körkort B * Meriterande med truckkort    Det är önskvärt att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från arbetet. Meriterande om du även har truckkort men inget skallkrav. För tjänsten krävs en god fysik och att man kan hantera en arbetsmiljö där man står upp stora delar av dagen. Arbetet kan vara förlagt till ständig eftermiddag alt. dagskift. Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är en lagspelare, trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, är noggrann och strukturerad. Andra egenskaper som efterfrågas är att du är kvalitetsmedveten, flexibel och har viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Är du intresserad av tjänsten? Tveka inte att skicka in din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande och konfidentiellt. Vid frågor så kan du ringa till Processbemanning på 042-21 02 99 (öppettider: vardagar kl. 08-17).

22 februari 2024
Sista ansökan:
23 mars 2024
Erfarna montörer & maskinoperörer till Åstorp

För start omgående söker vi  duktiga och erfarna Montör och Maskinoperatör till tillverkande företag i Åstorp. Du ska kunna hanterar material, teknik, maskininställningar och underhåll i och kring utrustningen. Arbetet sker i direkt anslutning till företagets maskiner och ställer krav på teknisk förståelse samt intresse och kunna göra enklare maskininställningar samt underhåll av maskiner. Arbetet kan även innefatta lagerarbete så som pack, plock, etikettering och orderhantering.   Krav:   * Produktionsvana * Några års erfarenhet av maskinellt arbete inom kantpress, bockning och stans * Tekniskt intresserad * Kunskap av ritningsläsning * Starkt eget driv samt vilja att utföra arbetet väl * God samarbetsförmåga * Svenska och engelska i tal och skrift  * Tillgänglig för skiftarbete * Körkort B * Meriterande med truckkort    Det är önskvärt att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från arbetet. Meriterande om du även har truckkort men inget skallkrav. För tjänsten krävs en god fysik och att man kan hantera en arbetsmiljö där man står upp stora delar av dagen. Arbetet kan vara förlagt till ständig eftermiddag alt. dagskift. Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är en lagspelare, trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, är noggrann och strukturerad. Andra egenskaper som efterfrågas är att du är kvalitetsmedveten, flexibel och har viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Befattning/varaktighet: Löpande / Heltid  Arbetstider: Ständig eftermiddag alt. dagtid   Är du intresserad av tjänsten? Tveka inte att skicka in din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande och konfidentiellt. Vid frågor så kan du ringa till Processbemanning på 042-21 02 99 (öppettider: vardagar kl. 08-17).

16 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024