Takrengörare/Fasadrengörare

Sök bland 7 lediga jobb som Takrengörare/Fasadrengörare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Takvårdare LA Takvård

Nu är det högsäsong och vi börjar få svårt att hinna med alla som vill ha ett rent och snyggt tak. Våra anställda vill därför ha fler arbetskamrater. LA Takvård arbetar med att avlägsna mossa, alger och lav på taken. Arbetet sker mekaniskt med olika verktyg, trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlar vi taket med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Vi arbetar inte med högtryckstvätt. Efter att vi behandlat taket städar vi upp efter oss och tar med mossan och trasiga pannor därifrån. Vi söker dig som är morgonpigg, ansvarstagande, effektiv, noggrann och lyhörd samt har en glad och positiv inställning. Trevliga arbetskamrater får du på köpet Du har också B-körkort för manuell växellåda och är självklart inte höjdrädd. Arbetet har moment som kan vara fysiskt krävande och vi utför arbete oavsett väder. Vi arbetar i team om 2 utövare/team och utgår varje arbetsdag från Södertälje. Arbetstiden är 7-16 måndag-fredag. Vi håller intervjuer löpande och behöver tillsätta tjänsterna omgående så tveka inte att söka om du tror du är rätt person för jobbet.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Takvårdare LA Takvård

Vi behöver utöka vår personalstyrka över sommaren, tycker du om att arbeta utomhus är det här kanske ett jobb för dig. Arbetsbeskrivning: LA Takvård arbetar med att avlägsna mossa, alger och lav på taken. Arbetet sker mekaniskt med olika verktyg, trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlar vi taket med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Vi arbetar inte med högtryckstvätt. Efter att vi behandlat taket städar vi upp efter oss och tar med mossan och trasiga pannor därifrån. Om dig: För att passa för arbetet behöver du kunna ta ansvar samt ha ett bra kundbemötande. Du behöver också vara noggrann, effektiv, lyhörd och kunna lösa ev problem som kan dyka upp. Du kan hantera enklare verktyg som hammare, såg, skruvdragare mm. Du är självklart inte höjdrädd. Du har B körkort för manuell växellåda, och kan uttrycka dig väl på svenska. Arbetet har moment som kan vara fysiskt krävande och vi utför arbete oavsett väder. Vi arbetar i team om 2 utövare/team och utgår varje arbetsdag från Södertälje. Arbetstiden är 7-16 måndag-fredag.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Montör/sanerare ställverk

Qlean Scandinavia AB fortsätter att expandera och söker därför nya medarbetare. Vi arbetar med tak -och fasadrengöring med Qlean-metoden samt rengöring och underhåll av transformatorgropar åt kraftbolag och industri. Vi söker i dagsläget 2 nya medarbetare för omedelbar anställning. Tjänsten innebär att man får vara en del av de team som är ute på plats och hjälpa till med diverse uppgifter såsom att hantlanga befintliga montörer samt vara behjälplig på övrigt sätt samtidigt som man lär sig företagets produkter och metoder. Minikraven är: B-körkort Social förmåga Att kunna arbeta i team Att kunna vara bortrest under veckorna. Qlean Scandinavia AB bistår med flertalet utbildningar såsom skyliftutbildning, ESA, fallskyddsutbildning etc.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Vi söker taktvättare till KA Taktvätt

Välkommen till en spännande möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag med stort fokus på hållbart underhåll av hem. Genom att arbeta utomhus med rengöring av tak och fasader hos våra kunder i Norra Stockholm och närliggande län, blir du en del av ett dedikerat team som strävar efter kvalitet och utveckling. Ditt arbete innebär att du, tillsammans med ett team av två till tre personer, ansvarar för att utföra rengöringsuppdrag utomhus på hustak och fasader hos privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Du kommer få relevant utbildning och möjlighet till utveckling. Vi prioriterar samarbetsförmåga, kommunikation och en positiv inställning till att arbeta hårt och lösningsorienterat. Att vara flexibel och kunna bidra till en god stämning är också viktigt, särskilt vid kundkontakt. Profil Detta är ett fysiskt krävande arbete som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen och händerna. Du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att tvätta tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Meriterande: Tidigare arbete på höga höjder Fysiska arbeten En vanlig arbetsdag: Du börjar dagen med att åka ut till en kund. Du tvättar taket och utför lite enklare underhållsarbeten. Vissa arbetspass kommer du även att utföra fasadrengöring hos våra kunder. Arbetet sker på höga höjder med fallskydd och därför är det viktigt att man inte är höjdrädd. Vad innebär det att arbeta som utförare hos oss på KA Taktvätt? Frihet under ansvar Mycket goda möjligheter till utveckling Du får vara med och påverka de beslut som fattas för KA Taktvätt och företagets utveckling Goda förmåner och arbetsvillkor Delta i tävlingar med bonussystem Krav: - B-körkort - Inte höjdrädd - Klarar av ett fysiskt jobb med högt tempo - Ansvarsfull och noggrann - Positiv och samarbetsvillig Om tjänsten: Tillträde: Omgående Tjänsten är på heltid. Vi söker 2 medarbetare. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön: Fast lön.

9 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Vi söker taktvättare till KA Taktvätt

Välkommen till en spännande möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag med stort fokus på hållbart underhåll av hem. Genom att arbeta utomhus med rengöring av tak och fasader hos våra kunder i Uppsala och närliggande län, blir du en del av ett dedikerat team som strävar efter kvalitet och utveckling. Ditt arbete innebär att du, tillsammans med ett team av två till tre personer, ansvarar för att utföra rengöringsuppdrag utomhus på hustak och fasader hos privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Du kommer få relevant utbildning och möjlighet till utveckling. Vi prioriterar samarbetsförmåga, kommunikation och en positiv inställning till att arbeta hårt och lösningsorienterat. Att vara flexibel och kunna bidra till en god stämning är också viktigt, särskilt vid kundkontakt. Profil Detta är ett fysiskt krävande arbete som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen och händerna. Du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att tvätta tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Meriterande: Tidigare arbete på höga höjder Fysiska arbeten En vanlig arbetsdag: Du börjar dagen med att åka ut till en kund. Du tvättar taket och utför lite enklare underhållsarbeten. Vissa arbetspass kommer du även att utföra fasadrengöring hos våra kunder. Arbetet sker på höga höjder med fallskydd och därför är det viktigt att man inte är höjdrädd. Vad innebär det att arbeta som utförare hos oss på KA Taktvätt? Frihet under ansvar Mycket goda möjligheter till utveckling Du får vara med och påverka de beslut som fattas för KA Taktvätt och företagets utveckling Goda förmåner och arbetsvillkor Delta i tävlingar med bonussystem Krav: - B-körkort - Inte höjdrädd - Klarar av ett fysiskt jobb med högt tempo - Ansvarsfull och noggrann - Positiv och samarbetsvillig Om tjänsten: Tillträde: Omgående Tjänsten är på heltid. Vi söker 2 medarbetare. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön: Fast lön.

9 maj 2024
Sista ansökan:
8 juni 2024
Fasad & Taktvättare - Fastighetstvättarna

Fullständig jobbeskrivning Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder får ett hållbart underhåll av sitt hem? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande! Arbetsbeskrivning Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni utför uppdrag ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Mälardalen och du arbetar utomhus på hustak och vid fasader. Din uppgift kommer vara att tvätta tak & fasader. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma. Du erbjuds vid start relevant utbildning i att arbete med tryck och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade projekt. Profil Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg. Du ingår i ett team av två tvättare därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att tvätta tak och fasad kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt. Krav för att söka tjänsten Erfarenhet av Högtryckstvätt, snickeri, takläggning eller liknande Att du har B-körkort Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift Följande är meriterande Erfarenhet av ställningsbyggnation Erfarenhet av taktvätt, takmåling & fasadtvätt. Vad innebär det att arbeta som taktvättare hos Fastighetstvättarna? Mycket frihet under ansvar Goda möjligheter till utveckling Varierande vardag med olika typer av uppdrag hos våra kunder Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Fastighetstvättarna och vår utveckling Om anställningen Lön: Fast lön Placering: Stockholm Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Anställningsvillkor: Timanställning med möjlighet till Fastanställning heltid. Arbetstider: Måndag-fredag 08-17.

3 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Takvårdare LA Takvård

Vi behöver utöka vår personalstyrka över sommaren, tycker du om att arbeta utomhus är det här kanske ett jobb för dig. Arbetsbeskrivning: LA Takvård arbetar med att avlägsna mossa, alger och lav på taken. Arbetet sker mekaniskt med olika verktyg, trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlar vi taket med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Vi arbetar inte med högtryckstvätt. Efter att vi behandlat taket städar vi upp efter oss och tar med mossan och trasiga pannor därifrån. Om dig: För att passa för arbetet behöver du kunna ta ansvar samt ha ett bra kundbemötande. Du behöver också vara noggrann, effektiv, lyhörd och kunna lösa ev problem som kan dyka upp. Du kan hantera enklare verktyg som hammare, såg, skruvdragare mm. Du är självklart inte höjdrädd. Du har B körkort för manuell växellåda, och kan uttrycka dig väl på svenska. Arbetet har moment som kan vara fysiskt krävande och vi utför arbete oavsett väder. Vi arbetar i team om 2 utövare/team och utgår varje arbetsdag från Södertälje. Arbetstiden är 7-16 måndag-fredag.

30 april 2024
Sista ansökan:
30 maj 2024