Trappstädare

Sök bland 3 lediga jobb som Trappstädare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Lokalvårdare sökes till Lund / Dagtid

Activa Servicepartner AB grundades 1993, för 31 år sen och har sedan denna tidpunkt sitt säte i Staffanstorp, en central utgångspunkt för närheten till våra kunder i Malmö & Lundregionen. Vid starten var vi ett renodlat städbolag som med tiden och kundernas efterfrågan har vuxet med en hel del tjänster, grundpelaren i vår verksamhet är dock fortfarande lokalvård, förutom lokalvård erbjuder vi våra kunder bla. golvvård, mattvätt, fönsterputsning, interna flyttningar, vaktmästeriarbeten fastighetsservice samt mycket mer. För närvarande är vi ett team på 55 medarbetare som kontinuerligt servar våra kunder med just den servicen dom efterfrågar. Vi söker en självgående trappstädare med vana som kan ingå i vårt team. Arbetet påbörjas på vårt kontor i Staffanstorp 07:30 där tillgång på arbetsfordon finns om du innehar körkort. Alternativt kan tjänsten anpassas så du utgår direkt från ditt hem till arbetsplatserna om du inte har körkort. Arbetet sker på olika platser i Lund. Den personen vi söker måste veta med sig att man utför ett kvalitetsarbete. Vi arbetar med arbetsorder och egenkontroll varför du måste behärska svenska i läs och tal. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar per mail. Tillträde sker snarast varför vi behandlar ansökningar omgående. Allmänna städ uppgifter gällande trappstädning och städning av tvättstugor. Städ uppgifterna består av bland annat damning, rengöring av tvättmaskiner samt sopning och tvätt av golv. Tjänsten är ett långtidsvikariat med goda möjligheter till fortsatt anställning. Arbetstiden per vecka är beroende på om sökande har körkort eller inte, men 30-40 timmars anställning är det.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Söker lokalvårdare/trappstädare på heltid i Stockholm

Smart Trappstädning specialiserar sig på miljövänlig trappstädning med hög kvalité till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i Stockholm. Bolaget har vunnit flera nya kontrakt och söker därför efter en nya medarbetare till vårt team inom lokalvård. Körkort ett krav! Hos oss arbetar du i ett modernt och entreprenörsdrivet företag. Anställda som gör ett bra jobb har stora möjligheter att utvecklas och att ta sig an nya arbetsuppgifter inom företaget. Företaget använder modern professionell städutrustning från Vileda. Vår affärsmodell bygger på att bygga långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en städning med hög kvalité vid varje städtillfälle. Vi har långa kontrakt med bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi bedriver ingen verksamhet för privatpersoner. Vad du kan förvänta dig som anställd: Ägare och chefer som bryr om samtliga anställda och deras arbetsmiljö. Möjlighet till heltidsanställning med fast och avtalsenlig lön motsvarande minst kollektivavtal samt förmåner. Möjlighet att utvecklas inom bolaget till team leader alternativt områdeschef. Specialdesignade arbetskläder med vår logotyp och ID-bricka (ID-06). Tydliga städinstruktioner och direktiv från din chef. Vad vi förväntar oss av våra anställda: Minst 24 månaders dokumenterad erfarenhet av trappstädning. Erfarenhet av Viledas städutrustning/redskap är meriterande. Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Vi söker lokalvårdare som har en positiv inställning, är serviceinriktade med känsla för kvalité och noggrannhet. Mycket goda svenska kunskaper i tal och skrift. Du följer företagets riktlinjer för hur vi beter oss mot våra kunder och kollegor. Att ha grundläggande kunskaper i Microsoft Office Word och Excel är meriterande. Kan du flera språk utöver svenska och eller engelska är det meriterande. B-Körkort är ett krav.

26 mars 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Trappstäd/Lokalvård/Byggservice

Vi söker duktiga medarbetare med erfarenhet inom trappstädning, lokalvård och byggservice. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/prata svenska då vi i arbetet samarbetar med de olika fastighetsskötare. Vi ser också att du har erfarenhet från byggservice branschen. Det är en fördel om du även förstår/pratar spanska eftersom majoriteten av våra anställda är spansktalande. Körkort och diplom/certifiering för SRY, PRYL eller motsvarande utbildningar är bra meriter. Arbetsplatserna ligger inom stor-Stockholmsområde. Avser heltidsanställning

24 november 2023
Sista ansökan:
21 maj 2024