Lediga sommarjobb i Avesta

Här kan du söka totalt 4 lediga sommarjobb i Avesta hitta ditt nästa feriejobb här

BUTIKSSÄLJARE - SOMMARJOBB - AVESTA

Söker du efter ett sommarjobb där du får möjlighet att utvecklas och vara med och direkt påverka Ur&Penns fortsatta framgång? Vill du jobba i ett familjärt företag där vi har kul på jobbet och peppar varandra? Perfekt! Då kanske det här är början på din Ur&Penn resa! OM TJÄNSTEN Som medarbetare på Ur&Penn arbetar du med både service och hantverk. Du arbetar med försäljning av klockor och smycken, samt med enklare reparationer av klockor, som tex batteribyten och korta armlänkar. Vi har ett högt tempo med kunden i fokus! En stor del av arbetsuppgiften handlar om att driva den dagliga försäljningen genom kundservice och merförsäljning.  Hos oss arbetar man även med: • Kassahantering (försäljning, byten, returer). • Håltagning/piercing i öron/näsa (utbildning i det får man när man börjar hos oss). • Skyltning, påfyllning av varor och byte av kampanjer. • Inventering. Tjänsten är en särskild visstidsanställning under perioden 10/6 t.o.m 11/8 Placering: Avesta Galleria OM DIG Vi tror att du är en energisk lagspelare med ett stort driv, och intresserar dig för mode och våra produkter. Vi tror att du beskriver dig själv som ansvarsfull, initiativtagande och tävlingsinriktad! Är du också serviceinriktad med ett “customer first” mindset, så skulle vi kunna passa bra ihop! Hos oss är intern utveckling viktigt och vi hoppas att du vill utvecklas och växa inom Ur&Penn! GRUNDLÄGGANDE KRAV • Flytande svenska i tal och skrift.  MERITERANDE • Tidigare arbetslivserfarenhet inom detaljhandel. • En fullständig gymnasieutbildning. • Ytterligare språkkunskap utöver svenska.  OM OSS Ur&Penn, med ca 120 butiker, är idag Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer! Ur&Penn är ett företag där samarbete står i fokus, och vi lever efter våra värdeord; glädje, tillit och vinnande attityd.  Som medarbetare hos oss blir du en kugge i det vi kallar för vår utökade familj! Vi erbjuder en fartfylld vardag i en organisation som är i ständig rörelse. Vår vision är att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med kvalitativa och prisvärda accessoarer.  VAD VI HAR ATT ERBJUDA      • En stor möjlighet att klättra inom företaget och en stor möjlighet till personlig utveckling.      • En positiv och familjär arbetsmiljö.      • Personalrabatt på våra varumärke. PROCESSEN Processen består av ett första urval. Sedan följer en digital och fysisk intervju samt kontroll av belastningsregister.  Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 26/5 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig, vi ses på Ur&Penn!

17 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
C-Chaufför Baklastare + Kran Avesta

Om jobbet Du kommer att jobba som chaufför hos våran kund, med insamling av hushållsavfall i Avesta kommun. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Du utgår från lokaler i Avesta kommun, där de finns bland annat personalutrymmen för chaufför, lager och uppställningsplatser för fordon. Insamlingsfordon är både av typen sidlastare och baklastare. Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag. Vem trivs här? Har du kört lastbil tidigare, gärna sopbil, så har du en bra grund. Du är intresserad av miljö och självklart trivs du med chaufförs yrket och är mån om att utföra ett bra arbete. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner engagemang för att arbetet vi utför alltid håller en hög nivå. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Du har som lägst C-kort samt giltig YKB. Detta är ett sommarvikariat med möjlighet till fortsättning. Kompetenskrav: YKB C-Kort Digitalt förarkort Behärskar svenska språket Datavana Meriterande: Tidigare erfarenhet God fysik Stresstålig Skicka gärna ett CV och en kort presentation om dig själv. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

9 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
växelmedarbetare

Arbetsbeskrivning Nu söker vi en växeltelefonist/receptionist till Avesta. Tjänsten är heltid under juni och juli och efter behov vid ledighet från ordinarie personal. Vi söker dig som är student, pensionär eller har annan sysselsättning till 50 %.  Ansvarsområden I jobbet kommer du i huvudsak att ta emot besökande, koppla telefoner, göra administrativa sysslor och hantera post. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och önskar vara en del av ett fantastik team. Du är en viktig länk mellan kund och allmänheten.  Kvalifikationer Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet i att arbeta i olika databaserade system, telefonväxel och hänvisningssystem. Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. Arbetstempot är stundtals högt, därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker. Meriterande om du har erfarenhet av arbete som växeltelefonist eller receptionist. Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

6 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommarvikariat Miljöarbetare/Sopbilschaufför Avesta

Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att jobba som Miljöarbetare hos oss med insamling av hushållsavfall i Avesta kommun. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Du utgår från våra lokaler i Avesta, där vi bland annat har personalutrymmen för chaufförer, lager och uppställningsplatser för våra fordon. Våra insamlingsfordon är både av typen sidlastare och baklastare. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag. Vi söker dig som Har lite erfarenhet av att köra lastbil, gärna sidlastare eller baklastare. Du är intresserad av miljö och självklart trivs du med chaufförsyrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Du har som lägst C-kort samt giltigt YKB Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. Företaget Allmiljö är ett helägt dotterbolag inom koncernen Kaj Johansson Gruppen AB. Företaget har huvudkontor i Umeå och filialer på flera orter i Sverige. Allmiljö AB har ca 100 anställda och ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Kaj Johansson Åkeri ingår. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Slam & Renhållning, Transport & Logistik, Mark & Anläggning samt Täkt & Maskin. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 50 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 tkr per år. Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor kontakta gärna Tommy Larsson

12 april 2024
Sista ansökan:
29 september 2024