Lediga sommarjobb i Filipstad

Här kan du söka totalt 5 lediga sommarjobb i Filipstad hitta ditt nästa feriejobb här

Sommarjobb inom Teknik och service, VA

Beskrivning Inom enheten VA finns 11 vattenverk, 6 reningsverk och 26 pumpstationer. Totalt arbetar 8 personer med att driva och sköta dessa anläggningar. Under sommaren när ordinarie personal går på semester behöver vi förstärkning för att klara av arbetet. Vi söker nu en person som kan hjälpa till med den dagliga driften under veckorna 26 - 33 och då främst inom avloppsreningsverk. Arbetsuppgifter Daglig drift och kontroll av reningsverk och pumpstationer, provtagning enligt kontrollprogram, allmän inre skötsel så som renhållning, spola golv och rännor samt städa personalutrymmen. Du ska även utföra yttre skötsel där du ska trimma gräs, kratta och utföra enklare reparationer och underhåll på byggnaderna. Kvalifikationer Du ska vara serviceinriktad samt ha ansvarskänsla, framåtanda och tekniskt handlag. Du ska även ha god samarbetsförmåga. Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  För tjänsten krävs att du fyllt 18 år och innehar giltigt B-körkort. Villkor Arbetstiden är förlagd måndag - fredag. Varmt välkommen med din ansökan! I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på https://ffk.filipstad.se/ Leva i Filipstad är lätt! Läs mer om hur du kan få ut mer av livet genom att arbeta och bo i Filipstad på https://movetofilipstad.se/Vi har även goda pendlingsmöjligheter med buss (Exempelvis Filipstad - Karlstad, med en avgång per timme i vardera riktningen). För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

12 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Sommarjobb som Restaurangmedarbetare till Big Hill Lodge i Filipstad

Vi söker sommarpersonal som brinner för att ge våra gäster en enastående upplevelse! På Big Hill Lodge tror vi på att varje måltid är en möjlighet att skapa minnen och uppfylla smaklökarnas önskningar. Ansvarsområden: Ta emot gäster och ge dem en hjärtlig välkomnande Servera mat och dryck på ett professionellt och engagerat sätt Säkerställa att gästernas behov och önskemål tillgodoses under hela besöket Hålla restaurangen ren och snygg Kvalifikationer: Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande men inte ett krav God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i ett team Serviceinriktad inställning och förmåga att arbeta under press Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och helgdagar enligt behov Skicka in din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt, vi arbetar med ett löpande urval. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Syrén Eriksson på [email protected] eller 0706780333

7 april 2024
Sista ansökan:
24 september 2024
Tidningsdistributör Filipstad/Molkom

Är du morgonpigg och vill förstärkta vårt gäng i Filipstad eller Molkom? Om NWT Direkt NWT Direkt är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland. NWT Direkt AB är ett distributionsbolag som distribuerar morgontidningar, tidskrifter och mindre paket i Värmland, delar av Skaraborg och norra Dalsland. Bolaget startade sin verksamhet 1 mars 2019. Om rollen Som distributör är du sista länken mot våra kunder och prenumeranter, det är därför viktigt att du är ansvarstagande och kan jobba självständigt. I huvudsak består dina leveranser av tidningar, tidskrifter, brev och paket. Utdelningen sker med bil och kräver svenskt B-körkort. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov, samt dig som kan arbeta under sommaren. Om dig Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska eller engelska i tal och skrift. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.   Övrigt Har du frågor kontakta: Josefina Öhrström [email protected] Placeringsort: Filipstad/Molkom   Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-06-30, vi kommer att hålla urval löpande.

3 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Hjälpmedelstekniker

Beskrivning Vår målsättning är att möjliggöra för personer med aktivitets- och/eller funktionsnedsättning att vistas i sin hemmiljö i så stor utsträckning som möjligt. Rehab omfattar arbetsterapi, sjukgymnastik/fysioterapi, dagverksamhet, hjälpmedelsverksamhet och bostadsanpassning. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som gärna vill ta emot dig som sommarkollega. Vi söker dig som vill arbeta som hjälpmedelstekniker på ett semestervikariat under sommaren 2024. Arbetsuppgifter En hjälpmedeltekniker ansvarar för teknisk service, rekonditionering, transport och leverans av hjälpmedel, till exempel rullstolar, rollatorer, sängar, personlyftar och hygienhjälpmedel som används inom våra äldreboenden och i enskilda hem. Det dagliga arbetet sker på hjälpmedelsverkstan men också vid hembesök i enskildas hem och på äldreboenden. Det är ett självständigt arbete som kräver noggrannhet och som till viss del planeras i samverkan med övriga medarbetare på Kommunrehabiliteringen, men du planerar också ditt arbete själv till stor del. Kvalifikationer För att trivas i den här rollen behöver du vara en person som är tekniskt intresserad och praktiskt lagd. Du ska ha god förmåga att kommunicera och med stor entusiasm vilja jobba med människor. Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv, lyhörd, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter flexibilitet och engagemang. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och du måste ha fyllt 18 år. Körkort är ett krav och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Anställningen är ett vikariat på totalt 6 veckor, 2 veckors introduktion och 4 veckors självständigt arbete, under sommaren 2024. Dagtid måndag till fredag. Varmt välkommen med din ansökan! I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på https://ffk.filipstad.se/ Leva i Filipstad är lätt! Läs mer om hur du kan få ut mer av livet genom att arbeta och bo i Filipstad på https://movetofilipstad.se/Vi har även goda pendlingsmöjligheter med buss (Exempelvis Filipstad - Karlstad, med en avgång per timme i vardera riktningen). För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

27 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Varmt välkommen att söka som semestervikarie Specialisthemvården

Beskrivning Filipstads kommun startade under våren 2022 upp en ny hemvårdsgrupp - Specialisthemvården. Vi är en positiv arbetsgrupp som arbetar utifrån ett personnära förhållningssätt. Vi söker redan nu timvikarier samt semester-/sommarvikarier som kan gå på schema i vår grupp under sommaren 2024.  Vi riktar oss främst till dig som har vana av vårdarbete sedan tidigare, men välkomnar alla ansökningar. Specialisthemvården inriktar sig mot följande områden inom hemvård (tidigare benämnt hemtjänst):  - Demens  - Missbruk  - Socialpsykiatri  - Boendestöd Arbetsuppgifter Arbetet innefattar vård och omsorg om den enskilde i det egna hemmet. Genom ditt arbete gör du skillnad i våra brukares vardag genom att ge det bemötande och stöd de behöver i sitt hem. Arbetet är omväxlande och varierande och ställer höga krav på flexibilitet.  Kvalifikationer I den här rekryteringsprocessen söker vi dig som innehar B-körkort för manuell växellåda. Tidigare erfarenhet och kunskap inom ovan beskrivna arbetsområden är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Undersköterskeutbildning är meriterande.  Villkor Schema kommer att erbjudas under sommaren, på 75 - 100 %. Arbetstiderna kommer att förläggas dagtid, kvällar och helger enligt schema.  Introduktion kommer att ske före anställning, utöver sommarschema erbjuds att arbeta som timvikarie i arbetsgruppen på övrig tid under året även efter sommaren, om allt fungerar bra.    Urval, intervjuer och anställningar sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!  I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på https://ffk.filipstad.se/ Leva i Filipstad är lätt! Läs mer om hur du kan få ut mer av livet genom att arbeta och bo i Filipstad på https://movetofilipstad.se/Vi har även goda pendlingsmöjligheter med buss (Exempelvis Filipstad - Karlstad, med en avgång per timme i vardera riktningen). För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

30 januari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024