Lediga sommarjobb i Hagfors

Här kan du söka totalt 5 lediga sommarjobb i Hagfors hitta ditt nästa feriejobb här

Butikspersonal

Nu söker vi Sommarpersonal till vår butik i Hagfors! I arbetsuppgifterna ingår Varuplock, Kassatjänst m.m Vi söker dig som är positiv, glad, engagerad och gillar kundkontakt! Tjänsterna är uppdelade i både Heltid och Deltid. Vi ser fram emot din ansökan!

18 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Personliga assistenter till sommaren 2024

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Vi söker 15 personliga assistenter till sommaren 2024. Som personlig assistent är du den enskildes förlängda arm i hemmet och i vardagslivet, du är lyhörd inför den enskildes behov och önskemål. Du är bekväm i att arbeta självständigt och att gemensamt med den enskilde planera vardagen och fritidsaktiviteter. Som personlig assistent finns det flera olika former av arbetstider, det förekommer bl. a. dygnsarbete, vaken natt, sovande natt med jour vilket kan skapa större möjligheter till fler lediga dagar. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning från vård och omsorg är meriterande. Ditt uppdrag är att ge omvårdnad till enskilda utifrån deras egna behov och förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel; ● Hjälp vid förflyttningar och personlig hygien ● Olika serviceinsatser ● Medicinska arbetsuppgifter ● Dokumentation ● Aktiviteter för att främja hälsa och en god social samvaro Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. EXTRA ERSÄTTNING- UPP TILL 10 000:- I BONUS Tackar du ja till ett färdigt schema som är anpassat efter våra verksamheters behov, utan särskilda ledighetsönskemål och genomför arbetet under minst 6 veckor under veckorna 24 till 33 finns en extra ersättning du kan vara berättigad. 7200 kr för 6 veckor, 8400 kr för 7 veckor eller 10 000 kr för 8 veckor. Beloppet är baserat på att man arbetar 100 % och reduceras utifrån arbetad tjänstgöringsgrad. Dvs arbetar man 85 % i 8 veckor utgår en extra ersättning på 8500 kr. Ersättningen betalas ut i september månad efter uppföljning av arbetad tid. Vid sjukdom eller annan frånvaro utges inte den extra ersättningen. Mer information ges i kontakt med aktuell enhetschef. LÖN ● Lön enligt avtal FACKLIGA FÖRETRÄDARE Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. ÖVRIGT Anställningen kommer att föregås av intervjuer och intervjuer sker löpande. Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin. Vid anställning kan utdrag ur polisens belastningsregister komma att begäras. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

10 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Gymnasielärare gymnasiegemensamma ämnen/specialidrott Bowling

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten innebär undervisning inom specialidrott och planering av verksamheten. Som speciallärare, instruktör, på Älvstrandsgymnasiets idrottsinriktningar kommer du att undervisa elever med individuellt val specialidrott. Del av tjänsten kommer att vara inom våra inriktningar Niu och Liu bowling. Den andra delen inom föreningen BK Bågen. I första hand söker vi dig som har lärarlegitimation för undervisning inom specialidrott. I andra hand söker vi dig med annan relevant idrottsbakgrund med erfarenhet av undervisning och tävling-och träningslära. Det är meriterande om du har idrottsbakgrund eller annan relevant utbildning inom området idrott -och hälsa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk FACKLIGA FÖRETRÄDARE Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. ÖVRIGT Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. ARBETSPLATS ÄLVSTRANDSGYMNASIET Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden bildningscentrum. På gymnasiet går det drygt 400 elever på något av våra tio nationella program. Inom gymnasiet har vi även introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och flera idrottsinriktningar. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

2 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Vikarier till Bellmansgården och Ekshärads hemtjänst

VIKARIER TILL BELLMANSGÅRDEN  OCH EKSHÄRADS HEMTJÄNST HAGFORS KOMMUN Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.  Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin. ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN Vi söker nu sommarvikarier till Bellmansgården! Bellmansgården är beläget i tätorten Ekshärad och har ett demensboende med två avdelningar samt ett ordinärt äldreboende med två avdelningar samt fyra hemtjänstgrupper. I en av hemtjänstgrupperna krävs inte körkort.   ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men inget krav. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du har dokumentations kunskaper samt allmänna datorkunskaper. Som vikarie hos oss är du ansvarig för omvårdnaden av våra vård- och omsorgstagare. Omsorgen ska utgå från våra medmänniskors egna behov och förutsättningar. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter.  Vi tror att du lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. Du är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar och trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och natt. Här arbetar vi över gränserna och hjälps åt med arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är inget krav på vissa av tjänsterna. LÖN Lön enligt avtal FACKLIGA FÖRETRÄDARE Nås via kommunens växel 0563-185 00. ÖVRIGT Ansökan sker genom vår hemsida. hagfors.se /jobba hos oss/lediga jobb. Körkort är inget krav på vissa av tjänsterna. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

22 mars 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Sommarjobba i omsorgen i Hagfors kommun

Nu söker vi dig som har stort driv och som vill bidra till att andra har det bra. Hos oss får du ett spännande sommarjobb i en härlig sommarmiljö.  Extra ersättning "Tackar du ja till ett färdigt schema som är anpassat efter våra verksamheters behov, utan särskilda ledighetsönskemål och genomför arbetet under minst 6 veckor under veckorna 24 till 33 finns en extra ersättning du kan vara berättigad. 7200 kr för 6 veckor, 8400 kr för 7 veckor eller 10 000 kr för 8 veckor. Beloppet är baserat på att man arbetar 100 % och reduceras utifrån arbetad tjänstgöringsgrad. Dvs arbetar man 85 % i 8 veckor utgår en extra ersättning på 8500 kr. Ersättningen betalas ut i september månad efter uppföljning av arbetad tid. Vid sjukdom eller annan frånvaro utges inte den extra ersättningen. Mer information ges i kontakt med aktuell enhetschef. "  Höjdpunkter med jobbet: • Härliga kollegor och teamwork • Jobbet är självständigt, kreativt och flexibelt • Introduktionsutbildning som förbereder dig väl  • Möjlighet för jobb till hösten Vi är stolta över de goda resultat vi uppnår varje dag och ser fram emot att välkomna fler kollegor som vill vara med i vår utveckling.  Din roll/om jobbet  Du kan jobba inom flera olika områden:  • Hemtjänst • Särskilt boende • Korttidsboende • LSS och socialpsykiatri Ditt uppdrag är att ge omvårdnad till enskilda utifrån deras egna behov och förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel; • Hjälp vid förflyttningar och personlig hygien • Olika serviceinsatser • Medicinska arbetsuppgifter • Dokumentation  • Aktiviteter för att främja hälsa och en god social samvaro Fokus på den enskildes bästa Samverkan i teamet runt de enskilda är en viktig del i ditt jobb. Arbetet ställer krav på kreativitet och att du är flexibel och lösningsinriktad för att alltid hitta personcentrerade lösningar för dem vi är till för. Här arbetar vi över gränserna och hjälps åt med arbetsuppgifterna. Arbetstider  Eftersom våra verksamheter i vård och omsorg är igång dygnet runt, alla dagar i veckan, så finns det stor flexibilitet i arbetstider och schemaläggning. Ett perfekt jobb för dig som vill kombinera med studier eller få tid över för annat i sommar!  Kvalifikationer För att trivas hos oss vill vi gärna att du • Är kreativ och vågar tänka själv • Är ansvarstagande • Är en teamspelare • Lockas av ett varierat arbete • Tycker om att möta människor i olika situationer Krav Vi har även några krav: • Du har fyllt 18 år. På SÄBO kan även du som har fyllt 17 år anställas • Du behärskar svenska väl i tal och skrift Det är meriterande om du har; • Ett B-körkort  • Dokumentationskunskaper • Datorvana   Välkommen med din ansökan!

27 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024