Lediga sommarjobb i Halmstad

Här kan du söka totalt 70 lediga sommarjobb i Halmstad hitta ditt nästa feriejobb här

Sommarjobba som personlig assistent i Halmstad

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Halmstad med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera. Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer.Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb. Vem söker vi? Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker. Vi ser gärna att du: har ett genuint intresse av att hjälpa andra. kan förstå och göra dig förstådd på svenska. kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt. har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav). Övrig information Anställningsform: Sommarvikariat Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning Tillträde: Juni, juli och augusti 2024 Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag: 2024-05-21 Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49 Varmt välkommen med din ansökan!

22 april 2024
Sista ansökan:
21 maj 2024
Sjuksköterska i Södra Sverige

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska iSödra Sverige Medicinklinikens uppdrag är att ge specialiserad vård inom det invärtes medicinska området med alla dess grenspecialiteter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter såsom patientarbete, anhörigkontakt, arbetsledning, teamarbete, dokumentation, läkemedelshantering etc. Avdelningen arbetar aktivt med att sjuksköterskan skall ha tid och möjlighet att fokusera på och planera sina arbetsuppgifter. Därför har de arbetsuppgifter som kan utföras av annan yrkeskategori lyfts bort från sjuksköterskan. Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det. Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från medicin. Var:Södra Sverige Omfattning: 50% Tidsperiod:240624 - 240818 Arbetstider:Var annan vecka: Mån, tis, fre, lör 06:45-19:4524Var annan vecka: ons och tors 06:45-19:45. Journalsystem:VAS och NCSSista ansökningsdag:240426 Vi erbjuder: Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag Snabb service och flexibla schemalösningar Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens Tjänstepension från första arbetade timmen Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet. Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

20 april 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Parkarbetare med intresse för att handleda ungdomar

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet. Parkdriftsenheten tar varje år emot Sommarkraftsungdomar som utför arbete i kommunens parker och allmänna platser. Som parkarbetare och handledare är ditt uppdrag att leda och fördela arbetet för Sommarkraftungdomarna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har stort intresse för gröna miljöer samt att handleda ungdomar. Du kommer att ansvara för en grupp om 3-4 stycken Sommarkraftsungdomar. Ungdomarna går andra året på gymnasiet och är uppdelade på 3 arbetsperioder under juni till augusti. Som handledare för Sommarkraft är du en del av arbetslaget och hjälper till med arbetsuppgifterna som gruppen blir tilldelad. Arbetet innebär att sköta kommunens parker och allmänna platser, arbetet är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer. Arbetslaget kommer huvudsakligen att arbeta med grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning, trädgårdsutbildning är önskvärt. B-körkort (manuell) är ett krav och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning eller arbetsledande roll samt arbetat inom park/trädgårdsområdet. Som person har du lätt för att arbeta med andra, du har en god samarbetsförmåga och och är aktiv i att skapa god gruppsammanhållning. Du har en god kommunikationsförmåga och att ge service är en självklarhet för dig. Du är noggrann i det du gör och kan arbeta enligt verksamhetens rutiner och dela med dig av din kunskap till sommarkraftsungdomarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!

19 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Sommarjobb Säljare Halland

Säljare Halland. Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig. Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare. Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (främst privatpersoner på dagtid vardagar, men även nån kväll eller helg kan förekomma) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda. Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänster och har ett driv att göra våra kunder nöjda. Du måste ha en bra vilja och vara beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta försäljningsmål. Då vi jobbar hemma hos kunden som kan ha hund och katt är det viktigt att du inte har några sådana allergier. Vi ser fram emot din ansökan.

19 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Biltema Logistics söker semestervikarie inom Spedition

Vi söker en sommarvikarie till vår speditionsavdelning   Biltema Logsitics är ett logistikföretag med över 650 medarbetare vars huvudsakliga uppgift är att lagerhålla och förse Biltemas varuhus med varor. Biltema Logistics har idag fem stycken lager placerade i Halmstad som skickar gods till alla Biltemas varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har sedan starten 2007 haft en kraftig tillväxt vilket har gjort bolaget till en av Hallands största arbetsgivare.  Biltema Logistics är ett företag känt för sin framgång och starka varumärke. Våra värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning & Reda samt Flexibilitet genomsyrar inte bara vårt dagliga arbete utan skapar en inspirerande arbetsmiljö och plattform att utvecklas vidare i din karriär. Biltemas vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg och fritidsartiklar av hög kvalitet. Genom det vill vi skapa en rikare fritid för fler människor. Visionen är att vara hela familjens varuhus. Dina arbetsuppgifter Som transportkoordinator/administratör på speditionsavdelningen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du tillsammans med dina kollegor administrerar och planerar godsflöden, t.ex. lastbilsbokningar och containerplanering. I första hand kommer du bistå våra lager med hantering av transporter samt vara med och säkerställa leveranskedjan från leverantör till lager. Du kommer dagligen ha kontakt med både leverantörer, åkerier och lager för att kunna arbeta proaktivt samt för att optimera flödet. Du kommer även ha nära dialog med dina kollegor, övriga avdelningar samt kontakt med vår inköpsorganisation som bland annat finns i Asien. Genom detta arbete kommer du säkerställa att vår avdelning stöttar koncernen i frågor som ligger inom vårt expertisområde och på så sätt ständigt förbättra leveranser och processer.  Vem är du? Du som söker har en gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom områdena logistik och planering. Du har en god kommunikationsförmåga med mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har mycket god datorvana och systemvana samt behärskar Officeprogrammen väl. Som person är du självgående med en hög service- och samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat, analytiskt och proaktivt och i mötet med dina kollegor innehar du en flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Anställningsformen är ett sommarvikariat med start för upplärning så snart vi hittat rätt kandidat Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, senast 2024-05-12. Arbetstiderna är förlagda under dagtid 07:00-16:00 i Halmstad. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsavsvariga [email protected] och [email protected]     Varmt välkommen med din ansökan!

19 april 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sjuksköterska i Södra Sverige

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska iSödra Sverige Medicinklinikens uppdrag är att ge specialiserad vård inom det invärtes medicinska området med alla dess grenspecialiteter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter såsom patientarbete, anhörigkontakt, arbetsledning, teamarbete, dokumentation, läkemedelshantering etc. Avdelningen arbetar aktivt med att sjuksköterskan skall ha tid och möjlighet att fokusera på och planera sina arbetsuppgifter. Därför har de arbetsuppgifter som kan utföras av annan yrkeskategori lyfts bort från sjuksköterskan. Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det. Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från medicin. Var:Södra Sverige Omfattning: 100% Tidsperiod:240610 - 240825 Arbetstider:Dag 7.00-15.30, Kväll 14.00-21.45, varannan helgtjänstgöring, Storhelg infaller under perioden, ange önskemål om arbete midsommar. Journalsystem:VAS/NCSSista ansökningsdag:240425 Vi erbjuder: Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag Snabb service och flexibla schemalösningar Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens Tjänstepension från första arbetade timmen Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet. Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

18 april 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Sommarjobb som administratör

Är du en person som gillar att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften? Då passa detta jobbet för dig. Här är ingen dag lik den andra. Det är högt i tak, varierande arbetsuppgifter och högt tempo med många bollar i luften. Är du rätt person för jobbet? OM ROLLEN Detta är en administrativ tjänst där du arbetat med in- och utvägning av lastbilar samt hantering av ekonomiska underlag för att säkerställa ett korrekt resultat. Dina arbetsdagar kan bestå av många varierande arbetsuppgifter och du tycker därför om omväxling och variation. Det som gör rollen kul, är att du tillsammans med dina arbetskamrater skapar långsiktiga och hållbara arbetssätt genom glädje och engagemang. Några av dina dagliga uppgifter kan tänkas vara: • Dokumenthantering • Hantera bemötande av kunder via telefon, komradio och vid disk • Varierande arbetsuppgifter från dag till dag. OM DIG Du ska som person vara social och utåtriktad. Det är viktigt att du brinner för administrativt arbete och trivs i en miljö med högt tempo och många bollar i luften. Du ska lägga upp ditt arbete strukturerat och vara noggrann i allt du gör. Har ett eget driv med skinn på näsan, serviceminded och har lätt att ta andra människor. Vi tror att du är en nyfiken, pålitlig och har en god datavana samt arbetat med administration tidigare. Har ett intresse av att ge professionell service både externt och internt. Har goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har körkort och tillgång till bil. ANSTÄLLNINGSFORM/OMFATTNING/TJÄNSTGÖRINGSORT Sommarjobb på heltid i Halmstad Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

18 april 2024
Sista ansökan:
18 maj 2024
Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Halmstad

Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad Gillar att vara “spindeln i nätet” Har B-körkort Vad innebär det att jobba på Kamux? Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Om Kamux Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se. Ansökan Vill du vara en del av vårt team i Halmstad över sommaren? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 19 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta butikschef Hamez Zogaj, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

18 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Sommar jobb inom industrin

Om företaget Lernia Bemanning letar inför sommaren ett flertal jobbsugna extraarbetare inom industri för våra kunders räkning. Det är heltid under sommaren. Du blir anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad med omnejd. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta inom industri. Du ingår i team där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom maskin-övervakning och justering av maskiner, avsyning, sortering samt truckkörning mm. Formell kompetens B-körkort samt tillgång till bil. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Truckkort och hjullastarkort är meriterande Din bakgrund Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot teknik eller motsvarande yrkeserfarenhet från industri och produktion. Det viktigaste är att du har rätt inställning, är punktlig, arbetsam och har lite jäkla anamma. Du får gärna ha ett tekniskt intresse och vara nyfiken på att jobba inom industrin. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont behöver du vara i god fysisk form. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/ heltid, 2-skift eller dagtid/ Halmstad med omnejd Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med Din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

18 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Bartender

Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2024! På The Bulls blir du en del av ett sammansvetsat tight gäng där vi lägger stor vikt i gemenskapen kollegor emellan. Vi jobbar i högt tempo så det krävs stresstålighet, snabba fötter, viljan att leverera service i toppklass och att man kommer med ett glatt humör. På sommaren utökar vi vår verksamhet via våra två uteserveringar och håller öppet hela dagarna, sju dagar i veckan. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i bar, god kunskap att framställa cocktails och generell kunskap om övriga drycker såsom öl, vin och sprit. Du arbetar bra självständigt men är såklart också en teamplayer då vi är många som jobbar tillsammans. Perioden vi behöver dig är från maj till augusti, med chans till förlängning. Är du intresserad? Maila Anders på [email protected] med CV och personligt brev.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024