Lediga sommarjobb i Landskrona

Här kan du söka totalt 21 lediga sommarjobb i Landskrona hitta ditt nästa feriejobb här

Bärförsäljare vid butik - endast (vardagar dagtid)

Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i hela södra Sverige. Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare! Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god service känsla och är bra på huvudräkning. Du ska kunna arbeta enskilt och/eller i grupp. Gärna snus och rökfri. God svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ger en kortare internutbildning. Anställningsvillkor: Start ca: I slutet på april-mitten av juni, Dagtid vardagar. Vi schemalägger arbetstiden. Omfattning: 40%-60 eller mer enligt överenskommelse. Lön enligt Handels kollektivavtal. Vi finns från Trelleborg i söder till Karlstad i norr. Ansökan görs Endast på http://www.frubar.se Bifoga gärna personligt brev och CV.

13 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Truckförare och orderplockare till Landskrona för semestervikariat

Dina Arbetsuppgifter och profil I Landskronaligger terminalen belägen dit vi nu söker lagerarbetare för ett semestervikariat.Din uppgift bliratt tillsammansmed dina kollegoransvara för den dagliga driften på lagret. Det innebärdaglig kontakt med kunder och transportörer, lossning- och lastning samt orderplock och truckkörning.Vi söker dig som trivs med att arbeta på lager och terminal. Du tycker om att ta ansvar och det är viktigt för dig att göra ett gott arbete med en god kvalitet. Som person är du hjälpsam och serviceorienterad. Det är en TPL-verksamhet vilket utöverdaglig kontakt med kunder ocksåinnebär arbete i en rad olika WMS-system. Du behöver därför en god datorvana samt en god kommunikativ förmåga i både tal- och skrift. Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt. Villkor Körkort B Truckkort A2-A4 och B1-B4 Vi söker dig som behärskar god svenska i tal och skrift Tidigare erfarenhet från lagerarbete Datorvana samt erfarenhet från WMS-system Du har fyllt 18 år Arbetstiderna är förlagda till vardagar dagtid Låter detta som din nästa utmaning? På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Som en del av processen så tillämpar vi bakgrundskontroller på kandidaterna som är aktuella för rollen. Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

10 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Erfarna truckförare till sommarjobb i Landskrona

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Jobandtalent söker nu två truckförare som vill arbeta under sommaren. Vår kund arbetar med miljövänliga förpackningsmaterial och levererar hållbara förpackningslösningar av högsta kvalitet. ARBETSBESKRIVNING Mellan v.26-34 söker vi två truckförare som vill sommarjobba hos vår kund. Som truckförare jobbar du på en industri där du är en viktig del av lagerhanteringen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra skjutstativ- och smalgångstruck, lasta och lossa samt förse produktionen med material. Andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan också förekomma så som pallplock och ompaketering. Anställningsformen är ett semestervikariat och arbetstiden är förlagd till tvåskift. Arbetstider tvåskift: Förmiddag: måndag- fredag 07.00-15.45. Eftermiddag: måndag- torsdag 13:45-00:00. DINA KVALIFIKATIONER Körkort och egen bil (krav) Truckkort A+B (krav) Erfarenhet från skjutstativ och smalgångstruck (meriterande) Erfarenhet från affärsystemet Monitor (meriterande) DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är lite av en ambitiös och ordningsam person som besitter en vilja att utvecklas. Du är ansvarfull, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är i god fysisk form då det kan förekomma tunga lyft på arbetsplatsen. Andra egenskaper vi värdesätter är en hög servicekänsla samt förmågan att prioritera och organisera. Ett starkt säkerhetstänk är också mycket viktigt. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

10 april 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Välbetalt lagerjobb till livsmedelsproduktion i Landskrona!

Har du erfarenhet av att köra truck och är redo att ta sig an ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du flexibel och initiativtagande? Då har vi uppdraget för dig! I rollen som lageroperatör kommer du arbeta på kundens lager och hantera pallar med livsmedelsprodukter. Tjänsten innefattar en hel del truckkörning och kräver därför att du har erfarenhet inom området. Tjänsten kräver att du fullföljer dina uppgifter från början till slut och förmågan att strukturera och ta ansvar för ditt arbete. Arbetsstället är beläget i Landskrona och arbetar inom livsmedelsbranschen och ställer därför höga krav på hygien och kvalité. Arbetsuppgifterna kommer vara av varierande karaktär vilket ställer krav på att du kan prioritera och se vad som behöver göras. Efter upplärning krävs det att du är självständig och har förmågan att ta ansvar för ditt område. Arbetstiderna är skiftarbete förlagt måndag-söndag. Du behöver därför vara flexibel vad gäller arbetstider. Din profil Krav: - Truckkort A+B - Registrerad student på minst 50% i minst 1 år framöver. - Tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan. - Tillgänglig för arbete upp till heltid under sommarledighet och jul. - God fysisk och förmåga att hantera tunga lyft. - Anmärkningsfritt belastningsregister. - 2 referenser. - Körkort och tillgång till bil om du inte har cykelavstånd. - Krav på svenska flytande i tal och skrift. Välkommen med din ansökan! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

8 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Sommarjobb i Landskrona på Gyllix & Co AB

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb där du får arbeta självständigt och där service och flexibilitet är viktigt. Vi kommer att behöva sommarjobbare på både deltid och heltid under sommarperioden. Som lokalvårdare arbetar du framförallt med kontorsstädning och rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet. Du blir upplärd av ordinarie personal innan du börjar. Vi söker dig som har viss erfarenhet av städning, kan kommunicera på svenska, är noggrann och flexibel. Du måste ha fyllt eller fyller 18 år under 2024. Arbetstiden är mellan kl.06 - 15 alt. kl.07 - 16. Lön betalas enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Störst behov är under slutet av juni, juli och augusti.

8 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Sommarjobba hos Brinova Fastigheter i Landskrona!

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Företaget har kontor i Skåne och Blekinge i orterna Malmö, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Kristianstad och Karlskrona Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn, och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget valt att verka. Våra värdeord är engagerad, pålitlig och ansvarstagande, vilket speglas både internt och externt. Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Mid Cap-listan. Kort om tjänsten Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från och med vecka 29 till och med vecka 33, med start onsdag 17:e juli tom fredag den 16:e augusti. Vi söker dig som antingen kan arbeta heltid eller halvtid. För heltidstjänsten är arbetstiderna kl. 07:00-16:00 på helgfria vardagar, dock med en starttid kl. 06:30 på måndagar. Alternativt halvtid med arbetstiderna kl. 07:00-12:00 (måndagar från kl. 06:30). Vänligen ange i din ansökan vilket alternativ som är av intresse för dig. I din roll som fastighetsskötare är du ansvarig för den löpande renhållningen av allmänna utrymmen kring, och i, våra fastigheter. Du medverkar också till att skapa, och bibehålla goda relationer med våra hyresgäster. Du arbetar självständigt, men förväntas också samverka med dina kollegor för att säkerställa en trygg och trivsam miljö i, och kring våra fastigheter. Mer om tjänsten Som Fastighetsskötare hos oss så kommer du bland annat att arbeta med: Att hålla helt, rent och snyggt i, och utanför våra fastigheter Enklare underhållsarbeten, såsom målning m.m. Ta hand om miljörum samt in och utkörning av miljökärl Kundkontakt med våra hyresgäster Din profil Du har erfarenhet av tidigare arbete med ovan nämnda arbetsuppgifter eller dylikt. Du utgår från företagets kontor i centrala Landskrona och arbetar i Landskrona samt intilliggande kommuner. Företaget ombesörjer driftfordon under arbetstid, därför är körkort ett krav för tjänsten. Vi ombesörjer introduktion och handledning, därför är tidigare erfarenhet i fastighetsbranschen enbart meriterande och inte ett krav. Förutom ändamålsenlig timlön och semesterersättning, så kommer du att ha en olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar. Samtliga medarbetare på Brinova, även tillfälligt- projekt- eller ferieanställda förväntas följa företagets arbetsmiljöarbete och övriga, i arbetet, tillämpliga policies. HR ansvarar för information kring detta. Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval, avvakta inte med din ansökan. Vid ansökan bifogar du CV och personligt brev där du skriver kort om dig själv och dina tidigare erfarenheter som du knyter till tjänstens beskrivning. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringen, vänligen kontakta HR-ansvarig Matilda Buday på [email protected]

28 mars 2024
Sista ansökan:
27 april 2024
Personlig assistent till kvinna i Landskrona, sommarvikariat heltid

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Landskrona. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under juni, juli och augusti. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov i maj. Arbetstiderna är förlagda kl. 08:00-23:00 på både vardagar och helger.  Vår kund är en kvinna i 65-årsåldern som sitter i rullstol.  Om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter:  - Vara behjälplig med personlig omvårdnad.  - Hjälpa till med vardagssysslor såsom matlagning och övriga hushållssysslor.  - Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet såsom exempelvis promenader.  Arbetstid: Vardagar och helger kl. 08:00-23:00.   Tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat på heltid i juni, juli och augusti samt timvikariat i maj.  Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. Tillträde: Maj 2024.  Vem är du? Vi söker dig som är tålmodig, ärlig, hjälpsam, lyhörd och tillmötesgående. Kunden ser gärna kvinnliga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Krav - Kunna arbeta i ett hem med pälsdjur då kunden har katt och ibland hund i hemmet. - Vara rökfri.  Meriterande - Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.  En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Att jobba på Humana Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen med din ansökan!

26 mars 2024
Sista ansökan:
26 april 2024
Ekonomisekreterare/sommarvikariat

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familjer inom socialtjänstens olika områden. Vi satsar på hög kvalitet i verksamheten och strävar efter att kunna erbjuda varierade insatser utifrån den enskildes behov. Målet är alltid detsamma; att människor ska kunna leva sina liv av egen kraft. Vi har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre stora verksamhetsområden; barn- och unga, vuxna respektive gemensamma resurser. Utöver detta finns ett centralt förvaltningskontor bestående av en avdelning där vi bland annat samlat våra olika specialistfunktioner, nämndadministration och ekonomi. Som organisation befinner vi oss i ett spännande digitaliseringsskede! Socialtjänsten behöver utveckla sina arbetssätt för att nå ut till invånare på fler arenor och genom nya format. Om du har tankar och idéer kring hur vi som organisation kan använda oss och dra nytta av digitalisering i våra uppdrag ser vi detta som en intressant merit. VÄLKOMMEN TILL OSS! ARBETSUPPGIFTER Sektionen för Ekonomiskt bistånd söker tre ekonomisekreterare med fokus på att utreda rätten till ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen och Förvaltningslagen. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: kontroll och inhämtning av uppgifter från andra myndigheter tex Försäkringskassan, Arbetsförmedling mm grundläggande dokumentation ekonomiska beräkningar administrativa arbetsuppgifter myndighetsutövning klientkontakt KVALIFIKATIONER 3st ekonomisekreterare med fokus på att utreda rätten till ekonomiskt bistånd. Vi söker dig med avslutad eller pågående socionomutbildning med godkänt i kursen i socialrätt. Arbetet innebär mycket dokumentation samt skriftlig och muntlig kommunikation vilket kräver att du är välformulerad i både tal och skrift. Observera att för att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du kan arbeta heltid minst under perioden 1 juli- 16 augusti. Sommarjobb/säsongsanställning. ÖVRIGT Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

25 mars 2024
Sista ansökan:
21 april 2024
Forenede Care söker engagerade vårdbiträden och undersköterskor under so...

Vi på Forenede Care söker dig som är undersköterska eller har erfarenhet av äldreomsorg och vill jobba under hela eller delar av sommaren till våra hemtrevliga äldreboende Kassakroken eller Segergatan! Som vårdbiträde eller undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende. Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Kassakroken är ett särskilt boende med inriktning på somatik och har 41 platser. Det ligger beläget i vackra omgivningar centralt i Landskrona vid småbåtshamnen och har goda buss- och tågförbindelser. Segergatan är ett särskilt boende med inriktning på demens och har 42 platser. Det ligger också i vackra, mer lantliga omgivningar inne i ett villaområde med goda bussförbindelser till centrum. Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss. I tjänsten som vårdbiträde eller undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån brukarens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande. Du kommer också utföra delegerande arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning. Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få nya vikariat eller tillsvidareanställning. Beskrivning av tjänsten Vi söker just nu flera kollegor som kan stötta under sommaren med sysselsättningsgrad ca 75 %” med start som timanställd redan nu men med schema från vecka 26. För att vara aktuell för arbetet som undersköterska behöver du: - Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska - Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård. För att vara aktuell för anställningen som vårdbiträde behöver du: - Ha erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen - Gärna ha pågående utbildning inom vårdyrke För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön. Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande! Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket. Vad får du av oss? - Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar. - Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål. - Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs. Om Forenede Care Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet. Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård. Sista ansökningsdag 2024-04-19 Du är efterlängtad - välkommen till oss!

11 mars 2024
Sista ansökan:
28 augusti 2024
Timanställd HSL-undersköterska

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i en arbetsgrupp tillsammans med sjuksköterskor och arbeta med bland annat delegerade arbetsuppgifter gällande dialys, dosettdelning, såromläggning och blodprovstagning. KVALIFIKATIONER Undersköterska - Krav ÖVRIGT Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

29 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024