Lediga sommarjobb i Ludvika

Här kan du söka totalt 6 lediga sommarjobb i Ludvika hitta ditt nästa feriejobb här

Sommarjobba som personlig assistent i Ludvika

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar? Då kan vi på Vi Omsorg erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Dalarna! Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och känna dig för innan du börjar jobba. De faktiska arbetsuppgifterna, tiderna och platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar. Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete året runt. Att vara anställd på Vi Omsorg innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd och schyssta semestervillkor. Som anställd hos oss får du tillgång till massor av förmåner. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent. Vi Omsorg är ett av de assistansbolag i Dalarna som varit med längst. Vi är också glada och stolta över att vara ett av de bolag i Dalarna som har flest kunder och medarbetare. Folk brukar trivas med oss och vi med dem. Vi finns i hela Dalarna och har kontor i Mora och Borlänge. Vi är ca 300 medarbetare. De flesta av oss är personliga assistenter. Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.viomsorg.se   Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning För att kunna få en anställning hos oss behöver du vara 18 år eller äldre. Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Välkommen in med din ansökan! Rekryteringen sker löpande. Så ansök redan idag.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Sommarvikarie som boendestödjare till LSS-boende i Bångbro

Vi ser nu fram emot att välkomna nya sommarvikarier till vårt bolag Kungsängen i Nora AB, inom LSS, och söker dig som vill börja arbeta på vårt gruppboende i Bångbro som ligger ca 5 km utanför Kopparberg. Tjänsten avser arbete som semestervikarie under sommaren 2024 men även timvikarier som kan börja att arbeta omgående efterfrågas. Vi erbjuder boende för personkrets 1, med 5 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med intellektuella funktionsnedsättningar, autism eller autismliknande tillstånd. Om rollen Vi söker dig som har ett starkt engagemang och intresse för målgruppen. Du har någon tidigare erfarenhet från arbetet som boendestödjare inom LSS. Kanske studerar du idag till socialpedagog, undersköterska, barn och fritidsprogrammet, behandlingsassistent eller likvärdig utbildning och är särskilt nyfiken på att arbeta med omsorg och stöd inom LSS. Du delar med självklarhet vår målsättning att arbeta utifrån de boendes bästa. I arbetet ingår att du ska ge den boende stöd i det moment individen behöver utifrån uppdragets utformning och den boendes önskemål. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att skapa delaktighet och en meningsfull vardag för den enskilde. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinering, samhällskontakter, sysselsättning och kommunikation. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger och sovande jour. Vem är det vi söker? Erfarenhet av arbete med vuxna inom LSS Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift B- körkort Önskvärt med utbildning som undersköterska, vård och omsorg eller barn och fritid Vi ser det även som mycket meriterande om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik, AKK och Lågaffektivt bemötande. Att ge våra boende en trygg boendemiljö liksom att skapa ett engagerande och positivt arbetsklimat för medarbetare är viktigast för oss och vi fäster därför stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Övrigt Anställningsform: Sommarvikariat v. 25-33 eller timvikarie vid behov Tjänstgöringsgrad: Ca 80-100 procent på schema och vid behov Lön: Timlön Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Vi är kollektivavtalsbundna till Vårdföretagarna/Kommunal, Bransch E. Om rekryteringsprocessen Urval och intervjuer sker löpande och vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt. Uppge gärna i din ansökan om du är intresserad av sommarvikariat eller att arbeta som timvikarie vid behov omgående. Innan erbjudande om tjänst hämtas belastningsregister in som en del av processen.

14 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Personliga assistenter till Bångbro utanför Kopparberg i sommar

Vi ser nu fram emot att välkomna nya sommarvikarier till vårt bolag Kungsängen i Nora AB, inom LSS personlig assistans, och söker dig som vill börja arbeta hos oss som personlig assistent i Bångbro utanför Kopparberg. Du kommer att få arbeta hos en eller flera av våra brukare. Tjänsten avser arbete som semestervikarie under veckorna 24-33 sommaren 2024. Tjänstgöringsgrad kommer att vara ca 80-100%, men även timvikarier som kan arbeta vid behov efterfrågas. Hos Kungsängen i Nora AB är våra assistansuppdrag utformade så att brukaren hyr en bostad av oss. Det innebär att du som personlig assistent är tydligt knuten till oss som företag, har kollegor och en närvarande verksamhetschef. Som personlig assistent hos oss arbetar du och blir en del i brukarens vardag. Vi finns tillgängliga under dygnets alla timmar för att stötta och underlätta för brukaren med allt från motivationsarbete, stöd och hjälp i hemmet till att följa med och handla eller på olika aktiviteter. Vem trivs hos oss? Kungsängen söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Du är en trygg person som har förmågan att visa respekt, lyhördhet och empati. Du är tydlig och strukturerad men kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt och kan stundtals hantera ett högt tempo. Du är en schysst arbetskamrat genom att hålla tider och följa rutiner. Du har en förståelse för att det du gör och säger påverkar andra och kan därför vara lugn, inkännande och påhittig i stunder då det behövs - det som vi brukar kalla lågaffektivt bemötande. Om du inte känner till den metoden redan nu kommer du garanterat att göra det efter en tid hos oss. Som personlig assistent behöver du vara lyhörd och inkännande men samtidigt mycket tydlig i ditt arbetssätt. Din bakgrund Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat med människor med olika funktionsnedsättningar och om du har erfarenhet av autism är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vi ska kunna anställa dig önskar vi att du har B-körkort och innan erbjudande om tjänst hämtas belastningsregister in som en del av processen. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

14 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Kock

Säfsen är friluftsanläggning i södra Dalarna. Under vintern jobbar vi främst med skidåkning, både alpint och längd. Under sommaren jobbar vi med fiske, cykling och vandring. På Säfsen är det vi i personalen som gör skillnaden för våra gäster. Vi jobbar med att ge gästen en semester som överträffar deras förväntningar. Vi jobbar tillsammans, vilket innebär att det vid behov finns möjlighet att jobba på andra avdelningar. På så vis får du som anställd en större förståelse och kunskap om hela organisationen, variation i arbetet och personlig utveckling. Säsongsjobb när det är som roligast! Arbetsuppgifter du innehar som kock på Säfsen - Tillreda, lägga och servera mat, ta emot leveranser, diska samt göra övriga sysslor som kan förekomma på Säfsen. - Följa de lagar, föreskrifter och rekommendationer som livsmedelsverket och Säfsen föreskriver. - Bidra till en rolig och effektiv arbetsmiljö i köket. - Tillsammans med dina kollegor i restaurangen bidra till en bättre och mer strulfri upplevelse för vår gästkategori, barnfamiljer. - Arbeta tillsammans för en bättre arbetsmiljö genom vår ledarmodell, vill, delaktighet, ägandeskap, resultat. Vi tror att du: - Har en gymnasial eller eftergymnasial kockutbildning. - Har jobbat som kock i minst 2 år och känner dig trygg med att på egen hand tillreda en a la carte. - Är glad, har en passion för matlagning och du vill lära dig mer för att utvecklas inom ditt yrke. - Har grundläggande kunskaper om buffé och A la carte servering och ser både servispersonal och diskpersonal som dina kollegor. - Har goda kunskaper i livsmedelshygien och ser det som en självklarhet att hålla god hygien och att säkerställa kvalitet i köket där du jobbar. Vi jobbar utifrån vår ledarmodell – Vill -> Delaktighet -> Ägandeskap -> Resultat. Vi tror att vilja styr oss människor! Om man har ett genuint intresse för sin arbetsplats, brinner för sitt yrke och att ge service till våra gäster så tillåter vi en mycket hög delaktighet i produkten. Det ger dig möjlighet till ett ärligt Ägandeskap. Vi är säkra på att det är nyckeln till ett gott ekonomiskt resultat, nöjda gäster, en rolig & utvecklande arbetsplats. Här kan du vara dig själv, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster. Säfsens erbjudande Säsonganställning från mitten på Juni till slutet på Augusti. Varierande arbetstider Personalboende till förmånligt pris Personalrabatter i restaurang och shop Gratis uthyrning av mountainbikes, kanot, kajak, roddbåt och fiske.

9 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Butiksmedarbetare Byggmax Ludvika, 40% med möjlighet till mer.

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra på vår resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. En arbetsdag kan bland annat innehålla kundservice, prismärkning, inventering, samt mottagande och uppackning av varor. Du kommer arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur! På Byggmax jobbar vi med friskvård och för att ha en god balans i livet. Vi hittar på roliga teamaktiviteter ihop för att stärka gruppen och hos oss finns det alltid möjlighet för utveckling. Som butikssäljare är dina viktigaste uppgifter att: - Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service. - Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris. - Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda. - Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv - Hjälpa till att mäta och räkna kundernas varor Kvalifikationer: - Ha ett intresse av renovering och bygg, detaljhandel och kundbemötande - Drivs av försäljning och att överträffa kundens förväntningar - B-Körkort - Kunna räkna och mäta kundernas varor obehindrat - Har goda kunskaper i svenska och kan göra sig förstådd på engelska - Tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider - Kan stå för och arbeta efter våra värderingar Önskvärda personliga egenskaper: - Serviceinriktad – har en vilja att arbeta med service och brinner för att arbeta med försäljning - Snabb, effektiv, lyhörd, flexibel – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse - Ansvarstagande - för egen utveckling och för anläggningens framgång – inställningen laget före jaget - Har driv och engagemang för anläggningen - Kan arbeta självständigt och är självgående - Är van att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras - Nyfiken på att lära sig nya saker Övrigt: - Erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande är meriterande - Truckvana är meriterande - Truckutbildning och körtillstånd ges internt på anläggningen Arbetstider: - Enligt anläggningens öppettider, inklusive tidig morgon, kvällar och helger. - Tjänsten är semestervikariat med start från 2024-05-27 Byggmax präglas av en stark företagskultur där respekt och trivsel på jobbet är viktiga ingredienser och där varje individ förväntas bidra. Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget. Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Tveka inte att ansöka om tjänsten! Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Alla hemmasnickare ska kunna förverkliga sina byggdrömmar, det tycker i alla fall vi på Byggmax. Oavsett om det handlar om inomhus-, utomhus- eller trädgårdsprojekt. Därför jobbar alla Byggmaxare mot samma mål: att ge dessa hemmasnickare både råd och möjlighet till det! Byggmax har totalt över 190 butiker fördelat i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror, Buildor, Right Price Tiles och Næstved Lavpristræ. Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!

8 maj 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Sommarvikarie 50% Ludvika

Direkt Optik är en del av nexeye och har 40 butiker i Sverige. Nexeye består utöver Direkt Optik av märkena Hans Anders i Nederländerna och Belgien (400 butiker) samt Eyes+More med inte mindre än 170 butiker i Tyskland, Nederländerna, Belgien och Österrike. Nexeye-gruppen står för tillväxt och expansion och har ambitionen att öppna ännu fler nya butiker i Europa. Butiksmedarbetare DirektOptik Som medarbetare hos oss på Direkt Optik så ska du ha ett öga för färg och form och kunna ge råd i vilka situationer vilka glasögon eller bågar passar bäst. Väx och utvecklas med oss på DirektOptik Exempel på ansvarsområden Utföra den dagliga driften i butiken i samråd med kollega Vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Arbeta enligt de rutiner som finns framtagna för butiken Montera glasögon och utföra lättare reparationer Ordning och reda Hjälpa kunder att hitta sina bågar och glas Boka in kunder via telefon Kvalifikationer Erfarenhet från arbete inom butik är meriterande Du har en god kommunikationsförmåga och tycker om försäljning Du har ett estetiskt öga där du på ett proffessionellt sätt kan sälja in bågar för alla tillfällen. Erfarenhet från optikbranschen är meriterande och även om du har arbetat inom handel tidigare. Personliga egenskaper Du är en ordningsam, glad ochpositiv person som gillar att ge råd, sälja och arbeta med människor. Du drivs av försäljning och tycker det är kul. Att sprida energi och god stämning omkring dig tycker du om. Du har mycket stor social kompetens och är lyhörd för kundernas behov . Vad erbjuder vi? Som butiksmedarbetare har du lön enligt Handels avtal. Tjänsten är ett sommarvikariat på 8 veckor och vi ser gärna att du kan arbeta hela tiden. Tjänsten är endeltidstjänst på ca 20 tim/v, med fasta schematider. Flytt av arbetspass kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast 30/5

12 april 2024
Sista ansökan:
29 september 2024