Lediga sommarjobb i Storfors

Här kan du söka totalt 4 lediga sommarjobb i Storfors hitta ditt nästa feriejobb här

Sommarvikarie Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Vi söker nu en fysioterapeut som kommer att ingå i en härlig och engagerad arbetsgrupp. Förutom fysioterapeut jobbar också arbetsterapeuter och hjälpmedelstekniker på Rehabenheten. Vårt förhållningssätt är att vi alla hjälps åt när så krävs, att vi är öppna för nya idéer, att flexibilitet är en del av vår vardag och att vi tar hand om varandra för att skapa en trevlig arbetsplats. Arbetsuppgifter Som fysioterapeut i Storfors kommun arbetar vi för att våra patienter ska få det stöd och insatser de behöver. Ditt uppdrag blir att ha ansvar för patienter i eget och särskilt boende gällande bedömning, förskrivning av hjälpmedel, träning i rehabiliteringssyfte. I arbetet ingår även administrativa uppgifter samt att ha ansvar för att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är förlagt under dagtid. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har B-körkort för manuell växellåda. Som person har du förmågan att samarbeta och att anpassa dig till olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är kvalitetsmedveten, strukturerad och engagemang. Du är en person som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet varefter behov uppstår. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

23 februari 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sommarvikarie Leg. arbetsterapeut på Rehabenheten

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Vi söker nu en arbetsterapeut under sommaren som kommer att ingå i en härlig och engagerad arbetsgrupp. Rehabenheten består av arbetsterapeuter och hjälpmedelstekniker. Vårt förhållningssätt är att vi alla hjälps åt när så krävs, att vi är öppna för nya idéer, att flexibilitet är en del av vår vardag och att vi tar hand om varandra för att skapa en trevlig arbetsplats. Arbetsuppgifter Rollen som arbetsterapeut innebär att du kommer jobba i team med andra professioner för att tillsammans ansvara för insatser kring patienten. I dina arbetsuppgifter ingår att ha god kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser inom boendet. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL-bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har arbetat en tid inom din profession. Du är van och känner dig trygg i mötet med patienter och anhöriga samt har ett förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B för manuellväxlad bil. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga.  Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

23 februari 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sommarvikariat som Hjälpmedelstekniker till Kommunrehabilitering

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag. Beskrivning Som hjälpmedelstekniker i Storfors kommun tillhör du en grupp bestående av en hjälpmedelstekniker, två arbetsterapeuter och en fysioterapeut. Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och att vi lär av varandras erfarenheter och kompetenser. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med reparation, rekonditionering, service och underhåll av hjälpmedel och uthyrning av hjälpmedel till personer över 18 år. Vi tillhandhåller både enkla lösningar och avancerad teknik för att uppfylla brukarens behov. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen. Kvalifikationer Vi söker dig som har god teknisk kompetens och intresse för service. En teknisk utbildning med inriktning mot elektronik och mekanik är önskvärd och kommer betraktas som meriterande. Du har god erfarenhet av dator. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B för manuellväxlad bil. Som person behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, självständig och serviceinriktad. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara stresstålig och snabbt kunna ställa om dig till nya förutsättningar men ändå ha fokus på dina arbetsuppgifter. Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

23 februari 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Sommarvikarier sjuksköterskor till Storfors kommun

Storfors kommun i östra Värmland har cirka 3800 invånare. Här finns närheten till sjöar och skogar för ett aktivt friluftsliv. Här finns ett rikt förenings- och kulturliv, bra barnomsorg och skolor samt ett varierat näringsliv. Vill du vara med och ge våra kommuninvånare livskvalitet och en bra vardag? Beskrivning Vi söker legitimerade sjuksköterskor för sommarperioden 2024. Kommunen har ett ansvar för hälso- och sjukvård i särskilda boendeformer, funktionsstöd och i ordinärt boende. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att bedöma och utföra medicinska behandlingar och specifika omvårdnadsinsatser samt handleda omvårdnadspersonal. Under vardagar arbetar du i team med andra sjuksköterskor och andra professioner där vi har ett mycket nära samarbete. Vi önskar att du tillsammans med oss utvecklar kvalitet och kompetens i hela verksamheten.  I tjänsten ingår arbete helg- och kväll och då du arbetar ensam som sjuksköterska. Ingen nattjänstgöring ingår. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet och har B-körkort manuell. Du är positiv, flexibel och har förmåga att prioritera. Du ska kunna arbeta både självständigt och samarbeta i grupp.  Gärna erfarenhet av att jobba i en kommun. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Övrigt Anställningsform: Sommarvikariat Sysselsättningsgrad: 80-100% Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt via länken i denna annons. Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Välkommen med din ansökan!

25 januari 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024