Lediga sommarjobb i Sundbyberg

Här kan du söka totalt 5 lediga sommarjobb i Sundbyberg hitta ditt nästa feriejobb här

Lagerarbetare Söderort V 24-V 36

JKT Bemanning är ett litet mindre bemanningsföretag med säte i Stockholm. Vi är främst verksamma inom transport och lager. Att arbeta hos oss innebär att du som person kommer att få möjlighet att jobba på olika företag. Trivs man hos en kund är det troligt att du blir kvar och troligtvis rekryterad till kunden. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Arbetet är på ett kyllager i södra stockholm, kunden är verksam inom livsmedelsindustin. svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav då du måste genomgå en utbildning för att få hantera livsmedel. Tjänsterna tillsätts löpande och det finns möjlighet att jobba heltid eller under hela sommaren om man är en student. Arbetstider 06:30-15:30 Vi är anslutna till Almega så kollektivavtal finns. Skriv i Rubrik på Ansökan "Lagerjobb"

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Sommarvikarie Personlig assistent

Vi söker nu sommarvikarier som personliga assistenter till en ung kvinna i Sundbyberg. Vi söker dig som vill jobba under semesterperioden då ordinarie assistenter har semester. Möjlighet till fortsatt tjänst under hösten kommer finnas. Kunden har kronisk smärta, överrörlighet, ledluxationer och muskelkramper. På grund av den begränsade rörligheten så behövs hjälp med allt från hygien, städning till matlagning. I hemmet finns en jättefin väldresserad belgisk vallhund som är en mycket viktig del i kundens liv, därav är hundvana ett krav! Arbetstiderna är dagtid eller kväll med sovande jour på natten samt helger. Om dig: Fokus i arbetet som personlig assistent är att få kundens vardag att fungera både hemma och på fritiden. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa kunden utifrån dennes rutiner, önskemål och behov. Vi söker dig som brinner för att jobba med människor. Som person är du social, ödmjuk och du ska ha lätt till skratt då humor är viktigt. Det är även viktigt att du är lyhörd för kundens önskan och behov. Du ska vara flexibel och kunna gå från lugnt till högt arbetstempo, samt vara bekväm med att arbeta självständigt och noggrant efter rutin. Det är viktigt att du är fysiskt stark då enklare förflyttningar utan lift förekommer. Körkort är ej ett krav, men meriterande. När du söker en tjänst hos oss, skicka ett mail med ditt cv och ditt personliga brev. Vi uppskattar även om du bifogar en bild på dig själv. Din ansökan kommer att läsas av personal på Nordisk Hem och LSS assistans samt kundens mamma. Är du intresserad av tjänsten och har skickat in din ansökan ser vi gärna att du själv skickar efter ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta gör du på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Nordisk Hem & LSS Assistans är ett företag inom vård och omsorg som fokuserar på personlig assistans. Vi fokuserar på kunden och individen där verksamhet präglas av flexibilitet, lyhördhet samt att man alltid sätter kundens behov och önskemål i fokus. Företaget har starka humanistiska värderingar och vill attrahera Sverige bästa och mest engagerade medarbetarna till ett företag som decentraliserar och fokuserar på lokala team och kunder. Vi arbetar varje dag för våra kunders högsta möjliga livskvalitet i form av trivsel, glädje, trygghet samt personlig utveckling. Vi är medlemmar av Vårdföretagarna, har kollektivavtal både för assistenter och tjänstemän. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

10 april 2024
Sista ansökan:
24 april 2024
Kvinnlig personlig assistent sökes

Personliga assistenter sökes till sommaren 2024 Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på enheten personligt stöd arbetar vi med personer tillhörande personkrets LSS.  Som timanställd personlig assistent kommer du att få arbeta gentemot en eller fler brukare i Sundbyberg i dennes privata hem. Du förväntas kunna arbeta både vardagar och helger och olika tider på dygnet. Ibland med kort varsel vid exempelvis sjukdom likväl som vid planerad längre ledighet för vår ordinarie personal. I denna rekrytering söker vi vikarier för våra verksamheter sommaren 2024. Vi strävar efter kontinuitet och triygghet för vår målgrupp och ser gärna att du kan arbeta under längre perioder i sommar. Skriv i din ansökan under vilka perioder du är tillgänglig mellan maj-september. Dina arbetsuppgifter är att vara med huvudpersonen där denne befinner sig och stötta med det som behövs. Allt ifrån hygiensituationer och förflyttningar till att vara ett kognitivt stöd. Vi vill att du har erfarenhet från arbetet som personlig assistent samt relevant utbildning för målgruppen. Kunskap eller erfarenhet inom funktionshinderområdet. Respekt, lyhördhet och förståelse för individens behov samt ett gott bemötande är av allra största vikt då du arbetar i den enskildes hem. Befattningen är en tidsbegränsad anställning och du kommer att vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker framför allt dig som kan arbeta sommaren 2024 under ordinarie personals frånvaro samt övrigt vid behov. Just nu söker våra huvudpersoner kvinnliga assistenter. Tillträde vid behov, vår/sommar 2024. Ansök senast den 30 april. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.   Välkommen med din ansökan!   Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

10 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Sommarvikarie till Sundbybergs nattpatrull

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Nattpatrullen i Sundbybergs stad ansvarar för kundernas trygghet nattetid. Det innefattar kunder som har fasta insatser och invånare med trygghetslarm. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell och har fokus på kundernas önskemål och behov. Nattpatrullen är ofta först på plats, innan ambulans och sjuksköterska och man måste då kunna fatta egna snabba beslut. Det ställs höga krav på social kompetens och samarbetsförmåga under dygnets alla timmar. Som undersköterska i Sundbybergs stads nattpatrull kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Du ingår i ett team på 6 personer varje natt men arbetar två och två som alltid hjälper varandra. Dina arbetsuppgifter innebär allt från omvårdnad, åka på larmutryckning och samarbete med interna och externa aktörer. Dokumentation är en viktig del av vårt kvalitetsarbete. Vi använder mobiltelefon för digital registrering. Vi vill att du är utbildad undersköterska med erfarenhet från larmutryckning inom vård och omsorg och har ett brinnande intresse för människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Krav på körkort och körvana samt datorvana och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ser långsiktigt på din anställning och trivs med ansvar. Krav • Undersköterska eller motsvarande • B-körkort • Flytande i Svenska (både tal och skrift) • Dokumentationsvana (datorvana) Meriterande • HLR utbildning • Erfarenhet från akutsjukvård • Erfarenhet från arbete med trygghetslarm Personliga egenskaper Ha en god förmåga att samarbeta med dina kollegor se helheten och vara strukturerad. Ett brinnande intresse för teknik och människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och drivkraft. Vi ser att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där det sker oförutsägbara händelser. Tjänsterna är 4 sommarvikariat där arbetstiden är förlagd till nätter inklusive helgarbete.  Ansök senast den 30 april 2024. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

3 april 2024
Sista ansökan:
2 maj 2024
Sommarvikarier till hemtjänsten

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi fyra hemtjänstgrupper som ansvarar för att alla våra omsorgstagare får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt sina egna önskemål och behov. Vårt motto "Mänskliga möten – Vi bryr oss" ska kännas i verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang. Som semestervikarie inom hemtjänsten ansvarar du för att våra omsorgstagare får sina beviljade insatser utförda med bästa möjliga kvalitet när vår ordinarie personal har sin semester. Dina arbetsuppgifter innebär att ha ett helhetsansvar för att våra omsorgstagare ska må bra vilket bland annat innefattar hjälp med omvårdnad och service. Du ersätter ordinarie personalen vid semester eller annan kortare frånvaro. Du får en introduktion på arbetsplatsen.  Vi vill att du är utbildad undersköterska, eller har erfarenhet av andra serviceyrken som innefattar ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omsorg och omvårdnad. Du ska ha ett mycket gott bemötande. God kunskap i svenska språket är ett krav så att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt samt också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är flexibilitet och serviceförmåga. Då det pågår nytt direktiv från Socialstyrelsen gällande skyddad yrkestiteln för undersköterska fr o m 1 juli 2023 kommer du att anställas som vårdbiträde tills dess att giltigt bevis visas upp. Handläggningstiden är enligt Socialstyrelsen ca 1-3 månader. Befattningen är en tillfällig anställning där du ersätter den ordinarie personalen vid semester, sjukdom eller annan frånvaro. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Välkommen med din ansökan! Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

13 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024