Lediga sommarjobb i Tanum

Här kan du söka totalt 29 lediga sommarjobb i Tanum hitta ditt nästa feriejobb här

Glass & Bärförsäljare Olseröd - Tanum

Rödsgubben AB är ett familjeägt företag som säljer lokalodlade jordgubbar. Företaget startades av Hans-Erik Lundin och drivs idag av hans son Jakob. Tjänsten Vi söker bärförsäljare som kan arbeta självständigt på våra försäljningsplatser. Du skall vara social, trevlig och serviceinriktad vilket är viktigt då du träffar på många kunder varje dag och kommer vara företagets ansikte utåt. Vidare innebär arbetet ett ansvar för jordgubbsförsäljning, glassförsäljning, Ta betalning med kort samt Swish, kunna ta ut kassarapporter, ge daglig kvalitetskontroll samt ge inrapportering om aktuellt lagersaldo under och efter arbetspassets slut. Hålla snyggt och rent omkring försäljningsområdet. Du skall bära våra tröjor som ni kommer bli tilldelade. Dessa skall bäras under alla arbetspass och lämnas åter efter avslutad säsong. I övrigt klä dig efter väder då försäljning sker oavsett väder. Tjänsten är på cirka 60-80% . Arbetet innefattar jobb vardagar samt Helger enligt förlagt schema. Vi har kollektivavtal via Gröna arbetsgivare och lönen går i en stege utifrån ålder. Vid anställning kommer lättare handledning inom kassahanteringen att ske. Vem är du? Barn under 16 år får inte arbeta ensamt eller ansvara för kassan enligt arbetsmiljölagen. Enligt stadgas i 5 kap 2 §. Detta gäller även transport av pengar till annat utrymme utanför arbetsstället t.ex. inne i butiken. Trevlig, glad, öppen och serviceinriktad. Tekniskt intresse är till fördel då all försäljning sker digitalt med surfplatta och i-Zettle Snus- och rökfri Mobilen är till för att vi skall kunna nå dig och att du skall kunna nå oss vid rapportering. I övrigt skall fokus ligga på kundbemötande och försäljning och skall därför inte användas mer än nödvändigt under arbetspasset. I din ansökan Informationen som vi önskar att du har med i din ansökan är bland annat; Vad heter du? När är du född? Var bor du? Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon, e-post. Under vilken period kan du jobba? (När slutar du skolan? Har du något inplanerat så du inte kan jobba vissa datum? När börjar skolan igen? Viktigt att denna informationen stämmer då man anställs utefter sin tillgänglighet.) Område du önskar arbeta i tex, Hunnebostrand, Kungshamn självplock Café mm.. Utöver detta önskar vi få veta mer om dig. Vad gör du om dagarna och vad gillar du att göra på din fritid? Bifoga ett foto på dig så att vi får ett ansikte till namnet. Obs! Vi tar endast emot ansökan via E-post. Vi riktar in oss på dem som skickar en fullständig ansökan. Anser vi att du är rätt kandidat för jobbet kontaktas du i första hand med svar via E-post.

17 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Butiksmedarbetare

vi behöver medarbetare till våran butik på det vackra Resö ,du ska var tålig och trevlig med kunden och arbetsam .. arbetsuppgifter är/ du jobbar på kassa ,plocka ,städa ,hjälpa till där det behövs ..

16 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Säsongsanställning båtförare med klass 8 som krav

Väderöarna är ett unikt resmål i Sveriges västligaste skärgård. Vi lockar gäster från hela världen men främst från Sverige och Norge. Vi har öppet året om men största delen av verksamheten sker sommartid under högsäsong. Vi är baserade på fastlandet i Hamburgsund men trafikerar också Fjällbacka. På Väderöarnas Värdshus drivs hotell och restaurangverksamhet året om på ön Storö ca 8 distans väster om Fjällbacka. Till Värdshuset tar man sig med hjälp av våra båtar, katamaraner och RIB-båtar som är upp till 12 meter och tar upp till 12 passagerare. Vi söker nu båtförare med lägst fartygsbefälsexamen klass 7 samt maskinbefäl klass 8 eller motsvarande och som vill ha ett varierande arbete i världens vackraste skärgård. Tjänsterna är i första hand säsongsanställningar, men med möjlighet för anställning året runt för rätt person. Vi söker dig som har god vana av att hantera båtar. Eftersom du ofta är den första representant för värdshuset som våra gäster möter personligen, ställer vi höga krav på din sociala förmåga och personliga egenskaper. Båtresan ut till Väderöarna är en stor del av upplevelsen för våra gäster och vill att du ska kunna göra det till en positiv resa för dem. Under sommaren går våra båtar i skytteltrafik mellan Fjällbacka-Hamburgsund och Storö, eftersom det inte så sällan är ett pressat schema behöver du kunna hantera stressiga situationer och klara av att framföra båtarna på ett säkert sätt och med gott sjömanskap även under stress och samtidigt få våra gäster att känna sig välkomna och säkra. Viktigt är att kunna hugga i där det behövs oavsett om det gäller ditt eget arbetsområde eller om det är någon i köket som behöver hjälp. Att kunna lösa uppkomna logistiska problem snabbt och smidigt är även viktigt. I arbetsuppgifterna ingår även varutransporter till ön, service och underhåll av båtar och övrig utrustning, samt i viss mån även arbete på värdshuset. Krav: Lägst fartygsbefälsexamen klass 8 Maskinbefäl klass 8 eller motsvarande Meriterande: Tidigare erfarenheter från serviceyrken. Maskinistutbildning, samt erfarenhet av motorer. Vana av underhåll och service på båtar. Välkommen med din ansökan. Tjänsterna tillsätts löpande.

16 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Vi söker sommarpersonal till Tanum / Strömstad

Vi söker nu sommarpersonal till vår verksamhet i Tanum / Strömstad. Vem är du? Vi ser att du är flexibel och lösningsorienterad. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga, behåller du fokus och har ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollega.   Kvalifikationer Gymnasiekompetens B-körkort Ostraffad Kunna kommunicera på  svenska och engelska Vara minst 18 år Ha god hälsa och fysik   Meriterande Du har relevant utbildning för tjänsten Har arbetet med rondverksamhet tidigare Har arbetat med stationärverksamhet tidigare   Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.   Arbetstider: Dag eller natt Tjänsten är en behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer ersätta vår ordinarie personal under semesterperioderna, därav är det väsentligt att du är tillgänglig för arbete under mellan v.25-33, tillträde enligt överenskommelse. Lön: enligt kollektivavtal   Övrigt: Vi tillämpar 6 mån provanställning. Vi arbetar med urvalstester Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsdagen. Därför ser vi gärna att du söker omgående. Q Security tillämpar provanställning 6 månader

11 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Simlärare och simlärarassistenter till sommaren 2024

Vill du ha det bästa sommarjobbet? Nu söker vi två simlärare och fyra simlärarassistenter till sommarens simskolor i Tanums kommun. I år startar simskolan i Grunnevattnet vecka 26-28 och fortsätter i Sundshult vecka 29-31. Om uppdraget I arbetsuppgifterna ingår att lära ut vattenvana, simkunnighet och livräddning utifrån barnens förmåga. För att söka simlärartjänsterna krävs godkänd simlärarutbildning. För assistenttjänsterna krävs att du är minst 15 år och simkunnig. Arbetstiden är cirka 6 timmar per dag, lön enligt avtal. Vi erbjuder simlärarutbildning om du är intresserad. Vid frågor om jobbet eller simlärarutbildningen kontakta Anette Lindström som är ansvarig för simskolan på tel. 0705-203410. Välkommen med din ansökan senast 30 april! Välkommen till Tanums kommun - den vidsträckta kommunen vid havet! Tanums kommun är till ytan Bohusläns största kommun med små kända kustsamhällen som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Tanum ligger strategiskt ca 1,5 h bilväg från Göteborg och Oslo. Tanums kommun är kommunens största arbetsgivare med fler än 1300 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans ger vi god service och skapar bra dagar för Tanumsborna. Hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi är livskvalitet. Läs mer om hur det är att bo och verka i Tanum. https://www.nykommun.se/kommun/tanum/ Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram, kompetensutveckling och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag. https://www.tanum.se/naringslivarbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen/formanerochmojligheterforanstallda.4.2cfe40f718529bcf8d191c9.html Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

10 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Sommarjobba på Väderöarnas Värdshus

Längst ut i det bohuslänska havsbandet ligger Väderöarna. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår och höst. Vi välkomnar både privata gäster och företag som söker en unik plats för kreativa möten och konferens. Navet på ön är Värdshuset där vi har 22 hotellrum samt restaurang med plats för ca. 180 gäster. Vår ambition är att erbjuda våra gäster en lugn oas långt ifrån stress och vardagsjäkt. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och alltid hålla hög och jämn kvalitet. Vi är certifierade av Smaka på Västsverige och jobbar i största mån med närodlade råvaror enligt säsong. Allt i vår rörelse genomsyras av Havet – maten, aktiviteterna & miljön. Vi strävar efter att bli självförsörjande och Hållbarhet är ett viktigt ledord för oss. Vi renar havsvatten till dricksvatten, har varit plastfria i många år och tillverkar en stor del av vår egen el. Under sommarmånaderna är vi i behov av förstärkning av vårt team. Vi söker Dig som vill jobba i en unik miljö och som vill utvecklas tillsammans med ett härligt gäng människor med stor kompetens och bred kunskap. Jobbet innebär hotellstäd, runner i restaurangen & disk. Det är viktigt för oss att Du kan jobba självständigt, har hög teamkänsla och alltid sätter gästen i första rummet. Vi letar efter Dig som alltid strävar efter att leverera kvalitet och som ständigt vill utvecklas i ditt arbete. Du är stresstålig då tempot ibland kan vara högt under högsäsong, tar ansvar för ditt arbete och arbetar med ett leende på läpparna. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar kontinuerligt med att förfina vårt värdskap. Vi jobbar i skift och boende finns på ön under arbetsperioderna. Tjänsterna tillsätts löpande. Välkommen med din ansökan.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 juni 2024
Köksbiträde till Väderöarnas Värdshus - sommarsäsong

Längst ut i det bohuslänska havsbandet ligger Väderöarna. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår och höst. Vi välkomnar både privata gäster och företag som söker en unik plats för kreativa möten och konferens. Navet på ön är Värdshuset där vi har 22 hotellrum samt restaurang med plats för ca. 180 gäster. Vår ambition är att erbjuda våra gäster en lugn oas långt ifrån stress och vardagsjäkt. Vi strävar efter att leverera service och mat i världsklass och alltid hålla hög och jämn kvalitet. Vi är certifierade av Smaka på Västsverige och jobbar i största mån med närodlade råvaror enligt säsong. Allt i vår rörelse genomsyras av Havet – maten, aktiviteterna & miljön. Vi strävar efter att bli självförsörjande och Hållbarhet är ett viktigt ledord för oss. Vi renar havsvatten till dricksvatten, har varit plastfria i många år och tillverkar en stor del av vår egen el. Under sommarmånaderna är vi i behov av förstärkning av vårt team. Vi söker Dig som vill jobba i en unik miljö och som vill utvecklas tillsammans med ett härligt gäng människor med stor kompetens och bred kunskap. Det är viktigt för oss att Du kan jobba självständigt, har hög teamkänsla och alltid sätter gästen i första rummet. Vi letar efter Dig som alltid strävar efter att leverera kvalitet och som ständigt vill utvecklas i ditt arbete. Du är stresstålig då tempot ibland kan vara högt under högsäsong, tar ansvar för ditt arbete och arbetar med ett leende på läpparna. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar kontinuerligt med att förfina vårt värdskap. Vi jobbar i skift och boende finns på ön under arbetsperioderna. Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställning kommer att ske löpande.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 juni 2024
Bärförsäljare Ertseröd - Tanum

Rödsgubben AB är ett familjeägt företag som säljer lokalodlade jordgubbar. Företaget startades av Hans-Erik Lundin och drivs idag av hans son Jakob. Tjänsten Vi söker bärförsäljare som kan arbeta självständigt på våra försäljningsplatser. Du skall vara social, trevlig och serviceinriktad vilket är viktigt då du träffar på många kunder varje dag och kommer vara företagets ansikte utåt. Vidare innebär arbetet ett ansvar för jordgubbsförsäljning, Ta hand om jordgubbarna, betalning med kort samt Swish, kunna ta ut kassarapporter, ge daglig kvalitetskontroll samt ge inrapportering om aktuellt lagersaldo under och efter arbetspassets slut. Du skall bära våra tröjor som ni kommer bli tilldelade. Dessa skall bäras under alla arbetspass och lämnas åter efter avslutad säsong. I övrigt klä dig efter väder då försäljning sker utomhus oavsett väder. Tjänsten är på cirka 60-80% . Arbetet innefattar jobb vardagar samt Helger enligt förlagt schema. Vi har kollektivavtal via Gröna arbetsgivare och lönen går i en stege utifrån ålder. Vid anställning kommer lättare handledning inom kassahanteringen att ske. Vem är du? Minst 16 år fyllda, barn under 16 år får inte arbeta ensamt eller ansvara för kassan enligt arbetsmiljölagen. Enligt stadgas i 5 kap 2 §. Trevlig, glad, öppen och serviceinriktad. Tekniskt intresse är till fördel då all försäljning sker digitalt med surfplatta och i-Zettle Snus- och rökfri Mobilen är till för att vi skall kunna nå dig och att du skall kunna nå oss vid rapportering. I övrigt skall fokus ligga på kundbemötande och försäljning och skall därför inte användas mer än nödvändigt under arbetspasset. I din ansökan Informationen som vi önskar att du har med i din ansökan är bland annat; Vad heter du? När är du född? Var bor du? Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon, e-post. Under vilken period kan du jobba? När slutar du skolan? Har du något inplanerat så du inte kan jobba vissa datum? När börjar skolan igen? Viktigt att denna informationen stämmer då man anställs utefter sin tillgänglighet. Utöver detta önskar vi få veta mer om dig. Vad gör du om dagarna och vad gillar du att göra på din fritid? Bifoga ett foto på dig så att vi får ett ansikte till namnet. Obs! Vi tar endast emot ansökan via E-post. Vi riktar in oss på dem som skickar en fullständig ansökan. Anser vi att du är rätt kandidat för jobbet kontaktas du i första hand med svar via E-post.

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Lokalvårdare till First Camp Edsvik - Grebbestad

På vår populära familjedestination First Camp Edsvik-Grebbestad råder alltid härlig stämning. Destinationen är belägen med Skagerak som närmsta granne och på promenadavstånd från centrala Grebbestad. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap och tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster. Lokalvårdare till First Camp  Är du redo för att göra glänsande rent och dessutom ha en rolig sommar? Som lokalvårdare på First Camp är du den osynliga hjälten som skapar det första intrycket och håller våra campingar i toppskick. Vilka är First Camp? Vårt mål är klart - att bli världens ledande campingkedja. För att nå dit är lokalvårdare som du avgörande. Din skicklighet och fingertoppskänsla för detaljer skapar den omsorgsfulla atmosfär som definierar First Camp och ditt bidrag är oerhört viktigt för gästens upplevelse. Vad innebär rollen?  Som lokalvårdare säkerställer du hög standard och renlighet i stugor, servicehus och andra faciliteter. Du är nyckeln till att First Camp fortsätter vara en plats där gäster trivs och återvänder. För att skapa mervärde för både kollegor och gäster så är alla som arbetar på destination beredda att hugga i där det behövs. Detta innebär att du utöver städning och underhåll kan komma att behöva stötta upp med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på destinationen. Vem söker vi? Erfarenhet av lokalvård är önskvärt, men vi välkomnar alla som delar vår passion. Vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Som städhjälte trivs du med högt tempo och du blir glad av att göra våra gäster nöjda.. Du ser lösningar och har en god anpassningsförmåga. Vad Erbjuder Vi? På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar:   We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och med kollegor som arbetar och har roligt tillsammans, lär av varandra. Tillsammans vill vi fortsätta att utvecklas och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. Villkor Vi söker medarbetare till sommarsäsongen, med flexibla arbetspass mellan 20-40 timmar/vecka. Tidiga morgnar, sena kvällar och helger ingår. Lön enligt hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. Ansökan Vi genomför urval och intervjuer löpande. Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!  First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.

4 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Dag/kväll Receptionister - SOMMAR 2024

RECEPTIONIST! Vi kallar våra medarbetare för servicehjältar – vill Du också bli en? På sommaren kokar det hos oss, och vi behöver förstärkning till vårt team under sommarperioden. Vi kan erbjuda enklare boende för dig som behöver och söker jobb i mån av plats. ................................. Vi söker dig som älskar att jobba med service på toppnivå. Om du ska trivas på detta jobb behöver du vara handlingskraftig, flexibel, strukturerad och gilla att vara företagets ansikte utåt. Vi söker dig som är glad, utåtriktad och sprider positiv energi. Tjänsten kräver att du tar stort eget ansvar och vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och kassa, bokningar och viktigast av allt; att du kan ge våra gäster den allra bästa service. Arbetet innebär varierade arbetstider, där kvällar och helger förekommer. Krav är att du ska kunna kommunicera på engelska, svenska och /eller norska. Fler språk är meriterande. TanumStrand är en stor anläggning med stort utbud. Vi är gäng med lika mycket mångfald i vårt team som vi har gäster. Vi ser därför med spänning framemot att få din ansökan och höra varför du är en servicehjälte och varför just du vill jobba på vår plats på jorden med världens vackraste skärgård som utsikt. Ansökan mailas till [email protected] Skriv vilket jobb som du söker i ämnesraden i ditt mail. Bifoga personligt brev med CV. Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse. …………………………………………

4 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024