Lediga sommarjobb i Varberg

Här kan du söka totalt 57 lediga sommarjobb i Varberg hitta ditt nästa feriejobb här

Teater Halland söker ungdomar som vill spela teater i sommar

Tycker du om att spela teater? Vill du ha det som sommarjobb? Teater Halland söker ungdomar som under några veckor i sommar spelar teater för barn på olika platser i Halland. Välkommen att söka! Det här innebär sommarjobbet Region Halland och Teater Halland har under två somrar samarbetat i ett projekt där ungdomar får sätta upp en teaterföreställning och spela denna för barn runt om i Halland. Inför sommaren 2024 söker vi återigen teaterintresserade ungdomar till detta sommarjobb. Föreställningarna kommer att ges på olika offentliga platser i Halland. Sommarjobbet är tre veckor och den första veckan kommer att ägnas åt att skapa den föreställning som ska visas. Det finns inget färdigt manus utan du, tillsammans med några andra ungdomar skapar en pjäs utifrån era kunskaper, intresse och fantasi. Två skådespelarcoacher/pedagoger kommer att hjälpa er och finns tillgängliga under hela spelperioden samt en projektledare. Övriga två veckor ägnas åt att spela upp er pjäs för barn i Hallands städer och tanken är att det ska ske utomhus. Skulle det mot förmodan bli dåligt väder kan det bli inomhus på någon lämplig plats. Vi planerar att ge tre till fyra föreställningar per dag och ort. Repetitionerna den första veckan kommer att ske i Teater Hallands lokal i Monarkhuset i Varberg. Under veckorna som vi spelar teater sker samling på morgonen i Varberg och ni skjutsas med bil till och från den ort där vi för dagen ska spela teater. Andra lösningar kan finnas beroende på var i Halland du bor. Om du behöver åka buss/tåg för att komma till arbetsplatsen står Region Halland för kort på Hallandstrafiken.    Vem söker vi? Till detta sommarjobb söker vi dig som bor i Halland, som är intresserad av och tycker om att spela teater. Eller så kanske du sysslar med dans eller spelar något instrument. Det är ett plus om du tidigare har sysslat med teater. Du är i åldern 16 -19 år. Skriv gärna några rader om dig själv i din ansökan. Då ni är en grupp som ska jobba tillsammans är det viktigt att du kan samarbeta. Vi ser också att du är en positiv och engagerad person som gillar lite utmaningar. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Lite om Teater Halland Teater Halland är Hallands länsteater med uppdrag är att spela teater för barn och unga. Ibland på plats på teatern i Varberg men lika ofta ute på turné på skolor och förskolor. Teater Halland är ett konstnärligt centrum som vill utmana och beröra. Det är en öppen plats där alla är välkomna. Tillsammans med sin publik pratar vi om sådant som skaver i oss och i samhället. Teater Halland är ett regionalt aktiebolag och därmed alla hallänningars teater! Har du frågor om sommarjobbet, hör av dig till: Elisabet von Knorring, produktionssamordnare 073-729 18 86 [email protected]  Varmt välkommen med din ansökan!

29 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Kvinnlig sommarvikarie sökes till Varberg!

Kvinnlig sommarvikarie sökes till Varberg! GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Våra ordinarie arbetspass är 07.30 (ena dagen) till 07.45 (nästkommande dag), med sex timmar sovande jour. Alla dagar året om. Som timanställd kan arbetspassen kortas, för att vi skall kunna lösa situationer som uppstår. Vi söker en kvinnlig sommarvikarie för en 30-årig tjej. Hon behöver hjälp med allt i sin vardag, från hushållsbestyr, intimhygien till aktiviteter. Du som person är trygg i dig själv, lyhörd och uppmärksam, du förstår att det är den assistansberättigades behov som styr hur dagen ser ut och att det finns klara rutiner kring allting av en orsak. Eftersom det förekommer manuella lyft är det viktigt att du inte har några problem med din kropp. Det är viktigt att du pratar och förstår svenska bra, eftersom du skall tolka tjejen för hennes omgivning. Du behöver vara covid-19-vaccinerad, eftersom tjejen har dåligt immunförsvar. Du har körkort och kan köra för manuell växellåda, eftersom du kommer att köra tjejens bil i tjänst. Du är rökfri, eftersom tjejen inte gillar rök. Anställningsintervjuer körs löpande! GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Kontaktperson Anna Gustavsson GIL-stöd 031-636481

28 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera. Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb. Vem söker vi? Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker. Vi ser gärna att du: - har ett genuint intresse av att hjälpa andra. - kan förstå och göra dig förstådd på svenska. - kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt. - har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav). Övrig information Anställningsform: Sommarvikariat Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning Tillträde: Juni, juli och augusti 2024 Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag: 2024-03-22 Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49 Varmt välkommen med din ansökan!

28 februari 2024
Sista ansökan:
22 mars 2024
Sommarvikarier Varberg, personliga assistenter.

Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Varberg. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter. Allt är möjligt med dina hjälpande händer! Omfattning på tjänsterna varierar och pass är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Hos flera av från kunder finns möjlighet till att vara timvikarie redan nu. Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv, det är stort! Meriterande kunskaper och erfarenheter: - Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska. - Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. - Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens. Intresserad? Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag!

28 februari 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Sommarjobb på Södra Wood Värös underhållsavdelning

Studerar du på gymnasiet inom mekanik, el eller industri och vill få arbetslivserfarenhet genom ett sommarjobb på Södra. Då ska du läsa vidare - vi har flera lediga platser! Dina arbetsuppgifter på Södra Som sommarjobbare på Södra Wood Värös underhållsavdelning och mekaniska verkstad arbetar du tillsammans med våra mekaniker. Arbetet innebär att du stöttar vår ordinarie underhållspersonal i den normala driften genom att arbeta med så kallat förebyggande och akut underhållsarbete på all maskinutrustning på sågverket i Värö. Din erfarenhet Du som söker sommarjobb hos oss ska ha pågående studier eller tar din examen till sommaren inom mekanik, el eller industri. Du behöver vara minst 18 år gammal när anställningstiden påbörjas. Som person är du ansvarstagande, har en positiv inställning och trivs med att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta. En självklarhet är att du är intresserad av att lära dig mer om mekaniskt underhållsarbete och har ett stort intresse för att lära dig nya arbetsuppgifter och utvecklas. Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Placering och period Du kommer vara placerad på Södra Wood Värö som ligger på Väröhalvön utanför Varberg. Arbetet är på heltid, dagtid, under veckorna 26-31. Du behöver vara tillgänglig under hela den utsatta perioden. Vill du veta mer? Har du frågor kring sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470-895 00. Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 13 mars 2024. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan, så vänta inte med din ansökan! Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Hoppas vi ses i sommar!

27 februari 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024
Region Halland söker ungdomar till Framtidskraft sommaren 2024

Framtidskraft är Region Hallands särskilda satsning för dig som är ung och vill sommarjobba! https://regionhalland. varbi.com/se/what:job/jobID:704891/ Region Halland strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning.  Du som är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar) kan i sommar söka sommarjobb som Framtidskraft- en möjlighet till sommarjobb i någon av våra verksamheter. Sommarjobben som Framtidskraft finns bl.a. vid sjukhus och vårdcentraler, tandvård, inom administration och serviceverksamhet, kultur och skola. När du söker plats uppger du om du i första hand vill jobba i Halmstad, Falkenberg, Varberg eller Kungsbacka. Arbetet sker under handledning och kan till exempel innebära att du hjälper till med olika saker i verksamheten. På en vårdavdelning kan det handla om att utföra småärenden för patienter och personal, prata och promenera med patienter, servera fika och dela ut mat. Det kan också innebära mer administrativa arbetsuppgifter som exempelvis arkivering, kassaarbete och posthantering. Sommarjobbet omfattar totalt 120 till 160 timmar som kan fördelas på tre till sex veckor, beroende på vad som passar den aktuella verksamheten. Du som söker är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar). Så söker du sommarjobb som Framtidskraft 2024: Om du vill söka sommarjobb som Framtidskraft måste du senast den 24 mars skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Där fyller du enkelt i dina personuppgifter och anger dina önskemål genom att svara på våra frågor. Om du blir erbjuden en plats i sommar kommer du att få detta erbjudande på telefon eller mail under april. För att få platsen måste du svara på erbjudandet innan ett visst datum. För att inte missa ett eventuellt erbjudande är det viktigt att du håller koll på den mailadress resp. mobilnummer du har uppgett i din ansökan. Glöm inte att meddela oss ifall du har ändrat mailadress eller mobilnummer! Vi kan tyvärr inte erbjuda Framtidskraft till alla som är intresserade. Vid urvalen kommer vi att prioritera de som tidigare inte har varit anställda som Framtidskraft inom Region Halland. Välkommen med din ansökan! https://regionhalland.varbi.com/se/what:job/jobID:704891/ Om Region Halland Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/ Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund. Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

25 februari 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Butiksmedarbetare (sommarjobb), Willys Varberg Träslövsvägen

Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas! Om jobbet Tjänsten avser: Semestervikariat på varierande timmar under sommaren 2024. Vi ser gärna att du har möjlighet till intro och extrajobb under våren Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger Krav: Med anledning av Arbetsmiljölagen ska du ha fyllt 16 år och gått ut nian. Du behöver ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Du kanske tror att det är tråkigt och enformigt att jobba i en matbutik? Då är det dags att tänka om! När du jobbar på Willys får du en fartfylld vardag. Du gör allt ifrån att packa upp varor, jobba i kassan, hjälpa våra kunder till rätta och hålla rent och fräscht i butiken. Som sommarjobbare på Willys får du snabbt ta eget ansvar och du blir en viktig del av butiksteamet som ska se till att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen, varje dag. I utbyte kan vi lova att du får erfarenheter – om till exempel försäljning och service – som du kommer att ha nytta av oavsett vad du väljer att göra längre fram. Kanske jobbar du kvar hos oss även efter sommaren? Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Varberg Träslövsvägen! Om oss Det är inte alla som passar att jobba hos oss. Men många tycker att det är kul! För oss är rätt inställning och vilja att utvecklas viktigare än erfarenhet och utbildning. Hos oss får du jobba ihop med ett helt team av sköna personligheter med olika bakgrunder, kunskaper och perspektiv. Lite mer om oss kommer här: Vi ser till att du får en bra introduktion när din anställning börjar. Vi är ett gott gäng som anstränger oss för att alla ska trivas och känna sig som en viktig del i teamet. Vi är ansluta till Handelsanställdas kollektivavtal där schyssta villkor som pension, försäkringar och bra OB-ersättning ingår. Hållbarhet är viktigt för oss och vi arbetar till exempel alltid med att minska matsvinn i och utanför våra butiker. Du får erfarenheter – om t ex försäljning, service och om att driva butik – som du kommer att ha nytta av oavsett vad du väljer att göra längre fram. Om dig Du gillar mat, människor och försäljning lika mycket som vi! För oss spelar det ingen roll om du är vegan eller köttfantast, äter tacos en fredag eller en tisdag. Det fina med dig är att du är du. Och det är just det vi letar efter. Du vill lära dig nya saker och utvecklas. Du har positiv inställning och vill ha roligt på jobbet. Du ser när något behöver göras, kavlar upp ärmarna och får det gjort. Du har lätt för att samarbeta med andra – hos oss jobbar vi tillsammans som ett lag! Det är en fördel om du har jobbat i butik eller med service, men tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav. Du pratar, skriver och förstår svenska. Många av våra kunder talar fler språk än det, så om du gör detsamma är det toppen! Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Mikael Bengtsson, [email protected]. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-03-10. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på [email protected].

23 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Vill du sommarjobba på Rivertys ekonomiavdelning, Operational Finance!

Gillar du ekonomi, siffror och teamwork har du hittat rätt! Vi inom Operational Finance är ett glatt gäng som värdesätter samarbete och noggrannhet högt, så är du en person som gillar att ta ansvar, är noggrann och tycker om att samarbeta med kollegor är du rätt person för oss. Sommarjobba som Ekonomiassistent/Assistant Operational Finance: Som Ekonomiassistent med inriktning mot Operational Finance kommer du arbeta brett med våra dagliga rutiner kring in- och utbetalningar för våra Nordiska länder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: · Inläsning och matchning av kundinbetalningar · Registrering av in – och utbetalningar · Svara på mailförfrågningar · Avstämningsarbete Utöver detta kommer man supportera och utföra andra uppgifter tillsammans med kollegor på Finance-avdelningen. Vem är du: För att trivas hos oss och i denna roll så ser vi gärna att du är noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad. God datavana och kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel prioriteras. Du har ett gott öga för struktur och detaljer samt uppskattar återkommande rutinuppgifter. Du är mån om att leverera i tid med god kvalitet och trivs att samarbeta med andra. Lämplig bakgrund: · Studerar ekonomi på lägst gymnasienivå men gärna på högskola. · Kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. · God datavana och kunskaper i Excel. · Erfarenhet från Phoenix/Nova samt SAP är meriterande. Omfattning: Semesterperioden juni-augusti. Eventuell förlängning i form av timanställning kan bli aktuell. Ansökan: Välkommen med din ansökan senast den 23 mars. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att kalla till en intervju innan ansökningstidens utgång. Vid frågor om tjänsten kontakta Helén Wallenhov, Senior Team Lead, [email protected] alternativt Maria Dahl, Senior Team Lead, [email protected]

23 februari 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
SOMMARJOBB: RECEPTIONIST

Kom och jobba som receptionist hos oss på Ästad Vingård i sommar! Här blir du både det första och det sista intrycket för våra förväntansfulla gäster, och du levererar en varm och personlig service oavsett situation. Tjänsten sträcker sig mellan juni och augusti, med chans till extrajobb såsom helgjobb under övriga delar av året. OM TJÄNSTEN Ästad Vingård är ett destinationshotell med ekologisk vingård, spa, restauranger och aktiviteter. Som receptionist kommer du att få ett varierat arbete och träffa många härliga gäster. Du kommer bland annat hjälpa gäster med in- & utcheckning och får svara på frågor om verksamheten. Vid start får du en fullständig introduktion av verksamheten och vårt erbjudande. OM DIG Du har en naturlig talang för service och ger alla människor ett trevligt personligt bemötande. Du är en trygg och prestigelös person som behåller skärpan under både lugna och stressiga dagar. När oväntade situationer uppstår agerar du utifrån teamets beslutade prioriteringar och kan fatta egna beslut på plats. FAKTA Anställningsform: Allmän visstidsanställning Sysselsättningsgrad: 80% Period: juni-aug, med möjlighet till extraarbete Lön: Enligt överenskommelse EXTRA MERITERANDE ✓ Erfarenhet av affärssystemet Spectra ✓ Intresse av mat, vin och spa ✓ Tidigare erfarenhet inom service Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Ästad är körkort och tillgång till bil nästintill ett krav. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. OM ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. SÖK TJÄNSTEN Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök tjänsten redan idag! Frågor? Kontakta reception- och bokningschef Jessica, på [email protected]

23 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
SOMMARJOBB: FRUKOSTKOCK

Är du sommarens nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. OM TJÄNSTEN Restaurang Logen serverar en lantligt inspirerad frukost till Ästad Vingårds gäster, med så många lokala inslag som möjligt. Vi sätter stort värde i att varje morgon servera en god och vällagad frukost, och vi har tydliga mål för att skapa en ännu bättre frukostupplevelse i framtiden. Rollen kräver att du har rätt kunskaper kring matlatning och livsmedelshantering, samt erfarenhet från kök eller café. Logen lägger även stor vikt vid social hållbarhet, trivsel på jobbet och att du ska hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. OM DIG Du är en morgonpigg person med stor erfarenhet och/eller talang för service. Samarbete är A & O. Vi blir extra glada om du tar med dig kreativitet och idérikedom in i rollen – det går alltid att göra frukosten ännu lite bättre! Körkort och tillgång till bil/fordon är viktigt eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård. FAKTA Omfattning: 80% Anställningsform: Allmän visstidsanställning, juni-aug Lön: Månads- eller timlön enligt överenskommelse Start: juni OM ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. SÖK TJÄNSTEN Sök nu genom att fylla i formuläret! Frågor? Hör av dig till Restaurang Logens köksmästare Caroline Salminen, [email protected]

23 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024