16 Exempel på målsättning i cv

Försöker du formulera målsättning i ditt cv och behöver lite inspiration för att komma vidare? Då har du kommit rätt! För att ge dig lite inspiration har vi skrivit ihop en artikel med 16 exempel på mål i cv som du själv kan använda för att motivera din egen skaparanda.

Men innan vi sätter igång med våra exempel vill vi först lite kortfattat ge några tips som kan vara bra att ha med sig längs vägen på ditt cv skrivande. Målet med ett cv mål om vi får lov att uttrycka oss lite roligt, är att fånga läsarens uppmärksamhet och snabbt förmedla varför du är en mer intressant kandidat än övriga personer som söker samma jobb.

Glöm inte att starta ett konto - du kan ladda ner gratis cv mallar som du kan använda till din egen ansökan.

Målsättning – kort om mig – profil – sammanfattning eller inledning brukar vara väldigt lika. Dvs det spelar ingen större roll vilken du använder eftersom de ser ungefär likadana ut.

En inledning på ditt cv

Ofta brukar målsättning och sammanfattning vara en inledning på ett cv. En kort och fokuserad text med din profil där du knyter samman dina kompetenser, kvalifikationer och personliga egenskaper med varför du söker den nya tjänsten. Du kan vara specifik och berätta för arbetsgivaren vad letar efter i ditt nästa jobb. Du kan även inkludera vad du vill göra med din karriär eller vad du kan bidra med.

5 tips att tänka på när du skriver målsättning i ditt cv

Håll det kortfattat och fokuserat

Anpassa din målsättning till jobbet som du söker. Det måste vara relevant

Inkludera nyckelord som matchar eller relaterar till dina kvalifikationer samt företagets önskemål

Jobba med dina formuleringar. Var säljande och informativ på samma gång. Målsättningen är det första som rekryteraren läser och skapar förväntningar

Använd gärna en snygg mall för ditt cv

Målsättning för olika yrken

Cv mål chaufför som söker nytt jobb

Kort om mig. Pålitlig och kundorienterad chaufför med B och C körkort samt giltiga säkerhetscertifieringar inom lastsäkring och farligt gods. Söker nya utmaningar där jag kan bidra med mina goda erfarenheter och kunskaper samt leverera kundnöjdhet i världsklass.

Cv mål servitris som söker hovmästarjobb

Erfaren servitris med 7+ års erfarenhet inom cateringfirma och matservicesektorn, söker jobbet som hovmästare. Mitt kundfokus, min kulinariska expertis samt sociala kompetens gör mig till den perfekta kandidaten för jobbet!

Glöm inte att använde en snygg cv mall till ditt cv

Vill du spara tid och få ett snyggt cv på bara några minuter. Testa vårt cv online verktyg där du kan välja mellan 20 olika cv mallar och 20 personligt brev mallar.

Starta eget cv!

Cv mål systemutvecklare

Systemutvecklare med beprövade tekniska, organisatoriska och kommunikativa färdigheter är intresserad av tjänsten som systemutvecklare på Johanssons IT. De senaste 5 åren har jag varit verksam inom telekomindustrin och arbetat upp en bevisad expertis inom angular v2 och javascript

Cv mål fastighetstekniker

Söker ni er nästa stjärna inom fastighetsteknik? Jag har två års fastighetsteknikerfarenhet och utmärkta kommunikationskunskaper. Jag söker tjänsten hos Erlövs fastighethetsbolag för att aktivt kunna hjälpa till med övergången till en miljövänligare bransch där insamling av avfall och återvinningsbart material är centralt. Med mina praktiska erfarenheter och erkänt goda sociala egenskaper är jag den perfekta kandidaten för er.

Cv profil redovisningsassistent

Jag är en mycket noggrann person med utmärkta analytiska färdigheter och en examen från yrkeshögskolan. Jag skulle vilja fylla rollen som redovisningsassistent hos delta accounting. Mina 3 års erfarenheter inom branschen gör att jag kan bidra med expertkunskaper inom skatter och bokslut.

Alternativ cv mål redovisningsassistent

Jag har lång erfarenhet av redovisning, samt goda analytiska färdigheter och en examen inom redovisning. Jag söker tjänsten som redovisningsassistent på pricewater. Övertygad om att min breda kunskap inom ekonomi och min effektiva användning av skatte- och redovisningsprogram kommer att uppskattas av era kunder.

Cv mål eventplanerare

Vill ni ta er verksamhet till nästa nivå? Söker tjänsten som eventansvarig och kommer med 5 års erfarenhet av eventplanering, kreativa idéer samt goda chefsegenskaper.

Cv mål digital marknadsförare

Certifierad digital marknadsförare med content creation som bästa egenskap. Ansvarig för 10 framgångsrika kampanjer under det senaste året. Söker platsen som digital manager där jag hoppas få en möjlighet att kombinera mina 6 års arbetserfarenheter av den digitala världen med mina dokumenterade framgångar inom kundförsäljning.

Cv mål säljare bilar

Jag är en säljare med enastående kommunikativa förmågor och ett brett kontaktnät med dokumenterade framgångar inom bilhandeln. Nyfiken på nya möjligheter. Om ni vill utöka ert säljteam med lite hög energi redo att leverera fantastiska resultat, är jag rätt person att kontakta.

Cv mål lärare

Passionerad lärare söker tjänsten som förstelärare vid Hisingens gymnasium. Kommer med lärarexamen och expertkunskaper inom didaktik. Redo att hjälpa er utveckla och genomföra utbildningsplaner för alla åldrar.

Cv mål support och kundtjänst

Kvalificerad teknisk supportspecialist med mer än 3 års erfarenhet inom teknisk kundservice. Förutom WordPress har jag också god kunskap inom AWS och c-panel samt office paketet. Uppskattad av kunder och tidigare arbetsgivare – alltid redo att leverera kundservice i världsklass.

Cv mål mjukvarutvecklare

Full stack Java -utvecklare med spetskompetens och mer än 10 års erfarenhet av att jobba agilt. Starka kunskaper inom python och php. Goda erfarenheter av SQL och MongoDB. Öppen för nya utmaningar.

Cv mål logistiker

Utpräglad lagspelare med starka muntliga och skriftliga kommunikativa kompetenser ocn en analytisk problemlösande förmåga. Söker tjänsten som transportspecialist hos Åkermans logistik AB. Med min erfarenhet och goda omdöme kan jag bidra med att säkerställa att kunders logistiska problem alltid säkerställs och att brådskande uppdrag alltid kommer i hamn.

Cv mål butikschef

Jag drivs av en stark personlig motivation och kommer med 5 års erfarenhet av att leverera fantastiska resultat som butikschef. Med mina utpräglade ledaregenskaper bygger jag vinnande team som sätter laget före jaget och trivs tillsammans samtidigt som de är sina bästa jag i alla situationer.

Cv mål kommunikatör

Hej, jag är Anna – en professionell kommunikatör som talar och skriver franska och tyska flytande. Har en kandidatexamen i PR och 10 års erfarenhet av företagskommunikation inom kommunala verksamheter. Söker en position där jag kan vara spindeln i nätet och driva kommunens budskap till medborgare och övriga samhället.

Cv mål butiksarbetare

Jag är en entusiastisk, kundserviceorienterad person med utmärkta kommunikationskunskaper. 2 års erfarenhet av detaljhandeln och mycket goda kunskaper inom flera olika kassasystem. Redo att leverera fantastiska resultat i ett nytt team.