Lediga deltidsjobb i Munkfors

Det finns totalt 5 lediga deltidsjobb att söka i Munkfors

matematik- och naturkunskapslärare

PLATS Geijerskolan Allévägen 1 68493 Ransäter TJÄNST undervisning i matematik och naturkunskap på gymnasienivå OMFATTNING 40% (med möjlighet till utökad tjänst) START 8 januari 2024 ANSTÄLLNINGSFORM tillsvidareanställning (tre månaders provanställning) ferietjänst KVALIFIKATIONER Utbildning i och/eller erfarenhet av undervisning i matematik och naturkunskap. Lärarexamen med legitimation i naturvetenskapliga ämnen inom grundskola och/eller gymnasieskola ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god pedagogisk förmåga. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande. Vi ser gärna att du är van att undervisa elever med stor spridning vad gäller bakgrund, erfarenhet och förkunskap. Vi söker dig som är tydlig, engagerad och välstrukturerad, samtidigt som du är lyhörd för våra kursdeltagares olika behov. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

1 december 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Badmästare

I Munkfors kommun bor modet, viljan och Munkforsandan, en kraft som stärker och förenar när vi ställs inför utmaningar. Vi må vara en av Sveriges minsta kommuner, men frågar du oss så är det just litenheten som är vår styrka. Vi går helhjärtat in i allt vi gör. Vi vågar och jobbar hårt för det vi vill ha, och vi gör det tillsammans. Nu söker vi fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare som vill bidra och göra stora avtryck. Beskrivning Nu söker Munkfors kommun en Badmästare till Forsnäsbadet. Forsnäsbadet är ett mindre bad, dagtid bedrivs skolans simundervisning av skolans personal och vardagskvällar och helger är det öppet för allmänheten. Arbetsuppgifter Ditt arbete som badmästare kommer att vara omväxlande då alla förekommande verksamhetsuppgifter ingår såsom badbevakning, simskoleundervisning, genomförande av badkalas, kassa/receptionsarbete och städning mm. Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel. Du får ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du mestadels arbetar självständigt men med stor kontakt med besökare. Tjänsten innebär regelbunden kväll- och helgtjänstgöring. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning till poollivräddare och simlärare och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med samma arbetsuppgifter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och service vilket ställer krav på att du som person är serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 65%. Tillträde från den 1 januari 2024. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.   Service som arbetsplats Vi på service tar hand om invånarnas vardagsrum. Vi brukar säga att de flesta inte känner till vad vi gör förrän något går fel eller fattas i den offentliga miljön. Tack vare oss finns det rent vatten i kranen till dagens första kaffekopp. Vi ser till att kroppens utgifter tas om hand i reningsverket och att mat- och hushållsavfall tas omhand på rätt sätt. Vi ser till att kommunens fastigheter är hela och rena och vi ansvarar för att elever i skolor och vårdtagare på äldreboenden får god och näringsrik mat för att kunna anta dagens utmaningar. Vi sköter om lekplatser, gatubelysningen och gatorna som man går, cyklar och kör på, vi snöröjer, delar ut bidrag till föreningar och evenemang och ger ett varmt välkomnande i biblioteket. Kort och gott: vi finns i de flesta kommuninvånares vardag.

29 november 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Är du undersköterska och vill jobba extra!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se . Vi söker personliga assistenter till ett uppdrag i Munkfors. Vi söker dig som är undersköterska eller har erfarenheter som kan jämföras. Kunden bor i egen villa och har assistans dygnet runt. Kunden har behov av hjälp med sin dagliga livsföring efter sviter av en fallolycka och behöver viss hjälp med sin personliga omvårdnad, hushållssysslor sjukvårdsbesök och även fritidsaktiviteter. Du är noggrann, strukturerad och engagerad person med skinn på näsan. Du är en lagspelare som är flexibel och förstår vikten av ett gott samarbete. Vi söker nu undersköterskor då det förekommer såromläggning på arbetsplatsen och det är av vikt att du har erfarenhet av detta. Körkort är ett stort plus. Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år.

8 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Lärare i brukspiano

Tjänsten omfattar två delar: · Lärare i brukspiano på kyrkomusikerutbildningen · Lärare i brukspiano på övriga musikutbildningar De två delarna kan sökas i kombination men det är även möjligt att söka endast en av delarna (vilket innebär att vi kan ha två lärare, en på varje del). Lärare i brukspiano på kyrkomusikerutbildningen Tjänsteomfattning: ca 20% av heltid. Tjänsten omfattar individuell undervisning vid kyrkomusikerutbildningen, där brukspiano är ett examensämne. Kursen innehåller de moment som en kyrkomusiker ska behärska i körverksamhet, arbete med solister och i gudstjänsten. Vi söker en lärare med relevant utbildning från musikhögskola och gärna erfarenhet som kyrkomusiker. Lärare i brukspiano på övriga musikutbildningar Tjänsteomfattning: ca 20% av heltid. Tjänsten omfattar huvudsakligen undervisning i grupp på skolans olika musikutbildningar: jazzlinje, Nordiska rockmusiklinjen och musiklinje. Komplettering med undervisning i andra ämnen kan eventuellt komma att erbjudas, beroende på den sökandes profil och önskemål. Vi söker en lärare med relevant utbildning från musikhögskola och gärna erfarenhet av undervisning. Geijerskolan är en folkhögskola som ligger i Ransäter, ca 5 mil norr om Karlstad. På skolans musikutbildningar finns cirka 120 elever fördelade på Jazzlinje, Kyrkomusikerutbildning, Musiklinje, Musikteaterlinje Musikproduktion och Nordiska rockmusiklinjen. Cirka 25 av skolans lärare undervisar på musikutbildningarna. På skolan finns, förutom musikutbildningar, allmän linje, målerilinje och ett stort antal korta kurser. Se vår hemsida www.geijerskolan.se för mer information. Ansökan sänds till [email protected] (eller via vanlig post till Geijerskolan, 68493 Ransäter) snarast och senast den 20 november.Till ansökan önskar vi följande: • Curriculum vitae (”CV”) • Kopia på utbildningsbevis från utbildningar av intresse. • Tjänstgöringsintyg från yrkesverksamhet av betydelse för tjänsten (fr.a. undervisningserfarenhet). • Information om övriga meriter som den sökande vill åberopa. Vi ber den sökande att inte bifoga s.k. ”personligt brev” eftersom tjänsten kommer att tillsättas med utgångspunkt från den utbildning och den erfarenhet av undervisning som den sökande har dokumenterat i ansökan. Därför bör kopior på betyg och tjänstgöringsintyg bifogas till ansökan. Upplysningar: Åke Skommar (bitr. rektor) tel. 0552-30244 eller [email protected]

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Butiksbiträde på Frendo i Munkfors

Vi söker dig som vill vara en del av ett starkt team och som gillar att jobba där det är liv och rörelse i Högt tempo. Vi ser gärna att du har kassavana och att du alltid sätter kunden i fokus för att kunden ska känna sig välkommen. Du trivs allra bäst när du får jobba med försäljning efter uppsatta mål. Vi ser att du: •Som söker ska vara ansvarstagande, ha hög arbetsmoral, vara flexibel, utåtriktad, social, vara effektiv och driven, kunna ta ansvar, kunna passa tider •Älskar att arbeta med människor och sätter kunden i fokus •Tycker om att hålla rent runt omkring dig •Gillar att ha många bollar i luften men fortfarande fokusera på detaljerna •Brinner för försäljning •Gillar att arbeta i ett högt tempo Erfarenhet av arbete inom liknande tjänster är meriterande. Vi söker dig som är glad, positiv och alltid har ett leende på läpparna. Flexibel är ett måste då du även kan bli tillfrågad om att jobba med kortare varsel. Stationen är öppen alla veckans dagar. Pass infaller på dag/kväll/vardag/helg, så viktigt är att man inte har något emot att jobba obekväma arbetstider. Tjänsten innebär även ensamarbete och det ställer därför höga krav på att du är en person som är självgående, lyhörd, kunna planera och utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du trivs med och har förmågan att jobba med olika uppgifter samtidigt. Jobbet är mycket socialt, stundtals hektiskt och omväxlande, ingen arbetsdag är den andra lik, förutom med undantaget - Våra kunder är alltid i fokus. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, fastfood, kiosk och bilprodukter. Beredning av sallader och baguetter, plock av varor, diverse städrutiner för att hålla butiken välkomnande, fräsch och säljklar. Vi söker en medarbetare omgående så anställning sker löpande. Vill du arbeta med oss i vårat team så tveka inte att söka tjänsten, vi tar ENDAST emot ansökningar via direktkontakt i butiken, bor du en bit bort så ring och kolla när butikschefen är på plats. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, ansök därför redan idag! Tjänsten är på ca 40% fram tills i april, med chans till förlängning #jobbjustnu

8 oktober 2023
Sista ansökan:
10 december 2023