Lediga deltidsjobb i Osby

Det finns totalt 13 lediga deltidsjobb att söka i Osby

Personlig assistent i Osby, timvikarie

Jag söker en lugn och stabil person som vill jobba som personlig assistent, som timvikarie. Passen kan variera, dag, kväll och journatt, även helger. Jag är en 60-årig man med en MS diagnos. Jag bor själv, i en villa i Osby. Du behöver ha körkort för att vara aktuell för tjänsten, då jag har en bil som körs av assistenten Jag åker gärna på en bilutflykt, för ärenden eller för att träffa släkt och vänner, då är det du som assistent som kör. Ibland är jag iväg lite senare på kvällen och du bör vara bekväm med det.   Du behöver hjälpa mej med personlig omvårdnad samt hjälpa till med daglig skötsel av mitt hem. Utöver detta så varierar uppgifterna "efter väder och vind", då det i sig påverkar min dagsform. Jag fixar med hus och trädgård och är teknikintresserad. Jag vill bli respekterad och vara delaktig så långt och länge som möjligt   Du bör ha så pass goda kunskaper i svenska så att vi kan kommunicera, trots min Osby dialekt. Man kan säga att jag är en ovanlig och något egensinnig man, som gärna vill göra saker på mitt sätt. Jag röker pipa och förutsätter att du inte störs av detta. Du bör inte vara allergisk mot rök, då jag röker inomhus. Jag har idag 4 assistenter med varierande bakgrund och personliga intressen. Det som förenar dem är att de är händiga på olika sätt och vad det innebär med skötsel av ett hem. Passen på tjänsten  är fördelade på vardag, helg, jour på natten. Även dygnspass förekommer. Personalrum finns på ovanvåningen för att skapa avskildhet.    Vid intresse, sök redan idag.

4 december 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Charmig Försäljningsassistent - Osby

Försäljningsassistent Hallberg Group ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar. Genom flera affärsområden hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, detta gör vi genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster med hög servicenivå. Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service. Vi jobbar med modern teknik som ger Er stabilitet och hög driftsäkerhet i samtliga tjänster. När Ni väljer Hallberg Group som leverantör, kan Ni alltid vara säkra på att Ni har ett företag att växa med, en partner som kommer att ge Ert företag framgång, både idag och imorgon! Försäljningsassistent, med budgetansvar Rollen Försäljningsassistent innebär mycket personligt ansvar, och ställer stora krav på vår nya medarbetare. Teamet är under uppbyggnad, vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter, men kräver samtidigt att man har förmågan att kunna arbeta både självständigt och som projektmedarbetare. I rollen Försäljningsassistent är det högt tempo. Du jobbar bland annat med inledande säljaktivitet, där du bearbetar egna kunder, parallellt som du assisterar VD/Försäljningschef med kunduppföljning, offerter och avtal. Mycket av arbetet sker via telefon, mail och onlinemöten. Som Försäljingsassistent kommer du att vara en mycket viktig person i organisationen, vilket ställer stora krav på din förmåga att leverera det som kund/organisation har beställt/planerat. Rollen är verkligen en spindeln i nätet roll, med arbetstider som anpassas efter varje situation/kund/dag. Marknadsbearbetning, där du kontaktar olika företag/personer och erbjuder/bokar informations- och demonstrationsmöten. (I detta steg följer du en överenskommen budgetnivå, och levererar rätt anta kundbesök per säljare och vecka). Kommunikation med Försäljningschef/säljare, sker löpande, och är en viktig del av arbetet. Du är ”en del” av HBG, både på kontoret och på distans. Säkerställning, där du inför varje vecka går igenom de möten/processer/avtal/avslut som är bokade inför kommande vecka. Vi söker dig som är representativt driven, och mycket engagerad i dina kunder. Gymnasiekompetens är ett krav, och högskoleutbildning meriterande. Det viktigaste är dock dina personliga egenskaper! Vi erbjuder ett intressant, roligt och utvecklande jobb, med goda karriärmöjligheter. Grundlön och bonus. Bokningsassistent rapporterar till Försäljningschef/VD I denna rollen jobbar du från kontoret i Osby. Ytterligare information om företagsgruppen/tjänster hittar du på hemsidan: www.hbgonline.se www.hbgcareer.se Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

4 december 2023
Sista ansökan:
3 januari 2024
Pedagog SFI

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har ett intresse av mångkultur och utbildning och som brinner för SFI-undervisning. Är du intresserad av att bli en viktig resurs för nyanlända på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället samt har erfarenhet att arbeta på SFI är du välkommen att söka detta vikariat. Det innefattar SFI-undervisning, vikarieinhopp vid behov samt resurspedagog i de olika klasserna. KVALIFIKATIONER Utbildad lärare och/eller likvärdiga kvalifikationer med erfarenheter av att undervisa på SFI. Flexibel, ansvarstagande, kollegialt och digitalt intresserad. Nyfiken, initiativtagande och lösningsfokuserad. ÖVRIGT Det finns möjlighet att kombinera arbetet med att vara deltidsbrandman. Bedömning görs utifrån verksamhetens behov. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan!

1 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Timvikarie Hemtjänst Lönsboda

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu timvikarie till Hemtjänsten i Lönsboda. Inom hemtjänst arbetar vi med att verkställa de beslut som vårdtagarna har blivit beviljade, det kan röra sig om; personlig omvårdnad, service, städ och inköp. KVALIFIKATIONER Du som söker behöver ett gott bemötande och service insikt. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, men också utföra uppgifter ensam. En bra kollega som är hjälpsam och stöttar upp när så behövs då det kan vara snabba omställningar inom Hemtjänsten. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av vårdarbete. Är du utbildad undersköterska så ses det som meriterande. Du bör också vara väl förtrogen med digitala verksamhetssystem som används inom Omvårdnadsarbete och se vikten av att dokumentera och arbeta individanpassat med vårdtagarna. Du som söker behöver ha B körkort. ÖVRIGT Det finns möjlighet att kombinera arbetet med att vara deltidsbrandman. Bedömning görs utifrån verksamhetens behov I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan!

22 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Timvikarie Boendestöd

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vi kan vi vill vi vågar! Vågar du? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu vikarier för timanställning i vårt fina Boendestöd, som tillhör socialpsykiatrins verksamhetsområde. Som boendestödjare arbetar du utifrån biståndsbedömda beslut, tillsammans med klienten, för att skapa struktur i vardagen. Boendestödjare är även behjälplig med olika myndighetskontakter och vårdkontakter. Klienten är i centrum och utgångenspunkten är deras behov. Vi har också en Träffpunktsverksamhet, där man träffas för gemenskap och aktiviteter. Tjänsten innebär ensamarbete med klienterna, i eller utanför bostaden. Det finns alltid kollegor att kontakta och rådfråga. Du som söker bör vara nyfiken, ha god samarbetsförmåga, god initiativförmåga samt vara engagerad och flexibel. Vi använder oss av dokumentationsprogrammet Treserva. • Har du tidigare jobbat inom psykiatrin är det meriterande. • Tjänsten är en timanställning, där du bokas för tider efter behov. • Du kommer få en god introduktion med handledning från en av våra ordinarie boendestödjare. KVALIFIKATIONER • Specialistutbildad psykiatriundersköterska är meriterande • Utbildad undersköterska eller skötare, alternativt socialpedagog • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift är ett krav • B-körkort ÖVRIGT Det finns möjlighet att kombinera arbetet med att vara deltidsbrandman. Bedömning görs utifrån verksamhetens behov. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan!

22 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Timvikarier till LSS- stödassistent och stödbiträde

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier till: - Gruppbostäderna - Barnkorttid/tillsyn - Servicebostäderna - Personlig assistans - Daglig verksamhet Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för att ge en god och trygg omsorg samt att planera för och genomföra aktiviteter. Regelbunden dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter enligt kommunens riktlinjer. Arbetet innebär oregelbundna tider vardag/helg samt jourtjänstgöring. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar. Arbetslagen är olika stora, men i alla arbete innebär det mer eller mindre ensamarbete. I vårt arbetssätt utgår vi ifrån ett lågaffektivt förhållningssätt. På alla arbetsplatser ingår det omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och att skapa meningsfullhet i våra brukares liv. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med personer med funktionsvariationer. Det är meriterande om du är utbildad inom följande: Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete, Omvårdnadsprogrammet med specialisering inom programfördjupning "funktionsnedsättning" eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Övrigt meriterande: Utbildad fritidspedagog, fritidsledare, socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning. Du ska ha goda grundläggande IT-kunskaper. Vi fäster stor vikt vid dina erfarenheter av att arbeta med personer med funktionsnedsättning inom LSS eller med annat omvårdnadsarbete. Vidare har du bra samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och gott bemötande. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Körkort är önskvärt. ÖVRIGT Det finns möjlighet att kombinera arbetet med att vara deltidsbrandman. Bedömning görs utifrån verksamhetens behov I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan!

20 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Personlig assistent i Älmhult, 70 % Refnr 255-2023

FINNS I ÄLMHULT: Vår medlem, en kvinna i 40-årsåldern, söker en personlig assistent. Hon bor tillsammans med make, ett barn och två katter och en hund i ett hus i centrala Älmhult. Du skall finnas till hands och vara behjälplig i hennes vardag. Dina arbetsuppgifter inbegriper bland annat förflyttningar, sjukgymnastik, personlig hygien, medicinering, matlagning och hushållssysslor. För kvinnan är det inte viktigt vilken bakgrund du har, men det är däremot viktigt att du som söker är lojal, positiv, lyhörd, noggrann, snäll, strukturerad och punktlig. När du arbetar förväntas du att ha energi och att vara effektiv. Det är dessutom viktigt att du gillar barn och djur. Du får gärna vara kvinna. Kvinnan tycker om god och hälsosam mat, en god café latte, djupa samtal, trädgårdsskötsel, inredning, att hon är snyggt klädd och att det tas väl hand om familjen och deras djur. Det är viktigt att dagarna är mysiga och att det finns utrymme för humor. Hon uppskattar när du gör det lilla extra, som att ta in en blomma från trädgården, föreslå ett nytt recept eller applicera ett fint nagellack - när de mest grundläggande nödvändigheterna har tagits hand om. Arbetstiderna är förlagda dag och kväll måndag till söndag.

18 november 2023
Sista ansökan:
18 december 2023
Personlig assistent, Glimåkra, 70-80%, Referens nr: 190-2023

Positiv, härlig, erfaren och djurintresserad assistent sökes! Se hit! Vi söker dig som är: Ödmjuk, glad, positiv, initiativrik, flexibel och lite smårolig och som gillar att arbeta dubbelbemannat. Vi erbjuder: En fin, mysigt, trevlig och lantlig arbetsplats med fina kollegor som tillsammans jobbar för att få vardagen funka för vår härliga assistansberättigade tjej. Lite mer om arbetsplatsen: Vår dotter är 28 år, bor i en egen lägenhet hemma hos oss på vår gård i Östra Göinge kommun. Du behöver ha bil och körkort för att jobba hos oss då vi bor lantligt och du kan inte ha allergi mot pälsdjur då djur är en del av vår vardag. Vår tjej har en omfattande funktionsnedsättning och behöver hjälp med allt i sin vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett arbete inom vården och gärna av rörelsehinder, sond, epilepsi och/eller alternativ kommunikation. Det är viktigt för oss att du är en omtänksam och lyhörd assistent, gärna kvinna, som kan tolka, kommunicera och föra vår dotters talan. Du behöver kunna planera och strukturera dagen så att den blir så bra som möjligt för vår dotter. Det kan handla om allt från att göra träning och förflyttning lite roligare, till att gå en promenad med vagnen i skogen till att rida och åka till daglig verksamhet. Du ska kunna tänka dig att arbeta både ensam men ofta tillsammans med annan assistent. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste våga ta ansvar och ha respekt för den personliga integriteten. Du ska vara trygg i dig själv. Vara flexibel, uppriktig och ha stort tålamod samt kunna ta egna initiativ. Humor och god fysik är andra bra egenskaper. Som personlig assistent förväntar vi oss att Du är intresserad av och har förståelse för vad god omvårdnad är. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet. VARMT VÄLKOMMEN MED DN ANSÖKAN! Lön, ersättning och förmåner: Individuell lönesättning. Fremias kollektivavtal för personliga assistenter. Friskvårdbidrag utgår med 3000kronor/år. Brevidgång och utbildning efter behov. Ansökan ska innehålla: personligt brev, CV, referenser och lönekrav. Vi önskar se utdrag ur polisens belastningsregister vid eventuell anställning. Rekrytering kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag och vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten under december. Ange refnr: 190-2023

17 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Familjerättssekreterare sökes till konsultuppdrag i Skåne!

Vi söker Nu efter en familjerättssekreterare med gedigen erfarenhet inom området till en kommun i närheten av Hässleholm! Vår kund är nu i stort behov av en konsult till deras enhet som kan arbeta från i början på januari och tre månader framåt på halvtid. Du får ta del av en vacker kommun i skåne och bidra till att finna lösningar på rättsliga tvister mellan vårdnadshavare. Vi ser att du som söker denna tjänst har flera års erfarenhet av familjrättsområdet och är självständig i din roll. Du kommer vara ensam som familjerättssekreterare på plats men har trevliga kollegor på andra enheter att kunna samtala med. Utöver kravet på tidigare erfarenhet ser vi även att du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl skrift som tal. Arbetsuppgifter Familjerättssekreterarens roll är att hjäpa föräldrar att komma fram till varaktiga lösningar med utgångspunkt i barnens bästa. Din uppgift är att genom samtal, hembesök och samtal med barnen hjälpa föräldrarna att finna lösningar. Men även bidra med din kompetens om barns utveckling och behov. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult hos oss erbjuds du: • Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter • Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning • Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider • Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort • Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll • En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar. Ansökan Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Om oss Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats. Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

16 november 2023
Sista ansökan:
10 januari 2024
Sjuksköterskor sökes till bemanningsuppdrag i Osby!

Prime Care söker just nu personal till varierande bemanningsuppdrag! Som bemanningspersonal blir du anställd av oss på Prime och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för arbete som sjuksköterska i kommunala verksamheter. Vem är du? Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska • Har två års erfarenhet av yrket • Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. • Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. • Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska Företagsbeskrivning Prime är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999. Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension. • Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet. • Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid • Friskvårdsbidrag Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se Välkommen med din ansökan till oss!

27 oktober 2023
Sista ansökan:
2 februari 2024