Synsam Group Sweden AB jobb

Lediga jobb hos Synsam Group Sweden AB

Säljare till Synsam St Eriksplan 80%

Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande? Då vill vi träffa dig! 😎 För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen. Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors. Känner du igen dig i följande? 👇 - Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet - Du är full av energi och har ett starkt engagemang - Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor - Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet! Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! ⭐ För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus. Hos oss på Synsam får du: - Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass - Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer - En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation - Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender. - Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser! Har vi väckt ditt intresse? Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! 🚀 Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

8 december 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
Lagermedarbetare till Hagalunds e-handelslager (vikariat)

Vill du jobba i ett team med härlig stämning i ett snabbväxande och nytänkande bolag? Kul! Då borde du söka till Synsams lagerteam i Hagalund! Synsam Group är det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa och vi söker just nu två nya kollegor till lagret i Hagalund, Solna. Vi söker dig som vill jobba i en bred och varierande roll och lockas av att arbeta i ett snabbrörligt bolag tillsammans med sköna kollegor. Sök det här vikariatet och bli en del av vårt team! Detta söker vi Vi öppnar nu upp möjligheten för att ta in två nya kollegor på vikariat hos oss på Hagalund! I rollen som Lagermedarbetare kommer du i huvudsak arbeta med expediering av kundorder, varumottagning, varupåfyllning samt övrigt sedvanligt lagerarbete. Vi håller högt tempo och ställer höga krav på noggrannhet och att du har förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Du kommer lyckas hos oss om du har god samarbetsförmåga, är stresstålig, älskar att jobba mot gemensamma mål och du har en förstklassig känsla för service. Vi jobbar i sammansvetsat team och vi sätter alltid kunden som nummer 1! För oss väger dina personliga egenskaper tyngst, men vi lägger även vikt vid din arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller andra yrken där service och kvalitet är viktigt. Mer om rollen Vikariatets placering är på Synsams E-handelslager i Hagalund, Solna. Önskat startdatum för tjänsten är 2024-01-02. Ett vikariat kommer initialt att sträcka sig till och med mars 2024 och ett annat vikariat till och med september 2024. Båda vikariaten har dock god chans till förlängning 👏🏻 Urval, tester och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! Vi ser fram emot din ansökan! Om Synsam Group Synsam Group är en ledande optikerkedja i Norden med ett brett och prisvärt abonnemangserbjudande. Synsam Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens olika livsstilar och behov. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Recycling Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM). www.synsamgroup.com (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.synsamgroup.com%2F&data=05%7C01%7Cnina.sellberg%40synsam.com%7Cc2e28d7487f3447448a808db1f0faa89%7C7382871a85e74da59d5323c46c77d36c%7C0%7C0%7C638137924367115390%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=IjZO6DJSN46Cq3JnXH5gjL1ud3n73GYBCdP%2BxvYLbaU%3D&reserved=0)

8 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Butikssäljare till Synsam Johanneberg 80%

Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande? 😎 Då vill vi träffa dig! För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen. Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors. Känner du igen dig i följande? 👇 - Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet - Du är full av energi och har ett starkt engagemang - Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor - Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet! Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus. Hos oss på Synsam får du: - Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass - Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer - En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation - Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender. - Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser! Har vi väckt ditt intresse? Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! 🚀 Här får du möjlighet att skicka med en kort videopresentation i ansökan, det är frivilligt men ett bra sätt att ta chansen att presentera sig! Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

8 december 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
Butikssäljare till Synsam Säffle 70% (Vik, 1 år)

Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande? Då vill vi träffa dig! 😎 För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen. Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors. Känner du igen dig i följande? 👇 - Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet - Du är full av energi och har ett starkt engagemang - Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor - Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet! Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! ⭐ För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus. Hos oss på Synsam får du: - Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass - Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer - En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation - Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender. - Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser! Har vi väckt ditt intresse? Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! 🚀 Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

8 december 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
Säljare till Synsam Sundsvall Esplanaden 80%

Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande? Då vill vi träffa dig! 😎 För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen. Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors. Känner du igen dig i följande? 👇 - Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet - Du är full av energi och har ett starkt engagemang - Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor - Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet! Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! ⭐ För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus. Hos oss på Synsam får du: - Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass - Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer - En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation - Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender. - Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser! Har vi väckt ditt intresse? Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! 🚀 Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

8 december 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
Leg. Optiker till Synsam Mitt I City Karlstad 100%

Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus? I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med vår Store Manager, Style and Customer Advisors och inspirerar våra kunder till nöjda inköp. Vi söker dig - Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer. - Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet. - Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden så att den förstår. - Är ansvarsfull, lösningsorienterad och jobbar på problem tills att de är lösta. - Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen. Du erbjuds att jobba i ett kompetent team bestående av Store Manager och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myopikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra Leg Optiker i både klassrum och online. Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag. Välkommen med din ansökan!

7 december 2023
Sista ansökan:
7 mars 2024
Leg. Optiker till Synsam Nora deltid eller heltid

Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus? I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med vår Store Manager, Style and Customer Advisors och inspirerar våra kunder till nöjda inköp. Vi söker dig - Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer. - Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet. - Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden så att den förstår. - Är ansvarsfull, lösningsorienterad och jobbar på problem tills att de är lösta. - Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen. Du erbjuds att jobba i ett kompetent team bestående av Store Manager och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myopikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra Leg Optiker i både klassrum och online. Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag. Välkommen med din ansökan!

7 december 2023
Sista ansökan:
7 mars 2024
Butikssäljare till Synsam Liljeholmen 85%

Är du en person som brinner för försäljning och älskar att möta människor? 😎 Då har vi jobbet för dig! Hos Synsam står kunden alltid i fokus och som Butikssäljare har du en central roll i att ge våra kunder en överlägsen kundupplevelse. Här har du chansen att inspirera och guida kunder till att göra de bästa köpen, bland annat genom vår revolutioner

7 december 2023
Sista ansökan:
7 mars 2024
Butikschef till Synsam Lidköping (Heltid)

Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande. Vi söker dig som - Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa upp budgetmål - Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående - Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer. - Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta - Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar - Har datorvana och erfarenhet av officepaketet Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Store Manager redan idag! 🚀Här får du möjlighet att skicka med en kort videopresentation i ansökan, det är frivilligt men ett bra sätt att ta chansen att presentera sig! Tillträde senast 12/2-2024 Välkommen med din ansökan!

7 december 2023
Sista ansökan:
8 januari 2024
Butikssäljare till Synsam Nova Lund 80%

Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande? 😎 Då vill vi träffa dig! För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen. Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors. Känner du igen dig i följande? 👇 - Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet - Du är full av energi och har ett starkt engagemang - Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor - Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet! Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus. Hos oss på Synsam får du: - Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass - Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer - En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation - Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender. - Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser! Har vi väckt ditt intresse? Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! 🚀 Här får du möjlighet att skicka med en kort videopresentation i ansökan, det är frivilligt men ett bra sätt att ta chansen att presentera sig! Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

7 december 2023
Sista ansökan:
7 mars 2024