Lediga extrajobb i Umeå

Sök totalt 43 lediga extrajobb i Umeå

Extrajobb - inventeringsuppdrag i butik

Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Storesupport. Arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden. Personliga egenskaper/kvalifikationer Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet. Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning. För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år. Anställningsform/arbetstid Inventeringen kommer att äga rum: Plats: Umeå Dag: 8 januari Tid: 07.00-16.00 Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver. Om oss Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Ansökan Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Är du intresserad? Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan!

4 december 2023
Sista ansökan:
22 maj 2024
Personlig assistent, Umeå

Brinner du för att hjälpa människor och vill ha ett meningsfullt och roligt extrajobb? Då är det dig vi söker! Vi på Inre Kraft söker vikarierande assistenter för att stärka upp våra redan befintliga personalgrupper vid akut frånvaro, ofta med kort varsel men också vid planerade ledigheter såsom skollov och semester. Arbetet innebär att du arbetar där kunden befinner sig under varierande arbetstider förlagda under dagtid, kvällstid och natt. Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och arbetsvillig. Alla kunder som finns hos oss skiljer sig i behov och intressen, därför ser vi gärna sökanden av olika kön, i olika åldrar med varierande erfarenheter och arbetssätt. Dock kommer kvinnliga sökande att prioriteras. Vi ser även att du fungerar att arbeta både självständigt och i grupp. Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag. Krav: Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå. Du kan uppvisa ett brottsregisterutdrag från polisen. (Detta beställer du enkelt hem via polisens hemsida) Vi ser det även som en stor fördel om du som söker har körkort och tillgång till bil då bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna, men det är inget krav. Känner du att beskrivningen av detta extrajobb är någonting som passar dig? Tveka inte att skicka in din ansökan omgående, rekrytering sker löpande och vi på Inre Kraft ser fram emot att höra från just dig! OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

4 december 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Personlig assistent, Umeå - behovsvikariat [10 jobb]

Brinner du för att hjälpa människor och vill ha ett meningsfullt och roligt extrajobb? Då är det dig vi söker! Vi på Aktiv Assistans söker vikarierande assistenter för att stärka upp våra redan befintliga personalgrupper vid akut frånvaro, ofta med kort varsel men också vid planerade ledigheter såsom skollov och semester. Arbetet innebär att du arbetar där kunden befinner sig under varierande arbetstider förlagda under dagtid, kvällstid och natt. Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och arbetsvillig. Alla kunder som finns hos oss skiljer sig i behov och intressen, därför ser vi gärna sökanden av olika kön, i olika åldrar med varierande erfarenheter och arbetssätt. Dock kommer kvinnliga sökande att prioriteras. Vi ser även att du fungerar att arbeta både självständigt och i grupp. Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag. Krav: - Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå. - Du har ett utdrag från polisens belastningsregister. (Detta beställer du enkelt hem via polisens hemsida) Vi ser det även som en stor fördel om du som söker har körkort och tillgång till bil då bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna, men det är inget krav. Känner du att beskrivningen av detta extrajobb är någonting som passar dig? Tveka inte att skicka in din ansökan omgående, rekrytering sker löpande och vi ser fram emot att höra från just dig! OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev. Aktiv Assistans Norr AB är ett familjärt assistansföretag som i huvudsak är verksamma i Västerbotten. Vi hjälper personer med funktionsnedsättningar att utifrån sina behov och önskemål kunna leva ett så rikt liv som man vill och kan. Våra ledord är inflytande, trygghet, tillgänglighet och kompetens. Vår filosofi är att ta väl hand om både kund och personal. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år.

4 december 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Sommarjobb, extrajobb och vikariat inom Äldreomsorgen

Vill du ha ett intressant och lärorikt jobb och finnas till för individer som behöver stöd för att klara sin vardag? Ditt jobb kommer innebära att skapa välbefinnande och trygghet hos personer som behöver det som mest. Är du en person som har tålamod, uppskattar variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då kommer du att trivas hos oss! Du som söker: - Behöver vara 18 år. - Gärna ha relevant erfarenhet och/eller utbildning men det är inget krav. - Är positiv, lyhörd, nyfiken och har ett genuint intresse för människor. - Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. - För arbete i hemtjänst behöver du kunna cykla eller ha B-körkort. Hos oss arbetar du vanligtvis med personer som har en demenssjukdom, svårt att röra sig eller på annat sätt klara sig själv. Du kan antingen arbeta på ett vård- och omsorgsboende, korttidsboende eller i hemtjänst samt inom natt- och larmpatrull. I samtliga verksamheter hjälper du våra äldre med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och delar ut medicin till de som behöver.  Vi har verksamheter i Umeå, Hörnefors, Sävar, Holmsund, Obbola och Tavelsjö. Sommarbonus  Du som arbetar hos oss i sommar kan ha rätt till bonus om du arbetar minst 4 veckor.  För dig som är ålderspensionär erbjuder vi 25% extra i lön för den tid du går ut och arbetar. Det gäller såväl enstaka pass som anställning med månadslön under sommaren. Läs mer om sommarbonusen och erbjudandet för pensionärer här:https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg/sommarjobbinomvardochomsorg/bonusvardochomsorgsommar2024.4.75060b33175f2f3ac3a34f5.html Samåkning/milersättning Möjlighet till samåkning till våra ytterområden kommer finnas och för dig som kan köra din egen bil så kan milersättning tillämpas om du arbetar i vissa ytterområden. Övrigt: Vi tar emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem, ej via e-mail eller brev. Klicka på "sök jobbet" för att göra en ansökan. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpnade så skicka in din ansökan så snart du kan! Ta chansen och sök ett sommarjobb som gör skillnad! Varmt välkommen till oss på Äldreomsorgen!

3 december 2023
Sista ansökan:
31 maj 2024
Snöskottare för extrajobb i vinter!

Nu söker vi ett glatt och härligt gäng för vinterns snöskottning! Om tjänsten I arbetsuppgifterna ingår manuell snöskottning, manuell halkbekämpning och även takskottning samt borttagning av istappar. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav, vi ser till att du har de utbildningar som krävs när det är dags för start. Har du gått Skotta säkert-utbildningen så är även de meriterande. Det är toppen om du har erfarenhet av snöskottning sedan tidigare så att du är införstådd i vad arbetet innebär. Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt, och detta i alla möjliga väderförhållanden. Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind. Vi tror att du kan hoppa in med kort varsel och ser det som en god möjlighet till en extrainkomst.Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, såsom annat jobb eller just studier men samtidigt kan vara flexibel trots det. Vi tror att du som söker till årets snöskottning är kvalitetsmedveten och vill lämna ifrån dig ett väl utfört jobb efter dagens slut. Vidare ser vi att du har ett gediget säkerhetstänk där du använder utrustning och redskap som sig bör för att undvika skador och olyckor. Meriterande för tjänsten om du har B-körkort och bil Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult. I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss. Intervjuer sker löpande tjänsterna tillsätts eftersom. Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev redan idag! Förtydliga gärna i din ansökan om du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Eller Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. [email protected]

3 december 2023
Sista ansökan:
30 december 2023
Sommarjobb, extrajobb och vikariat inom IFO och Funktionshinderomsorgen

Hej Socionom- och Psykologstuderande! Vill du ha ett lärorikt och utmanande jobb och finnas till för individer som behöver stöd för att klara sin vardag? Ditt jobb kommer innebära att stötta personer som behöver det som mest. Är du en person som har tålamod, uppskattar variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då kommer du att trivas hos oss! Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timanställd under våren och/eller i sommar som sommarvikarie. Möjlighet finns även till vikariat/visstidsanställning under våren.    Funktionshinderomsorgen Stödassistent/Stödpersonal/Personlig assistent Inom våra verksamheter arbetar du med personer med psykiska, fysiska och intellektuella funktionsvariationer. Du möter boende med ångest, självskadetankar, psykos-och schizofrenisjukdomar samt alkohol- och/eller drogproblematik. Ditt uppdrag är att stärka den enskildes förmåga att leva ett så självständigt liv som möjligt bland annat med motiverande stöd och genom att skapa struktur i vardagen. Här kan du läsa mer om att arbeta i våra olika verksamheter: https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg.4.6749c6431748f66265b40b.html Individ- och familjeomsorgen Integrationsassistent Ensamkommande barn, EKB Varje år kommer minderåriga ungdomar utan vårdnadshavare till Sverige för att söka asyl.  Tillsammans skapar vi en trygg miljö för ungdomarna. Du medverkar i planering och praktiska vardagssysslor för att skapa en strukturerad och meningsfull vardag. Du behöver kunna samarbeta med andra parter som till exempel god man, skola och socialsekreterare. Behandlingsassistent till ungdomsboendet Ungdomsboendet tar emot ungdomar i åldern 16–20. På boendet ska ungdomarna tränas och förberedas för ett självständigt boende och vuxenliv. Tillsammans med socialsekreterare, ungdomen och eventuell vårdnadshavare identifierar du ungdomens behov av stöd och planerar för hur stödet ska genomföras. Behandlingsassistent till stödboendendena Bryggan och Hera Bryggan är ett stödboende för män över 20 år med alkohol- och/eller drogproblematik. Hera är ett stödboende för kvinnor över 20 år med missbruk och beroendeproblematik. Här kan du läsa mer om verksamheterna: https://www.umea.se/omsorgochhjalp/missbrukochberoende/boende.4.1c16b00a1742340e02e288d.html Du som söker   Du som söker ska ha en pågående socionom- eller psykologutbildning, alternativt en annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral, är lyhörd och respekterar boende och kollegor. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett plus. För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering, krävs goda kunskaper i svenska både tal och skrift.   Övrigt   Arbetstiderna varierar beroende på verksamhet och kan vara förlagda dag, kväll, helg, journatt och vaken natt. Du kan arbeta enstaka timmar eller på längre vikariat. Vi har verksamheter i Umeå, Hörnefors, Sävar, Holmsund/Obbola och Tavelsjö.   Sommarbonus inom funktionshinderomsorgen Om du arbetar minst fyra veckor under sommarperioden kan du ha rätt till en sommarbonus. För dig som är ålderspensionär och arbetar inom funktionshinderomsorgen erbjuder vi 25% extra i lön. Det gäller såväl enstaka pass som anställning med månadslön under sommaren. Läs mer om erbjudandet till pensionärer och sommarbonus här: https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg/sommarjobbinomvardochomsorg/bonusvardochomsorgsommar2024.4.75060b33175f2f3ac3a34f5.html Kontaktuppgifter: Mejl: [email protected], Telefon: 090-16 10 83. Telefontider: måndagar 13–15, onsdagar 10–12 och torsdagar 10–12

2 december 2023
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommarjobb, extrajobb och vikariat inom Funktionshinderomsorgen

Roliga sommarjobb, extrajobb och vikariat erbjuds inom Funktionshinderomsorgen Vill du vara med och skapa en härlig sommar med roliga aktiviteter tillsammans med våra semesterlediga brukare? Du kommer att få ett intressant och lärorikt jobb där du finnas till för individer som behöver stöd för att klara sin vardag. Ett jobb som oavsett vad du senare har för planer att arbeta med, kommer att ge dig värdefulla erfarenheter. Är du en person som har tålamod, uppskattar variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då kommer du att trivas hos oss!  Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timanställd under våren och/eller i sommar som sommarvikarie. Möjlighet finns även till vikariat/visstidsanställning under våren.    Funktionshinderomsorgen   Inom funktionshinderomsorgen arbetar du med personer med olika funktionsvariationer, fysiska, psykiska eller intellektuella. Ditt uppdrag är att stärka den enskildes förmåga att leva ett så självständigt liv som möjligt. Ditt stöd ska bidra till att skapa goda förutsättningar för ett fungerande boende, sysselsättning, hälsa och fritid. Du kan arbeta på grupp- eller servicebostad enligt LSS, korttidsboende, boendestöd eller inom personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna. Vill du läsa mer om att jobba i våra verksamheter kan du klicka här: https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg.4.6749c6431748f66265b40b.html Vill du höra mer om våra olika verksamheter inom funktionshinderomsorgen: Kopiera länken i din webbläsare för att se bildspelet: https://streamio.com/api/v1/videos/61fba9e76f8d8de89f00000b/public_show?player_id=59eed3d56f8d8d20b5000001&subtitles=sv&link=true   Du som söker   Du som söker behöver vara 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete eller relevant utbildning. Har du inte det är du välkommen att söka ändå, det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är lyhörd och respekterar de du arbetar med, såväl brukare som kollegor. Du har hög arbetsmoral och kan både samarbeta och arbeta självständigt.  I vissa av våra verksamheter krävs det B-körkort så det är ett plus ifall du har det. För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.     Arbetstider  Arbetstiderna varierar beroende på verksamhet och kan vara förlagda dag, kväll, helg, journatt och vaken natt. Du kan arbeta enstaka timmar eller på längre vikariat. Vi har verksamheter i Umeå, Hörnefors, Sävar, Holmsund/Obbola och Tavelsjö.     Sommarbonus   Om du arbetar minst fyra veckor under sommarperioden kan du ha rätt till en sommarbonus. För dig som är ålderspensionär erbjuder vi 25% extra i lön. Det gäller såväl enstaka pass som anställning med månadslön under sommarperioden. Läs mer om erbjudandet till pensionärer och sommarbonus här: https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg/sommarjobbinomvardochomsorg/bonusvardochomsorgsommar2024.4.75060b33175f2f3ac3a34f5.html   Beställ registerutdrag  Enligt lag så måste alla som arbetar med barn och unga under 18 år uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister vid anställningstillfället. Ett sådant utdrag kan du beställa här från Polisen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/   Lånebil och milersättning    Lånebil och milersättning kan komma att tillämpas om du arbetar i vissa ytterområden.    Sätt färg på din sommar och hjälp oss sprida glädje!  Klicka på "sök jobbet" ovan för att skapa din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du  Kontaktuppgifter: Mejl: [email protected], Telefon: 090-16 10 83. Telefontider: måndagar 13–15, onsdagar 10–12 och torsdagar 10–12

2 december 2023
Sista ansökan:
31 maj 2024
Snöskottare för extrajobb i vinter!

Nu söker vi ett glatt och härligt gäng för vinterns snöskottning! Om tjänsten I arbetsuppgifterna ingår manuell snöskottning, manuell halkbekämpning och även takskottning samt borttagning av istappar. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav, vi ser till att du har de utbildningar som krävs när det är dags för start. Har du gått Skotta säkert-utbildningen så är även de meriterande. Det är toppen om du har erfarenhet av snöskottning sedan tidigare så att du är införstådd i vad arbetet innebär. Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt, och detta i alla möjliga väderförhållanden. Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind. Vi tror att du kan hoppa in med kort varsel och ser det som en god möjlighet till en extrainkomst.Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, såsom annat jobb eller just studier men samtidigt kan vara flexibel trots det. Vi tror att du som söker till årets snöskottning är kvalitetsmedveten och vill lämna ifrån dig ett väl utfört jobb efter dagens slut. Vidare ser vi att du har ett gediget säkerhetstänk där du använder utrustning och redskap som sig bör för att undvika skador och olyckor. Meriterande för tjänsten om du har B-körkort och bil Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult. I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss. Intervjuer sker löpande tjänsterna tillsätts eftersom. Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev redan idag! Förtydliga gärna i din ansökan om du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. [email protected] Eller Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. [email protected]

30 november 2023
Sista ansökan:
30 december 2023
Extrajobba som snöskottare! (Omgående start)

Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften och söker ett extrajobb vid sidan om dina studier eller annan huvudsakliga sysselsättning? Då har vi jobbet för dig i vinter! För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med snö- och takskottning inför vinterns kommande snösäsong! Vi erbjuder dig möjligheten till ett flexibelt arbete där du får njuta av naturen under din arbetstid tillsammans med ett gäng goa kollegor. Arbetstiderna är främst dagtid kl. 06:00-15:00 men alla tider är av intresse, och vi söker både dig som är intresserad av att arbeta strödagar till flera dagar i veckan. Uppdraget är med omgående start med löpande uppstarter! Antalet pass och schema är beroende på vädret och när snön kommer, vilket kräver att du behöver vara tillgänglig och flexibel. Skalkläder, utbildning och säkerhetsutrustning. Kläder under tillhandahålls på egen hand. Din profil För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en positiv, ansvarsfull och arbetsvillig lagspelare som tycker om att arbeta fysiskt. Du bör trivas med att arbeta utomhus och under olika typer av väderförhållanden. Eftersom dagarna även kan spenderas på högre höjder bör detta inte ses som något problem. Ingen tidigare erfarenhet krävs. B-körkort eller tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav. Ansök redan idag! Vi ser fram emot att ha dig här i vinter! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

29 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Allakando läxhjälp Umeå, privatlärare 1 lektion/vecka, Svenska

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar jobbet som studiecoach Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckan Extrajobbet passar perfekt för dig som: Går på exempelvis gymnasiet eller universitet Vill göra skillnad för andra människor Är positiv och engagerande Har goda ämneskunskaper i dina ämnen Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift Flexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper: Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa Jobba på de dagar och tider som passar dig Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig! Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/ Ansök till jobbet på 3-4 minuter Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando! Läs mer om oss här: https://www.allakando.se En arbetsgivare – många möjligheter Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som: Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/ Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/ Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu Personlig nanny: https://nannypoppins.se/ Privat barnvakt: https://barnvakt.se/ Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/ Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter: Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/ Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/ Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023