Lediga jobb i Gagnef

Sök totalt 31 lediga jobb i Gagnef

Trädgårdsmästare / Trädgårdsarbetare

Bäsna Trädgård AB i Borlänge söker dig som vill serva våra kunder med hjälp i kundernas trädgårdar, från vår till höst. Arbetet utförs på egen hand eller i sällskap med kollega. Vi är ett glatt gäng som älskar att hjälpa kunder och vi har ett gott rykte efter 26 års verksamhet. Alla tänkbara arbetsuppgifter i en uppväxt eller nyanlagd trädgård som beskärning av fruktträd och buskar, rensning, plantering, enklare rådgivning mm. Arbetet ställer krav på noggrannhet, servicekänsla och förmåga att entusiasmera kunden. Egen bil erfordras i tjänsten, milersättning utgår.

28 februari 2024
Sista ansökan:
29 mars 2024
Vikariat Servicepersonal på ÅVC i Gagnef

Dala Vatten och Avfall har hand om drift, utveckling, samordning, administration och planering av vatten och avlopps- och avfallsverksamheterna i Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Huvudkontoret ligger i Leksand. Mycket av det arbete vi utför varken syns eller hörs, men det skulle omedelbart märkas om det upphörde. Genom planering, analys och utveckling levererar vi den kritiska infrastruktur som är grundförutsättningen för att vi ska kunna bo och leva i våra kommuner. Vårt uppdrag är att säkerställa att våra kunder har tillgång till rent vatten och miljöriktig avlopps-och avfallshantering. Vårt uppdrag är också att skapa förutsättningar för våra kunder att göra mer hållbara val. Vi förvaltar våra verksamheter med kunden i fokus och med hjärta för miljön och den hållbara utvecklingen för våra samhällen. Vårt mål är att det ska vara lätt för våra kunder att göra rätt i alla vatten-, avfalls-och avloppsfrågor. Ett av uppdragen som avfallsverksamheten har är att driva kommunernas återvinningscentraler. Vi söker nu en vikarie till återvinningscentralen i Gagnef då vi har personal som kommer att arbeta med andra arbetsuppgifter under en tid. Arbetsuppgifter Hos oss får du ett arbete där du möter kunder varje dag. Din huvudarbetsuppgift är att guida våra besökare så att de enkelt kan sortera sitt avfall enligt avfallstrappan; det vill säga att avfallet, så långt som möjligt, ska återanvändas eller återvinnas. Arbetet innebär hantering av farligt avfall samt administrativa arbetsuppgifter samt flytt/lastning av fyllda containrar, burar och kärl med hjälp av lastmaskin eller truck. Att utföra reparationer och underhåll av trasiga avfallskärl och leverera ut nya kärl till hushåll i kommunen är också en viktig del av vårat arbete. Vi eftersträvar rotation på de arbetsuppgifter som finns. Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa en enklare vardag för våra kunder, trivsel genom ordning och reda på återvinningscentralen och en mer hållbar miljö. Egenskaper För att lyckas med jobbet hos oss krävs att du är självständig, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du uppskattar ett varierat jobb utomhus. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet. Utbildning och erfarenhet • Datorn är ett av dina arbetsredskap vilket gör att datavana är ett krav. • B-körkort, truckkort A2/B1 är ett krav. • Lastmaskinskörkort (godshantering) är ett krav. • Erfarenhet av kundbemötande är ett krav. • Arbete på väg 1.1-1.3 är meriterande. Om tjänsten Vi söker en vikarie, 100% under perioden 2024-03-25 - 2024-10-31.  Välkommen med din ansökan senast tisdagen den 12 mars 2024. Tillsättning kan komma att göras innan ansökningstiden har gått ut.

28 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Pizzabagare

Hej Nu söker vi en pizzabagare som kan hantera stress och kunna samarbeta i grupp. Du ska kunna vara lättlärd och vilja lära dig.

27 februari 2024
Sista ansökan:
28 mars 2024
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta under sommaren!

Går du i tankarna att testa något nytt? Vill du planera din sommar i god tid? Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under sommaren. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period 1 juni - 31 augusti Schema Rotation Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan. Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra. Om oss Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar. Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad · Ekonomisk ersättning för boende & resor · Utbildningar Ansökan Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000 Mail: [email protected] Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. #jobbjustnu

27 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Tandsköterska, Folktandvården Gagnef

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Våra värderingar - öppenhet, respekt och ansvar - ska prägla hela verksamheten. Folktandvården Region Dalarna har 20 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Vi bedriver sjukhustandvård, egen tandteknisk verksamhet och har även en folkhälsofunktion som arbetar för att utöka kunskapen kring munhälsa och satsar på förebyggande tandvård. Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor genom Rekryteringslots. Rekryteringslots fungerar som stöd och lots för din medflyttande partner, så att hen också hittar ett passande jobb i er nya hemmaregion. För ytterligare information se Rekryteringslots Dalarna - Ny karriär, nya möjligheter och nytt liv i Dalarna! Tandsköterska, Folktandvården Gagnef Arbetsuppgifter Nu söker vi till vår klinik i Gagnef en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. På Folktandvården i Gagnef arbetar idag tandläkare, hygienister, tandsköterskor, kliniksamordnare och verksamhetschef. Som tandsköterska hos oss har du varierade arbetsuppgifter och arbetar i team med tandläkare och tandhygienist samt deltar i regelbundna terapimöten. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning! Hör gärna av dig om du har frågor eller vill komma och se hur vi har det! Övrig information Kvalifikationer Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Ansökan Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Fackliga kontaktuppgifter Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

26 februari 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Kund- och Personalansvarig

Vi behöver förstärkning till vårt glada gäng och söker en vikarierande kund-och personalansvarig till Shamsen omsorg i Djurås. Om oss Shamsen omsorg AB är ett assistansbolag med stora visioner som ständigt strävar efter utveckling. Företaget bildades i Djurås år 2006 och har vuxit mycket sedan start. Idag arbetar cirka 380 anställda och kunderna är utspridda i hela Sverige. Vi tycker att alla människor har rätt till makten över sitt eget liv. Våra värdeord är delaktig, familjär och inkluderande. Vi tror att olikheter är en förutsättning för utveckling, därför är vi måna om en personalstyrka som präglas av mångfald. Om tjänsten Shamsen omsorg befinner sig i en expansiv fas och söker en till kund-och personalansvarig som kan bidra till fortsatt kundnöjdhet och hög kvalité i verksamheten. Tjänstgöringsgraden är ett vikariat på 100% i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Djurås, Gagnef. Arbetsuppgifter Som kund- och personalansvarig har du ansvar över dina kunder och personalen kring kunden. Det innebär att du kommer att arbeta med schemaläggning, dokumentation, personalansvar, nyanställningar, riskbedömningar och du är nyckeln till att arbetet runt kunden fungerar. Tjänsten är 100%, måndag till fredag. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med vår kvalitetsansvarige samt våra administratörer. Om dig För att trivas i rollen som kund-och personalansvarig behöver du vara lyhörd, strukturerad och flexibel. Du tycker om kundkontakt, brinner för att hjälpa människor samt har ett ”ingenting är omöjligt” tankesätt. Du är en person som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta nära människor och i en arbetsledande roll, eller att du har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi kommer att lägga stort fokus på personlig lämplighet. Vi ser att du också kan hantera Office-programmen och har bra datorvana. Ansökan Är du den vi söker? Skicka CV och personligt brev till [email protected], märk din ansökan med ”Kund-och personalansvarig”. Sista ansökningsdatum är 2024-03-23. Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

22 februari 2024
Sista ansökan:
23 mars 2024
Personlig assistent, Lumsheden, Falun

Vi på Shamsen omsorg AB söker nu medarbetare till en kund som bor i Lumsheden (Falu kommun). Vi söker personal som är intresserad utav dygnsjobb! Vi söker dig som med värme och trygghet kan hjälpa vår kund i vardagen och som vill bli del av en stor och härlig personalgrupp. Du är driven och initiativrik när det behövs och kunna ha tålamod och vara lugn i andra lägen. Vi förutsätter att du är flexibel, ansvarsfull och lyhörd. Har du allt, eller något av nedanstående är du extra attraktiv. -vårdutbildning. -Erfarenhet inom autism. -Arbete med bildstöd. -Arbete med lågaffektivt bemötande -God fysik. Men det viktigaste är att personkemin matchar. Arbetsplatsen ligger i Lumsheden (Falu kommun) Du som söker kan bo i Borlänge, Hofors, Storvik, Sandviken, Åshammar, Falun, Svärdsjö, Sundborn m flera orter i närheten. Shamsen Omsorg AB är ett privatägt företag med familjär känsla. Vi har som motto att sprida solsken till alla i vår närhet. Vårt säte och administration finns i Gagnef kommun men vi verkar över hela landet. Ansök gärna snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Shamsen Omsorg AB kräver utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! B-körkort är ett krav.

22 februari 2024
Sista ansökan:
23 mars 2024
Sjuksköterskor, sprid glädje och omtanke - bli sommarvikarie!

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ och möter människor med respekt - Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar Är du legitimerad sjuksköterska och vill bli en del av vårt team där omtanke är nyckeln och varje dag gör verklig skillnad? Som sommarvikarie inom Hälso- och sjukvården får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Vi behöver fler kompetenta och engagerade vikarier som vill vara med och bidra till vår verksamhet. Vi söker dig som brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.  Inom Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun arbetar vi med utveckling för att möta framtidens utmaningar med bästa möjliga förutsättningar. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt en undersköterska.  Arbetsuppgifter Att arbeta som sommarvikarie innebär att du får möta många människor i olika livssituationer. Det ställer höga krav på servicekänsla, flexibilitet och engagemang.  Att arbeta som sjuksköterska i Gagnef kommun ger dig möjligheten att vara med och medverka till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten. Du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder för patienterna inom hemsjukvård, särskilt boende och LSS.  Kvalifikationer Arbetet som sjuksköterska är omväxlande därför är du en person som tycker om mötet med andra människor. Du trivs med nya utmaningar, ser möjligheter att utvecklas både individuellt och  professionellt. Med ett gott bemötande har du lätt att bygga relationer till kollegor och patienter.  Du är trygg i att arbeta självständigt och kan strukturera upp ditt arbete samt göra korrekta prioriteringar utifrån de förutsättningar du ställs inför.    Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från kommunal Hälso- och sjukvård ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav. Villkor Tidsbegränsad anställning med oregelbunden arbetstid. Det förekommer dag- kväll-, helg- och/eller nattarbete. Intervjuer och anställning kommer att ske löpande. Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar. Övrigt Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej.  Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Är du sjuksköterska som själv vill styra din arbetstid? -bli timvikarie!

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ och möter människor med respekt - Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar Är du legitimerad sjuksköterska och vill bli en del av vårt team där omtanke är nyckeln och varje dag gör verklig skillnad? Som timvikarie inom Hälso- och sjukvården får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Vi behöver fler kompetenta och engagerade vikarier som vill vara med och bidra till vår verksamhet. Vi söker dig som brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.  Du kommer att arbeta via Bemanningscentrum där du själv skapar din tillgänglighet i bokningssystemet SwedeTime för att visa när du kan arbeta. Därefter får du dina bokningar med information om arbetspasset via sms. Inom Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun arbetar vi med utveckling för att möta framtidens utmaningar med bästa möjliga förutsättningar.  Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt en undersköterska.  Arbetsuppgifter Att arbeta som timvikarie innebär att du får möta många människor i olika livssituationer. Det ställer höga krav på servicekänsla, flexibilitet och engagemang.  Att arbeta som sjuksköterska i Gagnef kommun ger dig möjligheten att vara med och medverka till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten. Du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder för patienterna inom hemsjukvård, särskilt boende och LSS.  Kvalifikationer Arbetet som sjuksköterska är omväxlande därför är du en person som tycker om mötet med andra människor. Du trivs med nya utmaningar, ser möjligheter att utvecklas både individuellt och  professionellt. Med ett gott bemötande har du lätt att bygga relationer till kollegor och patienter.  Du är trygg i att arbeta självständigt och kan strukturera upp ditt arbete samt göra korrekta prioriteringar utifrån de förutsättningar du ställs inför.    Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från kommunal Hälso- och sjukvård ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav. Villkor  Intermittent behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar. Övrigt Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej.  Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

21 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Parkarbetare- säsongsjobb med handledaransvar

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ och möter människor med respekt - Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar Gillar du att jobba ute, har du ett bra öga för grönskötsel och trivs med att leda ungdomar som kanske provar på yrkeslivet för första gången? Då är det här jobbet något för dig. Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns tekniska avdelning. Tillsammans med snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare arbetar ni för att Gagnefsbostäders hyresgäster samt kommunens medborgare och besökare ska ha en trevlig miljö att bo och vistas i.  Arbetsuppgifter Du ansvarar för skötsel av kommunens offentliga miljöer och Gagnefbostäders grönytor men också de grönytor som finns vid kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor. Förutom skötsel av planteringar, häckar och ogräsrensning kommer du att under 6-8 veckor vara handledare för kommunens feriearbetande ungdomar. Ungdomarna är 16 och 17 år och arbetar under sex veckor, uppdelat i tvåveckorsperioder. Detta för att ge fler chansen att få arbetslivserfarenhet och ny kunskap. Kvalifikationer Vi söker dig som arbetat med grönskötsel, parkarbete eller något som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du ska ha arbetat med ungdomar eller varit verksam inom ungdomsverksamhet tidigare. Du är van att ta ansvar och känner stolthet i ditt yrkesutförande. För att lyckas i tjänsten krävs att du är flexibel och har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och ta egna initiativ. Du ska kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner. B-körkort är ett krav. Villkor Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2024, med tillträde under april 2024 eller enligt överenskommelse. Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar. Övrigt Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej.  Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

20 februari 2024
Sista ansökan:
17 mars 2024