Lediga jobb i Klippan

Sök totalt 57 lediga jobb i Klippan

Datainsamlare Klippan

International company is looking for a person to visit several places in Klippan city, collect simple outside data and upload them to our system using mobile application. The job should be done every day, from Monday to Friday (except for public holidays), any time between 12:00 and 16:00. The job itself won't take more than 15 min of your time. Requirements: smartphone driving license access to a car The job can be done by bike as well If you are self-employed, please mention it while applying.

24 juni 2024
Sista ansökan:
24 juli 2024
Engelska samt språkval, åk 7-9

I Klippans kommun är vi 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Snyggatorpsskolan är en högstadieskola i Klippan. På skolan går cirka 450 elever. Skolan ligger i centrala Klippan och det är lika enkelt att ta sig till skolan med tåg som med bil. På skolan arbetar ca 60 personer: lärare, administration och elevhälsa. 2024 avslutar skolan ett treårigt arbete tillsammans med Skolverket (Samverkan för bästa skola) för att förbättra våra resultat. Anpassad grundskola finns i angränsande lokaler. Besök gärna vår skola, https://www.klippan.se/utbildning--barnomsorg/grundskola/grundskolor-i-klippans-kommun/snyggatorpsskolan ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa högstadieklasser i engelska (där du är betygssättande) samt i språkval. Du delar mentorskap i en åk 8 med tillhörande uppgifter så som utvecklingssamtal, veckobrev och kontakt hem när det behövs. Du deltar i ämneslag och samarbetar även i årskurslag baserat på vilken årskurs du är mentor i. Planering ansvarar du för själv i dina grupper, men i samarbete med andra kollegor. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation eller har påbörjat studier till lärare. Du har lätt för att samarbeta: med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är prestigelös och öppen, delar med dig av erfarenheter och tips. Att använda de digitala system som vår verksamhet använder sig av är en självklarhet. ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Du behöver även kunna uppvisa giltigt körkort för aktuellt tjänstefordon om det är relevant för tjänsten. För att arbeta hos oss måste du visa giltigt pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling på anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du även ta med dig ett arbetstillstånd. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister före anställning. Utdraget är kostnadsfritt att beställa och görs via polisens hemsida https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

24 juni 2024
Sista ansökan:
8 juli 2024
Elevassistent

I Klippans kommun är vi 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Ljungbyhedsskolan ligger ca 12 km från Klippans centrum i ett naturskönt område med skogen och Rönneå som närmsta grannar. Vi är en outdoorskola som betyder att vi bedriver en del av vår verksamhet utomhus både på skoltid och i fritidshemmet. Vi är en F-9 skola med ca 370 elever på hela skolan med ett fritidshem om ca 100 elever. För oss är lust och glädje viktiga ingredienser i lärandet, vare sig du är elev eller vuxen. Vi ser en stor fördel i att arbeta tillsammans, att utvecklas och att finnas för varandra. ARBETSUPPGIFTER Stödja barnet under skoltid och undervisningssituationer. Assistera med dagliga rutiner och aktiviteter. Skapa en trygg och stimulerande miljö. Samverka med lärare, specialpedagoger och vårdnadshavare. Bidra till att barnets individuella utvecklingsplan följs och uppnås. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har: Erfarenhet av arbete med barn, gärna med funktionsnedsättning. Utbildning inom barnomsorg, vård och omsorg eller liknande är meriterande. God kommunikationsförmåga och förmåga att skapa relationer. Tålmodig, ansvarstagande och flexibel. Förmåga att arbeta självständigt och i team. Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Du behöver även kunna uppvisa giltigt körkort för aktuellt tjänstefordon om det är relevant för tjänsten. För att arbeta hos oss måste du visa giltigt pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling på anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du även ta med dig ett arbetstillstånd. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister före anställning. Utdraget är kostnadsfritt att beställa och görs via polisens hemsida https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

24 juni 2024
Sista ansökan:
8 juli 2024
Sommarjobb med möjlighet till fortsatt anställning i Klippan

Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den meriterande säljutbildningen de fått hos oss. Vi söker nu personal inför sommaren 2024! Vi kommer att ha lediga platser både på heltid och deltid och söker främst personer som har möjlighet att jobba i minst 5 veckor eller mer! Vi erbjuder Dig: En grundlig säljutbildning Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning Anpassat flexibelt arbetsschema Löpande vidareutbildning Feedback och stimulans Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!) Goda möjligheter att avancera inom företaget Teambuilding och Kick-offer Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer. Du har körkort & tillgång till egen bil. Villkor, lön och förmåner Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB: * Heltidslön på 24 500 kr i månaden * En av marknadens högsta provisioner ovanpå grundlönen * Trygghetsförsäkring * Tjänstegrupplivförsäkring * Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes Ett par röster om jobbet ”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år ”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år Om Clear Sky Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr. Välkommen in med din ansökan redan idag! Sökord Säljare, flexibelt schema, grundlön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

24 juni 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Lön- och Ekonomiassistent

Lön- och Ekonomiassistent Klippans Pastorat ligger i det natursköna nordvästra Skåne och bildades 2014 efter ett samgående mellan Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar. I pastoratet finns 8 kyrkor, 8 kyrkogårdar, drygt 30 fastigheter och ca 50 anställda. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i den administrativa enheten som består av fem personer som hanterar administration, ekonomi och lön. Du kommer att arbeta tätt med vår kamrer. Vår arbetsplats är placerad i en härlig miljö i den gamla prästgården i Östra Ljungby. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av; Fakturahantering Löpande bokföring In- och utbetalningar Avstämningar gällande balanskonton med tillhörande årsavslutsrutiner. Löneberedning Hantering av lönerelaterade ärenden Avstämningar och skatter Utveckling av processer och arbetssätt Övrigt löneadministrativt arbete Hantera vår löne- och personaladministration Kontakter med medarbetare, chefer och myndigheter I övrigt är du behjälplig i förekommande administrativa uppgifter. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig med adekvat utbildning på minst gymnasienivå. Minst 2 års erfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av FAS Lön. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsrättsfrågor. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person har du förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du arbetar strukturerat, är analytisk och har förmåga att planera och prioritera på ett effektivt sätt. Du har ett öga för detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är flexibel och har stor känsla för service och kvalitet. För att vi ska trivas tillsammans är humor och en positiv livssyn viktiga egenskaper. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. Anställningsvillkor Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid, 80%. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Ansökan Då vi tillämpar löpande urval till denna tjänst kan tillsättningen ske innan ansökningstidens slut, därför ber vi dig att ansöka redan idag. Sista ansökningsdag är 2024-08-26. Ansökan skickas via mail till [email protected] Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

20 juni 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Teamleader till vår Site i Östra Ljungby

Om tjänsten Du är en person som har jobbat på lager länge och som är redo att ta nästa steg. Då är detta kanske något för dig! Vi söker en teamleader på heltid till vårt lager i Östra Ljungby. Som TL arbetar du direkt under Operations Manager.Tjänsten kommer innebära att fördela arbetet på golvet och samtidigt mycket aktivt delta i den dagliga produktionen. Man kommer jobba med processerna ca 95% av tiden. Prioritering av arbetsuppgifter inom ett specifikt flöde t.ex. inleveranshantering, returhantering, plock/pack etc kan förekomma. Administrativa uppgifter kan förekomma i mycket begränsad omfattning. Arbetsuppgifter Arbetsledning Personalplanering Utleveranser Utföra kvalitetskontroller Arbete i lagerprocesserna Profil & bakgrund Vi ser att du är en ansvarstagande, noggrann och metodisk person som balanserar både teamets och kundens behov. Du trivs i en roll med mycket ansvar. Som anställd hos Boxflow är det också viktigt att du är prestigelös och hugger i där det behövs. Krav 3 års erfarenhet inom e-handels-lager, gärna 3PL (meriterande om det är utleveranser) Truckkort A och B samt körvana av truck B-körkort och bil Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

19 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Kommunikatör med inriktning innehåll på sociala medier

På kommunikationsavdelningen är prestigelöshet viktigt och vi utgår alltid ifrån vår värdegrund Vi i Klippan i vårt arbete. Hos oss händer det ofta mycket och tempot är högt. Kommunikatörerna idag har alla mycket erfarenheter men vi ser gärna att du kompletterar oss med ny och fräsch kunskap som gör att vi tillsammans blir bättre. Du blir en del av vår kommunikationsavdelning som leds av kommunikationschefen och består av en kommunikationsdel med tre kommunikatörer och kommunens kundtjänst. Vi jobbar idag i en kombination av på plats och på distans. I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör, med inriktning sociala medier, kommer du aktivt arbeta med innehållet i kommunens kanaler och särskilt ansvara för att skapa och hantera kommunikationen i olika sociala plattformar enligt vår gemensam plan. Arbetet består av att planera, skapa innehåll, interagera med våra följare och följa upp kommunikationen som genomförts. Du kommer vara ansvarig för att kontinuerligt återrapportera kring innehållsarbetet, så en förkärlek för struktur är viktig i rollen. Självklart deltar du och tillföra din kunskap till övriga projekt på kommunikationsavdelningen, bland annat arbetar vi just nu med platsvarumärke och arbetsgivarvarumärke. Under din arbetsdag kommer du vara involverad i annat kommunikationsrelaterat arbete och stötta organisationen i kommunikationsfrågor. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad inom media- och kommunikation eller ha en likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren. Du ska ha kunskap inom; Innehållsskapande: Kunna producera engagerande och relevant innehåll för olika plattformar, inklusive text, bilder, video och grafik. Kanalhantering: Ha kunskap om olika sociala medieplattformar (t.ex. Facebook, Instagram, LinkedIn) och hur man optimerar innehåll för varje kanal. För att lyckas i rollen behöver du ha viss erfarenhet av att strategiskt planera innehållet i de vanligaste sociala plattformarna och vara en person som har lätt för att knyta kontakter samt ser möjligheterna med att hitta bra innehåll. Du har förmågan att tala tydligt samt utstrålar trovärdighet och självförtroende. Du har förmågan att hålla presentation, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling. Du har förmågan att skriva tydligt, klart och välstrukturerat samt har förmågan att anpassa dina texter utifrån den tilltänkta målgruppen. Du har förmågan att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

19 juni 2024
Sista ansökan:
3 juli 2024
Fysioterapeut kommunal primärvård

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan ARBETSUPPGIFTER Nu söker Hälso- och sjukvårdsenheten i Klippans kommun en ny kollega. Vi arbetar aktivt med kvalitet, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling. Din arbetsroll som fysioterapeut i Klippan innebär att du genomför hembesök hos patienter runt om i kommunen i såväl ordinärt som särskilt boende. Genom en god helhetsbild med patienten i fokus ansvarar du för rehabiliterande insatser. Vi erbjuder dig som fysioterapeut ett varierat och dynamiskt arbete där du får samarbeta tvärprofessionellt med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor och enhetschefer. Du samverkar med andra kommuner och vårdgivare som primärvård och slutenvård, det innebär en möjlighet att bygga upp ett kontaktnät och utbyta olika kompetenser. Du är en ansvarsfull person som självständigt kan planera och fatta beslut utifrån de prioriteringar vi följer. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. I Klippan sker dokumentationen i LifeCare, du har även stöd av MAS och MAR i ditt uppdrag. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer - Legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. - Innehar B- körkort - God kommunikationsförmåga där du har kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. - God datorvana. Personliga egenskaper - Du har god samarbetsförmåga och har ett lösningsfokuserat arbetssätt med fokus på mål och resultat - Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har patienternas bästa i fokus. - Du är flexibel och kan utföra arbete både självständigt och i team. - Du är positiv och motiverad till att vara en del av verksamhetens fortsatta utveckling ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

18 juni 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
TIG-svetsare

Vi söker dig som är händig och duktig på att svetsa TIG till vår spännande kund. Här blir du en del av produktionen och arbetar tillsammans med dina kollegor mot produktionsmålen. Din huvudsaklig syssla kommer vara svetsning men det kan även förekomma andra moment som montage. Vi söker dig med kunskap inom MIG/MAG och TIG samt kunskaper i ritningsläsning. Till denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av svetsarbete. Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Du är också van att jobba i ett högt tempo och inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.  Vi tror att du har: - Erfarenhet av att arbeta som svetsare. - Goda kunskaper i ritningsläsning.  - Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  - Är en lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor. - Trivs med att jobba med kroppen, då det förekommer en del lyft.  - Är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.  - Behärskar svenska i både tal och skrift.   Det är viktigt att du är van att jobba självständigt och kommunicera löpande med kollegor och arbetsledare. Vidare så motiveras du av att hjälpa till där det behövs och du är inte rädd att pröva nya arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagda på dagtid.  Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!

18 juni 2024
Sista ansökan:
30 juli 2024
Sommaruppdrag som kantpressare/laserskärare!

TopWork söker dig som nu i sommar vill arbeta med kantpressning och laserskärning till spännande kund.   Som kantpressare och laserskärare kommer du vara en del i ett team som arbetar med bearbetning och formning av olika material. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften. Lika viktig som din förmåga att tolka och följa ritningar noggrant, är din problemlösningsförmåga och ditt strategiska tänkande för att kunna planera ditt arbeta på bästa sätt. Som kantpressare/laserskärare hos oss kommer du att spela en central roll i produktionen. Tjänsten är ett sommaruppdrag där det finns möjlighet till förlängning.    Arbetsbetsbeskrivning: Övervaka kantpress- och laserskärningsmaskiner. Utföra enklare programmering och justeringar av maskinerna för att säkerställa precision och effektivitet. Kontrollera och säkerställa att produkterna uppfyller kvalitetsstandarder. Utföra dagligt underhåll och felsökning av maskiner. Samarbeta med teamet för att optimera produktionsprocesser. Kvalifikationer: Erfarenhet av att arbeta som kantpressare och/eller laserskärare. God teknisk förståelse och erfarenhet av att arbeta med CNC-styrda maskiner. Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar och specifikationer. Hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Meriterande: Relevant utbildning inom maskinteknik eller liknande. Erfarenhet av arbete i en produktionsmiljö. Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!

18 juni 2024
Sista ansökan:
30 juli 2024