Lediga jobb i Ovanåker

Sök totalt 23 lediga jobb i Ovanåker

Lastbilsmekaniker med kunskap inom fordonsel

Vi söker nu lastbilsmekaniker som är kunnig på fordonsel till vår verkstad i Alfta. Kom och bli en del av vårt härliga team! Vi är en tungverkstad som dels servar och reparerar våra egna fordon men även externa kunders fordon och maskiner. Vi ser gärna att du har utbildning inom tung fordonsteknik eller motsvarande erfarenheter. Datorvana och datakunskap är en förutsättning då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon. B-körkort är ett krav och vi ser det som meriterande om du har C. Tjänsten är på heltid och arbetet sker på schemalagd tid. Beredskap tillkommer. Tjänsten tillsätts så fort vi hittar en lämplig kollega.

1 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Omvårdnadspersonal till hemtjänsten, Edsbyn

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp. Arbetsuppgifter Hemtjänsten i Edsbyn är uppdelat i 5 områden. Arbetet består av omvårdnads uppgifter, servicesysslor som städ, tvätt och inköp. Allt utifrån vad brukarna blivit beviljade för insatser enligt SoL och HSL. Ett individanpassat förhållningssätt ligger som fokus i arbete där social dokumentation är en viktig del. I dina arbetsuppgifter ingår att medverka vid teamträffar, vårdplanering och utföra social dokumentation. Som omvårdspersonal har du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Kvalifikationer För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du behöver vara flexibel, ansvarsfull, självständig, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga. Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera. - Vi söker dig som är utbildad undersköterska. - Har B-körkort på manuell bil. - Dokumentation är en viktig del i dina arbetsuppgifter det är därför viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift. Du ska därför ha minst godkända betyg i Svenska på grundläggande nivå delkurs 4 eller grundskola (Åk 9), samt att du har god datavana. - För att kunna arbeta hos oss behöver du ha mobilt bank-ID.  Övrig information -  Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19 för att arbeta inom våra verksamheter (för närvarande betraktas de personer som har vaccinerats med minst tre (3) doser vaccin mot covid-19 som vaccinerade).  - Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid eventuell anställning. Kom ihåg att beställa hem utdrag ur belastningsregistret i god tid då detta kan ta lite tid. Schemat innehåller arbetspass förlagda på dag och kväll samt tjänstgöring varannan helg utifrån brukarnas och verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande. Ovanåkers kommun kan erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss- och välkommen med din ansökan! Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Om du är eller tidigare har varit anställd i Ovanåkers kommun kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

27 november 2023
Sista ansökan:
3 december 2023
Logistikmedarbetare sökes till Ovanåker

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en logistikmedarbetare till en av våra kunder i Ovanåker. Du kommer att arbeta med planering och bokning av frakter, hantering av inkommande och utgående gods samt administrera leveransdokumentation. Truckkort är ett krav för tjänsten. Har du även hjullastarkort är det meriterande. Erfarenhet från arbete i Monitor ser vi som väldigt meriterande. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom industrin och har du även arbetat med in- och utleveranser av gods så är det meriterande. Som person är du noggrann och har god organisationsförmåga. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och försöker alltid ha en positiv inställning till din omgivning. Ansökan Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Clockwork, därefter blir du anställd hos kunden (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Thomas Mårtens via mail [email protected] eller telefon 070-8215316. Varmt välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

27 november 2023
Sista ansökan:
26 december 2023
Less På Ditt Jobb? Bli Säljare Idag 27450:- Garantilön + provision!

Är du trött på vardagen? Vill inte jobba 8-17 varje dag? Vill kunna påverka din lön? Då har du hittat rätt! Vi söker nya säljare till vårt team. Du bestämmer schema själv för varje vecka och du har en garantilön + provision. Som säljare hos oss åker man ut på förbokade kundbesök för att presentera vår produkt Roboclean. En städmaskin som har en världsledande teknik. Produkten har många funktioner: Luftrening, rekond, skurmaskin, sanering, tvätt m.m Allt detta i samma enhet! Vi har vårt huvudkontor i Västerås. Stor lokal med ljusa öppna ytor. Sen har vi även filialkontor i Gävle och Helsingborg. På kontoren är man vid möten, utbildningar osv. Annars utgår man hemifrån under veckorna när man jobbar. Vi är just nu i en ganska expansiv fas och behöver få in fler duktiga säljare. Vi har även en karriärstege där man kan klättra om man har högre mål än att bara jobba som säljare. Enda kravet vi har är att man har körkort och egen bil då man utgår från hemmet och ska ta sig till sina kunder. Vi intern utbildar all personal så inga tidigare erfarenheter krävs. Vi söker både heltidstjänster och deltidstjänster. Så är du: - Tävlingsinriktad - Målmedveten - Flexibel - Ansvarsfull - Social - Driven Så är detta jobb för dig. Vi håller intervjuer löpande så välkommen med din ansökan.

27 november 2023
Sista ansökan:
11 december 2023
Redovisningsekonom till Svenska Fönster

Vi söker en engagerad och kunnig Redovisningsekonom som vill vara en del av vårt Finance-team. Vi värderar kompetens, innovation och samarbete högt. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och trivs med en dynamisk arbetsmiljö, kan du vara den vi letar efter! Det är människorna som är Svenska Fönster och vi är stolta över vår arbetsplats. Varje dag strävar vi efter att bli bättre, tänka effektivt och bli lite miljövänligare. Vi bygger fönster, men också förtroende och högre livskvalitet. Varje dag bidrar vi till mer dagsljus och större trygghet i människors vardag. Svenska Fönster är en av Sveriges ledande och mest hållbara tillverkare av kvalitetsfönster. Vår produktion finns i Hälsingland och här jobbar majoriteten av våra medarbetare. Våra produkter finns hos flera hundra bygghandlare i hela Sverige. Som Redovisningsekonom hos oss kommer du att ansvara för en rad spännande och varierande uppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bokföring, hantera och upprätthålla noggrann bokföring för att säkerställa korrekt ekonomisk rapportering. Periodisk rapportering, bidra till rapporteringen för olika affärsområden genom att övervaka nyckeltal och analysera resultat. Kostnadskontroll och avsättningar, delta i processen för kostnadskontroll och skapa avsättningar för att säkerställa ekonomisk stabilitet. Projektuppföljning, följa upp och rapportera om ekonomiska aspekter av pågående projekt. I rollen ingår att stödja våra Business och Finance Controllers genom assistans med controlling-relaterade uppgifter för att säkerställa effektiv verksamhet. Du arbetar nära ekonomichefen och tillsammans med teamet bidrar du till förbättringar och utveckling av befintliga processer, rutiner och system inom ekonomiområdet på Svenska fönster och Mockfjärds fönster. Om dig Som person är du målinriktad och proaktiv samt tar ansvar för uppgifter och lyckas i en dynamisk och mångsidig miljö. Vi ser att du är positiv, öppen och teamorienterad som person. Du har en god praktisk och teoretisk förståelse för redovisning och controlling, är analytiskt lagd och har en förmåga och ett intresse i att borra i detaljer för att hitta bakomliggande orsaker och förklaringar. Du har en god självkännedom om dina styrkor och en vilja att utveckla områden du vill bli starkare inom. Du är självgående och trivs i en miljö där vi tillsammans drar nytta av varandras styrkor och lär av varandra. Du är kommunikativ och har en förmåga att göra tydliga presentationer på både svenska och engelska, och du behärskar båda språken muntligt och skriftligt. Att du är noggrann och flexibel är viktigt vid verksamhetens behov ad hoc analyser och rapporter till revision exempelvis. Tillsammans med teamet bidrar du till att våra policys och redovisningsriktlinjer följs. Du har en relevant ekonomisk utbildning, samt bra kunskaper i Excel och generell systemförståelse. Det är meriterande om du har kunskap om Axapta och SAP. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga förmåner. Välkommen till Svenska Fönster - där din kompetens gör skillnad! Ansökan I denna rekrytering samarbetar Svenska Fönster med Jefferson Wells, din anställning kommer att vara hos Svenska Fönster. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marjo Carlson, [email protected], 070-377 06 64. Ansök snarast då vi arbetar med löpande selektering och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 2023-12-17 Svenska Fönster ingår i koncernen Dovista med ca 7 000 anställda och tillsammans är vi den ledande leverantören av fasadfönster och ytterdörrar i Europa med distinkta varumärken och starka lokala rötter. Koncernen ägs av VKR-gruppen - ett danskt familje- och stiftelseägt företag med omkring 19 000 medarbetare i omkring 40 länder. Dovistas organisation i Sverige består idag av tre bolag; Svenska Fönster, Mockfjärds Fönster och Velfac som tillsammans omsätter omkring 2 miljarder och har ca 750 medarbetare.

24 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Ekonomichef till Svenska Fönster

Är du redo att ta på dig en dynamisk roll där du kan göra en betydande påverkan? På Svenska Fönster söker vi en teamorienterad Ekonomichef som vill leda arbetet på vår ekonomiavdelning och fortsätta att utveckla den finansiella verksamheten för både Svenska Fönster & Mockfjärds Fönster. Svenska Fönster ingår i koncernen Dovista med ca 7 000 anställda och tillsammans är vi den ledande leverantören av fasadfönster och ytterdörrar i Europa med distinkta varumärken och starka lokala rötter. Koncernen ägs av VKR-gruppen - ett danskt familje- och stiftelseägt företag med omkring 19 000 medarbetare i omkring 40 länder. Dovistas organisation i Sverige består idag av tre bolag; Svenska Fönster, Mockfjärds Fönster och Velfac som tillsammans omsätter omkring 2 miljarder och har ca 750 medarbetare Som vår Ekonomichef kommer du att ha en nyckelroll och ett brett ansvarsområde samt leda ett team som omfattar sex medarbetare. Dina huvudansvarsområden omfattar att leda processerna för koncernredovisning och finansiell rapportering, kundreskontra och leverantörsreskontra för Svenska Fönster och Mockfjärds Fönster samt säkerställa månads- och årsrapporter. Du kommer kontinuerligt att initiera och driva förbättringar av finansiella processer och säkerställa överensstämmelse med koncernens policys, samt erbjuda vägledning om redovisning och affärsrelaterade frågor till företagsledningen. Du leder arbetet att tillsammans med medarbetarna optimera de finansiella tjänsterna för den svenska marknaden. Vi ser att du motiveras av att utmana befintliga processer för att förbättra effektiviteten och utveckla värdeskapande aktiviteter. Du säkerställer framgångsrikt genomförande av initiativ och deltar aktivt i aktuella projekt. Resor till Mockfjärds fönster i Borlänge och kontoren på Arlanda och i Danmark förekommer. Om dig Som person är du målinriktad och proaktiv samt tar ansvar för uppgifter och lyckas i en dynamisk och mångsidig miljö. Du har en positiv och öppen approach, är kommunikativ och tror på ett tillitsbaserat ledarskap. Du trivs i ledarrollen, är coachande och arbetar aktivt med att utveckla teamets funktionella kompetens, du delegerar och följer upp. Leder teamets arbete genom att sätta mål och vid behov vara ett stöd i att prioritera uppgifter. Du arbetar aktivt för att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö och ta fram specifika utvecklingsplaner för team och individer. Du har en god självkännedom om dina styrkor och en vilja att utveckla områden du vill bli starkare inom. Vidare ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av arbete inom redovisning, rapportering, controlling eller revision för stora/medelstora företag. Du har gedigen kunskap om den svenska årsredovisningslagen, och kan identifiera och hantera problem relaterade till komplexa transaktioner samt säkerställa korrekt behandling. Du behärskar engelska i tal och skrift, eftersom du kommer att samarbeta med kollegor från hela Europa. Vi kan tänka oss att ditt nästa steg i arbetslivet är en ledande roll som ekonomichef samtidigt som det är meriterande om du har ledarerfarenhet inom ekonomi i producerande bolag. Vi ser även att du har en relevant examen inom ekonomi, och det är en fördel om du har erfarenhet av Axapta och SAP. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga förmåner. Välkommen till Svenska Fönster - där din kompetens gör skillnad! Ansökan I denna rekrytering samarbetar Svenska Fönster med Jefferson Wells, din anställning kommer att vara hos Svenska Fönster. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marjo Carlson, [email protected], 070-377 06 64. Ansök snarast då vi arbetar med löpande selektering och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 2023-12-17

24 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Sjuksköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela norden med huvudsakligt fokus på uppdragsgivare i Sverige och Norge där våra vi erbjuder uppdrag såväl inom den privata som den offentliga sjukvården och omsorgen till våra svenska sjuksköterskor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv! Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Stavanger, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra sjuksköterskor är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom vården är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra sjuksköterskor! Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för sjuksköterskor! Vi tror på att ha Sveriges bästa sjuksköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra sjuksköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss! Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar! Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

23 november 2023
Sista ansökan:
23 december 2023
Kallskänk/Catering Butiksköket

Nu behöver vi förstärka vårt färskvaruteam med en kallskänk, och vi söker dig som har ett intresse för mat och service. Du jobbar i vårt butikskök tillsammans med våra kockar, kallskänkor och övrig personal i köket. Arbetsuppgifterna varierar men består främst i att sköta kökets kalla sida. Där du bland annat hanterar catering, grillning, smörgåstårtor, tillverkning av egna röror mm. Vi ser att du är en positiv och drivande person som kan driva verksamheten framåt. Du är också stresstålig och tycker om att jobba i ett högt tempo när så krävs. Kvalifikationer: Du har erfarenhet från matlagning och gärna erfarenhet från butikskök/storkök. Du har också god kännedom om matsäkerhet och mathantering. Erfarenhet från butik, catering, storkök, datorvana och kunskap om ekonomi är meriterande. Tjänsten är 75% med chans till heltid Tillträde omgående Lön enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 10 december, intervjuer och urval sker löpande

22 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Kock till butiksköket

Nu behöver vi förstärka vårt färskvaruteam, och vi söker dig som har ett intresse för mat och service. Du jobbar i vårt butikskök tillsammans med våra andra kockar och övrig personal i köket. Arbetsuppgifterna varierar men består främst i att laga dagens rätt och att montera våra matlådor ut till butiken. Butiken tar även emot kundbeställningar på catering, smörgåstårtor mm. Vi ser att du är en positiv och drivande person som kan driva verksamheten framåt. Du är också stresstålig och tycker om att jobba i ett högt tempo när så krävs. Kvalifikationer: Du är Kock, kokerska eller matlagare med erfarenhet från butikskök/storkök. Du har också god kännedom om livsmedelshygien. Erfarenhet från catering, datorvana och kunskap om ekonomi är meriterande. Tjänsten är heltid Tillträde omgående Lön enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 10 december, intervjuer och urval sker löpande

22 november 2023
Sista ansökan:
10 december 2023
Förskollärare till Skogsbackens förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vi som arbetar inom barn- och utbildningsförvaltningen strävar efter att ge barn, ungdomar och vuxna en trygg skolgång fylld av lärande! Med närhet till naturen och väl planerade lokaler ges du möjlighet att undervisa i varierande lärmiljöer. Vi söker nu fler förskollärare till vår verksamhet som öppnade i augusti 2023. Beskrivning Skogsbackens förskola har 6 avdelningar och är centralt belägen på Ungmansområdet i Alfta med gångavstånd till simhall och bibliotek. Samtidigt har vi skogen runt knuten och en stor välplanerad gård, vilket ger möjlighet till en bredd av aktiviteter i olika sammanhang. Vårt arbete utgår från Lpfö -18 med vikt vid att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi har stort fokus på språkutvecklande arbetssätt och hälsofrämjande miljö med goda förutsättningar för barnen att utveckla sin motorik och rörelseförmåga. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för att leda den pedagogiska verksamheten och främja varje barns utveckling och lärande, med läroplanens mål och styrdokument som utgångspunkt. Du kommer systematiskt att dokumentera, följa upp, utvärdera och analysera arbetet för att identifiera utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med god samarbetsförmåga, empati och ett kreativt arbetssätt. Du kan arbeta flexibelt över avdelningsgränser vid behov och har förmågan att med trygghet möta varje barn med sina unika förutsättningar och deras vårdnadshavare. Du är initiativrik och tar stort ansvar för barnens utveckling av kunskaper och sociala förmågor. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du är reflekterande och värdesätter din egen utveckling som förskollärare och ser även vikten av att den pedagogiska miljön på förskolan utvecklas och hålls levande. Kunskap om och intresse för skapande aktiviteter samt kunskaper i att arbeta med tecken som stöd samt bildstöd är meriterande. Vi ser även språkkunskaper inom andra språk än svenska och engelska som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor Vi tillämpar löpande urval och tjänster kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Eventuella följdtjänster kan komma att tillsättas med samma sökande. Ange i din ansökan om du är intresserad av följdtjänster. Före en anställning hos oss kommer du behöva visa upp ett giltigt utdrag från belastningsregistret för arbete inom skola, fritids eller förskola. Utdraget är kostnadsfritt att beställa på polisen.se och det kan ta upp till två veckor att få hem. Ovanåkers kommun kan erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss- och välkommen med din ansökan! Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Om du är eller tidigare har varit anställd i Ovanåkers kommun kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

20 november 2023
Sista ansökan:
4 december 2023