Djurskötare, djuruppfödning

Sök bland 3 lediga jobb som Djurskötare, djuruppfödning och börja ditt nya yrkesliv idag!

Djurskötare

Ågårds lantbruk är ett familjeföretag beläget i Ljungby kommun, Kronobergs län. Hos oss bedriver vi en modern smågrisproduktion med fokus på djurens välmående, produktivitet och effektivitet. Gården har totalt 4 anställda + ägare. Vi söker dig med stort djurintresse, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta ensam eller tillsammans med andra. För att passa i vårt gäng behöver du ha en god fysisk kapacitet, vara flexibel, noggrann och systematisk. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar alla moment kring djurens skötsel. Krav Utbildning inom naturbruk eller eftergymnasial utbildning inom området och/eller erfarenhet av arbete med lantbruksdjur. B-körkort. ___________________________________________________________________________ För mer information eller ansökan, kontakta oss på [email protected] Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas vi hörs! Christian och Mikaela

16 november 2023
Sista ansökan:
14 december 2023
Djurskötare på gård med mjölkproduktion.

Söker djurskötare till 70 kor med mjölkrobot + rekryteringsdjur. Arbetsuppgifterna innebär även behov av att köra traktor/lastmaskin.

9 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
Djurskötare till smågrisuppfödning

Hilmér lantbruk AB och Hilmerdal AB bedrivs av familjen Hilmér. Tillsammans med 22 medarbetare jobbar vi ständigt med att utvecklas och göra förbättringar inom alla områden. Våra verksamheter är grisuppfödning, växtodling, entreprenad och energiproduktion. Vi har vårt säte utanför Mellerud på Dalboslätten. Just nu söker vi en till djurskötare Tjänsten innefattar de dagliga rutinerna i stallarna. Stor del av tiden fokuseras runt djuren. Du kommer även göra förebyggande åtgärder och lättare underhållsarbeten. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av grisskötsel. Intresse och vilja är viktigare. Detta är ett fritt och mycket roligt arbete där du jobbar i lag med dina kollegor men också självständigt. Vi är intresserade av både heltid och deltid. Vi söker dig som vill vara med på våran gemensamma resa att utveckla verksamheten för att nå toppresultat! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar Ring Oscar Hilmér på: 073 501 53 83 Hoppas vi hörs! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

21 september 2023
Sista ansökan:
30 november 2023