Djurskötare, gris

Sök bland 3 lediga jobb som Djurskötare, gris och börja ditt nya yrkesliv idag!

Djurskötare

Vi söker semestervikarier till vår seminstation i Hudaryd utanför Jönköping. Som galtskötare hos oss blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Tjänsterna innefattar arbete med och skötsel av galtar, kontroll och tillverkning av semindoser i laboratoriet samt packning för leverans. Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är ordningsam och inte rädd för att hugga i. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med djur men framförallt att du har ett intresse för dem. Tjänsterna är vikariat under perioden juni-aug 2024. Helgarbete ingår. Lön enligt kollektivavtal. Minimiålder 18 år.

6 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Djurskötare

Valla Suggcenter AB är en suggpool om ca: 650 vuxna suggor beläget söder om Vadstena. Vi söker en medarbetare med känsla för att arbeta med och nära djur. Du har lätt för att samarbeta och gillar ordning och reda. Du kan hantera datorer, är resultatinriktad och känner dig trygg i att kunna jobba självständigt.

3 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Helgarbete grisproduktion, Mantorp

Nu söker vi en positiv och ansvarstagande kollega för helgarbete i vår slaktgrisproduktion. Vår huvudsakliga inriktning är konventionell växtodling, slaktgrisproduktion och hyresverksamhet av häststall och bostäder. Gården ligger längs E4:an vid Mantorp, mitt i mellan Linköping och Mjölby. Den aktuella tjänsten innebär självständigt helgarbete i slaktgrisproduktionen. Arbetsuppgifter inkluderar tillsyn av grisar, justering av foder, utföra boxhygien samt behandling av djur. Arbetet tar ca 3-4 timmar per dag. Tidigare erfarenhet av arbete med gris samt D9-intyg är mycket meriterande för att snabbt kunna komma igång och arbeta självständigt. Svenska eller god engelska samt rökfri är krav. Anställningsform, omfattning, lön samt tillträde enligt överenskommelse. Om Du vill veta mer eller har frågor är Du välkommen att kontakta Carl Gillheimer 0705-55 51 83 alternativt [email protected] Välkommen med Din ansökan, gärna så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande.

28 april 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024