Herrfrisör

Sök bland 25 lediga jobb som Herrfrisör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Frisör/Barberare

Vi söker nu en frisörer/barberare till vår salong i Tyresö. Du ska har arbetat som frisör/barberare tidigare och har erfarenhet från branschen. Du ska ha god service vana och vara en lagspelare. Du är passionerad i ditt yrke, har öga för detaljer och är serviceinriktad. Både heltid och deltid är av intresse. Tveka inte att höra av dig för mer info! Välkommen då in med din ansökan.

13 juni 2024
Sista ansökan:
30 november 2024
Tre sax & kam söker barberare

Tre sax & kam söker en barberare för att bli en del av vårat team. Tjänsten avser hel/deltid. Erfarenhet, samarbetsvilja och noggranhet är ett krav.

12 juni 2024
Sista ansökan:
12 juli 2024
Herrfrisör/Barberare

Barbers of Sweden letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för både herr hår och skägg samt kunna raka med en barberare kniv Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska kunna tala svenska alternativ Engelska. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.

8 juni 2024
Sista ansökan:
19 november 2024
Söker en frisör/barberare

Vi på Strömslund barbershop söker en duktig medarbetare till våran salong. En person med gärna erfarenhet av frisör branschen, en trevlig person som gillar kundbemötande. Skicka din ansökan till [email protected]

7 juni 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Frisör/ barberare

Royal Treatment är en salong med hög standard. Vi erbjuder våra kunder en härlig upplevelse med mycket hög kvalitet. Därför har vi höga krav på att DU också kan leverera det. Vi söker en erfaren herrfrisör med bra kundkontakt och som kan passa in i vårt lilla gäng. Är du även duktig på att klippa skägg och/eller klassisk knivrakning är det ett mycket stort plus. Vill du veta mer om oss? Gå då in på vår hemsida (www.royaltreatment.se) och våra sociala medier (FB+Instagram @royaltreatmentbarber) för att se mer. Royal Treatment är en salong med hög standard. Vi erbjuder våra kunder en härlig upplevelse med mycket hög kvalitet. Därför har vi höga krav på att DU också kan leverera det. Vi söker en erfaren herrfrisör med bra kundkontakt och som kan passa in i vårt lilla gäng. Är du även duktig på att klippa skägg och/eller klassisk knivrakning är det ett mycket stort plus.

4 juni 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Barberare

Hej Nu söker vi en femte barberare till vårat gäng på Dapperman. Som barberare och herrfrisör hos Dapperman utför du behandlingar och agerar rådgivare till våra kunder. Klassisk rakning med varma handdukar och kniv, klippning och trimning av hår och skägg.

4 juni 2024
Sista ansökan:
4 juli 2024
Söker frisör

Frisören kan Klipp,föna,tvätta,städa och ha lite erfarenhet av att jobba som frisör.vi har ett bra miljö på jobbet.

27 maj 2024
Sista ansökan:
26 juni 2024
Frisör/Barberare

Bli en del av teamet på Salong Lifestyle i Linköping! Är du en passionerad och kreativ frisör? Vill du arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö? Salong Lifestyle erbjuder just nu möjligheter för frisörer att ansluta sig till vårt team. Vad vi erbjuder: Möjlighet att arbeta i en välkänd salong med högkvalitativa produkter. Ett professionellt och stöttande team. Vi söker dig som: Har relevant utbildning eller erfarenhet som frisör. Är ansvarsfull, noggrann och har en god känsla för kundservice. Älskar att följa de senaste trenderna inom hårstyling Är du personen vi söker? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

26 maj 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Barberare/Frisör

Barberare/Frisör till välkänd salong i Halmstad På uppdrag av vår kund, en välkänd och etablerad frisörsalong i Halmstad, söker vi nu en passionerad och erfaren barberare eller frisör. Denna möjlighet är perfekt för dig som vill utveckla din karriär inom en inspirerande och kreativ arbetsmiljö. Om tjänsten Som barberare eller frisör kommer du att erbjuda professionella klippningar, rakningar och andra hårvårdstjänster. Du blir en viktig del av ett team där både kreativitet och exceptionell kundservice prioriteras. Vem är du? - Du har minst 1-2 års erfarenhet från arbete som barberare eller frisör. - Du talar flytande svenska. - Det är meriterande om du har en befintlig kundkrets. - Du är professionell, uppdaterad med de senaste inom hårmodet och teknikerna. Vi erbjuder - Anställning vid en av de mest framstående salongerna i Halmstad. - En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling. - En konkurrenskraftig lön baserad på din erfarenhet och färdigheter. Ansökningsprocessen Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast 24/6. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att välkomna en ny medlem i vårt team.

24 maj 2024
Sista ansökan:
24 juni 2024
Barberare sökes

Mr Barber ligger i Mörby centrum. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder bästa tänkbara service. Vår barbershop är specialiserad på män och manlig grooming. Nu söker vi barberare, på heltid eller deltid. Du ska kunna traditionell rakning/trimning av skägg och självklart även klippa herrar. Du ska vara glad positiv och vilja utvecklas inom yrket. Det går även bra att kontakta oss på tel: 0704908566. #jobbjustnu ___________________________________ IN ENGLISH: Mr Barber is located in Mörby centrum. We always put the clients first and offer the best possible services. Our staff is competent and trained continuously to keep up with all new trends and treatments. Our barbershop is specialized in men and male grooming. Now we are looking for barbers who want to work full time or part time. You should be able to handle traditional shaving/ trimming of beard, and, of course, mens cut. You need to have a happy and positive spirit and be willing to develop within the profession. You can also contact us via tel: 0704908566.

22 maj 2024
Sista ansökan:
21 juni 2024