Maskinsnickare, snickeri/Operatör, snickeri/Operatör, inredning

Sök bland 2 lediga jobb som Maskinsnickare, snickeri/Operatör, snickeri/Operatör, inredning och börja ditt nya yrkesliv idag!

Operatör Kantlistmaskin

Vi söker nu en driven operatör till vår kantlistmaskin. Då denna maskin är vad vi brukar kalla "hjärtat" i vår organisation så är vi väldigt måna om att tillsätta tjänsten med en effektiv, pålitlig, ansvarstagande, arbetsam person med högt fokus på kvalitet. Om oss: Nuvarande Vimmerby Interiör har anor från 1940-talet då det grundades under namnet Möbelfabriken Ejdern AB. Namnet Vimmerby Interiör tillkom 1998, och produktionsinriktningen har sedan dess har varit planmöbeltillverkning inom många områden. Vi inreder t ex skolor, kontor, laboratorium, hotell, butiker mm. Vi producerar både färdiga produkter och arbetar med legotillverkning av detaljer inom sågning, kantlistning och borrning. I produktionen finns både standardprodukter och även specialanpassade lösningar. Vi är idag strax över 20 anställda, varav fem medarbetare på kontoret. I vår tajta organisation finns det stora möjligheter att växa.

1 november 2023
Sista ansökan:
1 december 2023
Production Republic of Scandinavia söker snickare

Production Republic söker snickare för butik och kontorsinredning, eventmaterial, dekor mässmontrar mm. Om du har bra driv, initiativförmåga och ser kreativa lösningar där andra ser problem så passar du bra i vårt gäng. Men först kort om tjänsten: du arbetar med många olika typer av material och tillverkar inredning för butiker, restauranger, mässor, turnéer och events med varierande finish och svårighetsgrad. ca 90% av tiden är plats i våra lokaler I Albyberg men en del av arbetet omfattar att man sköter installation ute på fältet, i första hand i Stockholmsområdet men uppdrag runtom i Norden förekommer. Bland våra kunder finns några av Sveriges mest kända företag inom både privat och offentlig verksamhet. Det är självklart meriterande att du har en bakgrund inom snickeri/tillverkningsbranchen men vi värdesätter rätt person och viljan att lära sig yrket högt. Med andra ord, är du en händig person med relevant erfarnhet och med rätt driv - skicka en ansökan! B körkort, framåtanda, hunger och ett glatt humör är ett måste för att passa in i vårt team. Vi lovar dig högt i tak och härliga kollegor. Hoppas att du vill utvecklas ihop med oss! Vi anställer löpande så mejla några rader om dig själv samt ett CV Om Production Republic Production Republic är ett produktionsbolag inom samma koncern som kommunikationsbyrån Onemotion IMC, Digital Signagebolaget Ubiq och digital eventplattformsbolaget Vvenues. Merparten av uppdragen kommer från dessa organisationer men även externa uppdragsgivare förekommer. Production Republic har tidigare varit en del av Onemotion IMC men har sedan 2016 ombildats till ett eget bolag för att öka fokus på verksamheten och möjliggöra en större utveckling. Snickeriverksamheten startade 2008 och idag har Production Republic 15 heltidsanställda och bedriver verksamheten i en nybyggd 2200kvm stor anläggning i Albyberg/Haninge

31 oktober 2023
Sista ansökan:
8 december 2023