Montör, papp- och textilprodukter

Sök bland 10 lediga jobb som Montör, papp- och textilprodukter och börja ditt nya yrkesliv idag!

Söker erfaren montör till Industridraperier i Örebro

Om företaget Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidrar till god tillväxt för företaget de kommande åren. Produkterna utvecklas, projekteras och konstrueras i nära samarbete med företagets kunder som är verkstads-, fordons- och försvarsindustrin samt lager & logistik och industriella arbetsplatser. Produktsortimentet är brett och består av olika mjuka, hårda, fasta eller flexibla skydd och avskärmningar. Lösningarna skapar en bättre, effektivare och säkrare arbetsmiljö som i sin tur ger en ökad trivsel på arbetsplatsen. Industridraperier består idag av ca 30 medarbetare. Läs mer på www.industridraperier.se. Frågor angående rekryteringen hänvisas till ansvarig rekryterare, se nedan. Dina arbetsuppgifter Tillskärning av materiel, industrisömnad, HF svetsning och kapning av stål och aluminiumprofiler i en modern maskinpark är en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Förpackning av färdiga produkter inför leveranser till kund och delta i förbättringsarbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 2-skift kan förekomma i vissa perioder, i ljusa och trevliga lokaler, med härliga arbetskamrater. Din profil Du har minst gymnasial utbildning och har vana att arbeta praktiskt, inom tillverkningsindustrin. Har du truckkort, önskvärt med erfarenhet från Industrisömnad och praktiskt arbete med 5S, Lean eller motsvarande är det meriterande Personen vi söker skall kunna arbeta både självständigt och i team. Du känner stort engagemang i ditt arbete, har hög arbetsmoral och är social. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda. Vi söker dig som är lojal och ser en långsiktighet i anställningen, tycker om att jobba mot mål och kan vara flexibel. Behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är körkort. Om Industrisupport Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag. Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

29 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Riviera söker säsongsarbetare

Om Riviera Riviera Markiser & Persienner startade på 50-talet och är idag en av Sveriges största solskydds producenter med en omsättning på 130 milj. kronor. Vår produktion är förlagd på tre olika orter i Sverige: Partille, Åhus samt Finspång. Design och produkter är anpassade efter kundens specifika önskemål. Kundernas förtroende att se Riviera som den självklara partner gör oss stolta och ger oss ansvar att fortsätta på den etablerade vägen där vi ständigt utvecklar våra produkter och tjänster för att tillgodose kundens önskemål. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med positiva och engagerade medarbetare i en modern verkstad med trevlig arbetsmiljö. Vi arbetar dagligen för att förstärka vår kompetens och söker medarbetare som ser positivt på flexibiliteten. Arbetsuppgifter: Du kommer att vara en del av ett målstyrt team som dagligen tar sig an varierade arbetsuppgifter såsom sömnad, lastning av bilar, lagerhantering och montering av solskyddsprodukter. Arbetstider: 07.00-16.00 Profil: För att passa in i rollen krävs det att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även ansvarsfull, flexibel, pålitlig, och målinriktad. Det är även viktigt att du kan arbeta i ett högt och effektivt tempo och samtidigt kunna leverera hög kvalitet. Du känner dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du inte drar dig för att påtala viktiga händelser till kollegor och arbetsledare. Vi söker dig som har viss erfarenhet av montering samt har ett praktiskt handlag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att hitta dig som är rätt person för jobbet. Ansökan eller frågor om tjänsten skickas till: [email protected] Vi värnar om vår personal och ser fram emot nya kollegor. Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

29 februari 2024
Sista ansökan:
29 mars 2024
Teknisk montör

Vill du jobba som montör i ett spännande företag i Södertälje? Hemi Heating söker nu en montör till vår enhet. Du blir en viktig länk i vår tillverkning av flexibla skräddarsydda ytvärmesystem. Dina arbetsuppgifter består av kontaktera, ansluta, tillverka, testa och packa våra olika produkter innan leverans. Även underhåll och reparation av utrustning och lokaler i vår produktion ingår. I dagsläget består gruppen av 3 personer och planeras att öka i takt med att vi växer. Vi söker dig som har relevant utbildning och har ett tekniskt intresse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg som person, positiv, engagerad och prestigelös. Goda kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt samt en vilja att "göra det lilla extra". Stämmer detta in på dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag på [email protected]. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten avser heltid dagtid 40h/vecka. Våra kunder är lokaliserade globalt men med huvudfokus på Europa. Segmentet består till stor del av kunder inom halvledarindustrin, processindustrin samt företag inom den gröna omställningen. Vilka är vi? Hemi Heating har sedan starten 1991 utvecklat och producerat kundunika värmeprodukter som levereras över hela världen. Med lång erfarenhet och hög kvalitet är vi idag en av de ledande aktörerna av flexibla ytvärmesystem, som minskar processavbrott och underhållskostnader för våra kunder. I Södertälje finns vårt Hemi Team av sömmerskor, tekniker, montörer, säljare och administratörer som har ständig fokus på att hitta den bästa värmeeffektiva lösningen till våra kunder idag, samtidigt som vi utvecklar nya värmeprodukter för våra kunders framtida behov. Sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen och har ett kinesiskt dotterbolag. Vi är certifierade enligt Great Place To Work och på Hemi Heating sätter vi medarbetarnas trivsel högst. Vi arbetar enligt moderna metoder och är i början av en spännande Scale-Up fas som ger rätt person goda möjligheter att påverka både eget och företagets arbete. Sista ansökningsdag är 15 mars men vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

14 februari 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
ARBETE INOM UPPMONTERING SAMT NEDMONTERING UTAV MÄSSOR GÖTEBORG

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Arbetet kommer gå ut på att man arbeta med att monter upp och ner olika mässor runt om i Göteborg. Är du en person som söker ett extra arbete då är det dig vi söker. Du ska vilja lära dig nya moment samtidigt som du bidrar med den tidigare erfarenheten som du har. Vi ser gärna att du tidigare har haft någon typ utav erfarenhet som matchar jobb beskrivningen.

8 februari 2024
Sista ansökan:
9 mars 2024
Morgonpigga extra arbetare sökes under dagtid i Göteborg

Dina arbetsuppgifter Som timanställd hos oss på Jovi stöttar du upp ute hos våra kunder vid behov. Arbetsuppgifterna varierar så var beredd på att du kan komma att arbeta med montering eller annat produktionsarbete, diverse lagerarbeten såsom plock och pack samt köra truck. För oss är det viktigaste är att du har rätt inställning, är flexibel och arbetsvillig! Din bakgrund Vi ser gärna att du har någon arbetserfarenhet från branscherna ovan, truckkort är inte ett krav men det öppnar upp större möjligheter för dig som vill arbeta. Körkort + bil är meriterande då det inte alltid går kollektivtrafik som matchar arbetstiderna som främst är förlagda på dagtid. Vi ser gärna att du kan jobba minst 3-4 dagar i veckan under dagtid. Krav För att vara aktuell för en timanställning här på Jovi behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket betyder att du antingen studerar eller arbetar på deltid. Urval Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag!

8 december 2023
Sista ansökan:
26 maj 2024
Spontanansökan för industriarbete i Markaryd

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom industribranschen i Markaryds-området. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på tjänster vi söker nu är olika typer av operatörer, truckförare, montörer etc. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Jobandtalent där du får möjligheten att bredda ditt nätverk samt skapa värdefulla erfarenheter på arbetsmarknaden. Detta är en allmän annons inom området där vi har för ambition att hitta rätt talanger till rätt jobb. ARBETSBESKRIVNING Då vi söker personer till olika uppdrag, varierar också arbetsuppgifterna beroende på tjänst. Gemensamt för dessa är att arbetet innefattar: - Industriarbete på olika nivåer - Skiftgång DINA KVALIFIKATIONER - Tidigare erfarenhet från industribranschen - Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift - Truckkort - Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå. MERITERANDE - Teknisk utbildning - Travers utbildning DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent - är ansvarsfull har god känsla för detaljer - är bekväm med ett snabbt arbetstempo - är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment - är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Om Jobandtalent Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

13 oktober 2023
Sista ansökan:
24 mars 2024
Spontanansökan för industriarbete i Markaryd

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom industribranschen i Markaryds-området. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på tjänster vi söker nu är olika typer av operatörer, truckförare, montörer etc. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Jobandtalent där du får möjligheten att bredda ditt nätverk samt skapa värdefulla erfarenheter på arbetsmarknaden. Detta är en allmän annons inom området där vi har för ambition att hitta rätt talanger till rätt jobb. ARBETSBESKRIVNING Då vi söker personer till olika uppdrag, varierar också arbetsuppgifterna beroende på tjänst. Gemensamt för dessa är att arbetet innefattar: - Industriarbete på olika nivåer - Skiftgång DINA KVALIFIKATIONER - Tidigare erfarenhet från industribranschen - Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift - Truckkort - Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå. MERITERANDE - Teknisk utbildning - Travers utbildning DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent - är ansvarsfull har god känsla för detaljer - är bekväm med ett snabbt arbetstempo - är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment - är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Om Jobandtalent Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

6 oktober 2023
Sista ansökan:
24 mars 2024
Pyssligt jobb för dig med bra finmotorik

Gillar du att pyssla, har bra finmotorik och öga för detaljer? Då erbjuder vi ett spännande arbete för dig! Arbetsbeskrivning Arbetet innebär maskering/avmaskering av olika komponenter inför/efter lackering. De ytor som ska skyddas från lack kan vara allt ifrån det enklaste där en vanlig maskeringstejp kan vara lösningen till mer avancerade där det måste tas fram specialtillverkade maskeringslösningar. Jobbet är i 2-skift. Måndag-fredag kl.06.30-15:00 varannan vecka och kl.14.45-00:15 måndag-torsdag veckan därpå. Körkort och egen bil krävs, då kollektivtrafiken inte är den bästa. Profil - Dokumenterad erfarenhet av arbete/hobby som påvisar finmotorik - Noggrann - Körkort och egen bil (alternativt bor i närheten i Kungälv) - Stort Tålamod - Flexibel Det är viktigt att maskeringen blir rätt och det kan vara väldigt pilligt, precisions- och tidskrävande, vilket ställer höga krav på din tålmodighet och noggrannhet. Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan! Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

27 september 2023
Sista ansökan:
15 mars 2024
Extrajobb Bemanning

Vi söker nu dig som har möjlighet att jobba extra dagtid några vardagar i veckan eller veckovis då och då. Det krävs att du redan har en annan anställning om 100% som går att kombinera med extrajobb hos oss alternativt att du studerar om minst 50%. Kanske jobbar du endast helg idag och vill dryga ut kassan med några jobbpass även vardagar. Kanske jobbar du veckovis och har helt lediga veckor som du gärna fyller med extrajobb. Eller kanske är du studerande och kan styra din tid själv och vill jobba vid sidan av dina studier. Även du som är pensionär kan jobba extra för oss. Just nu har vi behov av dagarbete inom industri/lager/kvalitetskontroll. Har du intresse för industri, teknik och lager? Kanske har du dessutom truckkort och erfarenhet av truckkörning. Jobben kan vara allt från montör, kvalitetskontroll, enklare lagerjobb, truckkörning och ompaketering. Profil - Ansvarsfull och ordningsam - Noggrann och vill göra bra ifrån sig - Punktlig och hög närvaro - Kan kommunicera på svenska i tal och skrift - 18 år eller äldre - Har studieintyg om minst 50% eller annan anställning Som extrapersonal väljer du själv när du kan arbeta så flexibiliteten är stor. Uppdragen är vardagar på dagtid. Vi behöver så kallade "behovare" som kan jobba och täcka upp på uppdrag när ordinarie konsult har frånvaro, eller när vi får in kortare uppdrag. Det innebär att du rings in på olika uppdrag olika gånger och på så vis kan samla på dig mycket olika erfarenheter och ett stort kontaktnät. Här är chansen att bygga ett rikt CV! För att vara aktuell behöver du vara tillgänglig från tidig morgon, i snitt minst 2 vardagar per vecka. Intervjuer sker löpande och flera tjänster ska tillsättas omgående, så vänta inte med din ansökan! Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

20 september 2023
Sista ansökan:
8 mars 2024
Spontanansökan för industriarbete i Markaryd

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom industribranschen i Markaryds-området. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på tjänster vi söker nu är olika typer av operatörer, truckförare, montörer etc. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Jobandtalent där du får möjligheten att bredda ditt nätverk samt skapa värdefulla erfarenheter på arbetsmarknaden. Detta är en allmän annons inom området där vi har för ambition att hitta rätt talanger till rätt jobb. ARBETSBESKRIVNING Då vi söker personer till olika uppdrag, varierar också arbetsuppgifterna beroende på tjänst. Gemensamt för dessa är att arbetet innefattar: - Industriarbete på olika nivåer - Skiftgång DINA KVALIFIKATIONER - Tidigare erfarenhet från industribranschen - Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift - Truckkort - Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå. MERITERANDE - Teknisk utbildning - Travers utbildning DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent - är ansvarsfull har god känsla för detaljer - är bekväm med ett snabbt arbetstempo - är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment - är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Om Jobandtalent Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

15 september 2023
Sista ansökan:
3 mars 2024