Lediga sommarjobb i Arvika

Här kan du söka totalt 9 lediga sommarjobb i Arvika hitta ditt nästa feriejobb här

NATTPORTIER - RECEPTION, -Sommarjobb-

Det här är sommarjobb nattetid. Arbetstiden är 23-07. Vi önskar komma igång omgående med upplärning så vänta inte med din ansökan. Det är upplärning under några nattpass i Maj och några i Juni, sen är det cirka 13 nattpass under Juli månad. Vi söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Du som arbetar i receptionen är ansvarig för att våra gäster alltid får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i bakfickan. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. Eftersom du jobbar själv under natten är det viktigt att du känner dig trygg med det. Kvalifikationer och personlighet: Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du visar på passion, inspiration och omtanke i ditt sätt att vara. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Viktigt att kunna jobba själv samt under natten. I arbetsuppgifterna ingår bl.a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av sena kvällsgäster, bokningshantering, administrativa uppgifter, eventuell möblering, påfyllning av diverse förråd och barer, städning av allmänna ytor samt framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster nattetid/ tidig frukost. Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ. Du bör också trivas med att vara vaken den del av dygnet när de flesta andra sover. Du jobbar själv på natten. Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

8 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
SOMMARJOBB: Butiksmedarbetare Arvika

Söker du ett roligt och varierande sommarjobb där du får ta stort eget ansvar? Se hit! Vi söker nu en rutinerad sommarvikarie i Arvika. KORT OM FÖRETAGET: Vi på Dryckeskonsult har i över 15 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin. HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER: I rollen kommer du under en arbetsdag, besöka olika butiker inom dagligvaruhandeln, och främst arbeta med dryckesplock och påfyllning. Rollen innefattar även andra typer av varuplock som kolonial och godis. Du kommer få ta stort eget ansvar över din arbetsdag och genomför butiksbesöken självständigt. Denna erfarenhet kommer ge dig goda erfarenheter inför kommande åtaganden i arbetslivet! Introduktion med kollega sker enligt överenskommelse. VI SÖKER DIG SOM: - Är självgående, är en problemlösare och är serviceinriktad - Är social och vågar söka upp och prata med nya personer i olika butiker för att snabbt förstå hur just de vill ha din hjälp - Har arbetat med varuplock i dagligvaruhandel/fackhandel och kan hantera en handtruck - Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft - Har körkort och tillgång till bil. INFORMATION OM TJÄNSTEN: Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren med möjlighet till förlängning. Cirka 25/h i veckan. Arbetstid är förlagd dagtid och vardagar. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. ANSÖKAN: Skicka in din ansökan till världens roligaste sommarjobb redan idag! Rubricera din ansökan med "Sommarjobb Arvika". Orubricerade ansökningar behandlas inte. Vi behåller dina ansökningshandlingar max 2 år för att kunna komma i kontakt med dig även för framtida rekryteringar där du har en aktuell profil.

5 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Personlig assistent sökes till aktiv kille i Arvika!

OM TJÄNSTEN Vi söker dig som vill jobba som sommarvikarie på fast schema hos en av våra kunder i Arvika. Kunden är en glad, social och aktiv kille på 15 år som bor hemma med sin familj. Som assistent ska du hjälpa och stötta vår kund med all sin omvårdnad och kommunikation i vardagen. Hans intressen är ridning, musik, bad, promenader och att vara ute i naturen. Tillträde sker enligt överenskommelse. ARBETSTIDER Dag/eftermiddag och kvälls pass. VEM SÖKER VI? Vi söker dig som delar kundens intressen och som är en glad, aktiv och social person. Då arbetsplatsen är i kundens hem krävs det även att du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull och initiativtagande. KRAV - Körkort - Utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning. UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTER Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". BESTÄLL HÄR. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan. FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

14 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommarjobb, ICA Nära Edane

Sommarjobbare! Har du högt tempo, gillar ansvar och härliga möten? Då ska du söka sommarjobb hos oss på ICA Nära Edane! För rätt person finns det också möjlighet att fortsätta i höst. Vi söker dig som: är minst 18 år. gärna har erfarenhet från matbutik. (dock ej ett krav) kan ge god service och trevligt bemötande. är snabb och effektiv. Du ska vara tillgänglig för arbete under hela juni, juli och augusti, och tjänsten innefattar kvälls och helgjobb. Skriv kortfattat varför du vill jobba hos oss och vad du kommer bidra med till gänget. Skicka din ansökan och ditt cv till [email protected] snarast. Märk din ansökan med ”Sommarjobb” Intervjuer sker löpande, kontakt tas med intressanta ansökningar. Vi ser fram emot att höra från dig!

6 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommarvikarie-Personlig assistent - Gunnarskog

OM TJÄNSTEN Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie på ca 50 % hos en av våra kunder som bor utanför Arvika. Kunden är en glad tjej i 25-års åldern som behöver hjälp och stöttning med all sin omvårdnad i vardagen. Kundens intressen är musik, tidningar, lägga pussel och att vara ute på promenader. Kunden är även intresserad av hästar och ridning. Vår kund söker dig som är lyhörd, ansvarsfull, trygg och glad. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av yrket men det är inget krav för att ansöka till tjänsten. Det viktigaste för oss är att du och vår kund trivs i varandras sällskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av epilepsi och utvecklingsstörning. Då arbetsplatsen är i kundens hem krävs det även att du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull och initiativtagande. ARBETSTIDER Tjänsten är fördelad på vardagar 14.30-20.30 och vv lördag 10-20.30 KRAV - B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. - Kunna arbeta i ett hem med pälsdjur. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag! ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

4 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Personlig assistent till 15-årig tjej

Vi söker dig som vill jobba med vår Irma under sommaren 2024. Du vill göra skillnad för en go och glad 15-åring, där du måste vara hennes armar, ben och tal. Flickan har en sällsynt diagnos som heter Aicardis Syndrom, vilket gör att hon bla har grav funktionsnedsättning och epilepsi men är otroligt nöjd och glad med livet. Hon sitter i rullstol och använder sitt ståskal dagligen. Hon älskar spel, att spela på sina instrument, bada i rehabbassängen och att äta choklad. Du förstår att omvårdnaden är en viktig ingrediens likaså kommunikationen och att träna, leka och hänga med kompisar. Du är en pigg och positiv person, som tycker om att hitta på saker samtidigt som man jobbar i flickans hem och hänger då med familjen.Du bör vara initiativrik och driven då du får lägga upp arbetet en del själv. Du arbetar både i skola och hemmet. Du får komma ut en hel del och det kan betyda bad, bowling, hänga med kompisar, promenader mm. Du arbetar som sagt i flickans hem, där föräldrar, syskon och hundar finns. Flickan har enkelassistans och man arbetar därmed själv. Viss medicinering förekommer. Vi söker sommarpersonal Erfarenhet är bra men lämplighet/personkemi och att passa in i resten av familjen är lika viktigt. Du är rökfri och körtkort är bra men inget krav.

24 februari 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Cafépersonal till Café Carl i Glaskogen

Glaskogen är med sina 28 000 ha Värmlands största naturreservat och friluftsområde som lockar uppemot 80 000 besökare per år från hela världen. Vi har 30 mil vandringsleder och 15 mil kanotleder i reservatet. Längs lederna finns 45 vindskydd och rastplatser, 60 eldstäder och 6 övernattningsstugor. Dessutom bedriver vi camping- och caféverksamhet Lenungshammar. Här har vi 63 natursköna husbilsplatser, ett antal stugor och tältplatser samt en kanotuthyrning. Café Carl är vackert beläget på en kulle i Lenungshammar och inryms i en modern timmerstuga. Här serverar vi hemlagad mat med lokal anknytning och hembakta kakor och tårtor, våfflor och glass. Arbetsuppgifter Som cafépersonal är du vårt ansikte utåt och får våra besökare att trivas. Du får ett omväxlande arbete där du möter kunderna och tar betalt, lagar enklare kalla och varma rätter, serverar och tar hand om disken. Genom att vi skiftar arbetsuppgifterna skapar vi ett bra team och ett inspirerande arbete. Många besökare har även frågor om Glaskogen och omgivningar så det blir många intressanta samtal med våra gäster från när och fjärran. Viss städning förekommer. Kvalifikationer Vi söker dig som är seviceminded, strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning från café- eller restaurangverksamhet och brinner för mat och service. Du får våra besökare att känna sig välkomna och möter dem med ett stort leende. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Kan du tyska är det meriterande. Du behöver vara stresstålig och lösningsorienterad emellanåt. Då det inte finns allmänna kommunikationer till Lenungshammar behöver du ha möjlighet att transportera dig till och från arbetet på egen hand. Anställningsform: Visstidsanställning juni-september 2024 Anställningens omfattning: Deltid till heltid, 75-100%. Arbetsplats: Café Carl, Lenungshammar, Värmland. Tillträde: Enligt överenskommelse Löneform: Timlön Sista ansökningsdag: löpande rekrytering med sista ansökningsdag 30 april 2024 Kontakt: Emma Nilsson, caféföreståndare. Telefon 070-25 28 437. Mail [email protected] Vi ser fram emot din ansökan! Maila ansökan, innehållande personligt brev samt CV, [email protected]. Besök oss på www.glaskogen.se för att veta mer.

16 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Receptionist/turistvärd på Glaskogens camping

Glaskogen är med sina 28 000 ha Värmlands största naturreservat och friluftsområde som lockar runt 80 000 besökare per år från hela världen. Vi har 30 mil vandringsleder och 15 mil kanotleder i reservatet. Längs lederna finns 45 vindskydd och rastplatser, 60 eldstäder och 3 övernattningsstugor. Dessutom bedriver vi camping- och caféverksamhet Lenungshammar. Här har vi 63 natursköna husbilsplatser, ett antal stugor och tältplatser samt en kanot- och kajakuthyrning. Till vår campingreception hör ett infocenter och en liten butik. Arbetsuppgifter Som receptionist är du vårt ansikte utåt och möter våra besökare från Sverige och utlandet. Ett gott värdskap får våra besökare att trivas och att återvända. Du jobbar med in- och utcheckning och bokningar, med försäljning och med information om vårt fantastiska område. Du ska också svara på förfrågningar i telefon och på mail. Uthyrning av kanoter är en del av arbetet och städning förekommer. Det är ett roligt och inspirerande arbete i en härlig miljö. Kvalifikationer Vi söker dig som är serviceminded, strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom besöksnäring och/eller friluftsliv och har erfarenhet från arbete i reception. Du får våra besökare att känna sig välkomna och möter de med ett stort leende. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Kan du tyska är det meriterande. Du behöver vara stresstålig och lösningsorienterad emellanåt. Då det inte finns allmänna kommunikationer till Lenungshammar behöver du ha möjlighet att transportera dig till och från arbetet på egen hand. B-körkort är meriterande. Anställningsform: Visstidsanställning mitten av juni- mitten av augusti och gärna viss tid framför allt på helger under september 2024. Anställningens omfattning: deltid-heltid, 75-100%. Arbetsplats: Infocenter & camping Lenungshammar Tillträde: Enligt överenskommelse Löneform: Timlön Sista ansökningsdag: löpande rekrytering med sista ansökningsdag den 30 april. Kontakt: Torbjörn Ericson, Infocenter- och campingföreståndare, 0570-818 28 eller [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan! Maila ansökan, innehållande personligt brev samt CV, till [email protected] Besök oss på www.glaskogen.se för att veta mer.

16 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Sommarjobb inom Vård och omsorg 2024

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Beskrivning Vi söker dig som vill bidra till att skapa en värdefull vardag för andra människor och som är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. Att arbeta inom Vård och Omsorg handlar om att hjälpa människor som på olika sätt har svårt att klara sig i vardagen. Här möter du människor som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.  Arbetsuppgifter En vanlig arbetsdag kan innehålla arbetsuppgifter som till exempel: - Hjälp med personlig hygien, måltider och påklädning - Förflyttning - Läkemedelshantering - Promenader och andra aktiviteter - Dokumentation av omvårdnadsarbetet Inom vår verksamhet Vård och omsorg finns det olika typer av uppdrag som skiljer sig åt beroende på vilket område man jobbar inom.  Hemtjänst / Särskilt Boende inom äldreomsorgen Vi ger vård, omsorg och stöd till brukare som behöver hjälp i sitt boende. Inom särskilda boende finns det även gemensamma sällskapsytor.  Personlig assistent Som personlig assistent är du brukarens förlängda arm i hemmet men följer bl.a. också med på fritidsaktiviteter.  LSS-boende/Serviceboende Som stödassistent jobbar du inne på ett LSS-boende eller ute på ett serviceboende med att stödja och motivera brukaren i brukarens egen lägenhet. Våra verksamheter pågår dygnet runt, alla dagar i veckan, detta möjliggörs av en varierande schemaläggning som kan innehålla både dag, kväll, helg eller nattarbete. Enheterna finns placerade både centralt och i kommunens ytterområden. Kvalifikationer Du behöver: - vara minst 18 år  - ha viljan att jobba med människor och ett genuint intresse för att hjälpa andra - kunna kommunicera på det svenska språket i både tal och skrift - ha en viss digital kunskap då mycket av arbetet hanteras via dator eller app Du får gärna: - vara utbildad inom omvårdnad eller liknande - ha erfarenhet av att jobba med människor inom omvårdnad eller annat serviceyrke - ha B-körkort då vissa områden kräver detta Vi erbjuder: - ett meningsfullt och roligt sommarjobb  - praktisk och teoretisk introduktionsutbildning - goda möjligheter till att fortsätta arbeta som timvikarie efter sommaren - varierande arbetstider Övrigt Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

8 december 2023
Sista ansökan:
30 april 2024