Lediga deltidsjobb i Hjo

Det finns totalt 5 lediga deltidsjobb att söka i Hjo

Timanställda till Hjo kommun

Är du vår nästa omsorgsstjärna? Vi söker både timvikarier som ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och semestrar inom äldreomsorg, hemtjänst, funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Här får du möjlighet att göra skillnad i människors vardag oavsett arbetsplats. Du får en introduktion, välkomnas in i en arbetsgrupp och får de kunskaper du behöver för att utföra de arbetsuppgifter som finns på arbetsplatsen.  Våra medborgare behöver ofta stöttning under dygnets alla timmar. Det innebär att du kan komma att arbeta såväl dag, kväll, vardag som helg. Har du erfarenhet av självständigt arbete kan det finnas möjlighet att arbeta natt. Det är enhetens behov och din tillgänglighet som styr hur mycket du arbetar. Som vikarie hos oss får du ovärderlig erfarenhet som stärker ditt CV oavsett dina framtidsplaner! ARBETSUPPGIFTER Här blir du en del av en gemenskap där du ansvarar för att sätta guldkant på andras tillvaro genom att erbjuda hjälp med exempelvis personlig hygien, måltider, medicinering, städ och annat som bidrar till en värdefull vardag. I de verksamheter där det finns utrymme och behov är social aktivering en del av arbetsuppgifterna. Det kan handla om att gå promenader, stötta vid handling, följa med till frisören, högläsning eller att odla tillsammans med mera.   För att göra vardagen lite roligare och färgstarkare för våra äldre behövs just du! KVALIFIKATIONER Du måste vara 18 år när anställningen påbörjas. Du behöver inte vara utbildad eller ha erfarenhet från omsorgsarbete utan du blir upplärd av oss. Det viktiga är att du vill hjälpa människor att leva sitt bästa liv och bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och samarbetsvilja. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Krav: • Enligt lag måste du ha fyllt 18 år för att kunna utföra alla arbetsuppgifter och därmed ansöka (AFS 2012:3) •  Behärska svenska i tal och skrift (fördelaktigt godkänd SFI D1) Meriterande: • Utbildning inom omvårdnad eller pedagogisk utbildning • Erfarenhet av liknande arbete För att kunna arbeta inom hemtjänst behöver du kunna cykla och vissa av våra tjänster ställer krav på B-körkort. Vi hoppas att du vill vara med och göra verklig skillnad. ÖVRIGT Söker du ditt första jobb? Att skriva ett CV eller personligt brev kan kännas svårt. Tveka inte, vi hjälper dig genom processen. Vi vill främst veta varför du vill jobba hos oss, därför får du svara på frågor istället för att skicka persnoligtbrev. I ansökan får du fylla i dina erfarenheter i ett formulär, du har inte möjlighet att bifoga separat CV. I formuläret kan du, om du vill, gradera vilken eller vilka arbetsplatser du främst är intresserad av. Vi ser fram emot din ansökan.

9 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Jobba extra hemifrån (kväll och helg)

. Vilka är vi?  Samtele Ab är en växande mobiloperatör på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker hemifrån och digitalt! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser.      Vi söker dig som:  - Kan flytande svenska i tal och skrift.  - Har en positiv inställning.  - Har höga ambitioner.  - Älskar utmaningar.  - Brinner för att jobba med människor  - Har egen dator och headset     Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål.      Vi erbjuder:      - Produkt- & säljutbildning (Via Skype)  - Personlig coachning (Via Skype)  - Start omgående  - Tävlingar och roliga aktiviteter  - Arbetstider 17.00-21.00 Mån-Fre   - Hög ersättning

27 juni 2024
Sista ansökan:
27 juli 2024
Tidningsdistributör Hjo, semestervikariat (cykeldistrikt)

Är du morgonpigg och vill förstärkta vårt gäng i Hjo? Om NWT Direkt NWT Direkt är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland. NWT Direkt AB är ett distributionsbolag som distribuerar morgontidningar, tidskrifter och mindre paket i Värmland, delar av Skaraborg och norra Dalsland. Bolaget startade sin verksamhet 1 mars 2019. Om rollen Som distributör är du sista länken mot våra kunder och prenumeranter, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och kan jobba självständigt. Utdelningen sker i Hjo, nattetid mån-lör 18h/vecka, efter avslutat arbetspass under morgonen har du hela dagen fri till annat. Utdelningen med cykel. För tjänsten krävs god lokalkännedom och att man har lätt att navigera.  Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är ett semestervikariat på 3-4 veckor.   Om dig - Du ska vara noggrann och ha hög servicekänsla - Ha fyllt 18 år - Tala, läsa och förstå grundläggande svenska - Inneha personnummer (eller samordningsnummer) - Giltigt arbetstillstånd i Sverige Övrigt Har du frågor kontakta: Dennis Hjelman [email protected] Placeringsort:  Hjo  Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-07-31 Vi kommer att hålla urval löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

17 juni 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Grundlärare inom fritidshem vikariat 80%

Estrid Ericsonskolan  Nu söker vi dig som vill vara med och forma framtiden. Som pedagog eller annan personal i våra skolor är du en viktig del i att skapa en inspirerande och kunskapsfrämjande vardag för både elever och kollegor. Vill du bli en del av vår gemenskap? Välkommen med din ansökan! Estrid Ericsonskolan har ca 150 elever från åk F till 6. På skolan arbetar vi i fyra arbetslag F-3, 4-6, fritids och anpassad grundskola men vi samverkar också i övergripande frågor. Estrid Ericsonskolan är nybyggd skola med tillhörande fritidshem och anpassad grundskola. grundskola. Det är fyra fritidsavdelningar med ca 60 inskrivna barn. Skolan leds av rektor i nära samarbete med arbetslagsledarna. Här får du en arbetsplats med närhet till det mesta vår vackra trästad har att erbjuda. Du får möjlighet at ta del av organiserade friskvårdsaktiviteter, du kan teckna rabatterat gymkort på lokala gym samt ett val mellan friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Du har 6% av din lön avsatt till tjänstepension. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling. Arbetsuppgifter och krav Du kommer arbeta som grundlärare fritidshem tätt tillsammans med kollegorna i arbetslaget för fritids och du förväntas bidra med din kunskap och erfarenhet in i arbetslaget. Vi söker dig som verkligen vill jobba med oss på Estrid Ericsonskolans fritids, så förutom den formella kompetensen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet för uppdraget. Du kommer att ha ansvar för fritids arbetslag och verksamheten på fritids. Vi arbetar med Rast A, vilket är ett lokalt projekt runt rastaktiviteter där elever är med för att skapa mer meningsfulla raster för sina klasskamrater.  Vi söker dig som är legitimerad grundlärare till fritidshem. Ansökningsinformation • Intervjuer och tillsättning kan ske under ansökningsperioden. • För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen Övrigt: Vi undanber kontakt avsende marknadsföring och hjälp med rekrytering till den här tjänsten.

12 juni 2024
Sista ansökan:
28 juli 2024
Personlig Assistent i Hjo åt en man i 25-årsåldern ca 80%

Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en man i 25-årsåldern som behöver ditt stöd i sitt arbete ute på olika arbetsplatser och på Daglig Verksamhet. Vi söker dig som är långsiktig och har en personlig lämplighet för uppdraget. Du är ansvarsfull, strukturerad och punktlig samtidigt som du är påhittig, positiv, glad, flexibel och lyhörd. Du har en god förmåga att känna in uppdragsgivarens dagsform och utifrån den skapa en bra dag. Det är meriterande om du har erfarenhet av tecken som stöd samt bildstöd och om du tidigare arbetat med personer inom autismspektrum. Uppdragsgivaren har mycket humor och är intresserad av utryckningsfordon, att måla, bollsport som tex bowling och utomhusarbete. Dagar då det av olika anledningar inte är daglig verksamhet blir det din uppgift att hitta på stimulerande och utvecklande aktiviteter. Tillsammans med dig som assistent kan uppdragsgivaren utvecklas vidare och det är positivt om ni testar på nya saker att göra. Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi söker dig man eller kvinna som vill ge uppdragsgivaren bästa möjliga assistans. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och uppdragsgivaren är helt avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är aktiv och gillar att vara ute. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Ett krav är att du har körkort och är rökfri. Anställningsformen är tills vidare så länge uppdraget vara. Omfattningen är ca 80%och arbetstiderna är främst förlagda dagtid. Vi erbjuder timlön enligt avtal, fortlöpande utbildning och regelbundna arbetsplatsträffar. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

11 juni 2024
Sista ansökan:
28 november 2024