Lediga jobb i Hjo

Sök totalt 31 lediga jobb i Hjo

Intervjuare till turist- och besöksundersökning sökes till sommaren

Om tjänsten Vi söker nu flera personer till vårt intervjuteam i Västsverige! Uppdraget innebär att gör korta personliga intervjuer med besökare på ett flertal orter i Västsverige. Uppdraget äger rum sommaren 2024, och startar vecka 26 avslutas i mitten av augusti (vecka 32). Undersökningen sker på uppdrag av Turistrådet Västsverige, och är perfekt för dig som söker ett trevligt jobb under sommaren. Du genomför intervjuer med hjälp av en surfplatta där du följer en webbaserad enkät och anger de svar respondenten uppger under intervjun. Intervjuerna är runt 3-5 minuter långa och består alltså av förbestämda frågor där du som intervjuare klickar i/skriver ett svar i surfplattan. Surfplatta tillhandahålls av oss, och återlämnas när uppdraget är avslutat. Arbetet sker på plats utomhus, på totalt 13 orter i Västsverige. Vilken ort du arbetar på bestäms utifrån var du bor. Uppdraget innebär att du intervjuar ensam på plats, men arbetet är socialt och omväxlande - och innebär att du får träffa människor och vistas utomhus. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Arbetstider Uppdraget pågår vecka 26 - 32 sommaren 2024. Du arbetar cirka 2 - 4 dagar i veckan, arbetspass om 8 timmar. Du arbetar enbart dagtid och främst vardagar. Någon helg kan förekomma efter överenskommelse. Vi söker dig som: Har körkort och tillgång till egen bil (ett krav) Är social och kontakttagande Är noggrann och ansvarsfull Har god datorvana, och kan hantera en surfplatta utan problem Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift Gärna tidigare vana av intervjuande eller sälj, alternativt annat socialt arbete Utbildning samhällsvetenskap, humaniora eller ekonomi är meriterande. Vi erbjuder: En fast timlön på god nivå Ett trevligt arbetsklimat där tempot är högt, men noggrannhet är viktigast En liten arbetsplats där varje anställds insats är viktig för helheten Flexibilitet i arbetstider Om oss Vi på Enkätfabriken arbetar med olika typer av undersökningar på uppdrag av offentliga organisationer, akademisk sektor, företag och föreningar. Vi är ett ungt företag som sätter kvaliteten på våra undersökningar och vårt analysarbete i första rummet. En arbetsplats där individens insats är viktig för helheten. Vi anställer löpande, så skicka in din ansökan idag!

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Personlig assistent - varierande arbetstider

Vi söker en personlig assistent till en av våra brukare som vi ger assistans i vardagen. Som personlig assistent utgår du från brukarens behov. Här får du möjlighet till en varierande arbetsdag och att vara en viktig del i den enskilde individens vardag. I Hjo kommun är vården och omsorgen mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Med Individens Behov I Centrum är målsättningen att brukaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt I Hjo kommun erbjuds du som medarbetare möjlighet till friskvård genom friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent gör du skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat och ges av ett begränsat antal personer utifrån brukarens behov. I arbetet ingår omvårdnadsuppgifter såväl som hushållssysslor samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Det förekommer lyft med lyfthjälpmedel på daglig basis. Arbetstiderna kan variera, exempel på pass som kan förekomma är : dagtid, kvällstid och helger. KVALIFIKATIONER Vi söker en trygg person som har förmågan att arbeta anpassat efter brukarens dagsform. Arbetet i sig kräver att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och ett positivt förhållningsätt. Vi förutsätter att du är flexibel och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har ute annonser som avser 4 olika vakanser till personlig assistans, alla ansökningar samlas under samma annons, i din ansökan får du möjlighet att via frågeformulär välja vilken/vilka tjänster du är intresserad av. Tjänsterna som utlyses avser olika tjänstgöringsgrad från ca 80% till 100%. En deltidsanställning kan eventuellt uppgå till heltid via disponibla pass. Tjänstgöringsgrad blir efter överenskommelse vid anställning. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen VI undanber all hjälp med rekrytering eller marknadsföring av rekrytering till den här tjänsten.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Personlig assistent - Dygn

Vi söker en personlig assistent till en av våra brukare som vi ger assistans i vardagen. Som personlig assistent utgår du från brukarens behov. Här får du möjlighet till en varierande arbetsdag och att vara en viktig del i den enskilde individens vardag. I Hjo kommun är vården och omsorgen mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Med Individens Behov I Centrum är målsättningen att brukaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt I Hjo kommun erbjuds du som medarbetare möjlighet till friskvård genom friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent gör du skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat och ges av ett begränsat antal personer utifrån brukarens behov. I arbetet ingår omvårdnadsuppgifter såväl som hushållssysslor samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetet består av både dygn- och helgarbete. Du har jour vilket innebär att du sover på arbetsplatsen. KVALIFIKATIONER Vi söker en trygg person som har förmågan att arbeta anpassat efter brukarens dagsform. Arbetet i sig kräver att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och ett positivt förhållningsätt. Vi förutsätter att du är flexibel och ansvarstagande. I den tilltänkta placeringen ser vi det som önskvärt med en kvinnlig kandidat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har ute annonser som avser 4 olika vakanser till personlig assistans, alla ansökningar samlas under samma annons, i din ansökan får du möjlighet att via frågeformulär välja vilken/vilka tjänster du är intresserad av. Tjänsterna som utlyses avser olika tjänstgöringsgrad från ca 80% till 100%. En deltidsanställning kan eventuellt uppgå till heltid via disponibla pass. Tjänstgöringsgrad blir efter överenskommelse vid anställning. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen VI undanber all hjälp med rekrytering eller marknadsföring av rekrytering till den här tjänsten.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Personlig assistent - Natt

Vi söker en personlig assistent till en av våra brukare som vi ger assistans i vardagen. Som personlig assistent utgår du från brukarens behov. Här får du möjlighet till en varierande arbetsdag och att vara en viktig del i den enskilde individens vardag. I Hjo kommun är vården och omsorgen mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Med Individens Behov I Centrum är målsättningen att brukaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt I Hjo kommun erbjuds du som medarbetare möjlighet till friskvård genom friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent gör du skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat och ges av ett begränsat antal personer utifrån brukarens behov. I arbetet ingår omvårdnadsuppgifter såväl som hushållssysslor samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetet består av natt pass. KVALIFIKATIONER Vi söker en trygg person som har förmågan att arbeta anpassat efter brukarens dagsform. Arbetet i sig kräver att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och ett positivt förhållningsätt. Vi förutsätter att du är flexibel och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen VI undanber all hjälp med rekrytering eller marknadsföring av rekrytering till den här tjänsten.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en av våra brukare som vi ger assistans i vardagen. Som personlig assistent utgår du från brukarens behov. Här får du möjlighet till en varierande arbetsdag och att vara en viktig del i den enskilde individens vardag. I Hjo kommun är vården och omsorgen mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Med Individens Behov I Centrum är målsättningen att brukaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt I Hjo kommun erbjuds du som medarbetare möjlighet till friskvård genom friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent gör du skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat och ges av ett begränsat antal personer utifrån brukarens behov. I arbetet ingår omvårdnadsuppgifter såväl som hushållssysslor samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. KVALIFIKATIONER Vi söker en trygg person som har förmågan att arbeta anpassat efter brukarens dagsform. Arbetet i sig kräver att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och ett positivt förhållningsätt. Vi förutsätter att du är flexibel och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har ute annonser som avser 4 olika vakanser till personlig assistans, alla ansökningar samlas under samma annons, i din ansökan får du möjlighet att via frågeformulär välja vilken/vilka tjänster du är intresserad av. Tjänsterna som utlyses avser olika tjänstgöringsgrad från ca 80% till 100%. En deltidsanställning kan eventuellt uppgå till heltid via disponibla pass. Tjänstgöringsgrad blir efter överenskommelse vid anställning. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen VI undanber all hjälp med rekrytering eller marknadsföring av rekrytering till den här tjänsten.

19 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Stödassistenter till gruppbostad/LSS Gjutaren

Vi söker 3 stödassistenter till Gjutaren som är en av våra bostäder med särskild service. Gruppboendet ger stöd till vuxna personer med funktionshinder som är i behov av stöd enligt LSS (Lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade). Gruppbostaden består av ett litet antal fullvärdiga lägenheter som är grupperade kring ett gemensamhetsutrymme. På Gjutaren finner du en samspelt arbetsgrupp med god kommunikation. Här fördelar vi arbetet gemensamt med ett tydligt upplägg för dagen. I Hjo kommun erbjuder vi omsorg och stöd genom hela livet. Vården och Omsorgen är mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Med Individens Behov I Centrum är målsättningen att brukaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Som medarbetare ges du möjlighet att använda dig av friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension. Tillsammans skapar vi framtidens Hjo. ARBETSUPPGIFTER Vi formar verksamheten utifrån att den enskildes individuella behov och intressen. Här är samarbetet mellan stödassisten boende, anhöriga och övriga nätverk en nyckel för framgång. Vi vill erbjuda en trygg och stimulerande miljö som lockar till personlig utveckling för våra boende. Vi arbetar efter genomförandeplaner där du förväntas vara en stor del av arbetet och dokumentationen. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som även i utmanande situationer är lugn, trygg och flexibel. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende och ett gott samarbete. Du har ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt som sätter de boende i fokus. Du har ett respektfullt bemötande och bidrar till att de boendes självbestämmande respekteras. Du utför ditt arbete i enlighet med fattade beslut, mål och riktlinjer, vilket resulterar i att du är konsekvent i ditt bemötande. Eftersom behovet hos de boende varierar och därmed arbetsuppgifterna så ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för att arbeta med människor i behov av särskilt stöd. Kvalifikationer: • Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Du har goda kunskaper om grunderna i LSS-lagstiftning och social dokumentation. • Du har god datavana då vi i det dagliga arbetet använder flera olika verksamhetssystem

17 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Undersköterskor till Hemvården

Nu söker vi dig som vill jobba med oss på Hemvården! Ett självständigt arbete där du får variation och rörelse under din arbetsdag och möjligheten att möta mottagaren av vård i hemmet, individens trygga plats. Din arbetsdag startar alltid i Vallgården som du finner i centrala Hjo. Här hittar du enhetschefer, verksamhetresurser, planerare och uppehållsrum. Vi har tillgång till elbilar och cyklar för att ta oss till våra medborgare. Även om arbetet i sig är självständig arbetar vi tillsammans för att skapa en trygg vardag för våra medborgare genom livet. I Hjo kommun erbjuds du som anställd samordnade friskvårdsaktiviteter, friskvårdsförmåner som friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du har även möjlighet att teckna rabatterade gymkort på lokala gym. Du har 6% av din årslön avsatt till din tjänstepension samtidigt som du tar del av ett aktivt lönearbete. ARBETSUPPGIFTER Målet med vårt arbete är att tillgodose den enskildes behov av omvårdnad och service enligt Socialtjänstlagen samt att utföra insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner med individens behov i centrum. En god omvårdnad innefattar varierande uppgifter. Du får arbeta med allt från hjälp med personlig hygien, socialt stöd, medicinering, dokumentation, städ, tvätt, hantering av larm med mera. Arbetet kräver en riktig omsorgsstjärna som ser värdet i att leverera förutsättningar för att våra äldre ska kunna ha en härlig vardag i sina hem. KVALIFIKATIONER Vi söker undersköterskor och för rollen krävs omvårdnadsutbildning eller motsvarande. För att trivas hos oss tror vi att följande personliga egenskaper passar in på dig: - du är en positiv kollega som tar ansvar för ditt arbete och för den gemensamma arbetsmiljön - ett gott bemötande är självklart för dig - du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se lösningar och möjligheter i olika situationer - ansvarsfull med förmåga att organisera och planera - i arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du bör ha god förmåga att kommunicera både i tal och skrift - öppet sinne för människors olikheter och med respekt för varandras bakgrunder och åsikter För att värna om vår verksamhet önskar vi vid anställning se utdrag från belastningsregister. För att bli anställd med titel undersköterska önskar vi se intyg om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Intervjuer och tillsättning av tjänst kan komma att ske löpande. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

17 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Svetsare till MIAS i Hjo

Svetsare sökes till Hjo På MIAS Cylinderfabrik AB tillverkar vi hydraulcylindrar utifrån våra kunders önskemål. Till vår fabrik i Hjo söker vi nu en MAG/TIG svetsare. Vi är fem personer i produktionen och två på kontoret, vi är ett tight gäng med platt organisation och högt i taket som stöttar och hjälper varandra. Vi har ett frikostigt friskvårdsbidrag på 3 000 Kr/år och ett par gånger om året brukar vi ha någon form av personalaktivitet som att gå ut och äta lite mat eller åka go-cart. I och med att våra produkter är kundspecifika så är det mycket ställtid då det oftast är fåstycksproduktion. Vanligt arbete är att svetsa öron på kolvstänger och cylindrar, svetsa botten på cylindrar i vår rundsvets eller svetsa anslutningar på rören. Vi ser även positivt på arbetsrotation så det finns möjlighet till ett omväxlande jobb, om man så önskar. Utöver svarvar så svetsar, monterar, manuell-fräser och lackerar vi cylindrarna. Just nu är vi i en process där vi gör om i verkstaden där vi fräschar upp och möblerar om så du har goda möjligheter till att forma din egen arbetsplats. Arbetet är på dagtid, måndag till torsdag 7-16 och fredag 7-13:15 och vi har flex tid. Stor vikt läggs på personlighet och anställning sker så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! MIAS Group AB är en del av Axel Johnson International, en global industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom strategiskt utvalda nischmarknader. Fokus ligger på bolag som erbjuder tekniska komponenter och lösningar till industriella processer. Verksamheten präglas av ett aktivt, långsiktigt ägarskap med ambition att främja förnyelse och skapa tillväxt. Genom att bygga och utveckla bolagsgrupper med företag som kompletterar och stärker varandra stimuleras kunskapsutbyte samt gemensamma initiativ. Idag har koncernen sex affärsområden: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Automation, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions och Transport Solutions. Ett decentraliserat och engagerat ledarskap möjliggör snabba beslut och värnar entreprenörsandan som genomsyrar organisationen. Gruppen har fyra strategiska fokusområden: digitalisering, service, hållbarhet och kompetensförsörjning. Axel Johnson International har huvudkontor i Stockholm, Sverige och består av 200 bolag med verksamhet i 34 länder. Axel Johnson International ingår i den familjeägda Axel Johnson-koncernen. www.axinter.com

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Familjärt säljteam Hjo

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Hos oss får du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Det vi erbjuder Dig är: *Grundlig försäljningsutbildning *Vidareutbildning, feedback och stimulans *Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål *Du har betalt för varje kundbesök du gör Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar. Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus. Du har körkort & tillgång till egen bil. Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis. Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan! Välkommen med din din ansökan redan idag! Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion. #workatclearsky Lönetyp: Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

15 april 2024
Sista ansökan:
29 april 2024
Personal sökes till populära Gatuköket Hammarkiosken i Hjo

Om oss: Hammarkiosken är en välkänd och populär gatukök som serverar läckra och välsmakande rätter till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ mat och en trevlig matupplevelse för alla som besöker oss. Tjänsten innebär heltid/deltid efter överenskommelse. Arbetsuppgifter: Ta emot beställningar och ge utmärkt kundservice. Förbereda och tillaga våra maträtter. Hålla köket och serveringsområdet rent och organiserat. Hantera kassan och säkerställa korrekt betalning Stugtillsyn. Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet inom resturang eller kundservicebranchen är meriterande men inte ett krav. Team player med god kommunikationsförmåga. Flexibel med arbetstider och beredd att arbeta kvällar och helger. En passion för matlagning och service. Förmåner: Möjlighet till utveckling och träning inom fastfood branchen. En dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att träffa nya människor och skapa minnen för livet. Mat och dryck under arbetspass. Utveckling för att växa på det personliga och det professionella planet. Ansökan: Skicka ditt cv och ett personligt brev där du berättar varför du är intresserad av att arbeta hos oss till [email protected] Kontaktuppgifter: För frågor eller ytterligare information, kontakta. Magnus 0708-252792 Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Hammar kiosken för en spännande arbetsupplevelse.

13 april 2024
Sista ansökan:
13 maj 2024