Nordic Choice Commercial Services AB jobb

Lediga jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB

Breakfast Crew 50% @ Comfort Hotel Kista
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. Comfort Hotel Kista will prove that budget doesn't have to be boring. The common areas are designed to offer space and comfort - all in an urban setting. We want entrepreneurs, startups, freelancers, guests and locals to spend time with us. The hotel is located in Kista business area, close to Kistamässan and Kista Galleria. We have 194 rooms, 3 conference rooms, gym, breakfast, laundromat, podcast studio and a Barception. As Breakfast Crew at Comfort Hotel Kista you work with delivering an extraordinary experience during those 2-3 wildly important hours during the morning when people come to enjoy the most important meal of the day. You are considered a responsible person who takes action when the stakes are high. You're spreading joy and warmth around you, and your laughter is contagious. So is your energy. You are a responsible person and take ownership of your tasks to achieve the best results. The position is permanent at 50% with the opportunity to work more hours. Does this feel like a perfect match? Do not hesitate, go ahead and send your application! The preliminary start of the job is at the end of July/beginning of August 2025.

Igår
Sista ansökan:
25 juli 2025
RESTAURANT WAITER - NÒR
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå under sommaren. Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning. Clarion Hotel Umeå är ett av de första hotellen i Sverige som huserar Strawberrys nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker. Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete. Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat. Just nu söker vi en driven, ambitiös och karismatisk Restaurant Waiter. Som Restaurant Waiter är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i restaurang. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång! Tjänsten innebär arbete under kväll, helger och ibland dagtid. Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker. I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom: • Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster. • Traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster. • Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen. • Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet. • Kassaansvar • Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar Tjänsten är ett deltidsjobb från 20%-75% Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Sök innan sista ansökningsdag den 31 augusti Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

2 dagar sedan
Sista ansökan:
31 augusti 2025
BARTENDER TILL CLARION HOTEL UMEÅ, EXTRA VID BEHOV

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter driven och passionerade bartender som vill hjälpa oss att skapa en härlig mötesplats att vara på i Umeå. Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning. Clarion Hotel Umeå kommer är ett av de första hotellen i Sverige som huserar Strawberry nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker. Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat. Nu söker vi en driven och erfaren Bartender. Du är en karismatisk person, med gedigen erfarenhet från liknande yrken. Du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succé tillsammans med dig. Du kommer tillsammans med teamet skapa oförglömliga upplevelser för hotellets gäster. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång! I tjänsten ingår: • Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal. • Arbetstiden är fördelad kvällstid, helger och i vissa fall dagtid • Driva arbetet med merförsäljning • Se till att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad. • Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster • Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs • Kan hantera stress och jobba i högt tempo • Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team • Har en bra inställning till arbetet och värdesätter arbetsmoral • Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram.

2 dagar sedan
Sista ansökan:
31 oktober 2025
Köksmästare - Quality Hotel Grand Borås
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och kökschefer

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Är du redo att skapa oförglömliga upplevelser? Quality Hotel Grand i Borås letar efter en erfaren kökschef! Vi är ett team som brinner för mat och skapar minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Vi strävar efter kvalitet, innovation och förstklassig service. Nu söker vi en talangfull kökschef att leda vårt kulinariska team. På Grand är vårt köksteam fördelat på Frukost, Lunch, Bankett och A La Carté och som kökschef blir du spindeln i nätet. Vi har ett starkt team idag som behöver stöd i form av ledarskap, beställningar, planering och struktur men samtidigt uppstötning i den dagliga köksdriften och en kollega i köket. På Schemat arbetar du en en kväll i veckan och helger när bokningar kräver din närvaro, du förväntas vara närvarande på stora banketter och middagar. Vad du kommer att göra: • Ansvara för hela köket vid alla måltider (frukost, lunch, a la carte, bankett) från meny till servering – kvalitet och presentation är A och O! • Se till att alla rätter konsekvent håller högsta kvalitet enligt de av Quality satta koncept. • Leda och utbilda kökspersonalen i en positiv och konstruktiv arbetsmiljö • Övervaka och optimera kökets budget, inklusive inköps- och personalkostnader • Bokslut som infattar inventering och kostnadsanalys. • Personalplanera och schemalägga. Detta är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger. Här kommer du att lyckas om du är: Som ledare inom Strawberry förväntas du efterleva kulturen genom att skapa energiska team och engagerande arbetsplatser som gör att människor älskar att komma till jobbet. Du bygger broar genom relationer, samarbete och förtroende. Du äger genom att fatta beslut med företagets bästa i åtanke, sätta tydliga mål och hålla dig själv och andra ansvariga för att uppnå resultat. Du visar vägen med vision och syfte, och utvecklar potential genom att maximera individuella styrkor för att hjälpa andra att nå sin fulla potential. Bonuspoäng för: • Erfarenhet från ledande befattning i storproduktion från hotell, restaurang- eller bankettkök • Flexibilitet och pålitlighet, med ett genuint intresse för mat och service • Förmåga att se möjligheter i utmaningar, hantera stress och hålla hög kvalitet även under press • Bekväm med att hantera flera uppgifter samtidigt och att fatta självständiga beslut • Administrativa kunskapar i driftplaneringo och personalplanering • Vi värdesätter styrkan i mångfalden inom Strawberry. Olika bakgrunder, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö Vad vi erbjuder: • En spännande och varierad arbetsmiljö med högt tempo • Verktyg och stöd för att växa både professionellt och personligt • Personalrabatter och friends & family-priser på våra 200+ hotell • Fyra gratis hotellnätter per år. • 25 % rabatt på mat och dryck på alla våra restauranger och barer • Fantastiska erbjudanden på upplevelser, resor, shopping och mycket mer! • Tillgång till hotellets gym för träning. • • Om oss Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm. Redo att påbörja en spännande resa med Strawberry? Ansök idag för att vara med och skapa oförglömliga upplevelser! Ansökningar granskas löpande, och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Intervjuer genomförs fortlöpande.

3 dagar sedan
Sista ansökan:
2 juli 2025
Vill du leda ett kök där passion, gemenskap och skärgårdsmagi möts?
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och kökschefer

På Stenungsbaden Yacht Club söker vi nu en köksmästare som vill ta en nyckelroll i en spännande tillväxtresa. Vi står inför en ny fas med stora ambitioner – och du kommer spela en central roll i vår utveckling. Som köksmästare ingår du i hotellets ledningsgrupp och är med och formar framtiden för hela destinationen, inte bara köket. Här får du chansen att kombinera din passion för gastronomi med ett modernt och inkluderande ledarskap, i en miljö som bokstavligen andas hav, energi och upplevelser. Varför välja oss? Vi är inte bara ett hotell – vi är en plats att längta till, en livsstil och en upplevelse. Med ett unikt läge vid havet, ett marint koncept och en stark känsla av gemenskap skapar vi minnesvärda stunder för våra gäster – och för vårt team. Hos oss får du: • En strategisk roll i ledningsgruppen där du får vara med och fatta beslut som påverkar hela verksamheten. • En vardag i ständig utveckling – vi är nyfikna, förändringsbenägna och redo att växla upp. • Ett kök att forma – här finns utrymme att sätta din prägel på menyer, koncept och upplevelse. • Ett starkt team att leda och utveckla, i nära samarbete med hotellets andra avdelningar. • En genuin arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra gäster – på riktigt. • En miljö som inspirerar – havet, naturen och skärgårdsluften är alltid närvarande. Vem hoppas vi att du är? Du är en trygg, inspirerande och närvarande ledare som älskar att arbeta i driften – mitt i pulsen, nära teamet och gästerna. Du har ett stort hjärta för mat, människor och upplevelser, och du får energi av att coacha andra till att växa. Vi tror att du: • Är passionerad, prestigelös och nyfiken. • Har god erfarenhet av att leda team inom restaurang/kök. • Är kommunikativ, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap. • Har stark ekonomisk förståelse och är trygg i att ansvara för budget, resultat och personal. • Brinner för kvalitet, hållbarhet och utveckling. • Trivs med att tänka nytt, ta initiativ och arbeta lösningsorienterat. • Förstår vikten av samarbete över avdelningsgränser. • Är flexibel vad gäller arbetstider – kvällar och helger är en naturlig del av jobbet. Ditt uppdrag hos oss Som köksmästare kommer du att: • Leda och utveckla köksteamet för att nå uppsatta mål. • Arbeta operativt i driften och vara en närvarande förebild. • Skapa menyer som speglar vårt koncept, vår miljö och våra gästers förväntningar. • Säkerställa effektiva arbetsrutiner och högsta kvalitet i allt vi gör. • Ansvara för budget, kostnadskontroll och lönsamhet inom köket. • Aktivt bidra till att skapa en hållbar, välmående och engagerande arbetsmiljö. • Vara en viktig röst i ledningsgruppen och bidra till hotellets helhetsutveckling. Om tjänsten • Omfattning: 100% tillsvidareanställning • Provanställning: 6 månader • Tillträde & lön: Enligt överenskommelse Är det dig vi söker? Vill du ta nästa kliv i din karriär, i en miljö som är lika levande som inspirerande? Har du viljan att påverka och förmågan att leda andra mot ett gemensamt mål? Då hoppas vi att du söker. Välkommen till Stenungsbaden Yacht Club – där varje dag är ett äventyr och varje måltid en upplevelse.

3 dagar sedan
Sista ansökan:
15 juli 2025
Service/bartender personal
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss kommer du alltid att vara där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning. Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig: • Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotellpersonal • Att du ingår i beslut som rör din avdelning • Att just din åsikt spelar roll • Att du kommer att uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer • Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt • Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill • Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring På Clarion Hotel Sundvall hittar du Brasserie NÒR som är ett modernt brasserie som hyllar det nordiska köket med en fast och stabil förankring i Europa. Det betyder att vi tar hand om våra lokala råvaror och traditionella rätter men uppdaterar dem med centraleuropeiska smaker. Igenkänning med en twist! Hotellet har 270 rum, 1 bankettsal samt 9 mötesrum. Vi har även vårat Livingroom på entreplan, där man hittar ett skönt barhäng med liv & rörelse och aktiviteter samt banketter. Längst upp på hotellet hittar man Element spa & vårat egna Gym, på vårt spa har vi en fantastisk uppvärmd utepool, ångbastu, torrbastu & relax duschar. Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gäst upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem? Nu söker vi ivriga, erfarna och karismatiska serveringspersonal med erfarenhet av bar, du ingår i ett mycket kompetent team som rapporterar till Restaurangchefen. Gärna fyllda 20år. Som serveringspersonal har du en avgörande roll i att skapa unika upplevelser för barens och restaurangens gäster. Det är önskvärt att du har ett brinnande intresse för, och god kunskap om, mat och dryck, har humor, är professionell och personlig i dina möten med andra människor samt har en positiv energi som smittar. Du är företagsam, gillar att testa dig fram med olika drycker, och gillar att specialisera dig på något unikt. Ju pirrigare desto bättre. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Du är en lagspelare, men kan även arbeta bra självständigt. Du är ansvarsfull och drivs av ett gott samarbete mellan dig och dina kollegor och du tar varje dag fullt ägande över gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget arbetsområde. Tjänsten innebär arbete både dagar, kvällar och helger – precis som det är normalt att arbeta på hotell. Lön: enligt kollektivavtal Tjänst: Deltid Kanske du studerar och vill göra något extra på sidan av? Vill du vara en del av vår framtid inom Clarion Sundsvall? Gillar du att bli utmanad och att utmana? Känner du att du känner igen dig själv i det du precis läst? Ja, då kanske du är den vi söker. I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter: • Att skapa oförglömliga upplevelser för restaurang- och bargäster. • Traditionellt bar- och serveringsarbete. • Övervaka kontinuerligt gästernas tillfredsställelse och vidta åtgärder vid behov. • Arbete på övriga outlets vid intresse • Arbeta själv i bar kan förekomma • Bankett servering About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry.

8 dagar sedan
Sista ansökan:
6 juli 2025
Erfaren och flexibel KOCK sökes till Quality Hotel Prisma i Skövde
Nordic Choice Commercial Services AB
Köksmästare och souschefer

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Är du redo att skapa oförglömliga gästupplevelser? På Quality Hotel™ Prisma i Skövde är ingen dag den andra lik - tack och lov! I ena stunden serverar vi mat till stamgästen på affärsresa, medan du nästa stund är det hockeylaget med guldmedaljen i handen som ska serveras mat. Nu söker vi en kock som tillsammans med Food & Beverage-teamet ska skapa smakfulla matupplevelser för alla våra hotell- och konferensgäster. En stor del av hotellupplevelsen handlar om fantastiska matupplevelser. Det ska både smaka fantastiskt och serveras med ett leende! Men det är många trådar som dras innan gästen tar sin första tugga. Är du en riktig foodie med känsla för planering och ledarskap? Då bör du fortsätta läsa! Nyfiken på vad rollen innebär? • Rollen innebär att planera och laga luncher och sällskapsmenyer i linje med våra koncept. • Vi följer rutiner för ekologiska produkter och kraven för källsortering. • Lagar kopplade till hälsa, miljö och säkerhet kommer också att vara din högsta prioritet! • Tjänsten innebär arbete dag, kväll och helg. Låter detta som du? • Du älskar att laga mat och skapa positiva upplevelser för gästerna. • Du har positiv energi som sprider sig och inspirerar andra. • Du är noggrann samtidigt som du är kreativ och vill bidra till minskat matsvinn. • Du trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera nästan allt som dagen bjuder på. • Du har en särskild talang för att hitta den bästa vägen framåt. • Du är en lagspelare, och dina kollegor ser dig som tillgänglig och stöttande. • Erfarenhet inom restaurang i hotellbranschen är ett plus. Varför välja Quality Hotel™ & Strawberry? Vi erbjuder mer än bara ett jobb – vi erbjuder en plats där du kan växa, både personligt och professionellt. På Quality Hotel™ tror vi på generös gästfrihet, och det gäller även vår personal. Hos oss får du: • En dynamisk och snabb arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. • Möjligheter till karriärutveckling och tillväxt inom Strawberry-gruppen. • Personalrabatter och förmånliga friends & family-priser på våra 200+ hotell. • Fyra gratis hotellnätter varje år. • 25 % rabatt på mat och dryck på alla våra restauranger och barer. • Fantastiska erbjudanden på upplevelser, resor, shopping och mycket mer. Om Strawberry Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm. Förbered dig på att skapa oförglömliga ögonblick tillsammans med oss! Ansök idag för att bli en del av vårt team och skapa oförglömliga gästupplevelser! Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte – tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön, villkor och tillträde enligt ök. Rekrytering sker via vår rekryteringsportal, vi hanterar ej ansökningar via e-post eller andra kanaler. För mer information om tjänster, frågor eller funderingar, kontakta Ina Aganovic, +46 (31) 779 11 01 eller [email protected]

8 dagar sedan
Sista ansökan:
27 juli 2025
Spa host
Nordic Choice Commercial Services AB
Hovmästare och servitörer

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Ready to create unforgettable guest experiences? Clarion hotel Sundsvall is in search of a new successful Spa host to Elements spa. We see that you’re skilled in both service and beverages. We pride ourselves on our commitment to quality, innovation, and excellence in service. At Clarion, you are expected to elevate the quality of life for both your guests and your colleagues. You achieve this by staying professional, optimistic, and attentive in everything you do. What you'll do: • Oversee the guest satisfaction • Manage the day-to-day functions of the spa. • Serving beverages and food • • This is a extra when needed position with a start date to be agreed upon. The position requires working varied shifts, including evenings and weekends. You’ll shine here if you are: As a Strawberry leader you are expected to live the culture by energizing teams and creating engaging workplaces where people love to come to work. You build bridges through relationships, collaboration, and trust. You own it by making decisions with the company's best interests in mind, setting clear goals, and holding yourself and others accountable for achieving results. You lead the way with vision and purpose, and fuel potential by maximizing individual strengths to help others reach their full potential. Bonus points for: • Experience and knowledge of restaurant or spa operations . • Able to create great customer experiences. • Turning challenges into opportunities, managing multiple tasks, and keeping high standards, even when things get tough. • Knowledge of beverage & food safety • We value the power of diversity within Strawberry. Different backgrounds, experiences, and ideas create a unique and inspiring work environment. Why Join Clarion & Strawberry? At Clarion, you’re part of a brand that combines the best of urban style and premium quality, and that commitment extends to our team. Here’s what you’ll enjoy: • A fast-paced, inspiring work environment where your contributions are valued • Opportunities to grow and develop within the dynamic Strawberry group • Friends & family discounts rates across our 200+ hotels • Exclusive deals on experiences, travel, shopping, and more About Clarion Clarion isn’t just a place to stay - it’s a cosmopolitan destination. With over 30 hotels across the Nordics, we personify a vibrant, urban lifestyle, seamlessly blending quality, hospitality, and sophistication. Our prime locations and aesthetic appeal make us the go-to spot for an urban adventure, whether for work or play, delivering 24/7 service that defines the premium experience. About Strawberry Strawberry is not just any company in the hotel industry - we're a rebel, with a warm beating heart. Strawberry is a portal to a world of more than 240 hotels, 120 restaurants and 20 spas, where we create thousands of experiences every day. Strawberry is built on our core values: energy, courage and enthusiasm. Our team of 20,000 skillful individuals from more than 166 countries is what makes us grow. Ready to Make an Impact? If this sounds like you, don’t wait - apply today to join our team and help shape premium guest experiences with Clarion. We’re reviewing applications continuously, so positions may be filled before the deadline.

9 dagar sedan
Sista ansökan:
6 juli 2025
Trygg & erfaren KÖKSMÄSTARE sökes till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen
Nordic Choice Commercial Services AB
Köksmästare och souschefer

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Är du vår blivande Köksmästare på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen? Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta vårt nya hotell in i framtiden! Du har erfarenhet från större bankettverksamheter, håller hög kvalitétsnivå, är strukturerad med ett ekonomiskt sinne. Du rapporterar till vår Service Crew Manager F&B. Din profil Du är en matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus. Din bakgrund • Gedigen och dokumenterad bakgrund som kökschef. • Du har jobbat med stora volymer och logistik. • Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning. • Du är van att driva igenom F&B-koncept och jobba strategiskt framåt. • Naturlig och coachande ledare, schemaläggning, rekrytering. • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. • Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering. • Goda datakunskaper. • Meriterande om du har kunskaper i Strawberrys specifika system. Om oss QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter. Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, àla carte restaurang och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell! Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något. På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Strawberry koncernen tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj. Är du med på noterna? Kom in i rampljuset och ansök innan senast datum. Vi rekryterar och träffar kandidater löpande, med det kan rekryteringen avslutas i förtid då vi har hittat vår kandidat. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger.

9 dagar sedan
Sista ansökan:
24 augusti 2025
Hovmästare till Hernö Gin Hotell
Nordic Choice Commercial Services AB
Hovmästare och servitörer

Hernö Gin Hotell är ett unikt koncepthotell längst Höga Kusten, havsnära beläget i centrala Härnösand. Vi erbjuder ett förstklassigt och personligt boende i en gindestination laddad med smak- och naturupplevelser med närhet till både äventyr och avkoppling för såväl affärsresenären, aktivitetsgästen, familjen och grupperna. Hotellet består av nio våningar som rymmer 120 rum, flera barer varav en ginbar, restaurang, SPA samt konferensanläggning med sju lokaler som tar upp till 225 personer. Hovmästare till Hernö Gin Hotell – En unik upplevelse i världsklass Plats: Härnösand Omfattning: Heltid Arbetstider: Kväll Tillträde: Enligt överenskommelse Vill du bli en del av ett hotell och restaurangkoncept där hantverk, kvalitet och gästupplevelse står i centrum? Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad hovmästare till vårt team på Hernö Gin Hotell – ett destinationshotell skapat i samklang med världens mest prisbelönta gin. Om rollen Som hovmästare hos oss är du navet i vår restaurangverksamhet. Du ansvarar för att våra gäster får ett varmt välkomnande och en förstklassig upplevelse – från första intryck till sista tugga. I rollen leder du det dagliga arbetet i restaurangen, samordnar med köket och säkerställer att allt flyter på smidigt och effektivt. Du är gästernas främsta kontakt under deras besök och en självklar ledare för vårt team av servispersonal. För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark ledare som både kan delegera och ta stort eget ansvar. Du har förmågan att överblicka restaurangen i sin helhet samtidigt som du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter och finnas där du behövs – alltid med fokus på service, kvalitet och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för den dagliga driften av restaurangen • Leda och motivera serveringspersonalen • Planera och säkerställa hög servicenivå vid först och främst middag och kvällsevent • Samarbeta nära kökschef • Vara ett föredöme i värdskap, service och detaljfokus • Bidra till att utveckla rutiner och arbetssätt Vi söker dig som: • Har flerårig erfarenhet av arbete i restaurang, gärna i ledande roll • Är en naturlig ledare med känsla för service, struktur och kommunikation • Har goda dryckeskunskaper, gärna med intresse för gin • Är prestigelös, lösningsorienterad och trivs med att ta ansvar Vi erbjuder: • En unik arbetsmiljö i en vacker och inspirerande miljö i Härnösand • Möjligheten att vara med och forma ett nytt hotell- och restaurangkoncept • Personalrabatter och förmåner Vill du vara med på vår resa? Urval sker löpande – vänta inte med att söka! Välkommen till Hernö Gin Hotell – där varje gäst är vår viktigaste gäst.

9 dagar sedan
Sista ansökan:
17 juli 2025