M Dryck & Konsult AB jobb

Lediga jobb hos M Dryck & Konsult AB

Kom på ett av våra rekryteringsevent mellan 12.00 - 17.00

Letar du efter en schysst och trivsam arbetsplats i vår och sommar?Hotel Svea ligger vid havet i centrala Simrishamn på vackra Österlen. Vi har 62 rum, restaurang, trädgårdsbar med stor uteservering samt sju möteslokaler. Vi ingår i hotellkedjan Best Western.Vi söker dig som vill utveckla restaurang och hotellupplevelsen tillsammans med oss för gästerna och dina blivande kollegor. Du brinner för värdskap och service.Genom att klicka på skicka ansökan kommer du till ett formulär där du enkelt fyller i lite snabba saker om dig själv och vilka tjänster som du söker, samt vilken dag. Därefter skickar vi en tid som vi ses på söndag den 28 april eller söndag den5 maj. Det är mellan 12.00 - 17.00.Du berättar kort om dig själv och varför du söker tjänsten. Alla sökande får en intervju.Vi letar efter SERVERINGSPERSONALTILLRESTAURANG OCH TRÄDGÅRDSBAREN. BARTENDER TILL VÅR TRÄDGÅRDSBAR FRUKOSTPERSONAL TILL RESTAURANGENRECEPTIONIST TILL HOTELLVERKSAMHETEN KOCKAR TILL RESTAURANG PIRATEN I SOMMAR Kan du inte ladda uppditt cv, ta med det den28 april.Tycker du formuläret är krångligt. Skicka ett mail och anmäl dig direkt till vårt rekryteringsevent. Glöm inte att skriva vilken tjänst du är intresserad av och vilket datum du kommer.Dagen efter måndagen den 29 april respektive 6 april får du svar på din ansökan. Välkomna!Bjö[email protected]

26 april 2024
Sista ansökan:
13 oktober 2024
Vill du jobba säsong söder om Stockholm ⛵️ Tillsättning omgående

JOBBA SOM KONSULT UNDER SOMMAREN På Progressio tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar bättre förutsättningaroch lättare tillgång till att hitta bra företag att jobba med. Med oss får dufår du möjligheten att vidga dina vyer,utvecklas, både personligt och yrkesmässigt.För oss är gemenskap, yrkesstolthet, high-fives och värderingar viktiga delar.Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former.People, Planet and Profit. VÅREN &SOMMAREN2024Vi letar nu efter dig som är tillgänglig och vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser där människor gillar att spendera tid. Du kan med andra ord jobba och uppleva dessa platser samtidigt som du få, helt enkelt. Du arbetar hos någon av våra samarbetspartners, på ettställe under helaperioden med tydliga förutsättning. DET HÄR ÄR DUVi söker dig som är hel och ren, har jobbat något eller några år som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du gillar att laga mat och service helt enkelt.Du kommer överrens med de flesta personerna du jobbar med. Din attityd och ambitioner är viktiga att göra ett bra jobb. Samtidigt är skorna knutna och knivarna slipade. DET HÄR FÅR DU Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobbMöjlighet att bygga dig nätverk som kan hjälpa dig framåt i karriärenProjektanställning över säsongBra lön och andra förmåner Boende ingårvid flyttANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN.OM PROGRESSIO Vi är ett personligt,närvarande och engagerat företag som värdesätter relationer med människor högt. För oss är transparens och öppenhet viktiga delar. Oavsett om det är medarbetare, kollegor eller samarbetspartners.Progressio står på fyra olika inriktningar och hjälper kollegor inom hotell och restaurangbranschen där medarbetaren står i centrum.Det genom att hjälpa till attdigitalisera, utveckla strategier och processer för att följa samhällsutvecklingen.Det gör vi med alla olika företag med fokus på små och medelstora.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre.

25 april 2024
Sista ansökan:
12 oktober 2024
Kockar för magiska säsongsjobb nära havet? (17 tjänster) BRA LÖN 👊🏻

Vill du vara med på en resaframåt och bli uppskattad av din arbetsgivare? Samtidigt utöka ditt nätverkoch träffa nya människor samt göra det du älskar, laga mat.Vi värdesätter att du har kunskap och erfarenhet, samt är en doer när du jobbar. Du ser lösningar på problem, och är en go kollega.För oss är ambitioner och attityd framåt viktiga delar.Att vara på fantastiska platser med goa kollegor är hygienfaktorer idag på arbetsmarkanden.Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen helt enkelt. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Prepp inom olika kök- Laga mat- Är strukturerad och ordningsam- Är en lagspelande person som vet om att alla i teamet är viktiga.DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Utbildningar och mentorskap i din anställning one to one.- Bra förmåner- Ett hållbart schema- Härliga relationer och kollegor som uppskattar dig- Tjänster över säsong eller heltidANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN.OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro tillsammans med våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som person ska veta vad som ingår i din anställning ochfå förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former.Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa.

23 april 2024
Sista ansökan:
10 oktober 2024
Mat och konceptutvecklare med fokus på dagtid 👊🏻

Vill du vara med i uppstarten och utveckla vårt matkoncept på Play Hotel?Vi finns i Mjölby och erbjuder våra gästeren modern och fräsch upplevelse för både små och stora företag, familjer, föreningar eller den enskilde resenären.Det meden mötesplats där fokus är påaktiviteter medpadel, gym, golfsimulator, äventyrsgolfoch pingis.Vi tror du har en bakgrund inom kök, är planerad ochvill utvecklas i en mindre organisation för att vara med och sätta standarden för framtiden.Fokus kommer att varapå att skapa ochutvecklavårt matkoncept med frukost, event och bistro. ROLLENSom kock på Play Hotel får du ansvara för dendagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt. Du ärstrukturerad, kvalitets säker när det kommer tillprodukteroch ser till att högsta kvalitet hålls när det kommer till servering.Vi strävar efter hög gästnöjdhet och återkommande gäster där mat är en viktig del.Du kommer att arbeta aktivt med utveckling av menykoncept med fokus på frukost och matmenyer kopplade till olika event såsom After work, bistromeny ochmiddagar kopplade till konferens & möten.Tjänsten100%anställning (6 månaders provanställning tillämpas)Arbetstider är förlagda på dagar, kvällar och helger. Det med fördel mednärfrukost förberedes och serveras.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheterEkonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor.(Meriterande att ha jobbat med Martin och Servera)DET HÄR FÅR DU - Vara med i en uppstart och sätta nya koncept- Driva utvecklingen framåt- Trygghet i din anställning- Friskvård på företaget med gym och padel- Ett hållbart schema, fördel frukost- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerDET HÄR FÅR VI - Är ansvarstagande och noggrann- Gillar att se saker att växa- Intresserad på nya utmaningarDenna rekrytering drivs av Progressio. Vid frågor kontaktaMagnus [email protected] PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

17 april 2024
Sista ansökan:
4 oktober 2024
Är du kock och i början av din karriär?

Är du nyfiken och driven.Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst. DET HÄR ÄR DU Du har genuint intresse för mat &matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror. Du vill arbeta ien kreativ miljö Du gillar attutveckla och utvecklas Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter. DET HÄR FÅR DU Laga all mat från grunden Unika karriärsmöjligheter Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar) En viktig roll i vår utveckling I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:MajMärk ansökan "Kock Vasamuseet"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus [email protected] VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen. Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.

11 april 2024
Sista ansökan:
28 september 2024
Kreativ kock till Play Hotel

Vill du vara med i uppstarten och utveckla vårt matkoncept på Play Hotel?Vi finns i Mjölby och erbjuder våra gästeren modern och fräsch upplevelse för både små och stora företag, familjer, föreningar eller den enskilde resenären.Det meden mötesplats där fokus är påaktiviteter medpadel, gym, golfsimulator, äventyrsgolfoch pingis.Vi tror du har en bakgrund inom kök som kock, är planerad ochvill utvecklas i en mindre organisation för att sätta standarden i ett helt nytt och fräscht kök. Fokus kommer att varapå att utvecklavårtfrukosterbjudande, enklare bistro och eventmenyer. ROLLENSom kreativ kock på Play Hotel får du ansvara för dendagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt. Du ärstrukturerad, kvalitets säker när det kommer tillprodukteroch ser till att högsta kvalitet hålls när det kommer till servering.Vi strävar efter hög gästnöjdhet och återkommande gäster där mat är en viktig del.Du kommer att arbeta aktivt med utveckling av menykoncept med fokus på frukost och matmenyer kopplade till olika event såsom After work, bistromeny ochmiddagar kopplade till konferens & möten.Tjänsten100%anställning (6 månaders provanställning tillämpas)Arbetstider är förlagda på dagar, kvällar och helger. Det med fördel mednärfrukost förberedes och serveras.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheterEkonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor.(Meriterande att ha jobbat med Martin och Servera)DET HÄR FÅR DU - Vara med i en uppstart och sätta nya koncept- Driva utvecklingen framåt- Trygghet i din anställning- Friskvård på företaget med gym och padel- Ett hållbart schema, fördel frukost- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerDET HÄR FÅR VI - Är ansvarstagande och noggrann- Gillar att se saker att växa- Intresserad på nya utmaningarDenna rekrytering drivs av Progressio. Vid frågor kontaktaMagnus [email protected] PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

11 april 2024
Sista ansökan:
28 september 2024
Cafébiträde med fokus på kallkök

Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?Vill du varaarbeta på enkreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat frångrunden? Här arbetar vi med produkter som du kan stå bakom. Det kan vara de bästa styckdetaljen, att det är närodlat och lokalt, eller att du ska förädla råvarorna.Med de flesta av våra samarbetspartners restaurangerarbetar man iteam av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olikabakgrunder, kompetenser och erfarenheter.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara Planering Prepp Tillagning Service DET HÄR ÄR DU Du har genuint intresse för mat &matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror. Du vill arbeta ien kreativ miljö Du gillar attutveckla och utvecklas Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter. DET HÄR FÅR DU Laga mat från grunden Härliga människor runt dig Bra utbildningar på arbetsplatsen Tjänsterna varierar mellan säsong, sommar och heltidsjobb.Tillsättning: April/ Maj/ JuniHAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus [email protected] OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan.

10 april 2024
Sista ansökan:
27 september 2024
Operativ Köksmästare

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Detta är en spontanansökan för framtida jobb ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

9 april 2024
Sista ansökan:
26 september 2024
Cafébiträde med fokus på kök

Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?Vill du varaarbeta på enkreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat frångrunden? Här arbetar vi med produkter som du kan stå bakom. Det kan vara de bästa styckdetaljen, att det är närodlat och lokalt, eller att du ska förädla råvarorna.Med de flesta av våra samarbetspartners restaurangerarbetar man iteam av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olikabakgrunder, kompetenser och erfarenheter.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara Planering Prepp Tillagning Service DET HÄR ÄR DU Du har genuint intresse för mat &matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror. Du vill arbeta ien kreativ miljö Du gillar attutveckla och utvecklas Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter. DET HÄR FÅR DU Laga mat från grunden Härliga människor runt dig Bra utbildningar på arbetsplatsen Tjänsterna varierar mellan säsong, sommar och heltidsjobb.Tillsättning: April/ Maj/ JuniOM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan.

9 april 2024
Sista ansökan:
26 september 2024
Driven Lunch & Festvåningskock till Vasamuseet

Är du vår nästa lunch och festvåningskock? Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst. DET HÄR ÄR DU Du har genuint intresse för mat &matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror. Du vill arbeta ien kreativ miljö Du gillar attutveckla och utvecklas Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter. DET HÄR FÅR DU Laga all mat från grunden Unika karriärsmöjligheter Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar) En viktig roll i vår utveckling I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:FebruariHAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus [email protected] VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen. Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.

8 april 2024
Sista ansökan:
25 september 2024