Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Är du en av våra nästa kock som vill vara med och utvecklas hos en av våra samarbetspartners? Det för att komma framåt. Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att testa nya möjligheter. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Anställningen startas hos oss, och kan komma att övergå direkt hos kunden mär tillfälle ges. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Är du pizzabagare och gillar att jobba i en schysst miljö i Stockholm Skärgård? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du vet om att kvalitet och tempo är viktigt, likväl som hantverket samt ingredienserna är det som är avgörande för en grym pizza. ROLLEN Som pizzaiolo ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Har en god struktur - Öppensinnad - Social DET HÄR FÅR DU - Bra lön - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Säsongsanställning 100% Tjänsten tillsätts omgående och pågår till 31 augusti OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Konkurrenskraftig lön - OB - Boende finns - Tjänstepension & försäkringar via Fora - Kollektivavtal finns. ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Vill du ha havet som närmsta granne och vara en viktig del när det kommer till att arbeta i disken hos oss. Det på en av Västsveriges vackraste platser. På Gullmarsstrand, som ligger på vackra Skaftö, letar vi nu efter dig som älskar att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster, har stor passion för matlagning och gillar att arbeta i team. Jag som är ansvarig i köket och över disken heter Markus och jag gillar att arbeta med gruppen mot gemensamt satta mål. Vi har roligt på jobbet och samarbetar över gränserna i köket. Vi är stolta över det vi gör och skapar karriärsmöjligheter för personer med rätt attityd och ambitioner framåt. När det kommer till disken handlar det inte bara om att få tallrikar, glas och köksutrustning rent. Det handlar mycket om planering, logistik och hålla i ordning. DET HÄR TROR VI OM DIG Du är noggrann i ditt arbete Du är strukturerad och planerad i ditt arbete Du är en teamplayer som gillar att utvecklas Är organiserad och har öga för detaljer Din attityd och ambitioner framåt är viktigt hos oss. Vi tror du kan vara i början av din karriär, likväl som du har mycket kunskap och erfarenhet sedan tidigare. Svenska är ett krav i tal och skrift. Meriterande är engelska. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt, men inget måste. DET HÄR FÅR DU Arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö Skapa förutsättningar för teamet En trygghet och stabil arbetsgivare TJÄNSTEN 80-100% HRF kollektivavtal Rollen är förlagd på dagar, kvällar och helger TILLSÄTTNING Juni - september (chans till förlängning) VID FRÅGOR KRING PROCESSEN Rekryterande chef Markus Rönnqvist [email protected] OM OSS Vi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team! Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster.
Vill du jobba på en restaurang som ligger på en av Sveriges vackrasta platser? Då ska du läsa vidare. Vi tror att du har jobbat något eller några år och vill jobba på en schysst restaurang med rätt förutsättningar att lyckas. Du vill komplettera vårt unga team och är hjälpsam framåt. Du är en lagspelare som är social och framåt. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
Vill du jobba på några av Sveriges absolut roligaste platser inom hotell och restaurangbranschen? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare och samarbetspartner inom hotell och restaurangbranschen. Vi hjälper företag och människor att trivas och skapar förutsättningar tillsammans framåt. Vi tror att du har jobbat något eller några år, eller väldigt många år. Det viktiga är att du har ambitioner och rätt attityd framåt. ROLLERNA Vi letar efter olika kompetenser och erfarenheter som våra samarbetspartners letar efter. I vissa fall handlar det om att vara en del i teamet, andra fall handlar det om uppstart eller förändringsfas där du är van att leda andra människor och nå andra mål i verksamheten. Du fyller i ansökan genom vår portal. DET HÄR ÄR DU - Flexibel - Har en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Startjuni OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Är du köksmästare och letar efter en viktig roll för framtiden? Vill du vara med och arbeta med oss på Progressio i vårt utvecklingsarbete när det kommer till att driva samarbete, utveckling och framtidens generartion. Grunden sitter i vällagad och god mat som ska vara energirik och varierat, likväl som omtyckt och gott. Samtidigt som du är en viktig del och trygghet i organisationen och dess utveckling. Letar du en utmaning? ROLLEN Som köksmästare kommer du ansvara för att helheten. Du leder du den dagliga driften, är närvarande, gillar att laga mat och är social. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för våra gäst och samarbetspartner. Du kommer att laga mat till ca 400 personer barn och ungdomare per dag som är mellan 6-15 år, säkerställa att matsalen är i uppsatt och att rutiner, inköp och listor sköts. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Budgeten är viktig att hålla. Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, inköp och inventering DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Dagtidsjobb - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor framåt - Noggrann - Social - Coachande Ledarskap - Ansvarig för budget, planering och daglig drift OM ANSTÄLLNINGEN - Tillträde 3 augusti 2025 - Anställningsgrad 87,5% (möjlighet till 100%) - Lön efter överenskommelse - Försäkring och pension via Fora - Bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregistret är ett krav. VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Gillar du högt tempo, möta härliga gäster, vara i en sommarmiljö och skapa nya relationer för livet? Det här är en unik möjlighet för dig som har jobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din restaurangkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba i en schysst miljö, ha kul och jobba där gästen står i fokus. Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att träffa människor, har högt tempo i dig och skapa upplevelser. Om så är fallet. Då är vi en perfekt kombination. ROLLEN Att arbeta inom restaurang ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att servicen som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Försäljning - Gästservice - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Lön efter överrenskommelse - OB - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt. Här är möjligheterna oändliga.
Är du redo att ta nästa steg i karriären och leda köket på en av Karlskronas mest välbesökta restauranger? Stars and Stripes söker nu en driven och engagerad Köksmästare som vill vara med och skapa gästupplevelser i toppklass – och samtidigt spela en nyckelroll i vår fortsatta expansion. Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som köksmästare på Stars and Stripes Karlskrona leder du ett köksteam med fokus på kvalitet, effektivitet och matglädje. Du ansvarar för den dagliga driften, utvecklar menyer och säkerställer att vårt kök levererar i toppklass – varje dag. Rollen kan bli större och du är en aktiv del i uppstarten av nya enheter i vår framtida expansion. Du blir en självklar del av vår ledningsgrupp och har en viktig roll i att forma och utveckla vårt matkoncept inom Stars and Stripes. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Skapa och utveckla dagens menyer Driva team God råvarukännedom Strukturerad och lösningsorienterad Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiska kunskaper inom schemastyrning och bemanningsplanering Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - En central roll i en stark och växande restaurangkedja - Rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb - Trygga anställningsvillkor - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Möjlighet att påverka och forma vårt matkoncept DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap VID FRÅGOR Magnus Olsson, Progressio [email protected] 070-840 29 40 OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Välj ett jobb för att visa detaljer