Kallskänka till Sodexo

Hem/Kallskänka/Kallskänka till Sodexo
heltid
Publicerad: 11 april
Sista ansökan: 10 maj

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Är du vår nya medarbetare i köket?

Vi är en restaurang på naturhistoriska riksmuseet som har öppet alla dagar i veckan från den 4 juni 2024.

Tjänsten är roterande med våra två andra kockar och köksmästare vilket innebär att du jobbar var fjärde helg.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer/Krav:


• Vana från arbete i kök.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förståelse och tal i engelska
• Har goda kunskaper om HACCP
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning osv)
• har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock
• 2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta att arbeta i kök
• Är kvalitetsmedveten och innovativ
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Vi erbjuder:


• En rolig och varierande arbetsplats
• Friskvårdsbidrag
• Bra arbetskamrater
• Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
• Ett stimulerande och utvecklande jobb
• Kollektivavtal

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. 

Frågor besvaras av Marie Wiberg, [email protected]


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.