Kallskänka

Sök bland 60 lediga jobb som Kallskänka och börja ditt nya yrkesliv idag!

Källskänka till varierande och spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet. Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.   Vem är du? En avslutad kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från restaurang eller hotell av kallskänksarbete, bland annat desserter, sallader och förrätter. Alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från att arbeta med storkök, bankett och eller a la carte. Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel. Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?  Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!  Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.   Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!   Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.  Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.  Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

25 april 2025
Sista ansökan:
31 maj 2025
Kallskänka sökes till Eatery i centrala Stockholm
Eatery Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eaterys hemsida här Om jobbet Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och service? I rollen som kallskänka får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Inom Eatery arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar: Vi är Hjärtliga, ansvarfull och effektiva. Sök redan idag, då urval sker löpande. Om dig Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat. Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Dina arbetsuppgifter I din roll som kallskänka kommer du att arbeta nära kockarna. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider. Du kommer också var delaktig att hjälpa till vid lunchen genom att servera våra gäster vid luckan. Eatery har också verksamhet över stora delar av dygnet och dina arbetstider följer restaurangens öppettider, som kan vara både på konferens, festvåning kväll och helg. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen då vi jobbar i team för gästen och hjälper varandra där det behövs. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst två års dokumenterad erfarenhet som kallskänka. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter. Ansök Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

24 april 2025
Sista ansökan:
24 maj 2025
Frukost kock
Park Hotell Stockholm AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en frukost kock som jobbar natt/morgon skift . Detta innebär en heltids tjänst börjar 03:00-11:30 fem dagar i veckan.

24 april 2025
Sista ansökan:
24 maj 2025
kallskänka
Konditori Lido AB
Kockar och kallskänkor

Vi på Lido konditori och Böna cafe söker nu en passionerad och erfaren kallskänka till vårt team! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö där kvalitet och smak står i fokus. I arbetsuppgifterna ingår att tillaga kalla rätter, enklare varma rätter, buffemat, förbereda smörgåsar sallader och smörgåstårtor. Självklart med goda kunskaper inom livsmedelshygien. Beställning av varor, uppackning av varor. Städning, disk och att hålla allmänt rent och snyggt. Samarbeta med kollegor för att planera utveckla och uppdaterade menyer med senaste mattrenderna. Krav Vi vill att du har minst två års erfarenhet av kallskänksjobb inom restaurang/catering. God kunskap om livsmedelssäkerhet och hygien. Personliga egenskaper Förmåga att arbeta i högt tempo. Att du är teamorienterad med god kommunikationsförmåga. Arbetstider Tjänsten är i första hand en tidsbegränsad anställning över sommaren men det finns goda möjligheter till en fast tillsvidare anställning. Tjänsten är heltid med arbetstider som inkluderar varannan helg. Ansökan Skicka ditt CV och ett personligt brev jobb@konditorilido senast 26/3 märk din ansökan med "Kallskänk" Varmt välkommen med din ansökan!

24 april 2025
Sista ansökan:
24 maj 2025
Kallskänka 75%
Kustkonferens AB
Kockar och kallskänkor

Ljungskile Kurs och Konferens är beläget på toppen av Ljungskile mittemellan hav och fjäll. Vart du än befinner dig i huset så slås du av den magnifika utsikten. Vår dagliga drift är att erbjuda måltidstjänster till folkhögskolans deltagare , en högstadieskola i vår närhet samt att vi lagar mat till fem förskolor i vår närhet. Utöver det så har vi en väldigt populär lunchbuffé som gäster från när och fjärran besöker. Totalt serverar vi cirka 500 portioner mat om dagen. Och som grädde på moset så är vi en anläggning som erbjuder konferenser, dop, fester, minnesttunder och bröllop. Vi är helt enkelt med i livets alla skeenden. Det skapar en arbetsplats med stor variation i arbetet. Våra medarbetare stannar länge hos oss. Vår verksamhet har vuxit då vi har tagit oss an att driva krogen på Lyckorna golfklubb. Därmed behöver vi förstärkning i kallskänken uppe i vårt stora kök som ligger på samma område som Ljungskile Folkhögskola. Tjänsten är på 75% men det finns goda förutsättningar att ändå nå 100%. Vi söker dig med köksutbildning i grunden samt att du har arbetat minst 3 år som kock/kallskänka. Eller dig utan utbildning som har minst 5 års erfarenhet från att arbeta inom kök/kallskänk. Du brinner för att skapa kreativa kulinariska måltider ihop med övriga kollegor köket. Du kommer främst att arbeta med sallader, bakning och desserter samt konferensfikor. Du har förmågan att kunna planera din arbetsdag utefter de beställnigar vi har för dagen. Din arbetstid är förlagd till dagtid men kvällar och helger kan förekomma. Som person är du glad, positiv och kommunikativ. Då du är ute bland gäster och fyller på buffén när något är slut så kan du tala och förstå god svenska. Du har mycket energi och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Av oss får du en härlig arbetsplats med Västkustens bästa utsikt rätt framför din arbetsbänk. Intresserad? Vad väntar du på? Skicka in din ansökan idag märkt med Kallskänka 75%

24 april 2025
Sista ansökan:
24 maj 2025
Sommarjobb i köket på våra kollogårdar
Utepedagogik Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Till våra tre kollogårdar i Värmland söker vi nu dig med intresse för matlagning och service som vill utvecklas vidare inom detta. Vi utbildar dig så du behöver ingen formell utbildning, däremot värdesätter vi ditt intresse för matlagning, att du trivs att arbeta i högt tempo och att du vill hjälpa till att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en naturlig ledare i kök och matsal, van att ta initiativ och att arbeta strukturerat samt trivs i en miljö där barn och ungdomar utgör majoriteten av våra gäster. Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5-6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor. Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill". Arbetsuppgifter Som anställd i köket på kollo arbetar för att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare. Du kommer rotera mellan olika arbetsområden såsom varm- och kallkök och matsal och vi lär upp dig på plats, du behöver därför inte ha utbildning inom arbete i kök så länge du har ett driv att lära dig. Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt. Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse. Meriterande erfarenhet · Erfarenhet av att arbeta inom kök/kafé · Erfarenhet av att arbeta med barn · Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet · Erfarenhet av serviceyrke · Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost · Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer Personliga egenskaper · Ansvarstagande · Strukturerad · Initiativrik · Punktlig · Social · Bra på att ha många bollar i luften · Samarbetsförmåga Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Anställningsvillkor Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 6 -11 juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 12:e juni - 18:e augusti. Sökord: sommarjobb säsongsjobb skiftledare skolkök kollo kolloledare kök köket kock café cafébiträde kallskänka köksbiträde storkök säsong läger lägerledare sommar jobb

22 april 2025
Sista ansökan:
12 maj 2025
Erfaren frukostvärdinna/värd - Home Hotel Mektagonen - Sommarsäsong

Home Hotel är mer än bara ett namn - det är ett löfte. Vi är övertygade om att bra service startar med genuin omtanke, och vi ger allt vi kan för att skapa en plats där gäster känner sig välkomna och bekväma. Vi har över 50 hotell i Norden, och vi bjuder alltid våra gäster på middag, frukost och fika. Våra byggnader har ofta ett rikt och intressant arv, och vi är stolta över att inget av våra hotell är det andra likt. Home Hotel är en del av Strawberry. Home sweet home. Är du redo att flytta in i sommar? Home Hotel är ett helt nytt koncept med en enkel men kraftfull vision: att skapa en plats som känns som hemma, även när du är borta. Vi erbjuder mer än bara en säng för natten – vi vill skapa en upplevelse som dröjer sig kvar långt efter att gästen har checkat ut. En plats som är så varm, välkomnande och bekväm att den känns som att kliva in i sitt eget vardagsrum. Nu söker vi nya medarbetare till Home Hotel Mektagonen som vill bli en del av vår familj i sommar. Vi söker nu nya kollegor till vårt team för att jobba sommarsäsongen hos oss. Vi letar efter dig som har en del erfarenhet av restaurang/hotell och har vana i köket. Dina arbetsuppgifter: • Upplagning av frukostmat i varmkök • Förberedelse av mat samt ansvar för matsäkerhet • Ha uppsikt och se till att buffén alltid är snygg och ren under hela frukost tiden • Ha översikt och hjälpa till att plocka av disk samt städa restaurangen i slutet av passet. • Samarbeta med kollegor för att skapa en smidig och behaglig vistelse för alla gäster. Detta är en visstidsanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innefattar varierande arbetstider under sommaren på vardagar och helger. Vi ser gärna att du har följande erfarebheter: • Tidigare erfarenhet som kallskänka eller frukostvärdinna • minst 3 års erfarenhet av hotell/restaurang • Vana av varmkök och matsäkerhet Vi värdesätter styrkan i mångfalden inom Strawberry. Olika bakgrunder, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö. Erfarenhet inom hotell eller service är meriterande, men din inställning och vilja att skapa en hemtrevlig upplevelse är det viktigaste. Varför välja Home Hotel & Strawberry? På Home Hotel erbjuder vi mer än bara ett jobb – vi erbjuder en plats där även du kan känna dig hemma. Här får du: • En stödjande och välkomnande arbetsmiljö där ditt bidrag värdesätts • Möjligheter till utveckling och karriär inom Strawberry dynamiska bolag • Personalrabatter och förmånliga priser för vänner och familj på våra 200+ hotell • 25 % rabatt på mat och dryck på våra restauranger och barer • Exklusiva erbjudanden på upplevelser, resor, shopping och mer Om Strawberry Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm. Redo att välkomna gäster hem? Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vår resa för att göra varje vistelse på Home Hotel oförglömlig. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte – tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

22 april 2025
Sista ansökan:
25 maj 2025
Kallskänka/ kock Mr Cake
Mr Cake Stockholm AB
Kockar och kallskänkor

Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi ansvarig till köket hos oss på MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi kallskänka/kock som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad kock eller kallskänka Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll. Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo. Fördelar med att jobba hos oss Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Flexibla arbetstider (ej sena kvällar) Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs!

22 april 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
Kock/Kallskänka Paulas #jobbjustnu
Matital AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker nu en kock till Paulas där vi säljer kaffe, bullar och lunch. Där tanken är att vi vill börja köra mycket dagens/veckans luncher. Butiken ligger i den nyrenoverade Östermalms Saluhall. Våra öppettider i denna butik är från 7:30-19 på vardagar och 9.30-17.00 på lördagar, söndagar har vi stängt. Du som söker arbetet hos oss ska ha följande kvalifikationer; - Trevlig, glad och utåtriktad - God serviceförmåga - Stresstålig - Ansvarstagande - God samarbetsförmåga - Vilja till att ta in ny kunskap Vi ser det som en självklarhet att du brinner för serviceyrket och förstår att ge god service till våra kunder är det allra viktigaste uppdraget med arbetet. Vi söker ett biträde som kan hjälpa oss med försäljning av vår mat. Allt från från köttbullar till dagens rätt. #jobbjustnu

22 april 2025
Sista ansökan:
8 maj 2025
Kallskänkor till Gate gourmet!
Libera i Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi på Libera kallskänkor till Gate gourmets cateringproduktion på Arlanda flygplats. På Gate Gourmet ser de till att resenärer världen över kan njuta av måltider av högsta kvalitet! Uppdraget Vi söker nu fler noggranna och erfarna kallskänkor till vår kund Gate gourmet som tillverkar högkvalitativa måltider för flygplanspassagerare. Om du har ett genuint intresse för matlagning och trivs i en dynamisk och fartfylld arbetsmiljö, kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig.  Du kommer att ansvara för att förbereda och tillaga mat för stor volym där dina arbetsuppgifter bland annat innebär: Säkerställa att måltiderna håller högsta kvalitet och uppfyller de strikta krav som ställs inom flygplanscatering. Hantera och förvara råvaror på ett korrekt sätt för att säkerställa hållbarhet under transport. Följa strikta hygien- och säkerhetsrutiner  Samarbeta nära övriga teammedlemmar för att bidra till effektivt produktionsflöde. Tjänsten är förlagd på två skift, 06:00-14:30 / 14:15-22:45, samt rullande helgpass. Vem du är Vi söker dig som har ett genuint intresse för att bidra till att ge passagerarna en god måltidsupplevelse. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från restaurangbranschen och har god kännedom om riktlinjer för hantering av livsmedel. Du har också ett öga för detaljer och en förmåga att arbeta effektivt. Vi ser att du som söker: Kan arbeta enligt verksamhetens skift Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har ett gott säkerhetstänk och förståelse för hygien- och livsmedelssäkerhet. Har kock-, kallskänk- eller konditorutbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet från catering, livsmedelsproduktion, lager eller transport. Ansökan Då Gate gourmet ligger på Arlanda flygplats, som ingår i säkerhetsklass tre och är ett skyddsobjekt, behöver du genomgå en säkerhetsprövning under rekryteringsprocessen. För att gå genom säkerhetsprövningen behöver vi bland annat dokumentation för vad du har gjort de senaste fem åren, att du är ostraffad samt har giltigt ID-kort. Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund med möjlighet till direkt anställning hos kunden efter avslutad visstidsanställning. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Information om Gate Gourmet Gategourmet tillhör gategroup och är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Att arbeta hos oss innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka. Mer information om gategourmet hittar du på www.gategroup.com.

22 april 2025
Sista ansökan:
11 maj 2025