Lediga jobb i Årjäng

Sök totalt 44 lediga jobb i Årjäng

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! 😃 Erbjuds: ∙ Hög provision ∙ Jobba på fester, deltid & flexibelt ∙ Sälj- & produktutbildning Krav: ∙ Flytande svenska i tal & skrift ∙ Vill sälja vuxenprodukter ∙ Driven & resultatorienterad

16 juli 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Undersköterska till nattpatrullen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Årjängs kommun söker nu undersköterska till nattpatrullen. I nattpatrullen utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Nattpatrullen hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life care samt Life care mobil hemtjänst. Nattpatrullens arbetsområde är hela Årjängs kommun vilket resulterar i mycket bilkörning. KVALIFIKATIONER • Utbildad undersköterska • God datavana krävs då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon. • Mötet med olika människor och kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. • Arbetet kräver flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande. • Du måste kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. • Personlig lämplighet och gott bemötande är en förutsättning. • Giltigt B-körkort. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

8 juli 2024
Sista ansökan:
28 juli 2024
Receptionistansvarig

Vi söker en servicestjärna till vår reception! Är du en glädjespridare och serviceminded ut i fingerspetsarna? Välkommen att söka ett roligt och utvecklande jobb som receptionistansvarig på Hotell Årjäng! Just nu söker vi dig som vill jobba i vår reception på Hotell Årjäng. Som receptionist hos oss är du ansiktet utåt för hotellet och en nyckelperson i våra hotellgästers upplevelse. Vi söker en driven och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet. Arbetsbeskrivning Som receptionist på Hotell Årjäng jobbar du bland annat med att Hanterar in- och utcheckning och är behjälplig till våra gäster innan, under och efter deras vistelse för att de ska få den bästa möjliga hotellupplevelsen Hanterar hotellets telefon, mail och inkommande bokningar. Du hanterar bland annat inkommande bokningar, fakturor, recensioner och svarar på gästernas frågor. Under arbetspasset ansvara du för att hålla receptionsområdet, samt andra lokaler välkomnande. Arbetet som receptionist innebär varierade arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Kvalifikationer Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet av service och/eller administration. Har god datavana och trivs i en administrativ roll. Har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrivs på svenska och engelska. Det är dessutom meriterande om du: Har erfarenhet att jobba i hotsoft eller ett annat bokningsystem. Behärskar ytterligare ett eller flera språk. Har fallenhet för sociala medier och vill hjälpa oss utveckla Hotellets plattformar tillsammans med vår marknadsavdelning. Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över! Ansökan och övrigt Varmt välkommen in till hotellet med din ansökan eller skicka in den på [email protected] och märk med ”Jobbansökan Receptionist” Sista ansökningsdag 25 Augusti 2024 Passa på att inkomma med din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad. Vi gör ett löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

5 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Packare till Konfektyrindustri - Årjäng

Om företaget Vill du jobba hos en dynamisk och innovativ aktör inom konfektyrindustrin med bas i Årjäng? Med över 50 års erfarenhet är vårt kundföretag stolta över att tillverka högkvalitativa godisprodukter som gläder människor i alla åldrar. Från bearbetning av godiskärna till färdig produkt tillverkar vårt kundföretag upp till 10 ton av sitt läckra godis varje dag, redo att erbjuda sina kunder något för varje smak och tillfälle. Bli en del av teamet på packavdelningen för att vara med och skapa magiska godisupplevelser! Dina arbetsuppgifter Som packare blir du en viktig del av kundföretagets produktionslag och ansvarar för att packa deras utsökta godisprodukter enligt högsta kvalitetsstandard. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att: - Packa godisprodukter på line enligt riktlinjer och produktionsplanering - Följa strikta hygienkrav inom angivna hygienzoner - Hantera truck för ledstaplare (A-behörighet) - Delta i kontinuerliga förbättringsinitiativ för att optimera produktionsprocessen Din profil Vi letar efter engagerade och pålitliga kandidater som trivs med att arbeta i en produktionsmiljö och har en passion för att leverera kvalitet till kunder. För att passa för rollen som packare hos kundföretaget bör du ha följande kvalifikationer: - Erfarenhet av liknande arbete inom livsmedels- eller produktionsindustrin - Truckkort för ledstaplare A1 - God fysisk kondition och förmåga att hantera tunga lyft - En noggrann och ansvarsfull arbetsstil med fokus på detaljer och kvalitet - Flexibilitet att arbeta i 2-skift Vi tillsätter tjänsten löpande – den kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Är du redo att bli en del av ett fantastiskt pack-team och vara med och skapa utsökta godisupplevelser för företagets kunder? Skicka då in din ansökan redan idag! Om Industrisupport Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Truckförare/Lagerarbetare till Töcksfors

Om företaget Har du truckkort och skulle vilja prova på karriären som truckförare? Ja, då kanske du är precis den vi söker till vår kund i Töcksfors. Arbetet bygger på lagspel och samarbete. Är du intresserad av att utveckla dig själv i arbetslivet – så är chansen här nu! Dina arbetsuppgifter Företaget har flera unika logistiklösningar som förbättrar arbetet såväl lokalt som hos kunden. Här är du en viktig länk i logistikflödet med ansvar för kvalitet, materialhantering och leveransprecision. Det gör att du också kan kompetensutveckla och göra dig mer attraktiv som arbetstagare. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete. Truckkort är ett krav! Ser du dig själv som en ansvarstagande och flexibel person? Gillar du tempo och har du förmågan att se hela logistikflödet i ett helikopterperspektiv? Ja, då har just du väldigt goda utvecklingsmöjligheter här. Du behöver kunna tala och skriva svenska och engelska. Du känner ansvar för både lasten och kollegorna och kör lugnt men når snabba resultat genom att planera körningen och ligga steget före mentalt. Det är det som gör jobbet roligt och intressant, för det är ju kul att köra truck – eller hur? Rekryteringsprocessen är i full gång, så hör av dig eller sök jobbet omgående! Vi ser fram emot din ansökan! Om Industrisupport Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Intresseanmälan Industriarbetare Töcksfors

Om företaget Vi välkomnar ditt intresse! Här på Industrisupport är vi ständigt på jakt efter nya talanger som kan hjälpa våra kundföretag i Töcksfors att växa. Om du har industrivana och söker nytt jobb, eller precis har tagit studenten från fordons- eller industriprogrammet och letar efter ditt första jobb, välkommen att visa ditt intresse hos oss. Vi jobbar aktivt med inkomna spontanansökningar och återkommer till dig om vi har ett passande jobbförslag. Urval och intervjuer kan ske löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Dina arbetsuppgifter Så här kan du visa ditt intresse: 1. Klicka på ”Sök jobbet” för att komma till vårt ansökningsformulär 2. Skapa ett konto, fyll din profil och ladda upp ditt CV 3. Sök de tjänster du tycker är spännande, eller skicka in en spontanansökan via denna jobbannnns Din profil Vi på Industrisupport värdesätter entusiasm och positiv inställning. Det är också viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och lagkänsla där alla tillsammans har en stark vilja att alltid bidra med sitt bästa för att uppnå produktionsmål. Detta gäller både kvalitet, kamratskap och kapacitet. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar ditt intresse. Ansök nu på en gång! Om Industrisupport Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

5 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Årjängs kommun söker efter familjehem till barn i förskoleålder. Erfarenhet

Årjängs kommun söker familjehem! I ett familjehemsuppdrag är ens uppgift att ge ett barn daglig omsorg, en trygg tillvaro och bra uppväxt. Att se till att barnet har en bra vardag, fungerande skolgång och stötta barnet i kontakt med familj och vänner. En viktig del i familjehemsuppdraget är regelbunden kontakt med barnets föräldrar och andra myndigheter som kan behövas utifrån barnet behov. ARBETSUPPGIFTER Vem kan bli familjehem? Som familjehem behöver nu ha tid, plats och engagemang att ta emot ett barn i sitt hem. Vara stabila, trygga vuxna som vill göra en insats för ett annat barn och en annan familj. Familjekonstellationen kan se olika ut, ni kan vara gifta, sammanboende eller ensamstående. Det behöver finnas ett tillgängligt rum i er bostad till eventuell placering. Ersättning I familjehemsuppdrag erhålls arvode och omkostnadsersättning utifrån SKR:s rekommendationer. Att vara familjehem är inte ett lönearbete utan ett arvoderat uppdrag. För att anmäla ert intresse eller för mer information kring vad det innebär att vara familjehem, välkomna att ta kontakt med Individ och familjeomsorgen! KVALIFIKATIONER . ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

4 juli 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Takmontör / Snickare sökes

Vi söker nu 1-2 st byggare! Vi utför följande och kräver ni har nån kunskap sedan tidigare. * Takbyte * Fasad/Panelbyte * Renoveringar över lag både inne och utomhus. Ni ska vara självgående, drivande där ni klarar styra upp allt från början till slut. Från och med när ställning finns på plats för att sätta upp samt material finns på plats. Ni ska kunna leda varandra och kommer vara 1-2 killar på enskilda arbeten. Arbetsområden är hela Värmland och kan sträcka sig längre än så Körkort är ett krav och egen bil till att börja med ett stort plus. OBS: Detta är i första hand behovsanställning som kan leda till fast jobb om du är den rätta för jobbet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

4 juli 2024
Sista ansökan:
3 augusti 2024
Målare Sökes

Vi söker nu 1-2 måleri för följande jobb: * Fasadmålning * Taktvätt * övriga måleriarbeten både inne och utomhus. Denna tjänst kräver erfarenhet! Du ska kunna anlända till Job där du är självgående och drivande,samt säker på att du klarar att utföra jobbet mm. Arbetsplats är hela Värmland samt runtomkring! Körkort är ett krav och egen bil är ett stort pluss OBS: Detta är i första hand behovsanställning till vi ser vad du har att bjuda på.

4 juli 2024
Sista ansökan:
3 augusti 2024
Butikssäljare - Sportringen Outlet - Töcksfors

Butikssäljare - Sportringen Outlet Till Sportringen Outlet Töcksfors. Sportringen Outlet säljer märkesvaror i volym inom sport, konfektion, jakt, fritid, fiske och även slalom och längdskidor till låga priser. Vi finns både i Charlottenberg och i Töcksfors intill norska gränsen i västra Värmland. Vi har under kort tid vuxit kraftigt och etablerat oss som ett självklart val för kunden om man ska handla sportprodukter till bästa möjliga pris. Då vi jobbar i team kommer du röra dig över hela butiksgolvet men du kommer som dina medarbetare att ha ett prioriterat ansvarsområde. Tjänsten rör det prioriterade området jakt, fiske & friluftsliv. Tjänsten Nu letar vi efter just dig som vill bli jakt, fiske & friluftslivsansvarig och tycker att kombinationen att jobba med både människor och sport vore ditt drömjobb. Vi söker dig som vill bli ett med vårt team som verkligen sätter kunden i fokus genom att genuint brinna för god service och härliga sportupplevelser. Är du redo för att ge dig in i matchen? Det här innebär rollen: Rollen som Säljare på Sportringen Outlet är en varierande, spännande och framförallt helt avgörande roll för vår fortsatta framgång! Duktiga och engagerade Säljare är vad som gör att kunderna vill komma tillbaka till oss om och om igen. Försäljning hos oss innebär att finnas där för kunden, att vara aktiv i kundmötet, fokusera på att skapa en inspirerande kundupplevelse och en personlig helhetsförsäljning. Vad vi förväntar oss av dig till teamet söker vi en jakt, fiske & friluftslivsansvarig spelare som verkligen kan och intresserar sig för skor och skidor för att kunna ge våra kunder service i världsklass. Du har även det mänskliga mötet som din starkaste styrka och är beredd att jobba hårt och tålmodigt för att lära dig allt det andra. Det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. Om du har arbetat i sportbutik tidigare är det ett plus i kanten. Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. På Sportringen Outlet är personliga egenskaper och rätt inställning mint lika viktigt som erfarenhet och kunskap. Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas. Vi har därför flera intressanta utbildningar gällande allt från försäljning och service till produktkunskap och ledarskap. Förutom kundmötet och försäljning så ingår det i avdelningsansvaret att bland annat: - Att du ger våra kunder bästa möjliga service. - Har kul med dina kollegor på jobbet. - Fokuserar försäljning och är självgående i arbetet. - Positiv och driven. - Planera och verkställa avdelningens struktur, utseende o layout. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och ser att du är lyhörd, snabb och effektiv. Har du drivet och intresset så utbildar vi dig vidare i de områden du saknar kunskap. Ansökan 80% tjänst. Vi tillämpar provanställning. Lön enl handelsavtal Ansöker gör du genom att skicka mail till [email protected] I din ansökan ska det finnas både CV & Personligt brev. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Olle Flygar [email protected] Sista ansökningsdagen är 4/8 2024

4 juli 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024