Lediga jobb i Årjäng

Sök totalt 50 lediga jobb i Årjäng

Sjuksköterska sökes till sommaruppdrag i Årjäng!

Prime Care söker just nu sjuksköterskor till sommaruppdrag i Årjäng! Uppdrgsperioden är v. 25-31 med arbetstider mån-sön dag och kväll. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i hemsjukvård och korttidsboende. Vem är du? Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska • Har två års erfarenhet av yrket • Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. • Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. • Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska Företagsbeskrivning Prime är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999. Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension. • Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet. • Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid • Friskvårdsbidrag Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se Välkommen med din ansökan till oss!

4 december 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
AnnSam söker Sjuksköterska! 🔆Uppdrag v25-31 inom Äldrevård i Årjäng.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Hemsjukvård och korttidsboende i Årjäng!   Perioden: 2024.06.17-2024.08.04 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Körkort B Ref.nr: 231204 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder. Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra. Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag. Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.   AnnSam erbjuder sina konsulter: - Tydlig och ärlig information. - Personlig kontakt och service. - Konkurrenskraftiga löner. - Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag. - Tjänstepensions lösning. - Möjlighet till löneväxling. - Semesterersättning. - Sjuklön. - Reseersättning vid arbete på annan ort. - Försäkring under ditt arbete. - Inskolning så att du kan känna dig trygg. - Boende i samband med uppdraget. - Arbeta som underkonsult via eget bolag. För att bli anställd hos oss så behöver du:   - Godkänd svensk Sjuksköterskeleg. - Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.   - Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.   - Vana av att arbeta med databaserade journalsystem. - B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag. - Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!   Om AnnSam AB:   AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.   För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.   Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.     AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas! Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!   Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!   www.annsam.se   [email protected] Tel: 016-55 12  450

4 december 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Vårdbiträde till hemtjänst

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Töcksfors söker nu vårdbiträden för timanställningar. Du jobbar då när ordinarie personal är frånvarande på grund av exempelvis semester eller sjukdom. En perfekt anställning om man är föräldraledig, student eller pensionär och vill jobba lite extra när man har möjlighet. Som vårdbiträde utför du omsorg och service, samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas. KVALIFIKATIONER • Giltigt B-körkort är ett krav för att kunna jobba. • Önskvärt är erfarenhet inom området, men upplärning kommer att ske så även du som är ny inom området uppmanas att söka. • God datavana krävs då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon. • Mötet med olika människor och kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. • Arbetet kräver flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande. • Du måste kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. • Personlig lämplighet och gott bemötande är en förutsättning. • Flerspråkighet är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

1 december 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Idrottslärare vikariat, åk 1-6

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle. Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. Vi har en helt nybyggd byggnad för åk 1-6 inklusive grundsärskola för åk 1-9. Åk 7-9 finns i relativt nybyggda lokaler där även 3-6 har undervisning i flera praktiska ämnen. Fritidshem, anpassad skola och förberedelseklass finns också på området. Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare. ARBETSUPPGIFTER 100% idrottslärare åk 1-6. KVALIFIKATIONER Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus. Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

1 december 2023
Sista ansökan:
8 januari 2024
Barnskötare till barnomsorgens vikariepool

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. ARBETSUPPGIFTER Som poolanställd ska du ersätta barnomsorgens ordinarie pedagoger vid frånvaro. Tillsammans med alla kollegor skapar du en trygg, stimulerande och omväxlande utbildning för förskolans samt fritidshemmens barn. Arbetstiderna kan variera mellan 06.30 till 18.30 och kan komma att meddelas samma dag. Du kan komma att placeras på kommunens samtliga förskolor och fritidshem, så körkort krävs. KVALIFIKATIONER *Barnskötarutbildning. *Flexibel *Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas. *Giltigt B-körkort samt bil. Du tycker om och ser det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser och att samarbeta med nya kollegor. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och arbeta efter förskolans trygghetsrutin. I arbetet krävs det att du har god social förmåga och trivs med att jobba utomhus delar av dagen. Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

30 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Årjängs kommun söker poolpersonal till vikariepoolen inom grundskolan

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på de möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng ARBETSUPPGIFTER Som poolpersonal tjänstgör du i poolen för att täcka korttidsvikariat upp till 14 dagar i grundskolan årskurs 1-9. Som poolpersonal kommer du att få din placering på Töcksfors skola och viss del av tjänstgöring kan även ske på kommunens övriga skolor. Det kan även förekomma tjänstgöring på fritidshem. Du ansvarar för barn och ungdomar utifrån de regelverk, rutiner och föreskrifter som finns. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad lärare med legitimation eller har annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att du har tidigare erfarenheter av pedagogiskt arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en mycket god kommunikationsförmåga. Du har ett strukturerat och utvecklingsinriktat arbetssätt. Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga samt ett etiskt och professionellt förhållningssätt till medmänniskor. Då arbetet kommer att utföras på kommunens skolor är det önskvärt att du har giltigt B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

30 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Customs Process Administrator,Hån

Facilitating Trade for Sustainable Growth! If you enjoy working in an international environment with passionate and highly competent colleagues and want to make an impact within a dynamic organisation, then Maersk Customs Services (fd. KGH) is a good match for you. Vi söker en Customs Process Administrator till vårt kontor i Hån Vi söker en Customs Process Administrator till vårt kontor i Hån med tillträde enl. överenskommelse. Då vi sätter kunden i fokus ställer vi höga krav på serviceförmåga, förmåga att arbeta i grupp och viljan att ta ansvar. Du bör även klara av ett högt arbetstempo samtidigt som du skall vara noggrann, ha hög arbetskapacitet, hög serviceförmåga och att kunna jobba självständigt och i team. Arbetet består av att upprätta tullhandlingar för olika kunders räkning under våra öppettider mån-fre 06.30-24.00 lör 09.00-15.00 sön 13.00-23.00 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att: • Administrera tulldeklarationer • Tolka regelverk • Klassificera varor • Ha en god dialog med kunder, Tullverket och andra myndigheter Vi söker dig som har: • Erfarenhet från branschen eller annan arbetslivserfarenhet samt avslutad gymnasieutbildning • Positiv inställning och förmåga att skapa goda kundrelationer • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift • Hög servicekänsla och är lösningsorienterad • Lätt för att jobba i team, men också med god förmåga att jobba självständigt Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerade arbete med möjlighet till att bidra i företagets starka utveckling. Vi sitter i nybyggda lokaler intill nya Tullstationen i Hån. We do not discriminate on the basis of age, ancestry, national or ethnic origin, race, sex, gender identity or expression, sexual orientation, marital status, parental or caring status, religion or belief, physical or mental disability, long term health condition, pregnancy or parental leave, protected veteran status, or any other classification protected by applicable law. We actively work to address systemic bias and support representation. We therefore encourage all to apply and let us know if you require any reasonable adjustments to be made for your recruitment process. For more information on what an inclusive environment means to Maersk please visit the diversity page on our careers website.

30 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Konstruktörer & Projektledare till Camatec Årjäng

Lockande jobbmöjlighet för maskinkonstruktörer och projektledare i Värmland nära den norska gränsen! Här på Camatec i Årjäng är vi på jakt efter passionerade ingenjörer som älskar mekanik och teknik. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där du har tillgång till en toppmodernt utrustad ingenjörsverkstad på 450 kvm. För oss är kreativitet och drivkraft viktigt, och vi värdesätter ett hållbart arbetsliv. VI SÖKER Vi är idag ett entusiastiskt ingenjörsteam på 10 personer med en spännande möjlighet att arbeta nära den norska marknaden och söker nu fler ingenjörer med passion för mekanik och teknik. Vi tror att du har; - Utbildning inom konstruktion/maskin. - Erfarenhet med CAD-verktyg som SolidWorks, Creo eller liknande. - Projektlett mindre eller större projekt. - B-körkort är ett krav. OM ROLLEN På Camatec har vi många utvecklade uppdrag inom olika branscher och i rollen som Projektledare och/eller Konstruktör hos oss får du påverka på riktigt. Din roll kan innebära; - Konstruktion och produktutveckling - Hållfasthetsberäkningar - Cad-ritningsarbete och produktadministration - 3D scanning & Reverse Engineering - Montage & installation - CE-märkning - Projektledning - Upphandling av tjänster, legotillverkning och komponenter - Analyser Vi är stolta över vårt egna produktionsbolag ProdTec, som möjliggör att vi kan ta våra idéer från skiss till färdigtillverkad produkt. Hos oss är samarbete nyckeln, och vi delar kunskap och erfarenheter mellan våra fyra kontor för att gemensamt lösa våra kunders utmaningar på bästa möjliga sätt. Så om du söker en arbetsplats som uppmuntrar kreativitet, ger dig tillgång till en imponerande verkstad samt chansen att vara en del av spännande projekt, då är Camatec platsen för dig! Välkommen till vårt team i Årjäng. OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN - Anställningsform: Tillsvidare - Tillträde: Enligt överenskommelse - Lön och förmåner: Lön enligt överenskommelse. Stora utvecklingsmöjligheter och hög grad att påverka arbetsroll med flexibilitet och hybrid placering. Omfattande kompensationspaket med tjänstepension, privatvårdsförsäkringspaket, friskvård, företagshälsovård, möjlighet till personalbil, förmånscykel samt ett generöst bonusprogram. - Placering: Årjäng. - Ansökan: Vi rekryterar löpande, har du några frågor så kontakta gärna Årjängskontorets platschef Henrik på [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/xIvBODEK4Bc/jobs/2059039/edit/[email protected]). Varmt välkommen med din ansökan!

29 november 2023
Sista ansökan:
17 maj 2024
Undersköterska

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Töcksfors söker undersköterska för en tjänst på 100%. Som undersköterska utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. Arbetsområdet är hemtjänst Töcksfors, Årjängs kommun. I arbetet ingår bilkörning. Du måste även klara av att köra bil i mörker, samt vid dåliga väderförhållanden. KVALIFIKATIONER • Utbildad undersköterska. • Giltigt B-körkort är ett krav. • God datavana krävs då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon. • Mötet med olika människor och kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. • Arbetet kräver flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande. • Du måste kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. • Personlig lämplighet och gott bemötande är en förutsättning. • Flerspråkighet är meriterande. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

29 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Lingon söker taggade eventsäljare! Grundlön + Provision

Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder. Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser. Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar! Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige. Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna. Vad vi erbjuder dig: # Höga provisioner på egen försäljning # Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra # Grundlön Vad vi förväntar oss av dig: # Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning # Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor. # Du är ansvarsfull och sköter tider # Du kan jobba på resande fot måndag - fredag # Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör! Om jobbet: Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige. Arbetstider: 09.30-18.00 Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

24 november 2023
Sista ansökan:
24 december 2023