Personligt brev för receptionist med exempel

För dig som ska söka jobb som receptionist har vi skrivit en guide med exempel på personligt brev för en receptionist och vi ger dig även en mall för ditt brev som du kan ladda ner utan kostnad. Brevet har skrivits av vår AI-skribent och är baserat på en riktig jobbannons där företaget söker en receptionist. Om du vill testa vår AI-skribent är du välkommen att starta ett konto.

Du kan också ladda ned gratis brevmallar.

Exempel på personligt brev för receptionist

Hej!

Jag är mycket intresserad av tjänsten som receptionist på Företaget kontorshotell. Efter att ha läst jobbannonsen och gått igenom mina erfarenheter i mitt CV, är jag övertygat att jag har precis de kvalifikationer och personliga egenskaper som ni söker.

Jag har över två års erfarenhet av att arbeta som receptionist, och i min senaste position på företaget A, har jag ansvarat för att ta emot kunder, sköta telefonväxeln, samt administrerat varumottagningar och konferensrum. Jag har också varit ansvarig för arbetsscheman inklusive vikariepool, och sammanställt ekonomiskt underlag till redovisningsbyrån. Vidare har jag erfarenhet av tekniskt ansvar för konferensrummen och samt kontakt med leverantörer. Är också flytande i svenska och engelska både i tal och skrift och har grundläggande datorvana.

I min roll som receptionist har jag alltid haft ett vänligt och professionellt bemötande gentemot kunder och besökare. Jag är en social och välkomnande person som sprider positiv energi och tar eget ansvar. Jag är utåtriktad och har ett genuint intresse för människor och serviceyrket, vilket jag anser är en av de viktigaste egenskaperna för en receptionist.

Mina erfarenheter och personliga egenskaper skulle göra mig till en perfekt kandidat för denna position. Jag skulle vara stolt över att arbeta på ett kontorshotell som Företaget, och att ta hand om era kunder på ett professionellt sätt.

Ser fram emot att höra från er och hoppas på möjligheten att få träffa er för att diskutera hur jag kan bidra till era mål.

Med vänliga hälsningar, Namn Efternamn

Vill du spara tid och få ett snyggt cv eller personligt brev för lagerarbetare på bara några minuter. Skapa ett konto och ladda ned gratis mallar.

Exempel på personliga brev för olika yrken

CV för chaufför

Glöm inte ditt cv. Här kan du hitta exempel på flera olika cv:n

Sök lediga jobb som receptionist

Här kan du söka lediga jobb som receptionsit lediga receptionistjobb