Drifttekniker, förbränningsstation

Sök bland 3 lediga jobb som Drifttekniker, förbränningsstation och börja ditt nya yrkesliv idag!

Drifttekniker

Ditt uppdrag Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny soda panna. Som drifttekniker blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa. Som Drifttekniker kommer du att ha en central roll i vår produktionsprocess, där ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att vår maskinpark och våra produktionsprocesser fungerar optimalt. Ditt arbete kommer att innefatta: Övervakning och optimering av produktionsprocesser för att säkerställa hög effektivitet och produktkvalitet Medverka i framtagande av investeringsförslag för avdelningen Felsökning och problemlösning vid tekniska problem för att säkerställa kontinuerlig drift Samarbete med kollegor inom produktion och underhåll för att identifiera och genomföra förbättringsåtgärder Dokumentation av arbetsprocesser och uppföljning av produktionens nyckeltal Delta i projekt för att implementera ny utrustning och förbättra befintliga processer Vem är du Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har en stark problemlösningsförmåga. Du har tidigare erfarenhet inom drift och underhåll av produktionsutrustning, gärna inom papper- och massaindustrin. För att lyckas i rollen som Drifttekniker ser vi att du har: En teknisk utbildning inom relevant område (t.ex. maskinteknik, processteknik eller liknande) eller en motsvarande arbetslivserfarenhet Erfarenhet av arbete med processtyrning Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar och manualer Analytisk förmåga och erfarenhet av felsökning Erfarenhet av arbete i team och god kommunikativ förmåga Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ God datorvana och erfarenhet av att arbeta med underhållssystem Säkerställa att arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter efterlevs och att en trygg arbetsmiljö bibehålls Vi erbjuder En tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella Ett utvecklande och roligt arbete tillsammans med kompetenta kollegor Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner

4 juni 2024
Sista ansökan:
31 augusti 2024
Bli en del av Skånefrö – Allsidig Driftstekniker sökes! [PodJob i annonsen]

Lyssna på annonsen som ett PodJobNu har du möjlighet att lyssna på vårt podcastavsnitt för denna tjänst. Studio HIREQ gästas i avsnittet av Skånefrö och produktionschefen Mattias Persson. Lyssna när Mattias beskriver tjänsten innehåll. Om SkånefröSkånefrö, med sina stolta rötter i den skånska myllan sedan 1928, har blomstrat till ett framgångsrikt företag med över 40 medarbetare och en omsättning på cirka 330 miljoner kronor. Vår verksamhet är baserad i byn Östra Tommarp och inkluderar även en anläggning i Hammenhög. Här, i våra toppmoderna frörenserier, producerar vi marknadens renaste utsäde och frö för både lantbruk och gräsmatta. Utöver vårt huvudfokus på fröproduktion har vi även ett hållbart synsätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter och omvandlar dem till fjärrvärme och biokol, vilket bidrar till att minska vår miljöpåverkan och främja en mer hållbar framtid. Är du vår nya Driftstekniker? ArbetsbeskrivningJust nu söker vi en driven och allsidig Driftstekniker med fokus på miljö och kvalitet till vår anläggning i Hammenhög. Du blir ansvarig för att hantera våra pyrolys- och pelletspannor, vilka producerar högkvalitativ fjärrvärme och biokol. Ditt uppdrag är att säkerställa att produktionen av biokol flyter smidigt och effektivt. Detta inkluderar även underhåll, inställningar, justeringar och att se till att anläggningen är prydlig, representativ och i toppskick. Primärt genomförs pyrolys av våra restprodukter, men vi har också tidigare engagerat oss i olika projekt och kommer även i framtiden att undersöka olika råvaror för användning i våra pyrolyspannor. Du kommer också att ha kontakt med vår tyska leverantör av pyrolyspannor för support. Det är en allsidig tjänst eftersom du dessutom alltid ska vara redo att ställa upp och hjälpa dina kollegor när det behövs. Jourtjänst ingår i arbetsuppgifterna, och därför behöver du bo i närområdet för snabb tillgänglighet. Din profilVi ser gärna att du har erfarenhet och/eller utbildning inom området. Det viktigaste är att du är praktiskt lagd med ett starkt tekniskt intresse och en logisk förmåga att förstå komplexa processer och flöden. Du trivs i en varierande roll som innefattar en blandning av rutinmässiga uppgifter och tekniskt utmanande felsökningar. Ansvar och produktivitet är en självklar del av din arbetsmoral. Du är både en teamspelare som trivs med samarbete och en självständig arbetare som kan ta på dig uppgifter på egen hand under längre perioder. Då du har kontakt med vår tyska leverantör är goda kunskaper i engelska eller tyska viktigt. Denna rekryteringsprocess:Sök Nu! Denna rekrytering sker i samarbete med HIREQ, och vi genomför urval löpande. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans fortsätta vår framgångsresa. Tillsammans skapar vi en grönare framtid. Bli en del av Skånefrö!

27 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Drifttekniker till NSR Biogas AB - Helsingborg

InternBemanning NSR Biogas AB leder omställningen till en cirkulär ekonomi och avfallshantering där organiskt avfall anses vara en värdeskapande resurs med flera hållbara nyttor för samhället. NSR Biogas AB är ett dotterbolag till NSR AB och en av Sveriges större biogasproducenter med en årlig produktion om ca. 80 GWh biogas. Bolaget driver en biocirkulär anläggning som är placerad utanför Helsingborg Gillar du att mecka eller är tekniskt intresserad? Eller har du tidigare erfarenhet av produktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! Om tjänsten: För direkt anställning hos vår på NSR Biogas AB söker vi nu en drifttekniker som tillsammans med tre kollegor ansvarar för anläggningen totala drift samt att hålla denna i önskat skick. Arbetet innebär deltagande i daglig drift, rondering, övervakning av process, utförande av kontroll och provtagningar enligt driftrutiner. Tjänsten innebär ett mycket tätt samarbete med teamet och övrig personal. Processen kräver ett flexibelt arbetssätt och god prioriteringsförmåga. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka (beredskapstjänstgöring påbörjas efter upplärningsperioden). Vem är du? Du gillar att mecka, är tekniskt intresserad eller har produktionserfarenhet. Som person är du: *  Noggrann *  Tekniskt intresse *  Initiativtagande *  Driven * Kommunikativ * Har god prioriteringsförmåga * Vara en lagspelare och kunna arbeta i ett mindre team * Kan tänka och sätta sig in i processer och i rollen som drifttekniker vilket ställer krav på att du är engagerad, arbetsvillig, lättlärd, kreativ och har ett stort intresse för att lösa problem. Krav för tjänsten: * Erfarenhet inom processindustrin / processkännedom * Liknande erfarenhet som drifttekniker eller maskinoperatör * Gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig * Grundläggande IT-kunskaper * Svenska och engelska i tal och skrift * B-körkort för att ta sig till och från arbetsplatsen Låter detta intressant?  Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

13 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024