Gjuterioperatör

Sök bland 4 lediga jobb som Gjuterioperatör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Produktionspersonal till IAC i Tenhult

* IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 65 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision. Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation? Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig! Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu produktionspersonal till IAC i Tenhult. Vi söker både pressgjutare och smältare. Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där IAC har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning. Arbetsbeskrivning Tjänsten som pressgjutare: I din roll som pressgjutare kommer du att arbeta vid en gjuterimaskin samt följa processen som innefattar flera olika arbetsmoment. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av pressgjutna detaljer i form av brytning av metall, stansning, blästring, mätning enligt kontrollinstruktioner och processövervakning. På längre sikt kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella: inställning av pressgjutmaskiner och ABB-robotar och verktygsbyten. Tjänsten som smältare: I din roll som smältare kommer du att arbeta på smältavdelningen och arbeta med flera arbetsmoment. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att övervaka smältugnar samt förse dem med material. Du kommer även att förse gjuteriet med smält material. Vi söker dig som Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig! Det är meriterande om du har körkort dock inget krav. Vi ser gärna att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Som smältare är det ett krav att man både har truckkort samt tidigare erfarenhet av motviktstruck. På gjuteriet är det meriterande om man har truckkort. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

12 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Spännande extrajobb inom gjuteribranschen

Lockande jobbmöjlighet inom gjuteribranschen för studenter! Vi expanderar vår uthyrningsverksamhet och letar nu efter ambitiösa studenter som vill ta del av spännande möjligheter som gjuteriarbetare hos vår framstående kund utanför Malmö. Vår kund är en ledande aktör inom gjuteribranschen och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö präglad av avancerad teknik och hög kvalitet. Vem söker vi? Vi välkomnar dig som studerar eller har annan sysselsättning på minst 50%, och som är redo att ta klivet in i en stimulerande arbetsroll. Du kommer att arbeta i skift under 2–5 dagar i veckan. Erfarenhet av industriarbete är meriterande, och vi ser positivt på god fysik samt en vilja att ta i när det behövs. Som gjuteriarbetare hos oss kommer du att: • Arbeta med smältning och gjutning av olika metaller. • Köra truck och travers för att transportera material och produkter. • Ingå i ett team som präglas av ömsesidig support och hjälpsamhet. • Arbeta med säkerhet i fokus och bidra till ständiga förbättringar och Lean Production. För att trivas och lyckas i rollen behöver du: • Ha erfarenhet av industriarbete eller annan relevant bakgrund. • Besitta truck- och traverskort, eller vara villig att ta dem. • Kunna kommunicera på god svenska, både muntligt och skriftligt. • Ha god fysik och trivas med ett fysiskt krävande arbete. • Vara ihärdig, flexibel, punktlig och ansvarstagande. • Ha lätt att lära dig nya moment och trivas med att arbeta i ett högt tempo. • Vara en teamplayer som trivs med utmaningar och söker en stimulerande arbetsmiljö. Ta chansen att vara en del av vårt dedikerade team och utveckla dina färdigheter inom gjuteribranschen! Ansök idag och var med och forma framtiden tillsammans med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan på www.lernia.se redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på 072-254 11 39 eller Susanne Moe på 072-254 11 54. Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Gjutare

Arbetsbeskrivning Är du en självgående problemlösare som gillar att jobba praktiskt och redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet från gjuteribranschen eller liknande industri och vill vara en del av ett härligt gäng? Då kan detta vara jobbet för dig! Just nu söker vi två gjutare till vår kund i Jönköping. I rollen som gjutare kommer du att arbeta med gjutning, rensning, smältning, slipning och kvalitetskontroller. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag sköta driften på gjuteriet, där arbetstiden ligger på skift, både 2-skift samt natt kan förekomma. I din roll som gjutare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Gjutning, kvalitetskontroll och processövervakning. Vi söker dig som tidigare har jobbat som gjutare, alternativt jobbat i en tung industri eller har relevant utbildning. Eftersom att du kommer jobba i ett team är det viktigt att du har en hög samarbetsförmåga, samt att språket är flytande i tal och läsförståelse. Vidare ser vi att du tänker på säkerheten och har ett tekniskt intresse. Som person är du självgående och ska kunna ta egna beslut. Du är en problemlösare och duktig på att se helheten. Du är flexibel och ska kunna arbeta fysiskt i en lite tuffare arbetsmiljö. Viktigt för tjänsten är: Erfarenhet av processövervakning och styrsystem, säkerhetstänk samt samarbetsförmåga För att passa in i rollen som lagermedarbetare tror vi att du är driven, noggrann och flexibel.  Svenska flytande i tal som skrift är ett krav för tjänsten. Har du truckkort är det meriterande.  Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.  Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef på [email protected] Välkommen med din ansökan! Ansvarsområden Gjutning Rensning Smältning Slipning Kvalitetskontroller Processövervakning Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av gjutning Industriarbetare Kan arbeta 2 skift samt natt Problemlösare Tekniskt intresse Körkort är krav Truckkort är meriterande Svenska i tal och läsförståelse Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

10 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Produktionspersonal till IAC i Tenhult

* IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 65 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision. Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation? Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig! Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu produktionspersonal till IAC i Tenhult. Vi söker både pressgjutare och smältare. Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där IAC har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning. Arbetsbeskrivning Tjänsten som pressgjutare: I din roll som pressgjutare kommer du att arbeta vid en gjuterimaskin samt följa processen som innefattar flera olika arbetsmoment. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av pressgjutna detaljer i form av brytning av metall, stansning, blästring, mätning enligt kontrollinstruktioner och processövervakning. På längre sikt kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella: inställning av pressgjutmaskiner och ABB-robotar och verktygsbyten. Tjänsten som smältare: I din roll som smältare kommer du att arbeta på smältavdelningen och arbeta med flera arbetsmoment. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att övervaka smältugnar samt förse dem med material. Du kommer även att förse gjuteriet med smält material. Vi söker dig som Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig! Det är meriterande om du har körkort dock inget krav. Vi ser gärna att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Som smältare är det ett krav att man både har truckkort samt tidigare erfarenhet av motviktstruck. På gjuteriet är det meriterande om man har truckkort. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

5 april 2024
Sista ansökan:
21 april 2024