Lediga jobb i Gislaved

Sök totalt 134 lediga jobb i Gislaved

HotBox Burgers Söker Personal (50-100%) GISLAVED

HotBox Burgers Gislaved söker efter nästa stjärna i köket! Vi söker efter dig som gillar när det är högt tempo, alltid strävar efter att bli bättre och som älskar matlagning. HotBox Burgers är ett streetfoodinfluerat hamburgerhak som öppnade upp i Halmstad våren 2022. Med en stor passion för matlagning har teamet på HotBox redan etablerat sig bland de större hamburgerkedjorna. De värderingar som driver oss är kvalitet, ärlighet och transparens, långsiktiga och starka relationer, schyssta villkor samt ett hållbart helhetstänk. Är du intresserad av att bli en del av vårt starka team? Vi söker dig som alltid strävar efter en hög kvalite och som vill utveckla dina matkunskaper!. Ett krav för samtliga tjänster är en kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Tjänsterna innefattar både tidsbegränsade anställningar och tillsvidare. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det kan finnas möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan genom vår hemsida!

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
HotBox Burgers Söker Kökspersonal (Extra / Deltid) GISLAVED

HotBox Burgers Gislaved söker efter nästa stjärnor i köket! Vi söker efter dig som gillar när det är högt tempo, alltid strävar efter att bli bättre och som älskar matlagning. HotBox Burgers är ett streetfoodinfluerat hamburgerhak som öppnade upp i Halmstad våren 2022. Med en stor passion för matlagning har teamet på HotBox redan etablerat sig bland de större hamburgerkedjorna. De värderingar som driver oss är kvalitet, ärlighet och transparens, långsiktiga och starka relationer, schyssta villkor samt ett hållbart helhetstänk. Är du intresserad av att bli en del av vårt starka team? Vi söker dig som alltid strävar efter en hög kvalite och som vill utveckla dina matkunskaper!. Ett krav för samtliga tjänster är en kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Tjänsterna innefattar både tidsbegränsade anställningar och tillsvidare. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det kan finnas möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan genom vår hemsida!

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Team Member / Köksbiträde till köket i Gislaved

Har du en brinnande passion för matlagning? Alltid velat vara den som tar initiativ och ständigt letar efter förbättringspotential? Då har du hittat tjänsten för dig! HotBox Burgers är ett streetfoodinfluerat hamburgerhak som öppnade upp i Halmstad våren 2022. Med en stor passion för matlagning har teamet på HotBox redan etablerat sig bland de större hamburgerkedjorna. De värderingar som driver oss är kvalitet, ärlighet och transparens, långsiktiga och starka relationer, schyssta villkor samt ett hållbart helhetstänk. Är du intresserad av att bli en del av vårt starka team? Vi söker dig som alltid strävar efter en hög kvalite och som vill utveckla dina matkunskaper!. Ett krav för samtliga tjänster är en kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det kan finnas möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan genom vår hemsida!

24 maj 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Eterni söker industrimedarbetare i GGVV

Till våra kunder i GGVV-regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag. Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt! PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare. Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Uppstart: Enligt överenskommelse Ort/Placering: Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Värnamo med omnejd Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal   ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.    VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

24 maj 2024
Sista ansökan:
5 juli 2024
TopWork söker CNC-operatör

Vi på Topwork söker CNC-operatör till vår kund utanför Hyltebruk! Du kommer att arbeta med svarvning och fräsning med CNC-maskiner, och hantera material och verktyg. Arbetsuppgifter som förekommer kan även vara produktion av komponenter, uppmätningar av komponenter, programmering av maskinerna, samt att kontrollera och dokumentera resultatet.  Vi söker dig som har en teknisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet, samt erfarenhet av arbete med CNC-maskiner. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå tekniska dokument. Du är en ansvarstagande person som kan arbeta självständigt, men du trivs även med att arbeta i team. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för att lära dig ytterligare, för att kunna ta nästa steg i din karriär. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav. B-körkort är ett krav, Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
TopWork söker verktygsmakare

TopWork söker verktygsmakare till kund utanför Smålandsstenar! Vi letar efter dig som har erfarenhet av arbete som verktygsmakare och som har möjlighet att ta eget ansvar och driva processen framåt. Vi ser att du har intresse för maskiner och tekniska lösningar och kan arbeta både självständigt och i grupp med andra. Som verktygsmakare kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en verktygsmakare och ansvara för att skapa kompletta system för produktion av verktygsmaskiner och verktyg. B-körkort är ett krav.   Vi ser att du har: - Erfarenhet som verktygsmakare - God förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar - Erfarenhet av att jobba med komplexa verktyg och maskiner   Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Kantpressare, se hit!

TopWork söker nu en kantpressare till kund i GGVV! Vi söker nu dig som är trivs inom industri och är intresserad av att arbeta som kantpressare hos vår kund. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften och trivs med att arbeta med kroppen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Välkommen att lämna in din ansökan! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Svetsare till GGVV!

TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV! Har du goda erfarenheter som svetsare i arbetslivet, precis gått färdigt din svetsutbildning eller har du svetsat mycket hemma? Då kan våra kunder vara på jakt efter dig! Vi har just nu flertalet kunder runtom i regionen som söker efter svetsare för att förstärka sina team! Våra kunder finns i hela GGVV med omnejd och arbetar både dag, kväll samt nattetid. Vi ser därför gärna att du som söker är flexibel med dina arbetstider samt har körkort och tillgång till bil. Självklart är du i vilket fall varmt välkommen med din ansökan så ser vi över möjligheterna för dig! Du som söker är: Erfaren svetsare alternativt utbildad svetsare Flexibel i ditt arbetssätt Intresserad av att utvecklas inom yrket En lagspelare som alltid strävar efter att uppnå bästa resultat Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du truck- och/eller traverskort är det meriterande.   Är du intresserad av en ny utmaning som svetsare? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Svetsare till GGVV!

TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV! Har du goda erfarenheter som svetsare i arbetslivet, precis gått färdigt din svetsutbildning eller har du svetsat mycket hemma? Då kan våra kunder vara på jakt efter dig! Vi har just nu flertalet kunder runtom i regionen som söker efter svetsare för att förstärka sina team! Våra kunder finns i hela GGVV med omnejd och arbetar både dag, kväll samt nattetid. Vi ser därför gärna att du som söker är flexibel med dina arbetstider samt har körkort och tillgång till bil. Självklart är du i vilket fall varmt välkommen med din ansökan så ser vi över möjligheterna för dig! Du som söker är: Erfaren svetsare alternativt utbildad svetsare Flexibel i ditt arbetssätt Intresserad av att utvecklas inom yrket En lagspelare som alltid strävar efter att uppnå bästa resultat Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du truck- och/eller traverskort är det meriterande.   Är du intresserad av en ny utmaning som svetsare? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Bli vår nästa industrielektriker

TopWork söker en erfaren industrielektriker som vill fortsätta utvecklas hos ett expanderande företag utanför Smålandsstenar! Topwork söker nu en duktig industrielektriker som är redo att ta sitt yrke till nästa nivå tillsammans med vår kund. Du kommer arbeta med installation och service av el på alla typer av industriell utrustning och maskiner. Du kommer att vara en del av vår kunds tekniska team och arbeta i ett tvärfunktionellt team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du kommer att arbeta mycket självständigt och få en stor beröring av hela processen. Du kommer att få chansen att ta ansvar och sätta din egen prägel på arbetet. Vi söker dig som: Har minst 3 års erfarenhet som industrielektriker Har ett intresse och kunskap om PLC-styrning Kan utföra problemlösning för industriell utrustning Kan kommunicera med kunden och andra yrkeskategorier Har ett brinnande intresse för teknisk utveckling Du kommer att arbeta under ett systematiskt arbetssätt, men även få möjlighet att jobba flexibelt och ta eget ansvar. Du kommer att jobba med att förbättra processer för att höja kundens upplevelse och skapa ett gott resultat. Vår kund strävar efter att skapa ett så högt kvalitativt resultat som möjligt och tror att du kommer att vara en viktig del för att nå detta mål. Låter detta som ditt nästa steg i arbetslivet? Varmt välkommen med din ansökan idag! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

24 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024