Grillkock, snabbmat

Sök bland 10 lediga jobb som Grillkock, snabbmat och börja ditt nya yrkesliv idag!

Grillkock / lärling / snabbmat

Trevlig kvarterskrog med många familjer som är stammisar. www.sokratestaverna.se https://www.facebook.com/Sokrates-Taverna-140719065981419/?ref=bookmarks Please do not call the restaurant, apply by email to the following adress: [email protected] Gilla att jobba med mat. Gillar att lära sig nya saker. Kommer lätt överens med andra anställda. Gillar att jobba. Visar respekt för samtliga medarbetare. Punktlig och stolt över sitt jobb. We are looking for a young person who wants to work in a restaurant kitchen as a trainee to become grill chef. But of course if you have worked before with food, such as in a pizzeria, grill restaurant, pasta it is a good thing! So dont hesitate to apply. Language is not a problem. We all speak English as well as other languages. 1-2 years experience in a kitchen environment is positive but not necessary as everyone goes through internal training. We are looking for someone who is young and want to learn a lot and enjoys working and learning. Our trainee program is extemely effiecient and teaches you in about 6 months what you learn in a chefeducation over many years. If you have experience from baking pizza or working with grill it is a big plus as this will be an initial area of focus for the person employed. It is important that you can work all fridays and saturdays as well as 2-4 more days per week. In other words the work is 4-6 days per week. Please note that we can not arrange for accomodation/living. It is important that you know that we only employ people who know they can commit to the job minimum 1year+. All other formats are not interestring for us. Vi söker en ung och arbetsglad person till tjänsten som grillkock lärling. Intern utbildning sker där man lär sig det mesta inom restaurangköket. Man börjar som grill-lärling och köksbiträde med lättare sysslor. Därefter lär min sig pizza, förberedelser med mera. Det är ett plus om man har erfarenhet utav restaurangkök med matlagning, men inte nödvändigt. Erfarenhet i gatukök, lunchkrog, cafe, bageri med mera är också en tillgång. GÄRNA erfarenhet att ha jobbat med grill och pizza. Har man INGEN erfarenhet men ändå tror man har det som krävs som är ni välkomna att söka. Det är en fördel med baskunskaperna som krävs för matlagning. Man måste tycka det är roligt med matlagning. Punktlighet och noggrannhet är ett måste och krävs utav en köksansvarig som jobbar i ett team. Vara lyhörd och prestigelös då vi i våran organisation/kök inte jobbar efter en hierarkisk modell som är brukligt i många storkök. Detta innebär att alla hjälps åt tillsammans i köket med alla uppgifter oavsett ansvarsområde. Vi tar emot ansökan endast via e-post ([email protected]) Do not call the restaurant please. Vänligen ring ej restaurangen utan se till att söka via mail.

8 december 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Kock/Pizzabagare

Vi söker Kock/Pizzabagare till vår restaurang. Arbetet omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på en restaurang. Allt från att förbereda råvaror, laga mat/pizza, ta emot kunder, kassa samt städning och diskning. Vi söker dig som är glad, positiv, serviceinriktad och flexibel. Du ska även vara stresstålig och ha lätt att samarbeta med andra. Vi ser även att du som söker har ett brinnande intresse för mat & service och behärskar det svenska språket väl. Tillträde och lön efter överenskommelse.

7 december 2023
Sista ansökan:
10 januari 2024
Grillkock

Vi söker en kollega som har yrkesvana inom kök med några års erfarenhet från restaurangbranschen. Att du är serviceminded, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Då helhetsupplevelsen är viktig, ställer det krav på att samtliga länkar i kedjan - kockar, servis, och bar - levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt. Välkommen med din ansökan!

1 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Kock/Grill-kock

Vi söker kockar till grillen inför sommarperioden 2024. Du kommer arbeta i Moriskans trädgård som ligger i Malmös hjärta, Folkets Park. Grillerfarenhet eller kökserfarenhet är ett plus. Du behöver vara stresstålig, lösningsorienterat, samarbetsvillig och serviceinriktad. Det mesta kan vi lära dig men sommarsäsongen är kort och kommer du med rätt attityd och erfarenhet kommer du hitta rätt hos oss. Säsonganställning på heltid, deltid eller extra timmar erbjuds. Vi har öppet från maj till september. Det är även viktigt att du är tillgänglig under hela perioden. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

27 november 2023
Sista ansökan:
30 april 2024
Grillmästare med erfarenhet av Mellanösterns grillrätter

Plats: Danmarksgatan 55, Uppsala Om oss: Dost Restaurang är en restaurang med kurdisk-irakisk kök i hjärtat av Uppsala. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en autentisk smakupplevelse från Mellanöstern. För att ytterligare utöka vårt menyalternativ och leverera högkvalitativ mat söker vi nu en erfaren grillmästare med expertis inom Mellanösterns grillrätter. Vi är särskilt intresserade av att hitta någon som kan förbereda Shawarma enligt syriskt recept. Arbetsuppgifter: Som grillmästare hos oss kommer du att ha följande arbetsuppgifter: - Förberedelse av kurdisk irakisk shish kebab, tika. - Förberedelse av marinerade kött- och grönsaksrätter för grillning. - Ansvar för grillutrustningen och säkerställa att den är i gott skick. - Arbete med att säkerställa matens kvalitet och smak. - Medverka i att utveckla och förbättra menyn. Kvalifikationer: Vi letar efter en kandidat som har: - Erfarenhet av att arbeta som grillmästare med fokus på Mellanösterns grillrätter. - Kunskap om att förbereda Shawarma enligt syriskt recept är en stark merit. - En passion för matlagning och en förmåga att leverera högkvalitativ mat. - Förmåga att arbeta i en stressig miljö och bibehålla hög kvalitet och hastighet. - Teamspelare och positiv attityd. Anställningsvillkor: - Anställning: Heltid med tillsvidareanställning. - Lön: Enligt ök. Ansökan: Om du är den perfekta kandidaten för denna roll, skicka din ansökan och CV till [email protected] senast 2023-12-15. Märk din ansökan med "Grillmästare - Dost Restaurang". Vi kommer att kontakta lämpliga kandidater för intervjuer. Vi ser fram emot att välkomna en passionerad och kreativ grillmästare till vårt team för att ta vår matupplevelse till nästa nivå. Om du har frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss

25 november 2023
Sista ansökan:
20 december 2023
Kökspersonal / kock

Vi söker nu dig som vill jobba med vårt härliga team! Vi söker dig som hanterar stress och högt tempo väl, renlighet och ordning i allt som rör din arbetsmiljö är A och O. Det är bra att du tidigare ska ha haft erfarenhet av streetfood/kebab i högt tempo. Du ska vara en teamplayer och du ska vara flexibel med tider och även kunna arbeta helger. Känns du som rätt person så tveka inte att höra av dig! Tack för visat intresse! Arbetsgivare: Meatonastick Moas Nytorget AB (org.nr 559255-1344) Roslagsgatan 6 11355 STOCKHOLM http://www.meatonastick.se

24 november 2023
Sista ansökan:
24 december 2023
Grillbiträde

Hej vi söker en medarbetare med en viss erfarenhet ifrån gatuköks arbete. Krav ifrån oss är att du ska hantera svenska språket samt vara stresstålig. Arbetsuppgifterna består av att tillaga hamburgare och korv samt varu mottagning och kassahantering.

13 november 2023
Sista ansökan:
13 januari 2024
Söker restaurangsbiträde/kock till Söder grillen

Jag söker en duktig och motiverad pizzabagare/grillkock till min restaurang som heter Söder Grillen AB. Kunna prestera bra under stress och vara social samt glad med kunderna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

9 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
Grillkock kolgrill, à la carte

OBS: Respektera annonsens krav! Nu söker vi en grillkock som kan stärka vårt team! Restaurangen ligger i Rönninge C. Precis intill pendeln och bussarna. (ca 30 min till Stockholm C) Mycket mysig och omtyckt restaurang, Grekiskt kök med inspiration av Medelhavet. Tjänsten är tillgänglig omgående! HELG EXTRA Fredag - Söndag 15:00-21:30 KRAV - minst 1 års erfarenhet KRAV - prata och läsa bra svenska KRAV - grilla på kolgrill Flexibel, initiativrik, högt arbetstempo, noggrann, hygienisk, stresstålig, hög arbetsmoral god fysik. Stämmer detta in på dig, sök tjänsten. Skicka ditt CV och personligt brev med foto till: [email protected]

2 oktober 2023
Sista ansökan:
24 december 2023
Lunch & A LA carte kock

Vi på Restaurang Rödahuset i kisa söker förstärkning i köket med en glad och positiv kock. Renlig, punktlig och ärlig. Du är flexibel och ska vara villig att ta ansvar och kunna arbeta i team. Stresstålig är ett stort plus. Tjänsten är på heltid men finns även plats för extra pass. Schemat sätter vi ihop tillsammans. Vi serverar husmanskost / lunch Buffé. A la carte på kvälls tid . Tjänsten är för både kväll och dagtid. Du som har långa erfarenhet är du även välkommen med dina koncept / fantasier för en god utveckling Besök gärna oss på https://rödahusetkisa.se/ för meny visning Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

20 juni 2023
Sista ansökan:
15 december 2023