Hundskötare/Hundvårdare

Sök bland 16 lediga jobb som Hundskötare/Hundvårdare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Hundrastare

Vi på Helenes Dogwalking söker någon som vill hjälpa till och rasta hundar någon timme / ar måndag till fredag mitt på dagen i Kvissleby/ Njurunda maila [email protected]

26 november 2023
Sista ansökan:
28 november 2023
Hundskötare

Vi på Hunddagis Trippande tassar söker en ny kollega! Du som söker ska ha god erfarenhet av hundar, vi ser helst att du har en relevant utbildning inom hund/djurvård och du arbetar självklart på ett belöningsbaserat och positivt sätt. Som person är du lugn, noggrann, punktlig samt kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha mycket kundkontakt så du bör vara utåtriktad och vilja göra ditt bästa för våra kunder och deras hundar. Dina främsta uppgifter kommer att vara hundpromenader, aktivering, städning, utfodring, försäljning av foder samt att öppna/stänga dagiset. Arbetstider kan variera från vecka till vecka mellan kl 6.30-18.00. Tjänsten är på 80-100%. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

25 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Mobilt hunddagis söker personal

Om företaget Angelicas Hundtjänst är ett mobilt hunddagis, vi hämtar och lämnar hundarna i ägarnas hem. Vi är aktiva och ute med hundarna under dagen. Vi är mobila vilket för att vi kan vara mer flexibla i vart vi åker med hundarna. Arbetet är lokalt på Värmdö och i Nacka. Man utgår från Värmdö varje morgon. Vem söker detta jobb? Söker detta gör en person som har hög arbetsmoral, hundkunskap och en kärlek till hundar är enormt viktigt. Du ska vara en person som gillar att vara ute oavsett väder, gilla att ta i lite på jobbet. Klara av att jobba självständigt. Jobbet är fysiskt krävande så du kommer i rörelse i princip hela dagen så det är ett krav att du klarar det. Hunddagisutbildning är ett plus och övriga hundinriktade utbildningar är meriterande. Jobbet innebär att kunna köra bil, så körkort är ett krav, både för manuell och automat. När du skickar din ansökan vill jag ha ett cv och ett personligt brev med i mailet. Har du frågor om tjänsten mailar du lättast eller smsar, för samtal behöver telefontid bokas.

19 november 2023
Sista ansökan:
19 december 2023
verksamhetsansvarig hunddagis

Selmas hunddagis är ett sk arbetsintegrerat socialt företag. Det innebär att många av de som arbetar hos oss har någon form av funktionsvariation. Kan t ex vara Aspbergers syndrom. Vi har även arbetsträningsplatser. Vi söker nu någon som kan arbeta aktivt i verksamheten med att få dagishundarna att fungera tillsammans, vara med på promenader, ja så att hundarna trivs. Att få de som arbetar att fungera tillsammans och utvecklas med de speciella behov som kan finnas är lika viktig. Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet lämplig för hunddagis. Att vara bra på att handleda människor med speciella svårigheter är viktigt. körkort är ett plus. För mera information, se selmashundcenter.se Vi ligger centralt i Åkersberga. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan!

16 november 2023
Sista ansökan:
16 december 2023
Hundskötare Stockholm

Arbetsuppgifter Rasta hund Utbildning/erfarenhet Hundvana, samt förmåga att vänligt men bestämt rasta hunden.

16 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Hundskötare

Årsta Hundcenter arbetar med positiv förstärkning och moderna metoder som är baserade på kunskap om hundens behov och ursprung. För oss är det viktigt att i hundträning/inlärning skapa förväntan och motivation, att behandla hundar med respekt för att bygga upp förtroende och tillit. Att skapa ett samarbete med hunden. #jobbjustnu Vi söker någon som kan hoppa in vid sjukdom eller semester. Det gäller både semestervikariat på flera veckor då du bokas in lång tid i förväg. Men det kan också vara att vi bokar in dig en eller flera dagar med väldigt kort varsel. Tjänsten är i inledningsskedet en behovsanställning. Men kan också leda till en tillsvidareanställning. Det är en nödvändighet att du har erfarenhet av arbete på hunddagis, d.v.s. har gått med stora hundgrupper (6-8 hundar). Alla på ett hunddagis förekommande uppgifter såsom: - Hundpromenader - Hundvård - Viss städning - Kloklippning, det är ett stort plus om du har erfarenhet av det. - Informera och ha kontakt med våra kunder - Utfodring

9 november 2023
Sista ansökan:
9 december 2023
Hundskötare vid behov / timvikariat

HUNDSKÖTARE FÖR TIMVIKARIAT SÖKES TILL VÅRA HUNDDAGIS Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Vi söker just nu hundskötare till våra fyra hunddagis i Göteborg: i Sisjön och Högsbo, på Hisingen och på Backaplan. Vi söker 1-2 personer för behovsanställning, det vill säga timvikarie då någon i ordinarie personalgruppen är sjuk, ledig, vid arbetstoppar etc. Som timvikarie jobbar du på alla tre hunddagis. Vi söker endast dig som har utbildning på området, det vill säga dig som läst hunddagisutbildning, hundinstruktörsutbildning, hundgymnasium eller dyl. Det räcker inte att du tycker om hundar, relevant utbildning är ett krav. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet på hunddagis, hundpensionat eller dylikt i form av praktik eller anställning. Arbetstiderna varierar men är många gånger förlagda mellan 8-16. Ibland öppnar eller stänger du dagis och kan då börja kl 05.30 eller sluta kl 19. Förutom att du som söker har adekvat utbildning (ett krav) tycker du genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Eftersom arbetet är delvis fysiskt med många promenader per dag är du inte rädd för fysiskt arbete. Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med olika sorters människor. Vi ser gärna att du har annan flexibel sysselsättning så som distansstudier, men är flexibel och kan rycka in med kort varsel. Exempel på sysslor: - Promenera hundar - Aktivera/träna hundar - Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning. - Klippa klor, bad och pälsvård, etc. - Öppna eller stänga dagis. Vi öppnar kl 05.30 och stänger kl 19. - Enklare försäljning av foder, tugg m.m. Vi har kollektivavtal. Rekrytering pågår löpande. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected] Kort om företaget: Göteborgs Hunddagis driver tre dagis runt om i Göteborg. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Utbildad hundskötare på deltid - Sisjön

HUNDSKÖTARE SÖKES OMGÅENDE TILL VÅRT HUNDDAGIS Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Vi söker omgående en hundskötare till vårt hunddagis i Sisjön i Göteborg. Vi söker 1 person till en anställning om ca 50 % (arbetstid kl 8-12 varje vardag) med chans till mertid. Vi söker endast dig som har utbildning på området, det vill säga dig som läst hunddagisutbildning, hundinstruktörsutbildning, hundgymnasium eller dyl. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet på hunddagis, hundpensionat eller dylikt i form av längre praktik eller anställning. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Som halvtidsanställd arbetar du främst över den tid då hundarna promeneras, du måste därför kunna gå med större hundgrupper. Arbetet är mycket fysiskt med många promenader per dag, så du är inte rädd för fysiskt hårt arbete. Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med olika sorters människor. Exempel på sysslor: - Promenera hundar, vilket är en huvudsaklig uppgift för tjänsten - Aktivera/träna hundar - Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning. - Klippa klor, bad och pälsvård, etc. - Närvara på personalmöten och fortbildningar - Enklare försäljning av foder, tugg m.m. Vi har kollektivavtal. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected] Kort om företaget: Göteborgs Hunddagis driver totalt fyra hunddagis i Göteborg och Alingsås. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Utbildad hundskötare sökes

HUNDSKÖTARE PÅ DELTID SÖKES OMGÅENDE TILL VÅRT HUNDDAGIS Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Vi söker omgående en hundskötare till vårt hunddagis på Åskvädersgatan i Göteborg. Vi söker 1 person till en visstidsanställning om ca 50 % (arbetstid kl 9-13 varje vardag) med chans till mertid. Vi söker endast dig som har utbildning på området, det vill säga dig som läst hunddagisutbildning, hundinstruktörsutbildning, hundgymnasium eller dyl. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet på hunddagis, hundpensionat eller dylikt i form av längre praktik eller anställning. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Som halvtidsanställd arbetar du främst över den tid då hundarna promeneras så du ska vara van vid att gå med större hundgrupper. Arbetet är mycket fysiskt med många promenader per dag, så du är inte rädd för fysiskt hårt arbete. Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med olika sorters människor. Exempel på sysslor: - Promenera hundar, vilket är en huvudsaklig uppgift för tjänsten - Aktivera/träna hundar - Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning. - Klippa klor, bad och pälsvård, etc. - Närvara på personalmöten och fortbildningar - Enklare försäljning av foder, tugg m.m. Vi har kollektivavtal. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected] Kort om företaget: Göteborgs Hunddagis driver totalt fyra hunddagis i Göteborg och Alingsås. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023
Hundskötare på Hunddagis

Hej Vi på Hundgrottan hunddagis söker en ny kollega. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara hundpromenader. Det gäller en deltidstjänst på 5h per dag. Erfarenhet av hunddagis eller djurvårdarutbildning är ett krav.

7 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023