Industrisanerare

Sök bland 5 lediga jobb som Industrisanerare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Servicearbetare

Kort om tjänsten Som servicearbetare ingår du i ett team som har en otrolig bredd på de arbeten vi utför men där huvuddelen handlar om att sanera och utföra övriga underhållsarbeten främst mot industrin. Rollen som servicearbetare ställer krav på ansvarstagande och fysiskt arbete. Även enklare svets- och mekarbeten kan förekomma, därför är sådana kunskaper meriterande. Du utgår från Luleå men då våra kunder finns över hela Norrbotten så kan arbete även förekomma på annan ort och man kan behöva sova borta. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer. Kvalifikationer och personliga kompetenser Körkort behörighet B är önskvärt men inte ett krav. Som servicearbetare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du tar ansvar samt har ett trevligt bemötande. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete mot industrin och/eller tidigare erfarenhet inom sanering, svets och andra underhållsarbeten. Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning samt att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du är lyhörd, en problemlösare och har en positiv inställning. Du behärskar även det svenska språket så pass att du kan kommunicera med kunder och kollegor samt att du kan ta till dig av skriftliga instruktioner. Värderingar Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan känna sig inkluderade och uppskattade. Vi söker främst personer för visstidsanställning, men i takt med att vi fortsätter växa är chanserna goda att vi även ska kunna erbjuda en tillsvidareanställning om vi känner att Du är rätt person. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång, så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

24 juni 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Industrisanerare med C-körkort till Umeå

Som industrisanerare på Buchen väntar ett varierande och fysiskt arbete i högt tempo. Ingen dag är den andra lik och problemlösning är en stor del av jobbet. Ditt arbete innebär att rengöra teknisk utrustning hos våra kunder. Det kan vara inom tillverkningsindustrin, energiproduktion, byggindustri, kommunal drift, anläggnings- eller fastighetsförvaltning. Vi arbetar med modern utrustning, bl a torrsugar, högtryckspumpar, spolbilar och utrustning för is-/sandblästring och för den här tjänsten vill vi också att du har C-körkort. På Buchen strävar vi efter att tänka nytt och hitta nya tekniska lösningar. Hos oss får du därför vara med och driva utvecklingen framåt, både i vår verksamhet och till gagn för våra kunder. Jobbet innebär mycket kundkontakt och ett nära samarbete med dina kollegor för att lösa problem och ge bra service. Eftersom vi jobbar i riskfyllda miljöer har hälsa och säkerhet högsta fokus. Vi har branschledande processer på plats för alla arbetsmoment och en öppen säkerhetskultur där vi hjälps åt att hela tiden jobba säkert och hitta sätt att utveckla arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är till största del förlagd på dagtid, måndag - fredag. Placeringsort är Umeå men innebär också resor till andra orter. Beredskapsarbete och arbete på obekväma tider förekommer. Som anställd på Buchen får du schyssta villkor. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvård och andra förmåner för ett långt och sunt arbetsliv. Din profil Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket förutsätter att du är social, serviceinriktad och alltid professionell. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industrisanering men det är inget krav. Vi vill att du som söker: • InneharC-körkort • Behärskar svenska väl i tal och skrift • Har en god förmåga att kommunicera med kunder Det är meriterande om du också har: • CE-körkort • ADR • Giltigt YKB Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Magnus Eriksson. Välkommen med din ansökan!

14 juni 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Torrsugsoperatör till Västerås

Recover Industriservice erbjuder tjänster inom stamspolning, torr- och grävsugning, slamtömning, rörinspektion/relining, transport av farligt avfall och containerverksamhet. Vi har en bred maskinpark med moderna fordon och kompetenta chaufförer med lång erfarenhet inom yrket. Just nu rekryterar vi en Torrsugsoperatör till Västerås. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma! Mer om tjänsten I rollen som Torrsugsoperatör avlägsnar du olika typer av material så som spån, sand och betong från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Avfallet transporteras sedan till avfallsanläggningar. Alla våra operatörer på torrsugen jobbar i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Du och din kollega har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Vi erbjuder dig en omväxlande roll med stort eget ansvar. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra fordon med modern utrustning. Mer om dig och vad vi söker För att lyckas i rollen som Torrsugsoperatör har du tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har C-körkort och ett Yrkeskompetensbevis (YKB), meriterande med CE-kort. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus. I rollen som Torrsugsoperatör träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Som förare är du trygg, säker och kan planera din körning väl - både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. Något av det vi erbjuder dig • Vidareutveckling i form av interna och externa utbildningar • En stor variation i kunduppdrag och projekt • En trygg anställning med kollektivavtalad pension, försäkringar och semester • Vi har kul tillsammans! Att bjuda på gemensam frukost eller en riktigt schysst julfest är viktigt för oss • Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och hälsoaktiviteter. Övrigt Recover Industriservice tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning. Vi genomför alkohol- och drogtester vid nyanställning. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta arbetsledare Joakim Pellas.

31 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Industrisanerare till Delete

Om kundföretaget Delete är ett av Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster. Vi erbjuder våra kunder verksamhetskritiska tjänster som kräver både expertis och specialiserad utrustning, med fokus på industriell rengöring. Vårt uppdrag är att underlätta för våra kunder och stötta deras verksamhet med vår omfattande kompetens och erfarenhet. Våra största kunder finns inom industri-, bygg- och fastighetsbranschen samt den offentliga sektorn. I Sverige har vi cirka 200 professionella medarbetare och vi är lokaliserade från Malmö i söder till Kalix i norr. Totalt är vi verksamma på 13 orter över hela landet. Vår kompetenta och professionella personal säkerställer, i kombination med heltäckande utrustning, att projekten genomförs smidigt och enligt tidsplan. Vår unika "vi fixar det"-inställning är svår att hitta någon annanstans. Säkerhet står högst på vår agenda och vi levererar det vi utlovar. Delete – en del av Remondis Group. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, men vanligt förekommande tjänster kan vara inom sanering, underhåll eller andra industritjänster. Uppdragslängd och arbetstider varierar. Ofta arbetar du mot en deadline vilket ställer krav på effektivitet och en "få-det-gjort" anda. Gemensamt för de flesta uppdrag är att du har många härliga kollegor runt dig men arbetet utförs ofta självständigt eller i team om två. Din profil Som person tror vi att du är driven och stresstålig, någon som trivs med ett fysiskt arbete. Du kommer att ingå i ett team och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är en lagspelare. Meriterande men inget krav: erfarenhet av sanering, grovarbete, bygg och anläggning eller liknande. Det är också meriterande att ha C-, BE- CE-kort samt YKB och ADR. Övrig information Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos Delete. Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

31 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Prezero Recycling AB söker 20 miljöarbetare i Oxelösund

Vi vill förstärka vår verksamhet med 20 miljöarbetare. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service arbeta på vår industrisaneringsenhet i Oxelösund Vem söker vi? Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. torrsugning, rengöring av slambassänger samt tvättning av väggar och golvytor. Arbetet innehåller en del tunga arbetsmoment vilket ställer krav på god fysik. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus. För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vad erbjuder vi? Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet. Tjänsterna är visstidsanställningar med start vecka 39 till och med vecka 42. C-kort med YKB är meriterande men inget krav. Tillträdesdag enligt överenskommelse med placering i Oxelösund. Vi jobbar med löpande urval. Intresserad ? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan med "Miljöarbetare Oxelösund". Vi jobbar med löpande urval.

7 maj 2024
Sista ansökan:
30 augusti 2024