Kock, fartyg

Sök bland 12 lediga jobb som Kock, fartyg och börja ditt nya yrkesliv idag!

Kockar och Kallskänkor

Vi söker dig som har köksutbildning med inriktning på restaurang och storkök och som har några års arbetserfarenhet. Arbetet är så kallat 1:1 arbete, det vill säga 1 vecka jobb/1 vecka ledigt. Du är alltså ledig halva sommaren med full månadslön! Så ta chansen att bli en del av vårt glada gäng och lämna in din ansökan.

15 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Kockar och kallskänkor till Tallink Silja Line

Är du kock eller kallskänka och vill vara en del av vårt härliga team ombord? Vi erbjuder ett arbete i en spännande och internationell miljö, där vi jobbar tillsammans i högt tempo och har roligt på vägen. Alltid med gästerna i fokus! Ombord på vårt fartyg Silja Symphony har vi ett stort utbud av restauranger inom à la carte, grill, fisk & skaldjur samt buffé. Som kock och kallskänka är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa mat av hög kvalitét som bidrar till nöjda och återvändande gäster. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa. Oavsett om arbete till sjöss är helt nytt för dig eller ej, erbjuder vi goda förutsättningar för dig att lyckas. Din resa hos oss inleds med en fyradagars inskolning ombord; en unik möjlighet att prova på arbetet i en spännande miljö. Under dessa dagar får du tillfälle att bekanta dig med sjölivet, fartyget, teamet och arbetsuppgifterna ombord. Under sommarsäsongen arbetar man ofta utifrån schema 1-2 veckor ombord, vilket följs av en lika lång betald ledighet. Det innebär också goda möjligheter att kombinera ett intressant och utvecklande jobb med längre perioder av fritid. Vi söker dig som: Har minst två års yrkeserfarenhet som kock eller kallskänka Har relevant utbildning Har en passion för matlagning och viljan att delta i den kreativa processen För att lyckas bör du vara positiv, social och ha en hög servicekänsla. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete. Vi ser gärna att du har restaurangutbildning som kock/kallskänka och en bred matlagningskunskap med intresse för både det varma och kalla köket. Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism. Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Vill du bli vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, via vår hemsida! Intervjuer och inskolningsperioder kommer ske löpande under våren. Vi erbjuder extra- och säsongsarbete under 2024, vilket också kan leda till långtidsvikariat samt framtida möjligheter till tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.

8 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Sushi Chef

We are seeking an experienced Sushi Chef to join our team at our sushi restaurant located in central Helsingborg. The ideal candidate should possess exceptional skills in sushi preparation and creativity in crafting sushi dishes, maintaining efficiency and quality during peak hours. Responsibilities include preparing sushi ingredients, making sushi, and maintaining cleanliness and hygiene in the kitchen. 以下是招聘广告的英文翻译: Job Title: Sushi Chef Location: Central Helsingborg Employment Type: Full-time Job Description: We are seeking an experienced Sushi Chef to join our team at our sushi restaurant located in central Helsingborg. The ideal candidate should possess exceptional skills in sushi preparation and creativity in crafting sushi dishes, maintaining efficiency and quality during peak hours. Responsibilities include preparing sushi ingredients, making sushi, and maintaining cleanliness and hygiene in the kitchen. Requirements: Minimum of two years of sushi-making experience, preferably in sushi restaurants or Japanese cuisine establishments. Strong emphasis on ingredient quality and culinary techniques to ensure delicious and hygienic dishes. Excellent teamwork and communication skills, with the ability to stay calm and efficient in a fast-paced environment. Passion and understanding of Japanese culinary culture and ingredients. Relevant certifications or training are preferred.

4 april 2024
Sista ansökan:
4 maj 2024
kock

Vi söker erfaren kock till Italiensk restaurang helst jobbat inom branschen minst 1 eller två års erfarenhet.

3 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Deltid kock, 50%👨‍🍳 På Pinchos folkungagatan!

We are looking for a new colleague for the kitchen! 50%, 20 hour/week We welcome many guests to the kitchen at Pinchos every day and do everything we can to meet their expectations. With many guests comes a high tempo and it is important to maintain calmness, focus and to find joy in the meeting with our guests at the door. We work for a mix of skills and experience in our kitchens, which means that we will be able to offer you with chef experience a stimulating workplace. But we would just as much like to welcome you who are completely new to our industry. Then you do not need to be a trained chef or have several years of experience, but what you lack in knowledge, you have to make up for with a drive of wanting to learn! We can offer you A fun place to work Great opportunities to develop in the chain An innovative concept Fantastic colleagues To be a good fit for us, we believe that you have previous experience from working in kitchens is flexible and innovative Thrives on a fast pace appreciate the guest contact that our open kitchens offer Spreading positive energy around you is good at ensuring quality appreciate that our food is prepared according to recipes is fast, accurate and efficient Can and wants to offer yourself Does this sound like something for you? Hurry up and apply!

3 april 2024
Sista ansökan:
3 maj 2024
Kock och kallskänka Göta kanal

Kock & Kallskänka till Rederi AB Göta Kanal Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg; M/S Juno, M/S Wilhelm Tham och M/S Diana, färdas på en av världens vackraste och häpnadsväckande vattenvägar - Göta kanal - som med sina 58 slussar förbinder Stockholm med Göteborg. Vi erbjuder exklusiva kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en svunnen tid, och i denna unika miljö arbetar du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till den förtrollande atmosfären ombord och ge våra gäster minnen för livet. Du är ansiktet utåt och rederiets ambassadör. Oavsett roll är du en stresstålig lagspelare som gillar att ha människor omkring dig. Då vi arbetar efter ett 1:1 system, ser du en fördel i att jobba intensivt under en period ombord för att sedan vara ledig lika länge. Väl ombord arbetar och bor du tätt inpå dina kollegor. Du är införstådd med att det är begränsat med plats och att buller förekommer. Takhöjden är begränsad till 185 cm. Vi söker dig som: Känner stolthet i att representera den unika upplevelsen som vi ger våra gäster ombord. Har minst 2 års erfarenhet av att jobba i restaurangkök. Är självgående och är van i att planera sitt egna arbete och beställa varor. Ger god service som möter och överträffar gästernas förväntningar. Är en social lagspelare med positiv inställning. Känner dig trygg i din arbetsroll och yrkeskompetens. Är stresstålig, flexibel och problemlösare. Är van att jobba långa dagar, upp till 12h per dag. Har god erfarenhet av specialkost och goda kunskaper i att kunna leverera lika förstklassig mat till våra gäster med dessa behov. Att arbeta på sjön innebär stort ansvar då du kommer att ingå i säkerhetsorganisationen. För detta krävs att du genomgår en hälsoundersökning för ett ”läkarintyg för sjöfolk”, en kostnad som rederiet står för. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord, samt engelska då våra gäster till största del besöker oss från utlandet. Tyska och andra språkkunskaper är högt meriterande. Som kock eller kallskänka är du ansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider, vilket innebär förutom att laga och leverera 2-rätters lunch och 3-rätter middag till våra gäster varje dag ska du också laga 2 mål mat till besättningen om dagen. I arbetet ingår även ansvar för inventering, beställning, städning och disk. Du är stresstålig och flexibel då logistiken i byssan skiljer sig avsevärt från ett klassiskt restaurangkök. Vi fokuserar på klassiska nordiska smaker och det är du som med stolthet, kärlek och omsorg förmedlar dessa via tallriken. Vi ser därför att du: Har dokumenterad yrkeserfarenhet från festvåning, a la carte eller liknande (minst 2 år). Är en kreativ matlagare med ett genuint intresse att vilja att laga vacker och god mat. Är van vid inventering och beställningar/inköp. God råvarukännedom och kunskap kring säker livsmedelshantering (HACCP). Vi erbjuder: Säsongsanställning från maj till september 2024 Möjlighet till 1:1 rotation arbete/ledighet Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet Almega/Seko Unik arbetsmiljö ombord med ett professionellt team

25 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock

När du lämnar land och kliver ombord blir du en del av ett smakfullt äventyr. Här väntar en arbetsplats fylld av samarbete, aktivitet och ett hav av möjligheter! Ombord arbetar du sida vid sida med likasinnade kockar i ett högt tempo. Våra gäster erbjuds olika koncept beroende på vilket fartyg dem reser med, vi erbjuder bland annat buffé, À la carte, enklare kall mat och fika. Bli fartygskock hos oss! Vad vi erbjuder Stena Line har sedan start främjat gemenskap och skapat livslånga vänskapsband. Att arbeta till sjöss hos oss är inte som alla andra jobb, här arbetar och bor du en hel vecka ombord och har sedan en betald, ledig vecka. Det är dags att balansera passionen för matlagning med gott om tid för dina egna äventyr. Innan du börjar arbeta hos oss erbjuds du fyra dagars provjobb, det är en möjlighet för både dig och oss att utvärdera om det är en bra match. Säkerheten kommer alltid först ombord och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete. Inför start hos oss ser vi även därför till att du får en gedigen utbildning inom säkerhet, service och mycket annat – allt för att vi tillsammans ska kunna uppleva en fantastisk tid ombord! Utbildningarna pågår under våren. Vem är du? Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta. Genom att vara välkomnande och stödjande skapar du en positiv atmosfär och underlättar samarbetet med dina kollegor i köket. Din ödmjukhet gör att du inte bara ser till ditt eget, utan också bidrar till gemenskapen. Omtanken och tryggheten du utstrålar gör dig till en stabil person som prioriterar både kollegors och gästers välbefinnande. Vi söker dig med erfarenhet av matlagning i högt tempo från restaurang eller skolkök och som nu vill bli fartygskock hos oss. Dina måsten: - Gymnasieutbildning med inriktning restaurang eller motsvarande  - Matlagning från grunden i à la carte, storkök samt bufféer - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift - Goda sim kunskaper - Har ett giltigt pass eller nationellt ID-kort Bra att veta - Våra svenskflaggade fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar.  - Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar.  - Går du vidare i processen och du erbjuds anställning hos oss får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. CV-lös rekrytering I denna rekrytering tar vi inte emot CV eller personligt brev! Vi har valt att ha en CV-lös rekryteringsprocess för att främja lika möjligheter och undvika fördomar. Genom att fokusera på specifika färdigheter och erfarenheter skapar vi en rättvisare bedömning av alla som sökt och öppnar upp för mångfald och nya perspektiv. Intresserad?  Tjänsten är en säsongsanställning ombord på något av våra 8 svenskflaggade fartyg, med start under våren/sommaren 2024. Sista ansökningsdatum är 28 april, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med SEKO. Har du några frågor är du välkommen att kontakta våra rekryterare på: [email protected] Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Om Stena Line Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 6,100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss! På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

21 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Kock

När du lämnar land och kliver ombord blir du en del av ett smakfullt äventyr. Här väntar en arbetsplats fylld av samarbete, aktivitet och ett hav av möjligheter! Ombord arbetar du sida vid sida med likasinnade kockar i ett högt tempo. Våra gäster erbjuds olika koncept beroende på vilket fartyg dem reser med, vi erbjuder bland annat buffé, À la carte, enklare kall mat och fika. Bli fartygskock hos oss! Vad vi erbjuder Stena Line har sedan start främjat gemenskap och skapat livslånga vänskapsband. Att arbeta till sjöss hos oss är inte som alla andra jobb, här arbetar och bor du en hel vecka ombord och har sedan en betald, ledig vecka. Det är dags att balansera passionen för matlagning med gott om tid för dina egna äventyr. Innan du börjar arbeta hos oss erbjuds du fyra dagars provjobb, det är en möjlighet för både dig och oss att utvärdera om det är en bra match. Säkerheten kommer alltid först ombord och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete. Inför start hos oss ser vi även därför till att du får en gedigen utbildning inom säkerhet, service och mycket annat – allt för att vi tillsammans ska kunna uppleva en fantastisk tid ombord! Utbildningarna pågår under våren. Vem är du? Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta. Genom att vara välkomnande och stödjande skapar du en positiv atmosfär och underlättar samarbetet med dina kollegor i köket. Din ödmjukhet gör att du inte bara ser till ditt eget, utan också bidrar till gemenskapen. Omtanken och tryggheten du utstrålar gör dig till en stabil person som prioriterar både kollegors och gästers välbefinnande. Vi söker dig med erfarenhet av matlagning i högt tempo från restaurang eller skolkök och som nu vill bli fartygskock hos oss. Dina måsten: - Gymnasieutbildning med inriktning restaurang eller motsvarande  - Matlagning från grunden i à la carte, storkök samt bufféer - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift - Goda sim kunskaper - Har ett giltigt pass eller nationellt ID-kort Bra att veta - Våra svenskflaggade fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar.  - Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar.  - Går du vidare i processen och du erbjuds anställning hos oss får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. CV-lös rekrytering I denna rekrytering tar vi inte emot CV eller personligt brev! Vi har valt att ha en CV-lös rekryteringsprocess för att främja lika möjligheter och undvika fördomar. Genom att fokusera på specifika färdigheter och erfarenheter skapar vi en rättvisare bedömning av alla som sökt och öppnar upp för mångfald och nya perspektiv. Intresserad?  Tjänsten är en säsongsanställning ombord på något av våra 8 svenskflaggade fartyg, med start under våren/sommaren 2024. Sista ansökningsdatum är 28 april, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med SEKO. Har du några frågor är du välkommen att kontakta våra rekryterare på: [email protected] Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Om Stena Line Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 6,100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss! På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

21 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Kockar

När du lämnar land och kliver ombord blir du en del av ett smakfullt äventyr. Här väntar en arbetsplats fylld av samarbete, aktivitet och ett hav av möjligheter! Ombord arbetar du sida vid sida med likasinnade kockar i ett högt tempo. Våra gäster erbjuds olika koncept beroende på vilket fartyg dem reser med, vi erbjuder bland annat buffé, À la carte, enklare kall mat och fika. Bli fartygskock hos oss! Vad vi erbjuder Stena Line har sedan start främjat gemenskap och skapat livslånga vänskapsband. Att arbeta till sjöss hos oss är inte som alla andra jobb, här arbetar och bor du en hel vecka ombord och har sedan en betald, ledig vecka. Det är dags att balansera passionen för matlagning med gott om tid för dina egna äventyr. Innan du börjar arbeta hos oss erbjuds du fyra dagars provjobb, det är en möjlighet för både dig och oss att utvärdera om det är en bra match. Säkerheten kommer alltid först ombord och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete. Inför start hos oss ser vi även därför till att du får en gedigen utbildning inom säkerhet, service och mycket annat – allt för att vi tillsammans ska kunna uppleva en fantastisk tid ombord! Utbildningarna pågår under våren. Vem är du? Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta. Genom att vara välkomnande och stödjande skapar du en positiv atmosfär och underlättar samarbetet med dina kollegor i köket. Din ödmjukhet gör att du inte bara ser till ditt eget, utan också bidrar till gemenskapen. Omtanken och tryggheten du utstrålar gör dig till en stabil person som prioriterar både kollegors och gästers välbefinnande. Vi söker dig med erfarenhet av matlagning i högt tempo från restaurang eller skolkök och som nu vill bli fartygskock hos oss. Dina måsten: - Gymnasieutbildning med inriktning restaurang eller motsvarande  - Matlagning från grunden i à la carte, storkök samt bufféer - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift - Goda sim kunskaper - Har ett giltigt pass eller nationellt ID-kort Bra att veta - Våra svenskflaggade fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar.  - Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar.  - Går du vidare i processen och du erbjuds anställning hos oss får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. CV-lös rekrytering I denna rekrytering tar vi inte emot CV eller personligt brev! Vi har valt att ha en CV-lös rekryteringsprocess för att främja lika möjligheter och undvika fördomar. Genom att fokusera på specifika färdigheter och erfarenheter skapar vi en rättvisare bedömning av alla som sökt och öppnar upp för mångfald och nya perspektiv. Intresserad?  Tjänsten är en säsongsanställning ombord på något av våra 8 svenskflaggade fartyg, med start under våren/sommaren 2024. Sista ansökningsdatum är 28 april, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med SEKO. Har du några frågor är du välkommen att kontakta våra rekryterare på: [email protected] Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Om Stena Line Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 6,100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss! På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

21 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar

Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i en helt nybyggd restaurang ? Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du: Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation och innovation Ett brett utbud av personalförmåner, inklusive en värld av rabattavtal, dietprogram etc. Erfaren kock och engagerad lagspelare Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker. Du kommer att ha din dagliga promenad på vår dagfärja Tycho Brahe, där du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingör, varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingör. Är du redo att sätta din prägel på vårt kök? Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon. Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten. Det är dock ett krav från myndigheterna att du kan prata skandinaviska. Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta OBS Manager Mattias Olsson på mail [email protected]. Om Molslinjen A/S Rederiet Molslinjen A/S driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea). Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.000 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand.

19 mars 2024
Sista ansökan:
18 april 2024